esim evi terk etti lutfen yardim edin ........

Ben bosandim. Once terk etti ben gelmesini bekledim. O da gelmedi. Sonra aradi cekuserek mi anlasarak mi bosanacagiz dedi ve bitti. Sonra ben baska bir sehirde yepyeni bir hayata basladim. Uc yil benim icin zor oldu, zor toparlandim. Oglumu ayda iki kez gormeye geliyordu. Bir geldiginde gecen sene ailemi ozledim yeniden deneyelim dedi. Tekrar denedik. 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri dondu ve tekrar terk etti. Sonuc simdi hic gorusmuyoruz. Herkes kaldigi yerdrn hayatina devam ediyor. Yasama tutunmak zorundasin. Gelmezsebiterse uzulme. Herseyde bir hayir var unutma.

Bu evliligin. boylesi gerekiyordu bitti artik. Bence oda rahatladi bende en sonunda. Ama gercekten cok aci. keske boyle olmasaydi ama oldu iste. Yurumez biliyorum ama yinede cok aci veriyor olanlar. Hele onun umursamisi ben bu kadar uzulurken dahada cok aci. Cok duygusal bir insanim katlanamiyorum olanalara....

Kusura bakmayın ama eşiniz sizi çantada keklik olarak görüyor sizi aşağıya çekmeye çalışıyor aslansın kaplansın diye sırtı sıvanmış almış gazı yürüyor kanımca koyun kıyafetlerini bir çöp poşetine koyuverin kapıya blöflerine mahkemede devam etsin sizde kendinizi boşuna yıpratmayın bu tarz insanlar için

Bitmiyor su asalak kardeşler aileler. Ne utanmaz insanlar var yahu insanlar çalışsın didinsin bunlara ev alsın ne ala hayat... arkadaşın dediği gibi abisınav almak için bosanacaksa bosansin. Gitsin onlara çalışsın

Zamanında ne kadar önem verdiyseniz (kendisini bulunmaz hint kuması sanmasi konusunda),o orantıda direnecektir nasil olsa siz ona döneceksiniz diye rahattır o.Bana göre hiç adım atmayın geliyorsa kendisine gelerek gelsin,yok kendisine gelmeyecek ayni devam edecekse siz söyleyin bu adam icin mücadele etmeye değer mi?

Hiç takma tehdit etmeye çalışıyo kendiyle umursama arama sorma o geri gelecek merak etme

Gelir bu adam hic merak etme. İşleri tersine döndürene kadar umursamamazliga devam.
Zaten 3 gundur ne mesaj attim ne aradim. Kedisinden haber yok ve belliki hic umrunda degil. Geri donmezde. Yapilicak bisey yok ama gercekten cok uzucu. Bir gun Bu kadar acimasiz olacagi hic aklima gelmezdi

Senin evliligin simdi nasil eski esin hic pisman oldumu cocuk sende mi kaliyor simdiki esin cocuga nasil canim ozel degilse merak ettim

Yerinde olsam arkadaşlarımla çıkar sosyal medyada boy boy mutlu fotoğraf paylaşırim. Haftaiçi de gider boşanma davası açarım. Evlilik bu, çocuk oyuncağı değil ve siz de onun oyuncağı değilsiniz. Kendinize değer verin lütfen. Geçenlerde bi arkadaş konu açmıştı. 13 yıl çekmediği psikolojik şiddet, değersizlik hissi vs kalmayan bir doktor arkadaş. Bugün bu kendini bilmezle devam ederseniz 10 yıl sonra da olsa aynı şeyi yaparsıniz yüzde doksan. Bencilin önde gideni eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…