- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.651
- 498
face yazmış ki allah sizi korumak için bazı insanları hayatınızdan çıkarır peşinden koşmayın huzurlu yazmiş üstünede dayanamadım masaj attım senin huzurunun içine sokayım sktr git hayatımdan diye çok gerginim
Şimdi diğer yanıtlarınızı da okudum ama eşinizin arkadaşlarına neden kizdiginizi anlayamadım. Eşiniz sizi onlar için terketmemiş ki aranızdaki sorun yüzünden terketmiş. Onlar da hayır diyememişlerdir. Yoksa kocanızı evlerinde ağırlamaya bayılmıyorlardır.
Tüm hata ve ayıp eşinizin. Arkasına düşmeyin bence.
Yapmayın arkadaşım sakin olun. Siz eşinizle küfür ettiği için tartışmadınız mı? E şimdi ne farkınız kaldı ondan?
Bırakın ne yazarsa yazsın, dönüp gelecek sonunda...[
olmadık insanların yanında nispet yapmasına çok gerildim bu kadarı çok fazla
Yapmayın arkadaşım sakin olun. Siz eşinizle küfür ettiği için tartışmadınız mı? E şimdi ne farkınız kaldı ondan?
Bırakın ne yazarsa yazsın, dönüp gelecek sonunda...[
olmadık insanların yanında nispet yapmasına çok gerildim bu kadarı çok fazla
O konuda çok haklısınız. Ev terketmek de ne. Haydi kafa dinlemek istedi diyelim. Otele gitsin, sokakta kalsın. Ama başkalarına yansıtması çok yanlış.
arkadaşım inan çok gerginim tepki vermiyim diyorum tutamadım kendimi . neden yok huzurluyum yok bilmem ne ya dalgamı geçiyo benle karısıyım ben onun yarın öbürgün hastalansa afedersin kıçınıda yıkıcak olan benim. çok ağrıma gidiyo yaptıkları çok
face yazmış ki allah sizi korumak için bazı insanları hayatınızdan çıkarır peşinden koşmayın huzurlu yazmiş üstünede dayanamadım masaj attım senin huzurunun içine sokayım sktr git hayatımdan diye çok gerginim
canım benim istediği de bu işte. seni çıldırtmak. kalk bir duş al, su rahatlatır insanı sakinleştirir. ben çok çıldırdım mı hemen duşa atarım kendimi. çok iyi gelir bana..
sizin evlilik malesef pek iyiye gitmiyor.
bu lafları söyledin de oldu mu şimdi?
Bence sakin olup, olduğun yerde ağırlığını koyman lazım. Kesinlikle yüz göz olma, çünkü bu tür durumlarda, geri dönülüyor. Bu yapılan sinirle,hiddetle yapılan birşey. Barışıldığı zaman tekrar yüz yüze bakılıyor.Kötü söz geçerse,hep akla gelip tekrarlanır.Sessizce sabırla bekle.Sen zannediyormusun,o yattığı yabancı yerde rahat?Sen kendi evinde kendi yatağındasın.eninde sonunda dönecek.Sen üsteleyip,yalvarırsan, ha bak dicek,nasıl yalvarıyor.Güya seni cezalandırıyor.
Benmi çok katıyım ya??
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
olmadı tabi ama nispet yapması çok zoruma gitti çok. 2 gündür ağzımı bile açmıyorum ona . cebimde 5 kuruş para yok 2 gündür ne yapıyosun diye sormadı bile
Bence bundan sonra git bankaya kendi adına kredikart al madem bırakıp gidiyor seni bu adama güvenilmez ayağını denk al bütün paranıda ona verme gidişat iyi değil maddi bağımsızsın güya ama metelik yok bundan sonra keanara para at bundanda adama söz etme
Öncelikle arkadaşlarına neden kızdınız anlamadım tartışmanız onlar nedeniyle değil ki ne yapsınlar adam gelmiş kovsunlar mı. Hem bir gece bile kalmamış konuyu akşam açmışsınız dün zaten gece de kendisi gelmiş yani evi terketmedi demek ki sakin olup bekleseniz hemen küfürlü mesaj yazmasanız iyi olurdu. Belli ki ki evi terketmek filan değil yani sadece kafasını dinlemek ve sakinleşmek için zaten gelmiş ama arkadaşının nişanlısına bile kızmışsınız kendi keyfindeler filan ee ne yapacaklar git demişlerdir yapma demişlerdir koskoca adam yani zorlayamazlar ki onlara ne kızıyorsunuz. Siz de hemen face da sinirle bir şey paylaştı diye küfüt etmişsiniz ee ne farkınız kaldı bencde bu küfürleşmeler tek taraflı değil siz nasıl ki sinirlenince küfür ediyorsunuz eşiniz de öyle. Ne yapacak dönecek tabii belki de gerçekten spor saatini kaçırmıştır eve de gelmek istememiştir her neyse bir müddet konuşmayın ama yine de karşılıklı oturup çözmek gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?