sana oyun oyna rol yap dıyen yokkı.benım soylemek ıstedıgım psıkolojıde olan bı yontem.sönme diye bı olay var.ıstenmedık davranısları ısrarla gormezden gelıp pekıstırmedıkce o davranıs söner canım.sen bılırsın tabı buyur devam et rol yapmamaya...........dün gece bana sarılıyor bırakmıyor ittim bende bağırdım bırak ya diye...
oda amaaaaan diyo..
sabahları hergün kim önce giderse diğerini öper öyle gider. bu sabah kalktım öpmeden çıktım en gıcık olduğu şeylerden biri...
artık onu aramıycam beklemiycem. ne yaparsa yapsın. dediğiniz gibi bana çocuk istemiyorum dedi yaaa. biliyorum deli oluyor aslında sırf canımı acıtacak ben çünkü ayrılıktan korkmuyorum deyince onunda çok canı yandı...
gerçi tel. özür diledi falan ama ben bıktım artık eve gelince gülümsedi suratım asık olunca tartışmaya başladık.
onun sülalesi çok boşanıp ayrılıyor. alışık böyle durumlara..babasının bile 3. eşi
ama babası çok saf ondan...
bu uyanık.
neyse bu akşam işten çıkınca aramadım hep arardım. nerdesin diyede aramıycam...
gerçektende merak etmiyorum. şuanda ona o kadar kızgınımki görmek zaten istemiyorum.
arkadaşlardan biri hem umursama hemde iyi davran demiş ama ben bunu yapamam. oyun oynayamam. keşke yapabilsem.
şuanda ona kızgınken ona rol yapıpta yola getirmek için iyi davranamam.
oda benim gibi..
hani millet eve misafir gelince küslüğü bırakır sanırsın az önce birbirine giren onlar değil. sonra misafir gider devam ederler.
biz öyle değiliz. misafir bize vız gelir. o yüzden tüm sülale duyar tartışınca...
şuanda 1 senedir uzaktayız kimsenin duyduğu yok.
off yaa bune ya. adam gibi satinde gelseler ya...
vallahi psikoloğa gidicem. çözemedim artık nasıl davranacağımı...
o kadar geç saatte bir kaç kez geldi açmadım ben kapıyı. ya arabada yattı ya babasında...
ama şimdi arabada yok aileside uzakta ...
dün o kapı bana açılmazsa bir daha sen yalvarana kadar gelmem diyoo.
gelmezsen gelmeeee
zaten yüzünümü görüyoruz...
ya varya şuan ona olan sevgimi bile hissedemiyorum öfkemden. ama onun karşısında rahat olcam. o kudursun...
dün gece bana sarılıyor bırakmıyor ittim bende bağırdım bırak ya diye...
oda amaaaaan diyo..
sabahları hergün kim önce giderse diğerini öper öyle gider. bu sabah kalktım öpmeden çıktım en gıcık olduğu şeylerden biri...
artık onu aramıycam beklemiycem. ne yaparsa yapsın. dediğiniz gibi bana çocuk istemiyorum dedi yaaa. biliyorum deli oluyor aslında sırf canımı acıtacak ben çünkü ayrılıktan korkmuyorum deyince onunda çok canı yandı...
gerçi tel. özür diledi falan ama ben bıktım artık eve gelince gülümsedi suratım asık olunca tartışmaya başladık.
onun sülalesi çok boşanıp ayrılıyor. alışık böyle durumlara..babasının bile 3. eşi
ama babası çok saf ondan...
bu uyanık.
neyse bu akşam işten çıkınca aramadım hep arardım. nerdesin diyede aramıycam...
gerçektende merak etmiyorum. şuanda ona o kadar kızgınımki görmek zaten istemiyorum.
arkadaşlardan biri hem umursama hemde iyi davran demiş ama ben bunu yapamam. oyun oynayamam. keşke yapabilsem.
şuanda ona kızgınken ona rol yapıpta yola getirmek için iyi davranamam.
oda benim gibi..
hani millet eve misafir gelince küslüğü bırakır sanırsın az önce birbirine giren onlar değil. sonra misafir gider devam ederler.
biz öyle değiliz. misafir bize vız gelir. o yüzden tüm sülale duyar tartışınca...
şuanda 1 senedir uzaktayız kimsenin duyduğu yok.
eşimin arkadaşları gerizekalıda ondan...
sorun zaten burda ben onun çevresini sevmiyorum ve onlarla birarada olması beni deli ediyor.
çünkü bizimki bu durumu abartıyor...
saat 7 oldu. haber vermedi geçmi gelecek geliyormu ne yapıyor.
ama çok kızgınım aramıycam...
bana evine geç giden sonra yine çıkan adamları örnek gösteriyor. iyilerini gözü görmüyor...
ben senden çok istiyorum ama olmuyor gelemiyorum. diyor geç kalacağımı arayıp söyleyemiyorum telefonda beni yanımdakilere rezil etçen diyor...
bide 9.30 geç değil demezmi
ya bak yine sinirim zıpladı.
burayada durmadan yazıp onu düşünmek istemiyorum.
ne yaparsa yapsın ya... canımı o kadar sıktıki isterse hiç gelmesin..
yaaaaa
iyi ama beyfendi ya hepten gezerseee
bide ben ona bana haber ver diyorum.. ben arayınca öğreniyorum traşa gittiğini...
tabi oda gidince arıyoo gitmeden arasa kavga edip engel olcam...
ben uyanık o da benden uyanıkk
yaa ben onla uğraşmaktan yoruldum...
ama yinede ne yaparsa yapsın diyemiyorum...
bende de var suç nefes aldırmıyorum. ama o da güvenimi sarsıyor. sırf eve geç geliyor diye kızıcam diye yalan bahaneler uyduruyoor...
şimdi bi dikkatli okuyunca yazdıklarını...bırde esınızın gozunden dınlemek lazım olayları..sankı baya ılerı gıdıyorsunuz eve almamalar telefonda mıllete rezıl etmeler vs.nefes aldırmamaya devam edersenız bence sız yakında kendınızı kapıda bulursunuz....eve saatinde gelmiş en azından eşin evde sokakta değil...
keşke bizimkide sokakta duracağına küste olsak evde olsa..
bide ben ona geç gelince kapıyı açmıyorum. arkadaşilarını arıyor onlara kapıyı açmadığımı söylüyor
ben onun yerinde olsam bunu hayatta söylemem..
ailemize yakınken babasının evine gidiyordu. ama şimdi uzaktayız 2 saat yol var gidecek bir yer yok. ortada kaldı geçen 50 kez aradı. öyle aldım...
şimdi bi dikkatli okuyunca yazdıklarını...bırde esınızın gozunden dınlemek lazım olayları..sankı baya ılerı gıdıyorsunuz eve almamalar telefonda mıllete rezıl etmeler vs.nefes aldırmamaya devam edersenız bence sız yakında kendınızı kapıda bulursunuz....
sana oyun oyna rol yap dıyen yokkı.benım soylemek ıstedıgım psıkolojıde olan bı yontem.sönme diye bı olay var.ıstenmedık davranısları ısrarla gormezden gelıp pekıstırmedıkce o davranıs söner canım.sen bılırsın tabı buyur devam et rol yapmamaya...........[/
EŞİM İYİ BİRİDİR ASLINDA,AMA BAZI SEVMEDİĞİM HUYLARI VAR,MESELA TV İZLEYİP YATAĞA GEÇ YATMAK GİBİ,YADA KÜSER MESELA HİÇ KONUŞMAZ,SOMURTCAN DERİM BEN,TAKMİYİM DİYORUM,AMA İNSAN Bİ SÜRE SONRA PATLIYO,YANİ SÖNME FİLAN OLMUYO HUYLARDA YADA BİZMİ ACELECİYİZ,NASI SÖNDÜRCEZ
canım evet sönme dıye bır sey var.ıstemedıgımız bı davranısı pekiştirmezsek o davranıs söner.senınde dedıgın gıbı bu konuda acelecıyız ama.uc gun susup dorduncu gun aynı dırdıra devam edıyoruz yanı davranısı aralıklı pekıstırıyoruz.bu da en kotusudur cunku ne zaman kızıp ne zaman kızmayacagımız bellı olmadıgı ıcın o hareket asla sönmez.konuyu acan arkadasada soyledım ama o rol yapamam ben aklıma estıgım gıbı davranırım dedı kendı bılır.canım olumlu yanı hosuna gıden bırsey yaptıgında örnegın yataga erken geldıgınde falan olumlu pekıstır.ne bıleyım sevdıgı bısey mutlu edecek bısey yapacaksın.hosuna gıtmeyen bı tavrı oluncada tepkısız kalacaksın.oda kendısını hangı durumlarda mutlu ettıgını farkedıp yavas yavas ıstedıgın davranısları yapmaya,ıstemedıklerını yapmamaya baslayacak.ama işin en önemlı noktası ıstıkrarlı olman.ıstemedıgın hareketı yapmaktan vazgecene kadar aynı tavrı surdurmek zorundasın.sönme gerceklesmeden 5 gun susup 6 ıncı gun kavgaya gırersen basladıgın noktaya hatta dahada gerısıne gerı dönersın canım.umarım anlatabılmısımdır
:)))yatak örnegını sız yataga gec gelıyor sınırlenıyorum dedıgınız ıcın verdım.yanı ıstedıgınız seylerı yaptıgında ödül var.yanlıs anlamayın benı surat murat asmayacaksınız hıc bısey olmamıs gıbı davranacaksınız yanı TEPKISIZ davranacaksınız.evet ırade gereklı ama dıger turlu daha cok ırade gereklı cunku bır ömur boyu surer gıder e yazıkkı::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))güzel anlatmışsın.yani yatağa geldiğinde mutlu edicem,gelmediğinde hiçbişey demicem.küstüğünde bişey demicem.dır dır etmicem.sadece surat asıcam mı?bari onu yapimde adam anlasın kırıldığımı.mantıklı..ama güçlü bir irade gerek
canım evet sönme dıye bır sey var.ıstemedıgımız bı davranısı pekiştirmezsek o davranıs söner.senınde dedıgın gıbı bu konuda acelecıyız ama.uc gun susup dorduncu gun aynı dırdıra devam edıyoruz yanı davranısı aralıklı pekıstırıyoruz.bu da en kotusudur cunku ne zaman kızıp ne zaman kızmayacagımız bellı olmadıgı ıcın o hareket asla sönmez.konuyu acan arkadasada soyledım ama o rol yapamam ben aklıma estıgım gıbı davranırım dedı kendı bılır.canım olumlu yanı hosuna gıden bırsey yaptıgında örnegın yataga erken geldıgınde falan olumlu pekıstır.ne bıleyım sevdıgı bısey mutlu edecek bısey yapacaksın.hosuna gıtmeyen bı tavrı oluncada tepkısız kalacaksın.oda kendısını hangı durumlarda mutlu ettıgını farkedıp yavas yavas ıstedıgın davranısları yapmaya,ıstemedıklerını yapmamaya baslayacak.ama işin en önemlı noktası ıstıkrarlı olman.ıstemedıgın hareketı yapmaktan vazgecene kadar aynı tavrı surdurmek zorundasın.sönme gerceklesmeden 5 gun susup 6 ıncı gun kavgaya gırersen basladıgın noktaya hatta dahada gerısıne gerı dönersın canım.umarım anlatabılmısımdır
şimdi bi dikkatli okuyunca yazdıklarını...bırde esınızın gozunden dınlemek lazım olayları..sankı baya ılerı gıdıyorsunuz eve almamalar telefonda mıllete rezıl etmeler vs.nefes aldırmamaya devam edersenız bence sız yakında kendınızı kapıda bulursunuz....
ağzına sağlık valla
Eve almamanız çok çok yanlış, yanlıştan öte etik değil..Orası ortak yaşam alanınız, yuvanız.Dolayısıyla o kapıyı kitleme hakkınız yok..
Kendinizce bir yol bulmuşsunuz ama sonu kötü olur..Şimdilerde elli kez açar aç kapıyı diye, SONRALARDA gidecek bir yer bulur kapıyı bile aç demez.
Eşinizi kopma noktasına getirmeyin, inanın dönüşü olmaz.
Sonuçta bir şekilde o eve giriyor, böyle devam ederse size saygısı hiç kalmaz inanın..
Kendinize saygınızı oluşturun, eve geç gelmesine bu kadar kızıyorsunuz işe yaramıyorsa başka yolunu bulun..
Elbetteki haklıyı seçebilmek için iki tarafıda dinlemek lazım.. Fakat ''kendinizi kapıda bulursunuz '' cümleniz ağır olmuş..
Bir bayanın böyle cümle kurması doğru değil.. Allah korusun, ayrılma sınırına gelirsiniz'' belki daha iyi karşılar demek istediğinizi.
canım esım degıl ama erkek arkadasımın evınde kalıyodum unıv.son sınıfta ve oda dısarıyı arkadaslarıyla gezmeyı tozmayı cok sever.bende kapıyı acmamak kadar olmasada surat asar kavga eder duygu somurusune kadar her yolu denerdım.tabı 3 gunden sonra basa donerdı durum ve ben trıpten trıbe gırerdım.sonra sana dedıklerımı kendım uyguladım eve gelınce hıc kavga dovus yok sankı kızacagım bısey olmamıs gıbı davrandım.ve kendıme daha cok bakmaya özen gostermeye basladım sacıma hergun cesıt cesıt sekıller parfumum hafıf makyajım vs.baya sasırmaya hatta sarsılmaya basladı cunku ben onun ne yaptıgıyla ILGILENMIYORDUM!!sonra o benım dıkkatımı cekmeye calısmaya basladı ınankı.ve hem o normale döndü hem bende stres dolu gunlerden kurtuldum anlatabıldımmı???yanı baskı yaptıkca mecbur kıldıkca ıstemsızce uzaklasacak cunku ınsan beynı emır almaktan nefret eder canım.evet dedıklerım uzun vadede gerceklesıyor belkı 2-3 ayını ıcın ıcını yıyerek gecırıyorsun hır gur cıkarmamak ıın ama bı ömur boyu stres ve tantana yasamaktan gıderekte cırkınlesen bı ılıskıdense yegledım ve su an asla oyle bı sıkıtı yasamıyorum.eve gelırken esınız aha gene kavga surat cekecem dıye ayakları gerı gerı gıtmesın gelmeyı kendı ıstesın huzur bulsun derım ben......aşk olsun yaaaa...
ya ben üzülüyorum 2 günde bir ağlıyorum. siz böyle diyorsunuz.
o evine saatinde gelse bu evin bir düzeni olsa ben bu şekilde davranacak bir insan değilim. güvensizlik oluşturdu bende...
yani yalanlarını eve gelmeyip arkadaşlarına bana ayırması gereken zamanı ayırmasına gözmü yumayım.
siz bunu yaşıyormusunuz merak ediyorum...
yaşamıyorsanız size sözüm yok arkadaşlar ama yaşayıp böyle konuşuyorsanız bravo diyorum ben bu kadar rahat değilim olabilsem keşke...
canım esım degıl ama erkek arkadasımın evınde kalıyodum unıv.son sınıfta ve oda dısarıyı arkadaslarıyla gezmeyı tozmayı cok sever.bende kapıyı acmamak kadar olmasada surat asar kavga eder duygu somurusune kadar her yolu denerdım.tabı 3 gunden sonra basa donerdı durum ve ben trıpten trıbe gırerdım.sonra sana dedıklerımı kendım uyguladım eve gelınce hıc kavga dovus yok sankı kızacagım bısey olmamıs gıbı davrandım.ve kendıme daha cok bakmaya özen gostermeye basladım sacıma hergun cesıt cesıt sekıller parfumum hafıf makyajım vs.baya sasırmaya hatta sarsılmaya basladı cunku ben onun ne yaptıgıyla ILGILENMIYORDUM!!sonra o benım dıkkatımı cekmeye calısmaya basladı ınankı.ve hem o normale döndü hem bende stres dolu gunlerden kurtuldum anlatabıldımmı???yanı baskı yaptıkca mecbur kıldıkca ıstemsızce uzaklasacak cunku ınsan beynı emır almaktan nefret eder canım.evet dedıklerım uzun vadede gerceklesıyor belkı 2-3 ayını ıcın ıcını yıyerek gecırıyorsun hır gur cıkarmamak ıın ama bı ömur boyu stres ve tantana yasamaktan gıderekte cırkınlesen bı ılıskıdense yegledım ve su an asla oyle bı sıkıtı yasamıyorum.eve gelırken esınız aha gene kavga surat cekecem dıye ayakları gerı gerı gıtmesın gelmeyı kendı ıstesın huzur bulsun derım ben......aşk olsun yaaaa...
ya ben üzülüyorum 2 günde bir ağlıyorum. siz böyle diyorsunuz.
o evine saatinde gelse bu evin bir düzeni olsa ben bu şekilde davranacak bir insan değilim. güvensizlik oluşturdu bende...
yani yalanlarını eve gelmeyip arkadaşlarına bana ayırması gereken zamanı ayırmasına gözmü yumayım.
siz bunu yaşıyormusunuz merak ediyorum...
yaşamıyorsanız size sözüm yok arkadaşlar ama yaşayıp böyle konuşuyorsanız bravo diyorum ben bu kadar rahat değilim olabilsem keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?