Eşim, eski kız arkadaşını unutamıyor..

geçenlerde eşimle yatarken şakalaşarak konuşuyoduk ,eski sevgilini hiç düşündünmü dedim ne

alaka dedi ,ya nolur söyle hiç aklına geldimi dedim ,saçmalama dedi ,niye soruyosun bunları ,ben seni

sevdim seninle evlendim dedi ..zaten onunla pek bişey paylaşamadım çok utangaçtı bende öyleydim

küçüktük daha dedi,elini tutunca elim titrerdi heyecandan dedi,ay ben bunu duydum ya vay efendim

heyecanlandın demek ,vay efendim demek seviyodun bastım yaygarayı ,eşim delimisin nesin 20

yaşındaydım beee bırak şimdi milleti benim aklımda ve kalbimde senden başkası yok dedi,

yani şuraya gelmek istiyorum ki ; eşim bana bunu söylemiş olduğu halde çok kırıldım ve sinirlendim

hatta rüyama girmiş gece ;sen yüzüne karşı resmen unutamıyorum ,,içimde bişeyler alevlendi diyorsa

senin kalbinin ne kadar kırıldığını tahmin edebiliyorum ,söyleyecek söz bulamıyorum ..düşüncesiz bir

adammış ,kötü şeyler söylemek istemiyorum sen kocanı çok daha iyi tanırsın ne desek boş ,ama adam

akıllı konuş kırılıyorum ,üzülüyorum
ya ben ya o filan de ne bileyim aklım basmadı şimdi ..

bence yalan söylüyordur..
Sirf sizi kiskandirmak amacli..
Kimmis bu bayan,taniyormusunuz?

Yani keşke okumasaydım gıık oldum.
Allah bizi böyle pişkin, saygısız erkeklerden uzak etsin inşallah.
Bunları söyleyecek cesareti nerden buluyor o da ayrı mesele... yok özlemişte. klava:

ya daha neler duyucam ben onu merak ediyorum,
bu ne rahatlık,bu ne arsızlık,
nasıl cesaret ediyor,acaba pasif taraflarınız mı var ?
yoksa bir insan eşinden hiç çekinmeden bunu nasıl söyler,
sertinizi gösterin,uysallık her zaman iyi değildir,fazlası insanı koyundan farksız kılar,
gerekirse canının istediğine gitsin,dur demeyin...
herkesin paşa gönlü bilir...

siz de onu kıskandırmak ıcın gencken tanıdıgınız mahalledekı genıs omuzlu ahmetten bahsedebılırsınız,

sızden yuz buldukca daha da anlatıp anlatıp duruyor bence

sız agırlıgınızı koymazsanız daha devam edecektır....

agırlıgınızı koyup dişe diş yapın, gecmıstekı unutamadıgınız askınızdan bahsetmenın zamanıdır ! derım.

:1shok::1shok: ben evlenmek istemiyorum korkuyorum deyince bana kızıyorlar bide, ya valla aklım almadı yuh dicem kendisi bu durumda olsaydı şimdi evde harb falan çıkmış olurdu herhalde

bu adamlar hakikaten kafayi yemis...
yani surayi okuya okuya feminist olup cikacagim yakinda...
ne demek icim bir hos oldu..bu ne curret? bu ne terbiyesizlik !!
bu adama haddini onu asla dikkate almayarak bildirin derim ben...

eşin ,eski sevgilisini boşandığını ve çocuğunun olduğunu bildiğine göre görüşüyor olabilirler

Walla:1shok:
Yanii madem severek evlendik diyorsunuz eşinizin aşkı nasıl alevleniyor yaa 10 yıl olmuş siz evleneli bir dekafamçokkarıştı
Eşiniz bunalımda mı acaba duygusal karmaşa yaşıyo sanırımm

aa ne demek yaa delimine... sen aynısını ona yapsan o katlanabilirmi baakalım...

Ya acaba sen ona asırı bir ilgi falan mı gösteriyorsun?
hani ona çok baglı oldugunu ve asla vazgeçmeyecek oldugunu bildiği için böyle aptalca seyler düşünüp konuşuyor olabilir.
Ama cok terbiyesizce siz evlisiniz büyük bir günah ayrıca...
tutup böyle seyler düşünüp sana anlatması da kişiliksiz ve adam olmadıgının göstergesi
erkekler neden böyle densiz seyler yapıyor çok merak ediyorum bence bir an önce kendini toparla..söyle bir aynaya bak at kendini dışarı gözün acılsın..
sırf ömrünü onu bekleyerek geçirme derim
hersey karsılıklıdır eden bulur.......
yine de inş. yoluna girer diyorum.....

Kızlar benım tanıdıgım bırı var erkek.10 yıllık evlı esıyle arası bıraz soğuk.bekarken cıktıgı bı kız buna ulaşıyor.arıyor buluşalım dıyor.kızda evlenmiş ayrılmış bırde kızı var.bende madem öyle nıye boşanmadan once senı bulmamış fln dedım. siz ce bu işte bi iş yok mu?CADIARZU

var canım olmaz olurmu bayan boşanmış ortada kalımış ki
kancayı takacak birini arıyo (lütfen yanlış anlaşılmasın lafım bu karakterde olana)
e eski erkek arkadasınında karısıyla arası soğuk biliyo ki bunu
fırsat bu fırsat dedi
bi arkadas yazmış çok beğendim komşununklarısı kız görünür diye
o hesap
aklıma baska bişey gelmiyo baska ne olabilir ki

değerli arkadaşım eşinle oturup adam gibi konuş hem severek evlendik diyorsunuz
eeeeeeeee seven böyle mi yapar pes yani
o zaman eşiniz sizinle ne bilem ona inat olarakmı evlendi yani yüzünüze karşı
unutamadığım dediğine göre
vallah ben eşimi 2 kez kapı dışarı attım
alyans yüzügünüde 2 kez suratına fırlattım
unutamadıysa madem o kişiyle evlenselermişti diymi
bence kendinizi yıpratmayın üzmeyin
herkesin kalbinde unutamadıkları vardır biz bayanlar olarak yüzlerine diyormuyuz unutamadık diye
böyle erkekler sopalık bence asacaksın bunları boğaz köprüsünün ayaklarına
sonra ver kırbacı:roflol:

yuh diyorum.bir erkek karısına nasıl boyle bişey soyler aklım almıyor.canım içinde bulundugun duruma gercekten cok üzüldum.madem unutamamıs seni bıraksın.bize dısardan belkı soylemesı kolay gelıyo ama boylede yasanmazkı be güzelim... Allah yardımcın olsunnn...

ben olsam ağzının üstüne bi tane çakardım, ondan sonra depreşiyor mu yamuluyor mu kendi bilir

bunu sana söylüyor canım ve sen hala ona eşim diyebiliyorsun,devam et....

nası yani bu sizin tanıdığınız kişiyle arkadaşın eşi aynı kişimii :1shok:ama arkadaşın yaşadığı yer hollanda yazıyo doğruysaa tabii umarım yanlış anlamamışımdır

Son düzenleme:
okurken ; ayrıldığım sevgilimle evlenseydim benim de başıma böyle birşey gelirdi heralde diyerek okudum... 2 yıl sonra beni böyle bir şeyle terketti... neymiş eski sevgiliden mail gelmiş heyecanlanmış...demek ki bir şey eksikmiş... o zaman ayrılmalıymışız... bizim gayet düzgün ; sorunsuz bir ilişkimiz vardı...huzur ; rahat battı sanırım... konu ben değilim tabii... ama demek istediğim 10 yıllık evlilikte elbette heyecan ; aşk azalır... ama genelde sevgi ; emekler ; aile kavramı değer kazanır... ama işte bazı erkekler bu aşamaya gelemiyorlar...

eğer market karşılaşması ile başladıysa bunlar bence heyecan istiyor eşin hayatında... biraz farklı birşeyler yapabilirsiniz...

ama bunu sana bu şekilde anlatması tamamen densizlik... kesinlikle dürüstlük değil...
ayrılık anında duyduklarım eski sevgilisine olan özlem değil bana karşı hislerindeki eksiklilerdi... mümkün olduğunca az incitmek istedi...
siz evlisiniz ; hem de 10 yıllık ... kesinlikle daha hassas olması gerekir... bence de sağlam bir derse ihtiyacı var ... ve de eşiyle nasıl konuşacağını öğrenmesi gerek...

bende sana katılıyorum küçük böcük.sende cok sanslıymıssınkı evlenmeden ayrılmıssın.umarım hayatına bidaha böyle biri girmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…