esim evi terk etti lutfen yardim edin ........

Siz saplantılı bir şekilde bağlanmışsınız burcunuz akrep sanırım.Yay burcu erkeğiyle yaşamak insanı kanser eder.Siz şu anda ayyy gitti şimdi ketfine bakıyor boşanacağız boşansak ben yalnız kalacağım o tekrar evlenip keyfine bakacak diyorsunuz.Fakat öyle olmayacak ,adamın ailesi asalak siz onlara boyun eğdikçe onlar sizi daha çok sömürecek ve siz eşinizin blöfünü yerseniz hayatınız bitecek.Kaygılarınız yersiz dedim başta çünkü siz bundan boşansanız hiç de öyle otuzunda “dul”olmayacaksınız emin olun daha huzurlu bir yaşamınız olacak ve eşiniz de düşündüğünüz gibi gününü gün edemeyecek çünkü ilahi adalet diye bir gerçeklik var.Ama şunu tekrar belirteyim eşiniz sizi dize getirmek için blöf yapıyor yemeyin

Telefondan giriyorum her şeyi okuyamıyorum ama çalışıyor musunuz ? Çocuğunuz var mı kaç yaşında ?

Gerçi çok önemli değil. Eğer çalışıyorsanız hemen bu pazartesi gidin mahkemeye açın davanızı.

Evi terk ettiyse gram düşünmeyin. Kapının anahtarını da değiştirin. Eşyalarını da kapı önüne koyun.

Bence eve dön ihtarı çıkarın mahkemeden gerçi dört ay bekleme süresi vardı boşver

Benim eski eşim de bi gitti 6 ay gelmemişti
O zManki toylugum ve salaklıgım yüzünden 6 ay o evde kalmıstım
Sonra dava actım eski eşe de mesaj attım
Bosanıyoruz dedim
Sen ne kadar bosanma meraklısıymıssın dedi bana
Daha ne kadar beklerim saniyordu bilemiyorum

Başka şeyi bahane vermiş derdi kredi. Bu arada sen bunu çok şımartmışsın ne demek boşanmak ile tehdit etmek. Seni süründürecek aklı sıra dize getirmeye çalışacak. Bu iş uzarsa cidden boşanırsınız uzamadan halletmen lazım eğer ki boşanmak istemiyorsan

Benzer durumu yaşamıştım, ona vazgeçilmez olduğu garantisini vermişsiniz ezdikçe eziyor sizi, yıllar önce ben de sürekli boşanma tehditlerine hiç ses çıkarmayıp ve boşanma kelimesini bir kere bile ağzıma almadan gidip boşanma davası açtığımda adam köpekler gibi yalvardı dönmem için...

Blöf yapıyor bile olmasa,eve dönmeyecek bile olsa böyle nazlı niyazlı adamla yapamazsın.maddi bi sıkıntın yoksa eğer boşver. Ama çalışmak zorunda kalacaksan da git çalış, kafan dağılır en azından. Böyle durumlarda kadınlar hiç bi işe yaramadıklarını düşünürler o yüzden eve kapanmak yerine çalış yada kendin için bişeyler yap.gelir diye bekleme. Seni sürekli psikolojik dara sokan bu insanı hiiççç bekleme.

Bir ömür geçmez bu adamla. Ağbisine kredi çekmek nedir ya? Kredi çektikten sonra boşarsa ne olacak? Bir 50 yıl daha bu şekilde yaşamak istiyor musun? Adam olan önce kendi karısını evini düşünür. Huylu da huyundan vazgeçmez.

Derdi paranı yedirmek ailesine. O dönse bile kabul etme, bas tekmeyi gitsin. Kendi çalışsın ödesin abisinin evinin kredisini. Bir akıllı o ve ailesi galiba. Ben olsam yaka paça evden atardım.

Valla koca denemez senin kocana, daha ziyade jigolo. Para verdiğin kadar yanında

Bu adam degil ki canim.
Benim eximde bana k*pekler gibi asiksin. Ayrilamazsin gidemezsin diyordu. Pisman olacaksin benim gibisini bulamiyacaksin diyordu. Kim seni ister ki diyordu..
Ne oldu? Gittim. Inanamadi garibim...

Sana psikolojik baski uyguluyor. Baska birsey yok. Hersey onun istedigine gore olmasi icin.
Ha cidden bu adamdan bosanmaya calisirsan sana timsah gozyaslari dokmeye baslar ama hic degismez. Bakti gordu cidden bosaniyorsun cirkinlesmeye bile baslar..

Bosanmak isteyen adam pisman olacaksinlara girmez..direk bosar ceker gider.

1: ev senin mi, onun mu? kiramı, yoksa ortak mı? 2: çalışıyor musun? 3: eşinin ailesi nasıl insanlar? 4: boşanırsanız ailen arkanda durur mu?

1: ev senin mi, onun mu? kiramı, yoksa ortak mı? 2: çalışıyor musun? 3: eşinin ailesi nasıl insanlar? 4: boşanırsanız ailen arkanda durur mu?
Ailem zaten durumu ogrendi sonuna kadar arkamda. Evet calisiyorum ve kiradayiz. Esimin aileside para icin dunyayi yakicak insanlar surekli bir cikar icindeler her adimdan kendilerine pay cikarmaya calisan insanlar. Cok utaniyorum bunu soylediyime ama cok cahil ve gorgusuzler.

Pişman olacagindan emin bir adam ve sen bu nedenle umrunda degilsin nasilsa donersin diye ki pisman olmaya baslamissin cunku onsuz olmayi dusunemiyorsun ve o bunu biliyor...

Pişman olacagindan emin bir adam ve sen bu nedenle umrunda degilsin nasilsa donersin diye ki pisman olmaya baslamissin cunku onsuz olmayi dusunemiyorsun ve o bunu biliyor...
Hic pislan degilim yine olsa yine cok git derdim dayinlmaz hal aldi durum ama cok uzuluyorum.....onun su an arkadaslarinla keyif yapmasi bile bana cok koyuyor...

Vallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim

Hahahahah cok pardon buna baya güldüm gerçekten :))) tamam defolsun gitsin de eşyaları niye sen topluyosun? Dolap orda valiz orda gelsin alsın.

İstemediyimi degil İstemedigimi,
Agbisi değil ağabeyi yada abisi
Geldiyini değil geldiğini.

Yemin ederim anlatım bozukluğu konusu olmus. Okuduğunuz gibi yazmayın su türkçeyi Allah kitap aşkına. Hiç bir yorum yapamadım işte al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…