dil yarası unutulur .. böyle boşanmaya yada terketmeye gitmez .. sen hatalı olduğunu düşündüğün konularda özür dilemişsin bu iyi olmuş ama dahada yalvarma
eğer gelirse senindir
eğer gelmiyorsa hiç senin olmamıştır ..
diye hani bi laf varya banal denen bence çok doğru .. bence üstüne gitme bırak ...
ve sinirlendiğinde içinden 10 a kadar sayıp öyle konuş baya işe yarıyor ..
canım eşini seviyorsan aramaya devam edeceksin hatta aramaktan fazlasını yapacaksın. gururu yok bu işin.bir de en önemlisi bir daha olmayacağına söz verip onu ikna edip düzelmeye çalışacaksın. evlilik oyuncak değil her kavgada sen git ben gideyim ayrılalım lafları edilirse saygı da biter sevgi de..yazık olur size..
yok, farklı bir numaradan baktım telefonu kapalı
boşuna mesaj atmaya gerek yok. Yine aynı şeylere başladık. Bu adam olgunlaşmamış ve beni deli ediyor. Sonra ben suçlu oluyorum.
Vallah siz baya bi ileri gitmisiniz kavgada, evet kovmussunuzda, ama yinede sizi bukadar merakta birakmasi cok yanlis bence...yani siz üzülürmüsünüz yanliz basiniza biseymi gelir hic umrunda degil demekki, onada hak veriyorum zor bi sürecten geciyor anladigim kadariyla ama bi arkadasin dedigi gibi siz biz olmayi becerememisiniz...sizin yerinizde olsam napardim? Vallah ilk degilmis bu, artik siz hatanizin farkindasiniz...ilk günü defalarca ulasmaya ugrasmissiniz...ben olsam daha arayip sormazdim,bunun gururla alakasi kalmamis artik siz zaten gurur yapmayip arayip sormussunuz ama ortada bi bekcillik ve cocukca davranis var...aramazdim disari üzüntümü belli etmeden devam ederdim yasantima, ortaya ciktigi zaman ona her kafasina estiginde böyle cekip gidemiyceni,bugüne kadar nerdeyse bidaha oraya gidip iyice bidüsünmesi gerektigini söylerdim,sonrada kendim kimseye hele hele ona bisey demeden ortaliktan kaybolurdum...hem kafa dinlerim hemde o görsün nasil oluyomus esinden haber alamayinca... Zaten otururp düsünüp hak verirse size yaptiginin yanlis oldugunu görürse biseyler düzelte bilirsiniz yoksa iyice lackalasmis sizin kavgalariniz herseferinde cekip gider ilk 5 gün sonra 10 sonra 20 sonra 30 derken hayatiniz böyle gecip gider...allah yardimciniz olsun insallah buran önce iste bulur esiniz bu cok önemli...
Kavga sebebimiz çok saçma sapan bir şeydi, fırının fişi bozulmuş çalışmadı. O bir şey dedi, ben bir şey dedim. Ben onu ittim, su attım üstüne filan , Kavga zaten 5-6 dakika sürdü. Yoksa yarım saat önce sarmaş dolaştık. Haftasonu ne yapsak diye plan yapıyorduk.
Benim hep özür dilememin iki nedeni var, birincisi "çenemi tutamıyorum, kötü konuşuyorum" ikincisi de " kavga zamanında çenemi tutamadığım için, daha sonra alttan alan ben olayım, özür dileyeyim diyorum".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?