eşim evi terk etti

Yapmayın arkadaşım sakin olun. Siz eşinizle küfür ettiği için tartışmadınız mı? E şimdi ne farkınız kaldı ondan?

Bırakın ne yazarsa yazsın, dönüp gelecek sonunda...

her haftasonu görüştüğümüz insanlar nsıl kızmıyayım kıza ara diyorum aramıyor ben evde böyle gerilmişken hoşmu olanlar

Dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanı ama bence sen araya soğukluk girmesine izin verme.
Eğer şimdi böyle yaparsan eşinde değişimler başlar. Her kavgada aynı şeyi yapmaya kalkar.
Konuşup anlaşılabilecek bişeyi ne kadar büyüttü eşin de.
Bence ara ve konuşmak istediğini söyle.

canım benim istediği de bu işte. seni çıldırtmak. kalk bir duş al, su rahatlatır insanı sakinleştirir. ben çok çıldırdım mı hemen duşa atarım kendimi. çok iyi gelir bana..

sizin evlilik malesef pek iyiye gitmiyor.
bu lafları söyledin de oldu mu şimdi?

canım benim istediği de bu işte. seni çıldırtmak. kalk bir duş al, su rahatlatır insanı sakinleştirir. ben çok çıldırdım mı hemen duşa atarım kendimi. çok iyi gelir bana..

aldım aldım canım. arkadaşının nişanlısı aradı onunla konuşmuşlar ufak bi konuyu büyüttü eve gidersem çocuk var daha çok kavga ederiz olmaz demiş. kızda ama sen evlisin çok yanlış yaptığın demiş. hiç huzurlu değil diyor arkadaşım

sizin evlilik malesef pek iyiye gitmiyor.
bu lafları söyledin de oldu mu şimdi?

olmadı tabi ama nispet yapması çok zoruma gitti çok. 2 gündür ağzımı bile açmıyorum ona . cebimde 5 kuruş para yok 2 gündür ne yapıyosun diye sormadı bile

Bence sakin olup, olduğun yerde ağırlığını koyman lazım. Kesinlikle yüz göz olma, çünkü bu tür durumlarda, geri dönülüyor. Bu yapılan sinirle,hiddetle yapılan birşey. Barışıldığı zaman tekrar yüz yüze bakılıyor.Kötü söz geçerse,hep akla gelip tekrarlanır.Sessizce sabırla bekle.Sen zannediyormusun,o yattığı yabancı yerde rahat?Sen kendi evinde kendi yatağındasın.eninde sonunda dönecek.Sen üsteleyip,yalvarırsan, ha bak dicek,nasıl yalvarıyor.Güya seni cezalandırıyor.

Benmi çok katıyım ya??

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

yok ne yalvarması aramıyorum bile . kaldığı yer dükkan yatak bile yok .

benim oğlumu uyutmam lazım çıkıyorum. allah hepinizden razı olsun bana destek oldunuz akıl verdiniz. çok teşekkürler . yarın sabah işe gidicem bi gelişme olursa tekrar yazıcam herkese iyi akşamlar

Canım bi sakin ol. Önce kocan kime giderse gitsin sen tenezzül edip de kimseyi araya sokma kocanla arandaki mevzu için. O kız seni arasa da hayırlısı bakalım hıı mıı de kapat kimseye fırsat verme taş gibi ol elaleme de kocana da. Bak bi evi terkediş var ortada, yapan kocan ve sonuçlarına katlanacak olan da o. Sen hala evindesin hayatına devam ediyorsun. Onun yazdığına çizdiğine ne bakıyosun sana gönderme yapıyor işte. Senin yapacağın ne biliyo musun, 1 hafta onu köpek yerine bile koymamak. Sessiz kal beklesin stres olsun, sonra döşe bi dilekçe, konuşalım bu akşam senle yolla çocuğu sizinkilere parka marka her neyse de, bi 3,5 atsın konuşma vakti gelene kadar, sakin davran ama. Koy önüne dilekçeyi bu eve koca olacaksan ona göre davran ha yok ben beceremiceksem hemen yaz bi dilekçe sabah gidiyoruz adliyeye de. Ama bak taş gibi ol, çalışan kadınsın, allahın izniyle bişey olmaz.

Bence bundan sonra git bankaya kendi adına kredikart al madem bırakıp gidiyor seni bu adama güvenilmez ayağını denk al bütün paranıda ona verme gidişat iyi değil maddi bağımsızsın güya ama metelik yok bundan sonra keanara para at bundanda adama söz etme
olmadı tabi ama nispet yapması çok zoruma gitti çok. 2 gündür ağzımı bile açmıyorum ona . cebimde 5 kuruş para yok 2 gündür ne yapıyosun diye sormadı bile

Bosver uzulme geri gelir. Kocalarin kahirlarini eslerinden baska kim ceker ?

arkadaşlar merhaba akşam eşim eve geldi hemde ben yattım 1 st sonra. arkadaşım aradı çıktı eve geliyor diye çok huzursuzdu zaten falan dedi. bende yattım oğlumla. geldi aldı yastığını başka odada yattı. ben ne kalktım ne bişey dedim. sizin dediğiniz gibi taş gibi olucam ona gerçekten tavır koymazsan ne yaptığının farkına bile varmıcak.

arkadaşımda diyo ki hiç evi terk etmiş gibi değildi. spora gidicekti saatini kaçırmış güya onlara gitmiş. kızla da konuşmuşlar aslında büyük bi sorun yok ama çok abartıo olayı. çocuk var evde şimdi kavga etmiyelim onun yanında demiş.

ben bu yaptıklarını sineye çekersen tepeme binicek

aynen öyle artık maaşımdan bi kısmını kenara koyucam hem kendim için hem çocuğum için. ne zamandır düşünüyorum aklımda. aslında evine çok bakar.hatta istediğim herşeyi alırım. ama para genelde ödemelerden dolayı onda durur. bende ondan günlük para falan alırım. ama böyle durumlarda aklı bi tarafına kaçıyo 2 gündür bu kız parasız işe gidiyo diye düşünmüyo.

Öncelikle arkadaşlarına neden kızdınız anlamadım tartışmanız onlar nedeniyle değil ki ne yapsınlar adam gelmiş kovsunlar mı. Hem bir gece bile kalmamış konuyu akşam açmışsınız dün zaten gece de kendisi gelmiş yani evi terketmedi demek ki sakin olup bekleseniz hemen küfürlü mesaj yazmasanız iyi olurdu. Belli ki ki evi terketmek filan değil yani sadece kafasını dinlemek ve sakinleşmek için zaten gelmiş ama arkadaşının nişanlısına bile kızmışsınız kendi keyfindeler filan ee ne yapacaklar git demişlerdir yapma demişlerdir koskoca adam yani zorlayamazlar ki onlara ne kızıyorsunuz. Siz de hemen face da sinirle bir şey paylaştı diye küfüt etmişsiniz ee ne farkınız kaldı bencde bu küfürleşmeler tek taraflı değil siz nasıl ki sinirlenince küfür ediyorsunuz eşiniz de öyle. Ne yapacak dönecek tabii belki de gerçekten spor saatini kaçırmıştır eve de gelmek istememiştir her neyse bir müddet konuşmayın ama yine de karşılıklı oturup çözmek gerekir.

Son düzenleme:

2 gündür evde yoktu. dün gece sabaha kadar arkadaşının dükkanındaydı ve aramızada ki sorun tamamen onun suçuydu. arkadaşınıda nişanlısınıda çok iyi tanıyorum. bizim evlliğimizde bi sorun olsa yuvamız dağılıcak olsa arkadaşının umrunda olmaz çok netim bu konuda o derece rahat. kız öyle değil ama. ve eşim daha 1 hafta önce bak herkes hayatını yaşıyo bize biz lazımız derken böyle bir konuda o kişinin yanına gidip abuk subuk paylaşımlar yapması yok çok huzurluyum yok bilmem ne çok ağrıma gitti.
daha geçen ne konuştuk yazık değil mi bana. borcuda derdi hastalığı beraber çekerken her sıkıştığında değmicek birine kaçıyosa insan inan benimde ağzımdan çıkı verdi akşam o küfür. dayanamadım

bide bikaç eşyasını toplamıştı gerçekten bikaçgün daha orada kalıcak sandım. oysa spor eşyalarını toplamış .
sorun şu ki eşim sinirlenmeden küfür ediyo sorun bu zaten. laf arasında öylesine ediyo.

kız arkadaşıma diyoki akşam ufacık bişeyi büyütttü. o ufacık dediği şey bana laf arasında skcm belanı demesi. ben 30 yaşında bi anneyim kadınım kaç kere konuştuk kaldıramıyorum diye anlamıyo sinrleniyorum olmuyo ağlıyorum olmuyo.

tek yapamadığım şey uzun bi süre kararlı olmak. ona göre sorun olmadığı için gülüyo sırnaşıyo bende başka bi sorunumuz olmadığı için hemen yumşuyodum. ama bi süre sonra gene bi küfür patlatıveriyor. inanın çok siirleniyorum ama bunu ona anlatamıyorum. çünkü o bana hakaret ettiğini düşünmüyor. ama ben ona aynı şekilde küfür edersem ben hakaret etmiş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…