- Konu Sahibi Dilara55333
-
Naptınız çok uzak okula mı verdiniz kızınızı?Evet haklısın çok haklısınz fakat kulağı ağrıyan adam 10 saat yolu nasıl tek gidecek bende gidemem kızım bire gidecek on gün okuldan alıkoyamam muhalefet olmak için sormuyorum o kadar saat nasıl araba kullanck
Kendisi tercih ediyor gitmek istiyor buna yapabileceginiz birşey yok . Gitmek istediği yer de kardeşinin sözü yabancının değil kiEvet haklısın çok haklısınz fakat kulağı ağrıyan adam 10 saat yolu nasıl tek gidecek bende gidemem kızım bire gidecek on gün okuldan alıkoyamam muhalefet olmak için sormuyorum o kadar saat nasıl araba kullanck
Yani bazi insanlar o kadar yorucu o kadar yorucu ki ben okurken boguldum sizden. Arabayi kendi ailenizle gezmek icin kullanin. Tatile kendi ailenizle gidin. Ama esiniz kardesinin onemli gunune o arabaya binip gidemesin. Ben kendime boyle bi es istemezdim. Esiniz elbette size soylediklerini soylememeliydi. Ama insani cildirtmak icin ozellikle yapar gibisiniz. Delirtip delirtip sen delisin diyemezsiniz.Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırmış haldeyim .
Geçen konu açmıştim eşim bana arabayı vermek istemiyor diye konum bu
Benden gizli iş yapan eşim
Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.. Aylar sonra kardeşimle ve ailemle plan yaptık biz burdan, kardeşim bulunduğu şehirden, ailemde kendileri gelecekti. Fakat eşim izin alamadı gideceğimiz yer 4-5 saat otobüsle iki çocukla gidemem ve kardeşimin eşi de uçaktan bu şehirde inecek bende...www.kadinlarkulubu.com
Ben tatilden geldim eşim minik bir rahatsızlık geçirdi hastaneye alındı kontrol amaçlı ama Hastane de bile benimle kavga etmeyi başardı
Ben arabayi alıp ailemle tatil yaptım ama 1 TL bile gaz parası koymadım hep ailem yaptı
Şuan maddi durumumz belli bir sürü borç var iki çocuk tek maaş eşim tutturdu ailemin yanına gideceğim kardeşimin sözü var diye okul açıldığı için biz gidemiyoruz mesafe 10 saat
Diyorum ki uçakla git hem dha konforlu olur senin için hemde on gün biz burda tekiz nolur ne olmZ diyorum kardeşinin sözü de başka şehirde memleketine gidecek ordan söze gidip gelecek ailesi benim ailem gibi olsa ama nerde sürekli eşimi yeme peşindeler asla gaz parası koymaz
Eşim Hastane de birsey demedim sadece sırası değil ama araba ile gitme dedim diye bama Hastane odasında etmediği laf kalmadı
Araba seninse ev benim defol git karım değilsin bile dedim ne yapayım sinirle herşeyi toplayım ailemin yanına gitmek istiyorum ama yapamıyorum yarın çıkacak inş eve gelince ne tepki vereyim söylediği gibi çekip gideyim mi çünkü beni kovmaktan beter etti
Eşimi çok seviyorum hastanede kulağı ağrıyor onun için üzgünüm ama birsey dedim diye bunları haketmedim hata bende mi
Yani lütfen küçük bebek hastayken arabada akıllı akıllı gitmez ki mecbur taksi cagiracaksiniz. Bakın siz hiç sevmeyin bende sevmiyorum ama eşimin kardeşinin böyle bir özel günü olsa bende giderim . Hadi diyelim iki çocukla gidemediniz. Bu kadar zorluk çıkardığınixi o adam hiç unutmayacak. Geçen gittiğinde de ayrı zorluk cikarttiniz. Böyle iş olur muEvet benim o konu sahibi
MAŞALLAH gelinimiz de beni çok seviyor bende onu şuan bizim evde yarın dönüyor evine ve oda bende çok üzgünüz ikimizde
10 gündür de birlikteyiz
Keske keşke keşke bende eşimin ailesinden böyle ilgi görseydim de onlara karşı biraz sevgim olsaydı on gündr aman gelinimz yorulmasın diye el pençe divan durduk giderken etinden kiymasina yigenimn içeceği doğal meyve suyuna kadar hazırladım bende isterdm eşimin ailesi bana böyle yapsın ama bırakın yapmayı Bizden yeme peşindeler
Eşime gelince gideceği mesefa 10 saat araba ile tek gitmesini istememem kadar normal ne olabilir üstelik iki çocukla bu şehirde tekim araba her daim lazım nyse yarın taburcu olursa bakalım ne olacak
Sizin derdiniz eşinizi ağrıyan kulağıyla tek başına yapacağı yolculuk değil ki. Onu düşünüyormuş gibi yaparak kendinizi kandırırsıız ancak.Arkadaşlar gideceği şehir 10 saat ve tek başına kulağı rahatsız bir adamın araba ile gitmesini istemiyorum ben ne yazıkki gidemem kızım 1 e gidecek ve alışma sürecinden okuldan on gün ayrı kalamam eşim on gün kalacak
Sürekli eşimin ailesi yiyici demişsiniz ama sizin gelininize yaptığınız nedir? Sizde kendi ailenizi yediriyorsunuz ne güzel.Heee bi dakika gelin nasıl davrandıysa size hoş kişi geçinmişsinizGelinimz yorulmasın diye el pençe divan durduk giderken etinden kiymasina yigenimn içeceği doğal meyve suyuna kadar hazırladım bende isterdm eşimin ailesi bana böyle yapsın ama bırakın yapmayı Bizden yeme peşindeler
Siz laftan anlamazsınız kiEvet benim o konu sahibi
MAŞALLAH gelinimiz de beni çok seviyor bende onu şuan bizim evde yarın dönüyor evine ve oda bende çok üzgünüz ikimizde
10 gündür de birlikteyiz
Keske keşke keşke bende eşimin ailesinden böyle ilgi görseydim de onlara karşı biraz sevgim olsaydı on gündr aman gelinimz yorulmasın diye el pençe divan durduk giderken etinden kiymasina yigenimn içeceği doğal meyve suyuna kadar hazırladım bende isterdm eşimin ailesi bana böyle yapsın ama bırakın yapmayı Bizden yeme peşindeler
Eşime gelince gideceği mesefa 10 saat araba ile tek gitmesini istememem kadar normal ne olabilir üstelik iki çocukla bu şehirde tekim araba her daim lazım nyse yarın taburcu olursa bakalım ne olacak
Demek ki sizde iyi biri değilsiniz ki ailesi size karşı tepkili..Evet benim o konu sahibi
10 gündür de birlikteyiz
Bide uçak fiyatları normal sanki. Geçen İstanbul antalya arası 2300 dü. Git gel 4600. Bide bunun başka yerlere ulaşımı var. Etti 5600Kulağından rahatsız ve hastanede tedavi gören adama uçakla git demek nasıl bir cahillik? Uçak içi basınç ve kulak ilişkisini hiç duymadınız mı? Adam ağrıdan kıvransa yolculuk burnundan gelse mutlu mu olacaksınız? Bir de el mahkum dönüşte de binecek uçağa. Dağ gibi borç olsun, sadece kocam çalışsın, evin tüm ihtiyaçlarını karşılasın üstüne arabayı da bana bıraksın, ben ailemle takılayım gezeyim... Hastane odasında adama araba da araba diye tutturan bencil eş bence kovulmaya şaşırmamalı.
Kıyamam. Kocanızı düşünmediğiniz buradan belli. Kulağı ağrıyan adam uçak basıncına nasıl dayanacak?? Sizde kalan araba mı hafifletecek ağrısınıEvet haklısın çok haklısınz fakat kulağı ağrıyan adam 10 saat yolu nasıl tek gidecek bende gidemem kızım bire gidecek on gün okuldan alıkoyamam muhalefet olmak için sormuyorum o kadar saat nasıl araba kullanck
çok bencilsiniz kulağı hassas adamı uçakla gönderecek kadar daha 1 hafta öne kendiniz arabayla tatil gittinizEvet haklısın çok haklısınz fakat kulağı ağrıyan adam 10 saat yolu nasıl tek gidecek bende gidemem kızım bire gidecek on gün okuldan alıkoyamam muhalefet olmak için sormuyorum o kadar saat nasıl araba kullanck
Kulaği ağriyorsa uçak tehlikeli olabilir zaten. Basincan dolayı.Evet haklısın çok haklısınz fakat kulağı ağrıyan adam 10 saat yolu nasıl tek gidecek bende gidemem kızım bire gidecek on gün okuldan alıkoyamam muhalefet olmak için sormuyorum o kadar saat nasıl araba kullanck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?