- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Hayır 3.Ne kıymetliymiş ya, ilk defa mı araba sahibi oluyorsunuz?
.Aileye olan nefretini anlıyorum ve hak veriyorum. Ama bazı durumlarda da küçülmemek lazım. Keyfi bir ziyaret değil kardeşinin sözü var. Sizin gitmemeniz bile bir garipken eşinizin nasıl gideceğine karışmamalısınız. Açıkçası kendim kalkıp onca yol gelirken ailemden benzin parası beklemem. Sizin ailenizin benzin vermesinin sebebi arabayı sizinle kullanmaları. Zaten bu araba meselesi gerçekten iğrenç ya araban olsa dert olmasa dert. Boşverin peşine düşmeyin gitsin arabayla bir daha uzun süre gidemez zaten iş okul vs. Gitsin harcasın gelsin abilik yapsın siz böyle konuştukça daha çok o tarafa kayıyor. Ben de aynı hatayı yapıyorum aslında ama baktım ki ailesinden hazzetmeyen adam ben konuştukça benim ailem muhtaç, cahil diye üstlerine titremeye başladı. O yüzden salıp kendisinin farketmesini beklemek en güzeli.
Evet aynen bunları yapsın çünkü o ailesini ben 22 gün hastanede yattım gelmedi bileİnsan ailesini seçemiyor.
Napsın adam ailesi böyle diye kardeşinin sözüne gitmesin mi?
Arabaya gaz koyacak diye binmesin, ailesini de bindirmesin mi?
Çok değişik bir bakış açınız var gerçekten…
Evet aynen bunları yapsın çünkü o ailesini ben 22 gün hastanede yattım gelmedi bile
Teşekkür ederim ailesinin yaptıklarını saymakla bitmez birini yazım 22 gün hastane de yattım ziyarete gelmediEşinizin ailesiyle ne yaşadiniz neyden dolayi nefret ediyorsunuz bilmiyorum kendinizce hakli sebeplerinizde vardir eminim. Ama boyle durumlarda ses etmemek gerekiyor cunku en ufak seyde sen benim kardesimi istemiyorsun bir sözlendi boyle ettin soyle ettin diye kafana kakar. Kendi ailesinin yaptigini unutur birak dusunme esini nereye isterse gitsin ne yaparsa yapsin :)
10 saatlik yoldan gelememis olabilirlerTeşekkür ederim ailesinin yaptıklarını saymakla bitmez birini yazım 22 gün hastane de yattım ziyarete gelmedi
Başka birini soyleym hamileyken babası erkek olsun dedi nitekim iki kızım oldu şükür sonra anası oğlun olsaydı bizi dha cok severdi gerçekte ebesi dedesi biziz soyu biziz demeye getirdi yani ananene değilde babanne tarafini kast etti vs vs bir çok olay
Arkadaşım biz sizinle çok farklı bakıyoruz evlilik ilişkisine o nedenle siz bildiğinizi yapın ama sonradan ‘eşimle arama soğukluk girdi’ diye dertlenmeyin.Evet aynen bunları yapsın çünkü o ailesini ben 22 gün hastanede yattım gelmedi bile
Girdi zaten konuşmuyoruz üç gündür ve yatakları da ayırdık bilmiyorm bundan sonra ne olurArkadaşım biz sizinle çok farklı bakıyoruz evlilik ilişkisine o nedenle siz bildiğinizi yapın ama sonradan ‘eşimle arama soğukluk girdi’ diye dertlenmeyin.
Empati de bi yerden sonra işe yaramıyor. Ben kendimi onların yerine koyunca utanıyorum meselaBence biraz empati yapmayı öğrenmelisiniz. Yoksa sadece bu evlilik değil başka bir evlilikte de mutlu olamazsiniz
Ee değdi mi ? Bir de hamilesiniz güzel oldu mu şimdi ? Neye yaradı ? Ne kazandınız? Kendi elinizle kendi huzurunuzu bozdunuz arabanız da kapıda duruyor şimdi bakıp bakıp mutlu oluyor musunuz?Girdi zaten konuşmuyoruz üç gündür ve yatakları da ayırdık bilmiyorm bundan sonra ne olur
Sizin eş ailesi yakındı herhalde konu sahibinin ki uzak belli ki çok görüşmüyorlardaEmpati de bi yerden sonra işe yaramıyor. Ben kendimi onların yerine koyunca utanıyorum mesela
Araya ailesi girince yapamıyorum ki gerçekten nefret ediyorum onlardan siz hep bizim gelinden dem vuruyorsunuz ama annem babam ben hepimiz aman gelin üzülmesin aman gelin kızmasın diye etrafında pervaneyiz oda maşallah kıymet biliyor ama eşimin ailesi beni af edersinz kapıdaki köpek yerine koyar diyirumki 22 gün hastanede yattım gelmediler çıkınca gezmeye geldiler aynı şehre yani dha ne diyim o nedenle onlar işin içinde olunca asla empati yapamamBence biraz empati yapmayı öğrenmelisiniz. Yoksa sadece bu evlilik değil başka bir evlilikte de mutlu olamazsiniz
Hamile değilim Allah korusun aman aman ..Ee değdi mi ? Bir de hamilesiniz güzel oldu mu şimdi ? Neye yaradı ? Ne kazandınız? Kendi elinizle kendi huzurunuzu bozdunuz arabanız da kapıda duruyor şimdi bakıp bakıp mutlu oluyor musunuz?
Ben kendimi hayali olarak o ailenin yerine koymak istemem nefret ediyorumEmpati de bi yerden sonra işe yaramıyor. Ben kendimi onların yerine koyunca utanıyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?