Komsunun wifisine baglandimAkilli telefona internet paketi alınmış ama.
Yaz ozelden adresini. Diyarbakırlı velilerim var benim. Yarın yardım ulastiracagim sana.
Sen bilgileri gönder ben yarın yardım ulastiracagim sana. Mersin de öğretmenim ben. 3-4 velim diyarbakırlı.Komsunun wifisine baglandim
Ee neyde yatıp kalkıyorsun o halde yiyecek te yokEsim onlari coktannn satti
1 bucuk yasinda cocugum var ve gercekten ailem koyde oldugu icin dedikodu olur diye beni istemiyorlar ve ailemn kirami oduycek durumlari yok zar zor geciniyorlar bence siz kötu dusuncelisinizKesin ne fikir verseler "olmaz" diyeceksin, kolay para lazım çünkü. Şu zamanda dolandırıcılar, duygu sömürüsü uzmanları her yerde.
Kaymakamlığa git, ihtiyacını ilet, devlet yardım eder. Ailenin yanına git diyorlar, ailem istemiyor diyorsun, iş bul temizliğe falan git deseler ona da bahanen vardır.
öncelikli olarak interneti kapattırın, sonrada iş arayın...Dun ev sahibi kapiya gelip evi bosaltmamizi soyledi artik evde yiyicek bisey yok komsular olmasa ac kalicaz ailemde koyde yasiyor onlarinda durumu yok 1 bucuk yasinda kizim var hic oyuncagi yok kizim icin cocugunuzun artik kulanmadiklarida olur veya ev icin erzak yardiminda bulunucak kimse allah rizasi icin
Ne kadar akilisin masallah o bos beynini kendine sakla benim internete vericek param yok komsunun wifisine baglaniyorum ve emzirdigim cocugu birKip nasil calisiyim senin gibi beynimiz yoktu yardim etmiyceksen bos yorumda yapmiycaksinöncelikli olarak interneti kapattırın, sonrada iş arayın...
Hah tam beklediğim cevaplar. Çalış denince ilk engel küçük bebektir zaten, her zaman.1 bucuk yasinda cocugum var ve gercekten ailem koyde oldugu icin dedikodu olur diye beni istemiyorlar ve ailemn kirami oduycek durumlari yok zar zor geciniyorlar bence siz kötu dusuncelisiniz
haklısın, benim beynim senin gibi çakallığa çalışmıyor:)Ne kadar akilisin masallah o bos beynini kendine sakla benim internete vericek param yok komsunun wifisine baglaniyorum ve emzirdigim cocugu birKip nasil calisiyim senin gibi beynimiz yoktu yardim etmiyceksen bos yorumda yapmiycaksin
Bilgileri bekliyorum. Ad-soyad adres ?Ne kadar akilisin masallah o bos beynini kendine sakla benim internete vericek param yok komsunun wifisine baglaniyorum ve emzirdigim cocugu birKip nasil calisiyim senin gibi beynimiz yoktu yardim etmiyceksen bos yorumda yapmiycaksin
Aferinhaklısın, benim beynim senin gibi çakallığa çalışmıyor:)
banada bir kzımış, dövecek nerdeyse:)Hah tam beklediğim cevaplar. Çalış denince ilk engel küçük bebektir zaten, her zaman.
Neyse, bol şans size.
Acemi demek ki :)banada bir kzımış, dövecek nerdeyse:)
Aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?