Eşim, eski kız arkadaşını unutamıyor..

Benım nişamlımda hadi cabuk gıt diğerıyle buluşucam dedıgınde off evet ya bende cok gec kaldım,cok kızar onu bekletmeme fln dıye karsılık verıyorum.

aramızdakı tek fark onun dedıgıne ben ınanmıyorum ama o ınanıyo,erkek ya hani... şakkıdı

haklısın valla , katılıyorum canım...

Yani insan eski kız arkadaşından bahseder , bahsetmesine ... ıyiki senle evnlenmişim , onunla yapamazdım, mutlu olmazdım ya da ne bileyim "seni ondan daha çok sevdim" filan diye bahseder

ama ...Bu normaldir...

Eşiniz gibi "eski aşkım alevlendi "diye bahsetmez ! Bu resmen aldatmaktır , düşünce olarak...

Eski aşkı alevlendiyse size olan aşkı nerde :uhm:

nasıl bi aile kurumu bu böle evli adam bekar gibi aşk acısı çekiyo annesiyle paylaşıyomuş gibi markette gördüm bakıştık özledim yakında göğsünde ağlamaya başlar bu ben onu istiyom onu bana alın diye eh sende bu pasiflikle kuma olarak alırsın yanına kocanın aşkını sinir oldum gerçekten bune pişkinlik tavrını koy canım yaaaa nasıl bi eş hanımıyla bu tar muhabbete girer sizden çok yüz bulmuş o arkadaşlara katılıyorum koy pılısını pırtısını bavula dicem deymez poşete kapını önüne koy gitsin nereye gidicekse saygısızkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

Yokkkk artık yaa
sen de hala o adamla aynı çatı altını mı paylaşıyorsun
yerim onun eski hislerini
ya kapının önünde bulurdu kendini yada ben çeker kapıyı giderdim
bu kadarda saygısızlık olmaz ama
10 yıl önceki kırığını unutamamış beyimiz
bak seen
bunca yıl acaba onu mu düşündü sen yanındayken
sen ona iki evlat vermişsin, 10 yılını ömrünü vermişsin ama beyimiz eski sevgilisini unutmamış, özlemiş bide bakışmış
Alla alla yaaa
Kocan demeye dilim varmıyo ama çok rahatmış valla
Böyle bi şey düşünse bile kalkıp nasıl sana söyleyebiliyor
Hiç yüzü kızarmadı mı acaba merak ediyorum?
Valla arkadaşım Allah sana sabırlar versin ama yerinde olsaydım o adamı değil yatağıma evime sokmazdım

bu kk sayesinde duymadım şey kalmadı
benneyaptımki

a delimi ne ne demek eski sevgili felan sanırm kocanız kafayi yiyor

Valla arkadaşım sükunetinize hayran kalmamak elde deği. Benim eşim karşıma geçip pişmiş kelle gibi bu lafları söyleyecek bende ona "madem unutamadın boşanalım" diyerek çenemi yoracağım. Tövbe haşaaa, karşımda böyle konuşan adamla tek kelime etmem hemen yolları ayırırım. Gitsin ne halt ediyorsa etsin eski sevgilisiyle. Böyle bir öküzle konuşmaya hatta aynı evde durmaya değermi hiç.

Son düzenleme:

:lepi:Şeniz

nasıl yani yaaa?
ne demek unutamadım,eski aşkım alevlendi
ne demek markette bakıştık
bu ne saygısızlık
hala boşanalımmı diye ona mı soruyorsunuz?
bence bunları söyledikten sonra hemen boşanıyoruz demeniz lazımdı

valla sinrilerim at ustu oldu yorumlarinizi okudum bida bahsetsin aninda gidiyorum cocuklARIMI alip ne hali varsa gorsun bune ya

valla sinrilerim at ustu oldu yorumlarinizi okudum bida bahsetsin aninda gidiyorum cocuklARIMI alip ne hali varsa gorsun bune ya

sen tepki vermedikçe kocan konuşmuşta konuşmuş
aslında bi dahası kalmamış ama gec kaldın sayılmaz
güzel bi ders ver görsün bakalım dünya kaç bucakmış

sen tepki vermedikçe kocan konuşmuşta konuşmuş
aslında bi dahası kalmamış ama gec kaldın sayılmaz
güzel bi ders ver görsün bakalım dünya kaç bucakmış

haklisin peki soyle ne yapim burda kimsem yok ailem cevrem hepsi turkiyede nasil ders vereyim cikip gitsem nereye gidecem

haklisin peki soyle ne yapim burda kimsem yok ailem cevrem hepsi turkiyede nasil ders vereyim cikip gitsem nereye gidecem

Ozaman sen gitm.Defol bu evden de o gitsin.

Yoksa polis çağırırım fılan de,aklının başına gelmesi şart.

yurt dışındasın gördüm profilinden
ama bu 10 yıl boyu kahrını çektiğin kadınlık yaptığın 2 evlat verdiğin adamın
oturupta güzin abla gibi eski askını bakışmalarını dinleyeceksin anlamına gelmez
bi daha aynı şeyle karsılasırsan kocanı at evden defol o unutamadığın efsane askının yanına de
don gömlek at evden o gitsin kalsın sokaklarda sen niye düzenini bozuyosun ki
ben olsam kocamı fırlatırdım sokağa
bak canım gaz vermiş olmak istemem ama ben bunu yapardım

baktın olmadı kapıdan kovuyosun bacadan giriyo
yaptığı ayıptan vazgecmiyo al çocuklarını bavulu dön ailenin yanına
bilmiyorum dönüş çok pahalımıdır ama ne bileyim işte gerekirse ailenden yol parası iste
altının varsa bozdur
o zaman ödü kopar karım beni terk etti diye

Sinir tepeme çıktı haaaa adama bak eski aşkı depreşmiş "üleynnnn yemişim senin eski aşkınııııı" der elime merdaneyi alır sivri kemiklerinin olduğu yerlere pata küte girişirim tövbe tövbeee arkadaşım sen niye gidiyorsun ki topla pılısını pırtısını koy kapının önüne hatta birde not yaz ona "yürrüüüüüüü anca gidersin " diye klava:klava:

bu erkekler 7 sinde neyse 70 inde de aynı benim kayınpeder 68 yaşında ve 45 yıl önceki ilk ve has aşkını unutamamış :tomato:ve işte bomba haber kadın kocası öldükten sonra bizimkini aramış bulmuş bizimki dul değil tabi annaaaa bi de duyduk ki herif 2 senedir ilk aşkısı ile gizli gizli dolaplar çeviriyormuşklava:klava: neler öğrendik nelerrrr çocukları ve bizler cephe aldık tabiki ama adam artık kimseyi takmıyor valla kayınvaliden ne yapıyor mu dediniz valla o kadar teklif ettik o kadar konuştuk ama kadın evini bırakıp gelmedi o gitsin dedi adam da gitmedi evden ikisi arada kavga gürültü geçinip gidiyorlar tabi bizler hep kayınvalidenin yanındayız onun için kadına bir zarar veremiyor ama yinede öbür kadına gitmekten ve ona para harcamaktan çekinmiyor biz bu olayı öğreneli 1,5 sene oldu ve bu süre zarfında olan kayınvalideme oldu kadının ne neşesi ne huzuru ne sağlığı kaldı onun için bu adamları acımadan pata küte temiz temiz sopalamak gerek.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Bazen bazı üyelerin bize şaka yaptığını,
Bazen , bazı erkeklerin aslında karşılarındaki kadınlara hiç değer vermediğini,
Bazen de bu tarz davranışlara karşı sessiz kalan kadınlara kızdığımı hissediyorum..

böyle bir kocayı boşamaktan zevk alırdım heralde,yada onu onun silahıyla vurur deli ederdim ama şu da bir gerçek şairin dediği gibi suçun büyüğü sende canım kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…