Neee neee neeee eşiniz psikologmu?? Kelin ilacı olsa kendi başına sürer atasözü vallahi gerçek oldu simdi şuan. . Eşiniz gerçekten psikologmu? Neden tedavi etmiyor sizi ve kendisini pekii? ? Hastalarına nasıl yardımcı oluyor bu adam pekiiii ayyy kafamda deli sorularrr. ..Psikoloji eğitimi aldığınıza emin misiniz
Eşimle bi olay yaşadık ve bu ben de travma yarattı duygularımı alt üst etti buraya da yazdım
Siz ordan teee oralardan bana bipolar teşhisi mi koydunuz
Bence eğitiminizi tamamlamamışsınız
Eşim de psikolog ayrıca
Valla sizin kadar değil emin olun ☺ ben seviştiğim adamı taninamazliktan gelip konusmamazlik yapmiyorum☺ yada söyle soylim ben kendimi kullandirmiyorum bi çaya bi maça bi duygusalliga vb.Nasıl bu uslüpla yazabiliyosunuz anlamıyorum
Sizin kafanız da iyiymiş
TedAvi tedavi deyip duruyor herkesNeee neee neeee eşiniz psikologmu?? Kelin ilacı olsa kendi başına sürer atasözü vallahi gerçek oldu simdi şuan. . Eşiniz gerçekten psikologmu? Neden tedavi etmiyor sizi ve kendisini pekii? ? Hastalarına nasıl yardımcı oluyor bu adam pekiiii ayyy kafamda deli sorularrr. ..
ben size teşhis koymadimŞimdi eşime sizin yorumunuzu okusam ciddiye almaZ
O kadar kolay mı o bipo teşhisi koymak
Bravo meslek etiğinize
Kendinizi geliştirm derim
O kadar mutluyum gülümseyerek okuyorum yorumlarınızı
Benim ilişkim de böyle napayım
İhtiyaç demiş birisi
On yılımız geçmiş ihtiyaçları çoktan aştık
Yaşadıklarımın normal olmadığını biliyorum
İstemiyorum ben de böyle fırtınalı bi ilişki
Huzur istiyorum
Psikolaga gidiyorum sağlıklı deilim deiliz biliyoruZ
Gitsin diye açtığım konuları açıklamıştım
Normal dediğiniz nedir acaba sizce normal nedir
Şimdi eşime sizin yorumunuzu okusam ciddiye almaZ
O kadar kolay mı o bipo teşhisi koymak
Bravo meslek etiğinize
Kendinizi geliştirm derim
Yaaa heeee diyorummmmm.. siz gerçekten körsünüz yaaaa vallahi billahi körsünüz yaa bir silkelenin kendinize gelin yaaa bi değer verin kendinize yaaaa..TedAvi tedavi deyip duruyor herkes
Eşim pskolog ve herkes gibi psikolojik durumlarA bunalımlar depresyonLara girebiliyorlar
Tıp doktorları hiç mi hasta olmuyor sanıyorsunuz
Bir de pskologların elinde sihirli değenek mi var sanıyosunuz
Benim öfke kontrol sorunum var bunun için psikolga gidiyorum
Eşimin de bir yıldır teşshisi konmayan bi hastalığı var
Bir yıldır drlar hastaneler hastanelere yatmalar
Ayda bir iki üç gün karın ağrılarıyla eridi gitti
Fizyolojik rahatsızlığı sürekli belirsiz bir ağrı çekmek hastanelere gidip çözüm bulamamak en çok da belirsizlik onu yıprattı
İlişkimizi de etkiledi bu
Bunun neresi size inanılmaz geliyor
Ben hayatımda bi olay yaşıyorum ve buraya konu açıyorum tüm duygularımı yazıyorumEski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim de eşiniz ile bir sürü konu açmışsınız bu adam evden neden gitmiyor diye de ayrı bir konunuz var ve burada size yapılan yorumlara sinirleniyorsunuz hemde derdinizi biz kadınlara yanıyorsunuz bence hem eşiniz hemde siz hastasınız. Bunu kötü yorum olarak görmeyin sadece konularınız dan böyle bir izlenim uyandırdınız.
aman hanımefendi ne yaptınız şimdi taslanacaksiniz bu durumlar normal bizlerin yardimci olmaya çalışması anormalAdam evden gitsin, duvarlar üstüme geliyor, boguluyorum’dan,
Nolur seni seviyorum, dön bana’ya geçiş normal değil mesela.
Normal nedir bilemem ama bunun normal olmadığını 3 yaşındaki oğlum söyler.
Anlayışınız için teşekkür ederimBipolar teşhisi konması için dsm’e göre hateket edilmesi, kriterlerin olması lazım. Ha bir de psikiyatrist lazım. Zira onlardan başkası teşhis KOYAMAZ bizim ülkemizde. Ama bizim milletimiz yaftalamayı sever (yukarıda yorum yapan arkadaş için konuşmuyorum. Söz meclisten dışarı.). O yüzden boşver konu sahibi sen.
Belki eşin bir adım atmıştır. Eşini en iyi sen tanıyorsun, bunun ne olduğunu da en iyi sen bilebilirsin. Şahsen söz konusu benim eşim olsaydı (o asla sevişmezdi sevişmeyi isteyen ben olurdum kesin :) ) hadi oldu da seviştik/yakınlaştık diyelim, bu kesinlikle bir adımdır. O yüzden o maç izlerken gidip koca bir kova mısır patlatır önüne koyardım. (Maç izlerken patlamış mısır yemeyi sever) maç boyunca da maçını bölmeden rahatsız etmeden sırnaşırdım sanırım. :) çünkü bizim ilişkimi böyle, kedi gibiyiz, barışmak istiyorsak sırnaşır dururuz. Öbürümüz de dayanamaz zaten. :)
İnsanlar kararlarından pişmanlık duyabilir. Eşinin evden gitmesini isteyip gittikten sonra pişman olmuş olabilirsin. Önemli olan bundan sonrası. Eşine kalıp kalmayacağını sor bence, çekinme.
Sinirlenmiyorum merak etmeyinSaldırgan tavırlarınızı bıraksanız iyi olur herkes fikrini söylüyor siz şuanda eşinizin eve tekrar gelmesinin sarhoşluğu içerisindesiniz yarın sizi terk etmeyeceğini bilemezsiniz lütfen o zaman eşim evden gitti yardım edin diye konu açmayın ve konu açtıysanız eleştiriye açık olun ki üzülmeyin.
Evet tepetaklak da olabilirim yaşayıp göreceğizBu bir iki sevişmeden sonra işler düzelmezde daha kötüye giderse , siz de tepetaklak olacaksınız ! İnsanlar normal değil derken bundan bahsediyor!
Evet eşler kavga eder arkasından sevişir geçer , unutulur belki .. ama sizin ilişkide uzak kalınan günler var , tamam dün seviştiniz hadi , ama bir konuşun “sözel iletişim “ kurun ..
Banane tabii ya .. ay benim ki de dert :)Evet tepetaklak da olabilirim yaşayıp göreceğiz
Evet ama başa gelmeyince bilinmiyorYani ben eşimden en zor zamanlarımda yanımda olmasını beklerim, hastalığımda elimden tutmasını beklerim ...
Evi ne zaman terkedecegim diye gün saymasını değil. .
Aşk aşk diyorsunuz da teşhis konulduktan sonra , aşık olan her halinde asik olur .
Olur mu sananeBanane tabii ya .. ay benim ki de dert :)
Kendinizi bu kadar ezmeyin ne olur konuyu bilmiyorum ama elbette kavga edip yuvanızı yıkmayın dönülmez bir hata değilse evlilikler kurtulur buna inanıyorum . Kavga etmeyin ama bu kadar çaresiz perişan olmayın kendinize meşgale bulunbu sıralar çok konu açtım
Beni anlayan özel mesaj atan yorumlarıyla beni aydınlatan herkese çok teşekkür ederim
Sıkıntılı dengesiz günlerimde bana o kadar iyi geldiniz ki
Kadın olmak ne güzel dedim sayenizde
Evet eşim evden ayrılmıştı bana suçlayıcı mesajlar atıyordu ben de ona her gün onu me kadar sevdiğimi anlatan mesajlar atıyordum o da hayır diyordu
Bir hafta kadar böyle devam etti
Dün romantik film açmış batraniyenin altında en sevdiğim tatlıyı yiyip üzülüyordum
Birden kapı çaldı
Korktum tabi kapım çalmaz çünkü o saatte
Gözden bi baktım eşim
Elim ayağım titredi
Açtım kapıyı şoka girmiştim konuşamadım
Mutfağa gitti direk çay koydu geldi salonda içti
Sonra gitti
Arada bir şeyler de oldu onları yazmayayım
Bugün mesaj attım
Maç izlemeye gelicem dedi
Çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?