Eşim eski eşiyle görüşüyor

Cidden yani Adam birkere suursuz.
Hadi Siz bosandiniz oteki eski es "kazandi" diyelim. O saniyor mu KI ondan daha rolcu bir kadin cikmaz ve ozamanda ona yasatir yasattiklarini. Topyekun cahillik
Olan kadinlara oluyor..Birde birbirlerine dusman oluyorlar ustelik. Adam da cidden kendini bulunmaz hint Kumasi felan saniyordur suan havasindan gecilmez kesin üfff cok basit isler iste bunlar.
Zaten esine soz verdigi insana bunlari yasatan bir erkekten eski es de ne bekler KI? En fazla BI KAC aylik ego patlamasi yasar adami elinden aldim diye sonra foss..sizde kendi isimi kendim hallederim diyen kadinsiniz konu sahibi. Evet belki hirslanmis olabilirsiniz vs.. Sonucta kolay birsey de degil AMA acayip sagliksiz iliski icerisindesiniz. Bence bu durumdan kendinizi kurtarin.. Insan ofkelenir cigrindan cikar KI cikmissiniz da. Kendinize sayginiz olsun bu Tür insanlari hayatinizdan uzaklastirin mantiginizi kullanin. Birakin ne halleri varsa gorsunler

adama ne dediysen pişkin pişkin cevap veriyor.
arada tabi ki iyi olacaksınız.
adamın iki kolunda iki kadın.
ondan mutlusu yok.
boşanmayacağını da biliyor.
e şiddet de uygulayarak sana karşı koz kullanmasına izin veriyorsun.
her halukarda şu anda sen kaybetmiş durumdasın.
yenilgiyi kabullenip sahayı onlara terketme zamanın gelmiş geçiyor.

Benim başımda da böyle bir mal vardı bir aralar. Aynı okuldaydık. Bu beyimiz de Alfa erkek pozisyonundaydı. Benim bildiğim aynı anda 3 kişi koşuyordu peşinden. Öyle aman aman yakışıklı da değildi. Sadece boyu ve kadrosu vardı. Herkes bunun peşinde, bu benim peşinde. Birgün dayanamadım sordum; senin benimle derdin ne diye. Derdi bana ulaşamamasıymış. Herkes onun peşinden koşarken benim ondan olabildiğince uzak durdum. Beyimizin egosu zedelendi tabii. Ben senin yerinde olsam cidden uğraşmazdım. Allahaşkına ciğeri beş para etmez adamı bulunmaz hint kumaşı yapmışsınız.

Hickimse ye ayrıl dememisimdir ama ayrıl bu rezil kepazeden ne hayatını ne kendini tüketmeye değer.

bence bu evlilik böyle yürümez ortada çocuk da yok. benim eşim de daha önce evlenip boşanmış ama bi kızı var . çok zorda kalmadıkça aramıyor bile eski eşini. kadın öfkesinden çocuğunu yazdırdığı okulu bile söylemedi kocama . kocam kızından öğrendi düşün.. o yüzden bence kocanız normal değil

Tekmeyi başardım. Hangi mazlumla görüşüyosa görüşürdü ondan sonra. Ancak önce güzel bir tazminat alırdım.

Boşanma nedenleri neydi? Siz değildiniz değil mi.

Neden boşanmışlar ?
Eski eş olup boşanınca akraba mı oluyor da yabancı değil nasıl mantık ?
Sizin de ikinci evliliğiniz mi ilk mi ?

Biz daha evleneli 6 ay oldu. Ben seni seviyorum diyor ama o zor durumdaymış yardıma ihtiyacı varmış diyor
ortada çocuk varsa tabıkıde görüşecekler ama onda bile çocuk dışında kalan konular eşinizi zerre kadar ilgilendirmez ama sanırım çocukları yok ve buna rağmen eşiniz eski eşi ile görüşüyor ise bence hala ona karşı içinde sevgisi var demektir..
birde olayı kavagya döndürmeyin net olun , ben yerinizde olsam bu durumd yapacagım tek sey şu olurdu..
eski eşin eskide kalmış artık ben senin hayatındayım ve eskide kalan kimseyi düşünmeni yada ilgilenmeni istemiyorum, eğerki inatla eski eşime yardım etmeliyim vs vs dersen ilk iş yarın git boşanma dilekçemizi ver, herkes yoluna baksın derdim.

Sen bi doktora git. Kesinlikle psikolojik tedavi görmen lazım. Her kadın kıskanır. Ama adamı dövmeye kalkmak nedir. Ne hadle böyle bişey yapiyosun. Adam seni boşasa da kurtulsa. Nasıl ki burda şiddet gören kadınlara destek veriyoruz aynı şey karşı cinstede geçerli

Yuhhh baştan beri okuyorum ama bu son nokta nasil katlandınız bu lafa koynuna alacakmış eşyalarımı toplar giderdim hatta ben gitmez onu kovardım ne bu yaa katlanılır gibi değil

Eşiniz geçmişini geçmişte bırakamamış,bazı şeylerin noktası iki taraf içinde konmamış malesef..
Size yapılan şeyin kabul edilir bir yani olmadığı gibi sizin bunu agresiflikle,şiddetle cözmeniz de kabul edilemez..
Bu durumu medeni bir şekilde konuşmanızı ve bu çirkin tutuma eşinizin devam etmesi halinde onu geçmişi ile başbaşa bırakmanızı tavsiye ederim..
Bu durumun yenilir yutulur yani yok çünkü.

Biz daha evleneli 6 ay oldu. Ben seni seviyorum diyor ama o zor durumdaymış yardıma ihtiyacı varmış diyor
mağdur olan kadın hep kazanır:)
ya da mağduru oynayan
eşiniz sizi sevse sizi üzecek birsey yapmaz
madem zordaymıs nedne boşanmış

ilişkiniz de bir garip tekme tokat falan, hiç sağlıklı değil.

Hiç bir ortak nokta yoksa neden görüşüyorlar ki ?

Tekme tokat adama girmem okadar düşürmem kendimi...

Siz istememenize rağmen hala görüşmeye devam ediyorsa boşanırım terk ederim...

Bence birbirinizi öldürmeden boşanın, karı koca ilişkiniz hiç sağlıklı gelmedi bana.. N nickyokdayok

ikiniz de normal değilsiniz. şiddeti böyle anlatınca normalleşmiyor söyleyeyim. hadi adam suçlu. insan gibi konuşmak varken tekme tokat birbirinize girmenin manası ne.
ne biçim evlilikler var ya.

çocuk filan yapmayın siz.

Tekme tokat girismek miii bu nasil bir evliliktir agzim acik okudum. Cok fazla yuzgoz olunmus fazla lackalasmis. Esinizin eski esiyle gorusmeside hic hos degil. Boyle tekme tokatlara devam ederseniz isin sonunun nereye varacagi belli

O adam kalkıpta ''ne varki bunda eski karım degilmi koynumada alırım '' dedikten sonra bu adamla tek bir cümle bile kurmadan terkederdim o evi. Ne demek eski karısıyla görüşmek. Ne demek yardıma ihtiyacı var ondan görüşüyoruz demek. Adam seninle onun arasında kalmış resmen.
Ve sen neden eşinle kavga ediyosunki. Neden kendini küçük düşürüyosun onun karşısında. Canım bnm kocan seni eski karısıyla resmen aldatıyo. Kurdugu cümleler bunu gösteriyo. Lütfen bu adamla hiç muhattap olma ve ben evi terkediyorum ne halin varsa gör de çık git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…