Ben bosandim. Once terk etti ben gelmesini bekledim. O da gelmedi. Sonra aradi cekuserek mi anlasarak mi bosanacagiz dedi ve bitti. Sonra ben baska bir sehirde yepyeni bir hayata basladim. Uc yil benim icin zor oldu, zor toparlandim. Oglumu ayda iki kez gormeye geliyordu. Bir geldiginde gecen sene ailemi ozledim yeniden deneyelim dedi. Tekrar denedik. 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri dondu ve tekrar terk etti. Sonuc simdi hic gorusmuyoruz. Herkes kaldigi yerdrn hayatina devam ediyor. Yasama tutunmak zorundasin. Gelmezsebiterse uzulme. Herseyde bir hayir var unutma.Merhaba arkadaslar,
Esim surekli beni bosanmakla tehdit ediyordu, susturmak bastirmak icin buraya konu acmistim 1 ay once ( abisine kredi yapip ev almamizi istiyordu, ailesi surekli baski yapiyordu...) neyse en son iki gun once bir konu hakkinda konusmaya calistim bana « sus tamam bak giderim annemlere falan dedi (yani terk ederim) sus gidicem falan bende yeter gidersen git hayatim boyunca senin pesindenmi kosucam dedim derken cikti gitti. O gun bugun ses yok artik istedigi oldu bosansin. Ama cok zoruma gidiyor boyle olmasi adamin buyuk aski bitti saygisida bitti sanki cocuk oyuncagi.
Sanki su an bosluktayim onun umrunda degil hayata bisey olmamis gibi devam edicek hersey bu kadar basit onun icin olan bana oldu. Gider ayak bide bana « korkmuyomusun pisman olucaksin »dedi!!!! Saka gibi!!!!! Yapmadigini birakmadi ve pisman ben olucam??? Zaten yeterince ezildim daha ne yapabilirimki???
Lutfen bosluktayim yardiminiza ihtiyacim var boyle benzer durum yasiyanlar nasil atlattiniz..
31 yasindayaşı kaç eşinizin
Hiç takma tehdit etmeye çalışıyo kendiyle umursama arama sorma o geri gelecek merak etmeMerhaba arkadaslar,
Esim surekli beni bosanmakla tehdit ediyordu, susturmak bastirmak icin buraya konu acmistim 1 ay once ( abisine kredi yapip ev almamizi istiyordu, ailesi surekli baski yapiyordu...) neyse en son iki gun once bir konu hakkinda konusmaya calistim bana « sus tamam bak giderim annemlere falan dedi (yani terk ederim) sus gidicem falan bende yeter gidersen git hayatim boyunca senin pesindenmi kosucam dedim derken cikti gitti. O gun bugun ses yok artik istedigi oldu bosansin. Ama cok zoruma gidiyor boyle olmasi adamin buyuk aski bitti saygisida bitti sanki cocuk oyuncagi.
Sanki su an bosluktayim onun umrunda degil hayata bisey olmamis gibi devam edicek hersey bu kadar basit onun icin olan bana oldu. Gider ayak bide bana « korkmuyomusun pisman olucaksin »dedi!!!! Saka gibi!!!!! Yapmadigini birakmadi ve pisman ben olucam??? Zaten yeterince ezildim daha ne yapabilirimki???
Lutfen bosluktayim yardiminiza ihtiyacim var boyle benzer durum yasiyanlar nasil atlattiniz..
Zaten 3 gundur ne mesaj attim ne aradim. Kedisinden haber yok ve belliki hic umrunda degil. Geri donmezde. Yapilicak bisey yok ama gercekten cok uzucu. Bir gun Bu kadar acimasiz olacagi hic aklima gelmezdiGelir bu adam hic merak etme. İşleri tersine döndürene kadar umursamamazliga devam.
Evet canim bende ordaydim kiz ben uc bes kurus attim koseye bidhaa cikartip bez filan aldim acildi yani bidaha yeniden basladimSonsuzum0101 sslam seni görünce para biriktirme topiği geldi aklıma
Senin evliligin simdi nasil eski esin hic pisman oldumu cocuk sende mi kaliyor simdiki esin cocuga nasil canim ozel degilse merak ettim30 yaş hiç birşey için geç değildir. Ben 39 yaşımda 9 yaşında bir evlat sahibiyken ikinci evliligimi yaptım. 8 senedir de bekardim. Hiçte ahlanip vahlanmadim.Yalniz kalirmiyim diye korkmadim bosanirken. Çünkü en büyük yalnızlık seni sevmeyen saymayan değer vermeyen bir insanla yaşamaktır. Cismiyle bulunan bir insanın size ne faydası olur ki bir düşünün. İlla evleneceksiniz diye birşey de yok ama sırf başımda bir erkek olsun diye düşünüp tek tüm hayatınızı size saçma sapan şeyler söyleyen değer vermeyen bir adamla geçirmemenizi tavsiye ederim.
Yok biliyorum huyunu bosanmayi kafaya koymus rahatlamaz bosanmadan. Geri donucegi falan yok onunNe oldu esinden ses yokmu
Yerinde olsam arkadaşlarımla çıkar sosyal medyada boy boy mutlu fotoğraf paylaşırim. Haftaiçi de gider boşanma davası açarım. Evlilik bu, çocuk oyuncağı değil ve siz de onun oyuncağı değilsiniz. Kendinize değer verin lütfen. Geçenlerde bi arkadaş konu açmıştı. 13 yıl çekmediği psikolojik şiddet, değersizlik hissi vs kalmayan bir doktor arkadaş. Bugün bu kendini bilmezle devam ederseniz 10 yıl sonra da olsa aynı şeyi yaparsıniz yüzde doksan. Bencilin önde gideni eşiniz.Bu evliligin. boylesi gerekiyordu bitti artik. Bence oda rahatladi bende en sonunda. Ama gercekten cok aci. keske boyle olmasaydi ama oldu iste. Yurumez biliyorum ama yinede cok aci veriyor olanlar. Hele onun umursamisi ben bu kadar uzulurken dahada cok aci. Cok duygusal bir insanim katlanamiyorum olanalara....
Bencede bunun gibiler duzelmez dahada ezerben olsam blöfünü görür rest çekerdim. git aç boşanma davası. sağlam nafaka ve tazminat talebiyle. sonrasını o düşünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?