- Konu Sahibi milkabeyaz
-
geçenlerde face..de o kıza mesaj attığını gördüm.önce kız buna yollamış " hakkını helal et,bende emanetin var,onu göndermek istiyorum v.s." bizimki de "sen de hakkını helal et,şu adrese gönderebilirsin" tarzında yazmış...
güzelim facede güya bir kez mesajlaşmışlar,kız buna yazdığı için o da yazmış.ama bu bana pek güven vermiyor,eğer o zaman bana bu olayı anlatmış olsaydı inanırdım,ama bana yalan söylediği için bir kez görüştüklerine inanmak da soru işareti benim için.face olayı nisan ayında oldu,şu şiirler konusu da 2 gün önce.bugün baktım,yine yerlerinde çekmecede duruyor şiirler.hala atmamış
bence sende eski sevgilinle olan bazı hatıralarını gözüne sok canım.mesela tv izlerken bir haber spikerine dal git eşin farketsin daldığını birazda üzül şöyleeeeee iyice dikkatini çektikten sonra daldığın için eminim birşeyler alarm vericektir.şişt falan derse ,niye daldın derse yok birşey aklıma birşey geldi şunu birine benzettim de mutfağa gityaşasın kötülükkkk
en başta eşinle barışmalı ve ayrı yatmaktan vazgeçmen lazım eşini kendinden uzaklaştırma tam bu hassas durum sırasında, ayrıca eşinle eski konuları konuşmamaya çalışmalısın mektuplarıda onun gözünün önünde yoketmelisin canım bu helallik meselesinide ben gereksiz buldum adam evlenmiş ne helalliği ya sende güzel bi dille hoş görmediğini söyleyebilirsin arkadaşlistesinden sildir o kızı bence
Eşin niyetini bozmuş olsaydı,emaneti gönder demezdi merak etme.
"İyi olur,buluşalım o zaman" diye atlardı :)
Şiirleri de saklayabilir.İnsan,hayatında kaç şiir yazar ki ?
Her ayrılan şiirleri yırtıp atsaydı,şiir kitaplarının büyük bölümü olmazdı !
Sadede gelirsem,kendini ve eşini boşuna üzme,geçmişi geçmişte bırak.
Ve özellikle bu dönemde eşinin yanında ol,duygusal boşluğa düşmesin.
Aile konuları için küsmenin hiç zamanı değil.
Eşin niyetini bozmuş olsaydı,emaneti gönder demezdi merak etme.
"İyi olur,buluşalım o zaman" diye atlardı :)
Şiirleri de saklayabilir.İnsan,hayatında kaç şiir yazar ki ?
Her ayrılan şiirleri yırtıp atsaydı,şiir kitaplarının büyük bölümü olmazdı !
Sadede gelirsem,kendini ve eşini boşuna üzme,geçmişi geçmişte bırak.
Ve özellikle bu dönemde eşinin yanında ol,duygusal boşluğa düşmesin.
Aile konuları için küsmenin hiç zamanı değil.
bir şeyi düzeltmek ve yoluna koymak için neden hep kadın ilk adımı atmak zorunda?niye her zaman 1-0 yenik başlıyoruz evlilikte.haftasonu tartışmasında ben hatalı değilim,emin olun değilim.bu yaşadıklarımı bir allah bir de ben biliyorum.gece uyku uyumuyorum.huzursuzum.şimdi onunla barışmak için mi çabalayacağım?madem benii önemsiyor,onun uğraşması gerekmez mi?evden gitmem için yapıyor bunları bence.sabahın köründe bilerek gürültü çıkarıyor,çocuk gibi.beni sinirlendirmek uyandırmak için.kalkığ sinirlendiğimde,biraz dikkat etmesi gerektğini söylediğimdeyse yüzüme bile bakmıyor...böyle sevgi olmaz.benim evliliğim iyiye gitmiyor.
canım sen evlılıgını kafanda çoktan bıtırmıssın bız nedesek bos..
hayatta sen yada o yok SİZ varsınız..neden 1-0 yenık olasınız kı..akraba tartısmalarında onun ailesi en kotu zalımde olsa siz ağzınızla kus tutun yıne onlar ıyısı olmaz once bunun altını cızelim..bunu değiştiremeyız.. yada cok zordur değiştirmek .. ailesi tarafından ona kötu gelecek onun gururunu kıracak bişey olmalı ki ancak ozaman uzaklassın..
canım senın burda en buyuk hatan ne kadar haklıda olsan haksızda olsan yatakları ayırma fıkrı.. ben eşimel ne kavgalar ettımde yatakları ayırmadık haa ben ayırmadım dıye o ayıramazmı oda ayırmadı yanımda uyudu hep.. arkamızı dönduk ortamızdan tren gececek sekılde uyuduk..
bu yatak ayırma olayınıda alıskanlık halıne getırmeyın ,,sen esınden soguyorsun sınırlenıp kızıyorsunya eşinde aynı sekılde senden soguyor .bu durumu tek taraflı olatrak bakma sen ınsansan oda ınsan sonucta..
canım dıyorsun ya mantık evlılıgı yaptık diye biz aşk evlılıgı yapmısken ailesine asla laf soylettıyormuyordu hee bagımlıydıda ama su 6aydan berı artık gözu acıldı bana hak vermeye basladı oyle soyleyeyım
aynı catı altında 2 yabancı olmak emınım çok zordur..
bence esın dıkkat cekmek için gurultu yapıyor artık senle barısmak ıstıyor oyuzden.. bence esınle gıt konus surat yapmadan..çok pişmandır oda emınım.. senın bu sert halının gecmesini beklıyordur belkı olamazmı..
benımde eşimde bana kuser ilk zamanlar cok dıdınırdım benle barıssın dıye..sımdı yıne kusuyo ben kuslugu gecınce gelıo yanıma sokuluo sonrada bana barıstıkmı dıohalbukısı kendı kendıen kkusuo :))
eşin sen evden gidesin diye değil senle barısmak için o gurultulerı cıkartıyor bence.. biraz pozitif ol canım benım..
kadının sevilmediğini hissettiği bi evlilikte huzur olmaz..
bu kadar seviyeli yaklaşmış olmanıza rağmen verdiği tepki garibime gitti doğrusu:97:
az önce dediğinizi yaptım bayanlar...hayatımda hiç olmadığım kadar sakin bir dil ve ses tonuyla " canım,bugün bir cd ararken senin bütün çekmeceleri de karıştırdım,senin çekmecelere de baktım tabi,tesadüfen elime senin eski sevgililerine yazdığın şiirler de geçti,lütfen onları oradan kaldır,böyle şeyler evlilik bile bitirir,eşine saygı anlamında bunları burda unutman hoş olmamış,empati kurup benim sana böyle bişey yaşattığımı düşün lütfen" dememe kalmadı ki cümlemi yarıda kesti,bağırdı,"onların orda olduğunu bile hatırlamıyorum,unutup gitmişim,al işte yırtıyorum.yeter uzatma artık,çemşit pilavı gibi deminden ısıtıp ısıtıp önüne sunuyorsun" dedi...ben de dedim ki " sana inanamıyorum,elimden geldiğince kızmadan sana bu yaptığının hoş olmadığını söylüyorum.başka biri olsa olay yaratırdı,ben sana kızmıyorum bile" dedim...ve gitti.şimdiyse ağlıyorum,normalde yapması gereken " hayatım çok özür dilerim,onları orda nasıl unuturum,seni kırdığını incittiğini tahmin edebiliyorum.lütfen kusuruma bakma" demesi gerekirdi değil mi...seven insan bunları derdi,beni incitmekten korkardı...bu adam beni sevmiyor...ve ben bu gerçekle nasıl yaşarım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?