kavuşurlar iki gün sonra bıkarlar
kavuşamazlar büyük aşka büyük efsaneye dönüştürüp birde acitasyon yapıp
kendilerine başkalarınında anlayış göstermesini isterler
erkek mantığı kadın yapsa bırak acımayı adı namuzsuza çıkar
neden anlatyor birde size sizinde huzurunuzu kaçırıyor madem o kadar duygusal
sizin neden duygularınızı düşünmüyor içinde yaşasaymış sizden ne bekliyorki aralarını bulup kenarda sıranızı beklemenizimi
Valla arkadaşım sükunetinize hayran kalmamak elde deği. Benim eşim karşıma geçip pişmiş kelle gibi bu lafları söyleyecek bende ona "madem unutamadın boşanalım" diyerek çenemi yoracağım. Tövbe haşaaa, karşımda böyle konuşan adamla tek kelime etmem hemen yolları ayırırım. Gitsin ne halt ediyorsa etsin eski sevgilisiyle. Böyle bir öküzlü konuşmaya hatta aynı evde durmaya değermi hiç.
esim cok degisiyo durmadan onu dusunuyo hep ah cekiyo eski nostalji sarkilar dinliyor yuzyuze konustuk onu bazen ozluyomus eski hislerim alevlendi diyo gecen gun markette gormus bakismislar ya cildiracam madem unutamadin bosanalim diyorum olmaz diyo hayatta olmaz diyo
valla sinrilerim at ustu oldu yorumlarinizi okudum bida bahsetsin aninda gidiyorum cocuklARIMI alip ne hali varsa gorsun bune ya
sen tepki vermedikçe kocan konuşmuşta konuşmuş
aslında bi dahası kalmamış ama gec kaldın sayılmaz
güzel bi ders ver görsün bakalım dünya kaç bucakmış
haklisin peki soyle ne yapim burda kimsem yok ailem cevrem hepsi turkiyede nasil ders vereyim cikip gitsem nereye gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?