- Konu Sahibi nickyokdayok
-
Evli olduğum kadın bu yabancı mıymış?
Boşanma nedenleri neydi? Siz değildiniz değil mi.Eşim eski eşiyle görüşüyor. Ben çıldırıyorum. Kavga çıkıyor çoğu zaman ben çıldırıyorum. Tekme tokat birbirimize giriyoruz. Çoğu zaman ben sinirlenince o evden çıkıp gitmeye çalışıyor ama ben daha da sinirlenip onu dövmeye kalkıyorum itiş kakış. Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor. Bir de ben çok güçlüymüşüm o mazlummuş filan diyor. Bu arada benimde onunda morluklar geçmeden biz barışıyoruz o da ayrı. Kafayı yiyecekmiş gibi kıskanıyorum. Gözüm dönüyor. Başka kadınla konuşsa bu kadar çıldırmıyorum.
ortada çocuk varsa tabıkıde görüşecekler ama onda bile çocuk dışında kalan konular eşinizi zerre kadar ilgilendirmez ama sanırım çocukları yok ve buna rağmen eşiniz eski eşi ile görüşüyor ise bence hala ona karşı içinde sevgisi var demektir..Biz daha evleneli 6 ay oldu. Ben seni seviyorum diyor ama o zor durumdaymış yardıma ihtiyacı varmış diyor
Sen bi doktora git. Kesinlikle psikolojik tedavi görmen lazım. Her kadın kıskanır. Ama adamı dövmeye kalkmak nedir. Ne hadle böyle bişey yapiyosun. Adam seni boşasa da kurtulsa. Nasıl ki burda şiddet gören kadınlara destek veriyoruz aynı şey karşı cinstede geçerliEşim eski eşiyle görüşüyor. Ben çıldırıyorum. Kavga çıkıyor çoğu zaman ben çıldırıyorum. Tekme tokat birbirimize giriyoruz. Çoğu zaman ben sinirlenince o evden çıkıp gitmeye çalışıyor ama ben daha da sinirlenip onu dövmeye kalkıyorum itiş kakış. Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor. Bir de ben çok güçlüymüşüm o mazlummuş filan diyor. Bu arada benimde onunda morluklar geçmeden biz barışıyoruz o da ayrı. Kafayı yiyecekmiş gibi kıskanıyorum. Gözüm dönüyor. Başka kadınla konuşsa bu kadar çıldırmıyorum.
Yuhhh baştan beri okuyorum ama bu son nokta nasil katlandınız bu lafa koynuna alacakmış eşyalarımı toplar giderdim hatta ben gitmez onu kovardım ne bu yaa katlanılır gibi değilBen geri kafalıyım lütfen ne varmış eski eşte yabancı mı o. Karşılıklı çay içmek yapmadıkları şey mi? Evli olduğum kadın bu yabancı mıymış? Koynuna da al bari dedim? Pişkin pişkin alırım nolacak hiç mi almadım dedi? Diyorlar ki insan neden delirir. Benim arabam eşimde kalmıştı bir gün bu kadın kötü olmuş eşim benim arabamla alıp evine bırakmış. Son bir ay. Bitti bitti bitmedi bitti
mağdur olan kadın hep kazanır:)Biz daha evleneli 6 ay oldu. Ben seni seviyorum diyor ama o zor durumdaymış yardıma ihtiyacı varmış diyor
Eşim eski eşiyle görüşüyor. Ben çıldırıyorum. Kavga çıkıyor çoğu zaman ben çıldırıyorum. Tekme tokat birbirimize giriyoruz. Çoğu zaman ben sinirlenince o evden çıkıp gitmeye çalışıyor ama ben daha da sinirlenip onu dövmeye kalkıyorum itiş kakış. Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor. Bir de ben çok güçlüymüşüm o mazlummuş filan diyor. Bu arada benimde onunda morluklar geçmeden biz barışıyoruz o da ayrı. Kafayı yiyecekmiş gibi kıskanıyorum. Gözüm dönüyor. Başka kadınla konuşsa bu kadar çıldırmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?