Esim evi terkediyor

eşiniz nafaka istemeyin diye öyle demiş
aylık nafaka borcu öncelikli dir önce o ayki nafaka maaşına düşülür sonra ne kadar haciz varsa o düşülür maaştan

Neler yaşadığınızı bilmiyorum ama ayni evde iki yabancı gibi yasamak yorar bence insan sevmedigi birini görmek istemezki ama sizin gitmemeniz iyi olmuş dahada zorlasirdi hayatiniz bence aliskanlik olduğu için boslukta hissediyosunuz gormeyince daha cabuk atlatirsiniz ayni evde yasamaya devam edincede duzelecegini zannetmiyorum acikcasi bazı şeyler kolay yerine gelmez düzen tutmaz hakkinizda hayirlisi olsun umarim iyi ki dersiniz kendinzi toparlayinca

Memleketinize dönme gibi bir şansınız var mı gerçekten?

Eğer varsa bir dakika durmam istenmediğim evde...

Evi bulmus sanirim iyice toplanmaya basladi.aradada yuzume bakiyo tepkimi merak ediyor gibi.hic umursamiyorum.bu sabahta hazirlanip cikarken benim odama geldi bakti nedense uyanik oldugumu bilmiyordu gorunce gitti hemn.bu hareketlerine anlam veremiyorum

Bence o yokmus gibi davranin gorunmezmis gibi ve kesinlikle aramayin bence o yasta bi adam daha olgun olmalı ve sorun su ve bu yüzden yürütemiyorum diyebilmeli yazik

Bu gadınların gozunden de bisey kacmiyo:)))))

Eşiniz sizi gözünden düşürmüş.siz sevdiğiniz için, hala bir umut olduğunu düşündüğünüz için çaba sarf etmişsiniz ama o bunu farklı algılamış.sizin ona mecbur olduğunuzu, gidemeyeceğinizi düşünmüş ve yaptığınız her şeyde kafasında bunu kesinleştirmiş.çok zor bir durum yaşıyorsunuz. alışkanlıklarınız değişecek ve muhtemelen siz bu alışkanlık değişikliğinden olan üzüntünüzü sevgiden kaynaklı sanıyorsunuz.boşluğa düşüyorsunuz.ama inanın bana olmuyorsa olmuyordur.aynı evde ayrı insanlar olarak yaşamak onu üzmez sizi mahfeder.çünkü içinizde umut taşıyorsunuz.bir yıldır git gideceğim sevmiyorum diyormuş zaten.bir kaç aya hiçbir şeyiniz kalmaz hatta birkaç ay sonra dönmek istese bile siz düzeninizi bozup dönmesini istemeyebilirsiniz bile. Sizi seven sizin değerli olduğunuzu, insan olduğunuzu hissettiren birileri çıkar zaman içinde.üzülürsünüz harcadığınız zamana.boşverin siz el olacaksınız diye üzülmeyen bir adama el olacak diye sizde üzülmeyin.kopacağı yerden kopma vakti gelmiş demek ki. Bu bir yıl içinde hiç mi düzelmediniz birde? yani on gün iyi bir ay kötüydük falan gibi bir durumunuz da mı yok?tamamen yabancı gibi mi yaşadınız bu yılı?

Bukadar ısrar neden madem bitmiş bitirmiş bırak gitsin herkes kendi yolunu çizsin

Bi arkadaşımın kocası 1,5 yasında iken çocukları ayrılmak istedi. Sudan bahanelerle. Arkadaşım her bahanesini çürüttü,aileyi araya soktu, diretti, bırakmadı ve devam etti. İki yıl sonra öğrendi ki adam bir kadınla birlikteymiş, uzakta telefonda, yakında gizlice buluşmuşlar. Bunları öğrendiğinde 2. Çocuğu kucağında bir aylık bebekti. Hayal kırıklığı sebebiyle bırakamadı önce. Ne yalan söylim, ben de pek tavsiye etmedim. Biraz bekle, kendini toparlayınca boşan. Çocuklar daha küçük dedim. Çünlü çok kötü bunalımdaydı. Daha kötü olabilirdi. Üstelik öğrendiklerini kocasına hiç açmadan üstü örtülü konuşarak içinde tuttu. Adama alttan alttan zinayı, kötü kadınları, ailelerin ve çocukların hallerini anlatarak vicdan yaptırdı. Adam pişman olmuş güya, pek açıklamadı ama yaptığı hatalardan dolayı pişmanmış..Suan kocasıyla ayrı yaşıyorlar. Nereye gider bilinmez. Allah sonlarını hayır etsin inşallah.. Allah jakkınozda en hayırlısını versin sizin de. Ümit ediyorum ki aldatılma durumu yoktur.

Kısa zamanda kendinize güzel bir iş bulun bu kocadan hayır gelmez.Okuduğum kadarıyla hayatında biri var sizi de madur etmemek için aynı evde yaşayalım diyor.Ama muhtemelen akşamları vaktini hep dışarda geçiriyordur.Zamanla düzelecegini sanmam..Ne diğer kadın bırakır..Ne de siz takip veya kıskançlık huyunuzdan vazgeçersiniz..Evladınızı düşünün..Hayata dört elle sarılın ve bir erkek için gururunuzu ayaklar altına aldırmayın.

Çok uzgunum ama bende soyledikllerinden aldatigini dusundum. Nedeni de o kadar laf yapip ustune kararini sormasi evden gidecekmisin demesi falan bana bunu dusundurdu. Şahsen beni istemeyen adam kendi gider. Bana da bosanma davasi gunu gelene kadar sormaz ne yapicaksin evi bosalticakmin falan diye. Ayrica bende esim evde yemek yemek istemedigi zaman hayirdir sevgilinin yaninda yedinde mi geldin derim ve ima ederim surekli bunu. Niye sinirlenmis anlamadim. Bundan dolayida bosanilmaz. Nedenini soylememmekte de bir suphe uyandirdi bende.

Cok tesekkur ederim size yuregime su serptiniz duymak istediklerimi soyleyip beni rahatlattiniz.ona konduramadim yaptiklarini bunalimda oldugunu dusundum hep asiri borclarindan dolayi kiyamayip birakamadimda.bu bir yil icinde normale döndüğü de oldu.ama son 3 aydan beri tekrar uzaklasti benden.

Şu kadınlarımızın da, diretip boşanmama huyuna hastayım.Üstelik adamdan bir çocuk daha yapmış.Daha mı güzel olmuş arkadaşınızın hayatı? Bazı kadınlar , kocası giderse dünyada başka erkek kalmayacağını düşünüyor sanırım. Adam, gizlisine varana buluşacak da, ben alttan alta mesaj vereceğim.

Esim gece eve gelmedi topladigi esyalari duruyor daha evde.sanirim tuttugu ev esyali sadece el cantasini alip cikmis evden.
Bugunde gelir onlari goturur bi araba ayarlayip yuksek ihtimalle.
Bir an once gitsede bende bir oh ceksem onu gormek istemiyorum artik
Bugun avukatla gorusmeye gidecegim

üzüleceğin kadar üzülmüşsün ama bence aldatılmışsın başka bir kadın var.

Kizlar esim dun aksamdan beri ortada yok.ufak bi el cantasi almis sadece yanina.ev tutmus olsaydi gelip alirdi.ne yapmaya calisiyo bu anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…