Eşim evden kovdu

Yani çift olarak neden bu kadar maddi şeylere önem veriyosunuz cidden anlamadım. İsteyen istediği yere istediği şeyle gitsin ne mesele yapıyosunuz bu kadar ya

.

Eşinizin ailesiyle ne yaşadiniz neyden dolayi nefret ediyorsunuz bilmiyorum kendinizce hakli sebeplerinizde vardir eminim. Ama boyle durumlarda ses etmemek gerekiyor cunku en ufak seyde sen benim kardesimi istemiyorsun bir sözlendi boyle ettin soyle ettin diye kafana kakar. Kendi ailesinin yaptigini unutur birak dusunme esini nereye isterse gitsin ne yaparsa yapsin :)
Evet aynen bunları yapsın çünkü o ailesini ben 22 gün hastanede yattım gelmedi bile

Teşekkür ederim ailesinin yaptıklarını saymakla bitmez birini yazım 22 gün hastane de yattım ziyarete gelmedi
Başka birini soyleym hamileyken babası erkek olsun dedi nitekim iki kızım oldu şükür sonra anası oğlun olsaydı bizi dha cok severdi gerçekte ebesi dedesi biziz soyu biziz demeye getirdi yani ananene değilde babanne tarafini kast etti vs vs bir çok olay

10 saatlik yoldan gelememis olabilirler
Erkek olsun meselesi falanda cahilce konusulmus meseleler
En fazla gicik olup mesafe koyarsin olur biter yani bunlar yinede arabayla gitmesin onlara para harcamasin diyebilecegin konular degil

Evet aynen bunları yapsın çünkü o ailesini ben 22 gün hastanede yattım gelmedi bile
Arkadaşım biz sizinle çok farklı bakıyoruz evlilik ilişkisine o nedenle siz bildiğinizi yapın ama sonradan ‘eşimle arama soğukluk girdi’ diye dertlenmeyin.

Girdi zaten konuşmuyoruz üç gündür ve yatakları da ayırdık bilmiyorm bundan sonra ne olur
Ee değdi mi ? Bir de hamilesiniz güzel oldu mu şimdi ? Neye yaradı ? Ne kazandınız? Kendi elinizle kendi huzurunuzu bozdunuz arabanız da kapıda duruyor şimdi bakıp bakıp mutlu oluyor musunuz?

Bence biraz empati yapmayı öğrenmelisiniz. Yoksa sadece bu evlilik değil başka bir evlilikte de mutlu olamazsiniz
Araya ailesi girince yapamıyorum ki gerçekten nefret ediyorum onlardan siz hep bizim gelinden dem vuruyorsunuz ama annem babam ben hepimiz aman gelin üzülmesin aman gelin kızmasın diye etrafında pervaneyiz oda maşallah kıymet biliyor ama eşimin ailesi beni af edersinz kapıdaki köpek yerine koyar diyirumki 22 gün hastanede yattım gelmediler çıkınca gezmeye geldiler aynı şehre yani dha ne diyim o nedenle onlar işin içinde olunca asla empati yapamam

Ee değdi mi ? Bir de hamilesiniz güzel oldu mu şimdi ? Neye yaradı ? Ne kazandınız? Kendi elinizle kendi huzurunuzu bozdunuz arabanız da kapıda duruyor şimdi bakıp bakıp mutlu oluyor musunuz?
Hamile değilim Allah korusun aman aman ..
İki kızım var ki kız olması bile kaynanam tarafından üzüntü ile karşılandı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…