Eşim evi terk etti

dil yarası unutulur .. böyle boşanmaya yada terketmeye gitmez .. sen hatalı olduğunu düşündüğün konularda özür dilemişsin bu iyi olmuş ama dahada yalvarma

eğer gelirse senindir
eğer gelmiyorsa hiç senin olmamıştır ..

diye hani bi laf varya banal denen bence çok doğru .. bence üstüne gitme bırak ...

ve sinirlendiğinde içinden 10 a kadar sayıp öyle konuş baya işe yarıyor ..

evet ben de aramıyorum, bekliyorum
Hay çenemi ben ne yapayım, sabah sabah ortada birşey de yok, delirdim işte.. Dersimi aldım elbette. O da bana çok kötü şeyler söyledi, tuttum gitme diye itti beni. Aramıyorum. Kafamda bir sürü şey. Bir sinirleniyorum, bir geçiyor çok üzülüyorum. İŞyerindeyim, tuvalete gidip ağlıyorum. Ortada yok üç gündür. Off off... İkimizde çok hata yaptık ama ben özür diledim en azından. Artık biterse de , demek ki zaten bitecekmiş diyeceğim. Allah'ım yardım et

eşiniz evi terk etmeye alışmış görünüyor.. bence bu kez bırakın akışına. hem esınız neden calısmıyor, yanı mutlaka bırseyler yapmalı, bu evlılıgı surdurmek ıstedıgnıze emın mısınız

eşin iş bulmazsa bu evlilik bence yürümez

evet eşim, işsizlikten çok bunalımdaydı sanırım . Ama 6 aydır iş bulamadı bir türlü. Ben de moral veriyorum, üzülme, bulursun vs.. diye. Ben de onun için iş arıyorum. Ben çalıştığım için ezik hissediyor kendini, bu şekilde o da beni ezdi işte...
İş kurmak istiyor, küçük bir dükkan açmak ama paramız anca kendimize yetiyor. Hayallerini gerçekleştiremiyoruz
Daha öncede hep işsizlik dönemlerinde büyük kavgalar yaşadık. Bu 5 oldu. Bir kavgada çekip gidiyor. Sonra geldiğinde beni özlemiş oluyordu. Bilmiyorum, onu aramak için elim telefona gidiyor. kendimi durduruyorum. Belli etmiyordu, hem kendi ailesi ile ilgili sıkıntıları hem işsizlik onu bunaltmış. Hepsi bana patladı.
benim suçum, sinirime hakim olamamak ama o neden böylece çekip gidiyor. Her seferinde ne kadar acı çekiyorum, ağlıyorum biliyor. Ama yine aynı şekilde oldu... Üstelik söz vermişti yapmayacağına, belki de geri gelmeyecek... offf çok sıkıntıdayım

eşim de bir kez öyle öfkeyle çıktı evden... mesaj attım bir saat içinde eve geldin geldin, gelmedin ben de çıkıyorum dışarı... bu arada ya gelmezse diye internetten otelleri falan araştırdım ben de gidecektim evden ciddi ciddi. ne mi yaptı? tabii ki geldi. tam bir saat dolduğunda evdeydi. siz özür dileyerek alıştırmışsınız. oh ben çıkıp gideyim hanım özür diler gelirim eve moduna girmiş eşiniz...

4 gün oldu, aramadı eşim. Belki de bitmesi gerekiyordu, bu bahane oldu diye düşünüyorum. İlk gün hemen aradım, özür diledim, bağırıp çağırıp evlilik bitti dedi, kapattı. Sonra da telefonlarımı açmadı. şimdi ben arasam, belki yine açmayacak, ya da aynı şekilde bağırıp, daha kötü hale sokacak beni ... İnsan nasıl bu kadar katı kalpli olur anlamıyorum. beni seviyordu, birlikte mutluyduk, çocuk planları yapıyorduk... Ben mi yanılmışım acaba .. Her gidişinde aynı şeyleri yaşıyorum, bu ne yaaa.... Bir daha aramayacağım, ama sürekli elim telefona gidiyor. Hayat , evlilik ne zormuş... karnıma ağrılar giriyor

canım eşini seviyorsan aramaya devam edeceksin hatta aramaktan fazlasını yapacaksın. gururu yok bu işin.bir de en önemlisi bir daha olmayacağına söz verip onu ikna edip düzelmeye çalışacaksın. evlilik oyuncak değil her kavgada sen git ben gideyim ayrılalım lafları edilirse saygı da biter sevgi de..yazık olur size..

Ben de bilmiyorum ne yapsam... İlk gün aradım, mesaj attım, özür diledim. Cevap yok, ama ilk gün zaten çok sinirliydi.
Annesini filan mı arasam acaba , bu aklıma geldi. Ters bir şey söylerlerse kaldıramam, duyacaklarımdan korkuyorum aslında, biraz da bu yüzden aramıyorum. küçük bir mesaj atsam mı acaba ? Mesela " sinirin biraz yatıştıysa konuşabilir miyiz" filan gibi ...

yok, farklı bir numaradan baktım telefonu kapalı
boşuna mesaj atmaya gerek yok. Yine aynı şeylere başladık. Bu adam olgunlaşmamış ve beni deli ediyor. Sonra ben suçlu oluyorum.

yok, farklı bir numaradan baktım telefonu kapalı
boşuna mesaj atmaya gerek yok. Yine aynı şeylere başladık. Bu adam olgunlaşmamış ve beni deli ediyor. Sonra ben suçlu oluyorum.

adamı evden sen kovmamısmıydın

Vallah siz baya bi ileri gitmisiniz kavgada, evet kovmussunuzda, ama yinede sizi bukadar merakta birakmasi cok yanlis bence...yani siz üzülürmüsünüz yanliz basiniza biseymi gelir hic umrunda degil demekki, onada hak veriyorum zor bi sürecten geciyor anladigim kadariyla ama bi arkadasin dedigi gibi siz biz olmayi becerememisiniz...sizin yerinizde olsam napardim? Vallah ilk degilmis bu, artik siz hatanizin farkindasiniz...ilk günü defalarca ulasmaya ugrasmissiniz...ben olsam daha arayip sormazdim,bunun gururla alakasi kalmamis artik siz zaten gurur yapmayip arayip sormussunuz ama ortada bi bekcillik ve cocukca davranis var...aramazdim disari üzüntümü belli etmeden devam ederdim yasantima, ortaya ciktigi zaman ona her kafasina estiginde böyle cekip gidemiyceni,bugüne kadar nerdeyse bidaha oraya gidip iyice bidüsünmesi gerektigini söylerdim,sonrada kendim kimseye hele hele ona bisey demeden ortaliktan kaybolurdum...hem kafa dinlerim hemde o görsün nasil oluyomus esinden haber alamayinca... Zaten otururp düsünüp hak verirse size yaptiginin yanlis oldugunu görürse biseyler düzelte bilirsiniz yoksa iyice lackalasmis sizin kavgalariniz herseferinde cekip gider ilk 5 gün sonra 10 sonra 20 sonra 30 derken hayatiniz böyle gecip gider...allah yardimciniz olsun insallah buran önce iste bulur esiniz bu cok önemli...

Ben hata yaptım, ve hemen özür diledim, elinden kolundan tuttum gitmesin diye. Peşinden hemen çıktım ama yetişemedim. telefonda da oldukça kötü konuştu. Aramıyorum. Ben de çekip gitmeyi istiyorum bazen ama olmuyor. Çalışıyorum ve işe gidip gelmem gerek, benim yerim yurdum belli, nereye kaçabilirim ki...

eğer eşinin gururunu kırdıysan düzelmesi biraz zor..

Önce sinirlenip kovup fiziksel olarak da itme vs şekilde tepki gösterip de sonra sinirlenmiştim özür diledim demek olmuyor maalesef.

biraz sakin ol ve zamanın iyileştirmesini bekle. eşinin ailesinden birilerini arayıp drumunu sorabilirsin...

Ben olsam arayip sormam ozurde dilemem
calismayan ailesiyle aradaki dengeyi kuramayan bir insani daha fazla simartamam

demek sizinde sinirleriniz yipranmiski boyle tepkiler veriyorsunuz kavganizda
tamam hakli degilsiniz "defol" diyerek ama
esinizde gurur meselesi yapana kadar maddi manevi bazi seyleri ele alabilmesi gerekti

bana kalsa aramayin sormayin
konusacaginiz zamanda fazla duygusal olmayin derim
bir evi gecindiriyorsaniz aileniz size destekse bunun karsiligi olmali!
kimse kizmasin ama bu boyle

gücü ele alan egemenlik kursun demiyorum hic bir sekilde

onu kirmakta uzgun oldugunuzu ozur dilediginizi dile getirebilirsiniz ama
daha fazla ustune dusmeye hic gerek yok biraz yalniz kalinca anlayacaktir
ve bence geri donecektir

bugün beş gün oldu, yine aramadı sormadı... telefonu da kapalı. ben mail attım, açık açık konuşalım ve bir karar verelim diye .

Bilmiyorum. Bu başıma gelenleri bana bir başkası anlatsa, sakın arama, güçlü ol, ya akıllanır ya da ayrılırsın derdim.
Ama yapamıyorum, evde tek başımayken o koltukta oturuyor gibi geliyor, eşyaları, kıyafetleri , sohbetlerimiz aklıma geliyor, acı çekiyorum. O kadar iyiydik ki, bir anda bunu yine yapacağını düşünmezdim...

Bazen de gücümü toplayıp, hızlıca boşanayım bitsin diyorum. Ama benim de hatam oldu, çok doldum ve patladım işte ...
Daha önce gittiği zaman ailesini aramıştım ama onlar da bana bağırıp çağırmıştı, daha kötü olmuştum.
Ne olacaksa olsun artık, bu nasıl bir işkencedir , Allah'ım sen bana güç ver...

bu nasıl bir ruh hali ya!! birbirinizi itiyor üzerine su atıyor hakaret ediyor evden kovuyor sonrada aslında çok iyi bir evliliğimiz var diyorsunuz saçma sapan sebepten aniden bu duruma gelen evlilik nasıl iyi evlilik oluyor?

Evlılık bu kadar basıt olmamalı
Hele kı bu kadar cocukca bır nedenden dolayı 5 gun eve gelmemek nedır?
Ben anlamıyorum ya ...

benim anlamadığım nerede kalıyor annesinin evinde mi....neden onlar birşeyler yapmaya çalışmıyor....kaç gün olmuş ya....eğer orada kalıyorsa ve hadi oğlum git evine demiyorlarsa bir gariplik var hande....başka yerde de kalsa hiç mi aramazlar evlatlarını...aynı şehirde misiniz...uzaksanız tamam idare eder eşin birşekilde fakat aynı şehirde çok zor çıkıp gelseler çıkacak ortaya.....siz ziyarete gitmezmiydiniz onları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…