Eşim evi terk etti

Bence başka sebepler de var
Yani son olaydan dolayı değil, o bi patlama
Düşünüyomuş eşin ayrılığı gibi geldi bana, bu da tuzu biberi olmuş
Öyleyse bunda değilse başka bi tartışma da yine çekip giderdi, kendini çok ta suçlama her şey olacağına varır

Bu ne Allah aşkına.Sen ne kadar kendini suçluyor,onu nazlayıp affettirmek için takla etıyorsun.Farkında değilmisin özellikle yapıyor.Adam çalışmıyor.İş bulamamış.Bir tek sen çalışıyorsun.Her kavgada çekip çekip gidiyor.Ablası ahlak dışı bir birliktelik yürütüyor sanane.Senmisin suçlusu.Senin evliliğinmi bedelini ödemeli.Sana patlayacağına gitsin ablasına patlasın.Senin sinirlerin yıpranmış yıpranmasınada onu da bu kadar haklı görme ya.Daha iş bulamamış çocuk planı yapıyorsunuz.Ablasına birşey diyemiyorsa,hazmedemiyorsada görüşmez araya mesafe koyar olur biter.5 gün ortadan kaybolmak ne demek.İstemiyorsa adam gibi gelir konuşur bitirir.Sen niye bu kadar kendini paralıyorsun affettirmek için.

2yıllık evliyiz küçük bebeğim var annesi yüzünden onun yalanlarından dolayı ben ailemi seçiyorum dedi ve gitti 4gündürde aramıyor çoçuğunu bile merak etmiyor bu nasıl iş anlamadım

2013 yılında yazılmış acaba s orun çözüldü mu arkadaşlar keşke dertli kişiye ulaşabilsek ki bnm de yni derdim.var bayram günü çok zor durumdayım lütfen yardım edin akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…