Eşim evden kovdu sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm bunları ve daha fazlasını düşündükçe çocuk konusundan uzaklaşıyorum. 33 yaşındayım kendi annem de dahil herkesin hadi geç kaldın demesinden yıldım. Gerçek hayatta beğenmedim butonu da yok ki hepsine bassam cevap da vermesem:))

Öfke kontrolü... Öfke kontrolü altında bir çok psikolojik nedenler var... Bende de vardı ben de gittim Terapistte iyi geldi malesef yarım kaldı benim tedavim ama biraz daha iyiyim
Olabilir ben de . Ama siz karşı tarafın öfke kontrol bozukluğunu görseniz benimki çok hafif düzeyde kalıyor

Olabilir ben de . Ama siz karşı tarafın öfke kontrol bozukluğunu görseniz benimki çok hafif düzeyde kalıyor
Ailesi neler yaşattı kim bilir böyle tipler anacı babacım oluyor... Kesin ailesi tarafından cocukluğunda aşağılanmış bir insan onunda tedavi olması lazım

Ailesi neler yaşattı kim bilir böyle tipler anacı babacım oluyor... Kesin ailesi tarafından cocukluğunda aşağılanmış bir insan onunda tedavi olması lazım
Ailesine tapıyor. Kesinlikle aile tarafından sevgi gördüğüne inanmıyorum. Çok söyledim tedavi olmasını kabul etmiyor

Bende gebeyim ve 10 yıl sonra oldu benim gebeliğin emin ol cok iyi biliyorum.. Terapistte gitmek insana çok iyi geliyor ben faydasını gördüm
Ben terapiste gitmesin demiyorum, ama su anda ki ofke kontrolsüzlügü hormonlara ve duyarsiz kocaya bagli, karakter yapisi oldugunu dusunmuyorum, en kotu yoruma bile sakin kaldi su ana kadar.

Ben terapiste gitmesin demiyorum, ama su anda ki ofke kontrolsüzlügü hormonlara ve duyarsiz kocaya bagli, karakter yapisi oldugunu dusunmuyorum, en kotu yoruma bile sakin kaldi su ana kadar.
Ben de şu andaki öfkemin eşimin duyarsızlığı ile arttığını görüyorum. İletişim kurmak benim hayatımın en önemli faktörü. Olmuyor demek ki. Ben ne yaparsam yapayım olmuyor.

Neden aldırmak zorunda mı eşinden ayrılıyor diye. Bir cana kıymak zorunda mı

İyi de siz şunu anlamıyorsunuz ben sizin bi çok yorumunuza katılmakla beraber şuna katılmıyorum konu sahibi arkadaşın öfke kontrol bozukluğu varsa oda çözüm bulmalı kendine yok hormondan yok eşinden dolayı demek çözüm değil ki e kocasına sorsak oda eşimden dolayı böyle oldum çocukla birlikte strese girdim toparlayamadım dese ne diyeceksiniz her iki tarafın da tedavi olması gerekiyor öfkenin kontrol edilememesi şartlar ne olursa olsun bir rahatsızlıktır ha konu sahibinin eşi tedavi olmak istemiyor oda onun ayıbı o zaman boşanmaktan başka çare zaten yok

Ben de size katılıyorum ama değişim iki kişi için de gönüllü bir şekilde gerçekleşir.

Ailesine tapıyor. Kesinlikle aile tarafından sevgi gördüğüne inanmıyorum. Çok söyledim tedavi olmasını kabul etmiyor
Kafası patlasın insallah... Sen kendin Terapistte gidersen kendini sever güçlü hissedersin o güçle ilerde o aşağılık insanı kendi bok çukurunda bırakırsın rahatça...

Ben de size katılıyorum ama değişim iki kişi için de gönüllü bir şekilde gerçekleşir.
Evet kesinlikle iki taraf içinde diyorum zaten ikiniz de birlikte gidebilseniz özellikle karşı taraf çözüm odaklı olabilse belki de değişir herşey

Tup bebek tedavisi gordun mu hic?

Kafası patlasın insallah... Sen kendin Terapistte gidersen kendini sever güçlü hissedersin o güçle ilerde o aşağılık insanı kendi bok çukurunda bırakırsın rahatça...
Ben kendimi iyileştireceğime inanıyorum. Hayatımdaki bu saçma sapan döngüyü kırıp huzurla yaşamak istiyorum artık

Yapacak bişey yok o zaman ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim. Pozitif yöndeki yorumlarınız çok değerli. Hepsini tekrar tekrar okudum. Ama bu durumda bana bunca şeyi yapan. Daha karnımdayken çocuğunu düşünmeyip benden nefret ettiğini istemediğini vs daha bir sürü hakaret edip sonrasında tek savunması kendimi kaybettim olan biri ne verebilir ki bu evliliğe? İnşallah huzur versin kararım çok yoruldum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…