Canim haklisin.davayi acacagim zaten ama esim maasim hacizli nafaka baglanmz diyor.bir bucuk yil sonra alabilirsin diyor.yani ben simdi bosanirsam hic bisey alamam diye beklemek istemistim.adliyeye gittim fakat avukatlar danisma olmadigini soylediler.bi avukata gidip soramadimda cunku maddi durumum yok.
Bu gadınların gozunden de bisey kacmiyo:)))))"ben boşanma davası açacaktım açma şimdilik dedi aynı evde ayrı gibi yaşayalım bir süre dedi kendisi öğretmen 2 seneye kadar atamam çıknca bakarız dedi ve bu kadınla bir gelecek düşünmüyorum dedi ben zaten seni uzun zamandan beri sevmiyordum dedi şok oldum şokk.."
Bunlar sizin geçmiş konunuzdan yine sizin cümleleriniz.
Neden boşanmak istediğini anlıyorsunuz değil mi?
Adam size açık açık sevmiyorum demiş, hatta aldatmış..
Ve siz gözyummuşsunuz, sonra da evi terketti diye konu açıyorsunuz.
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.
İşin daha ilginci bi kadın olarak, ben sizin gururunuzla evi terketmenizi beklerken bi de siz eşinizi sürekli takip edip bi de üstüne yakalanarak kendinizi daha da gurursuzlaştırmışşınız.
Arkadaslar,bilenler bilir eski konumdan beni.esimle bir yildan beri inisli cikisli bir evliligimiz oldu.
Esim nedenini tam olarak bilemedigim bir sebeple tayin isteyip gidecegini fakat bir bucuk yil sonra anlasmali bosanabilecegini soylemist 2 ay once.sonra gitmeyip ayni evde iki yabanci gibi bir bucuk yil yasamamizi teklif etti bana.ben bunu denedim fakat yapamadim.
Kendime ev tutup cikacagimi soyledim bosanma tarihine kadar ayri yasayalim dedim fakat ben ev falan bulamadim kiralar cok yuksek ve daha bir isim yok.
Onceki gun esimi bi kafede tek basina otururken gordum bir sure oturdu ve kalkti gitti o sirada telefonla biriyle gorusuyordu bende pesinden gittim ve dinlemeye calistim(biliyorum takip etmem yanlisti) bu takip isini daha oncede bir kac defa yapmistim.neyse esim tam konusrken arksina dondu ve beni gordu cok sinirlendi basina bela olmak icin kaliyormusum bu sehirde niye memlekette ev tutmuyormusum istemiyirum seni anla artik dedi bana.bende ben seni hic istemiyorum dedim sadece cok sir dolusun bosanma nedenini bile soylemiyorsun hayatinda birimi var dye anlamak istedim dedim
Oda sen benim acigimi yakalam istiyosun beni rezil etmek icin dedi.
Sonra ben eve geldim oda bana istemedigini bittigini hayatinda kimse olmadigini 41 yasinda bes parasiz borc icinde bir adami kim ne yapsin diye mesajlr atti.bende istemiyorum zatn ayrilmak en iyisu bende sevmiyorum sogudum dedim
Dun bana tekrar mesaj atti kararin ne ayni evde yasayacakmiyiz ayri eve cikackmisin dedi.bende ben bu evdeyim oglumla ama sen istedigini yapabilursin istedigin yere git dedim
Benim gitmemi mi istiyorsun dedi evet senin istedigini yapiyorum dedim.
Senin gidecegin gunu sabirsizlikla bekleyecegimi soyledim.ben bu evdeyim gitmek istersende kapi orada gozumde degerinin kalmadigin soyledim.
Oda gurur yapti sanirim eve geldi ve hizla toplanmaya basladi ve ev bulmus heralde tasinack bir kac esya alicak sadece evden.
Umarim bundan sonra benim icin hayirlusi olur fakat buyuk bir bosluk icerisindeyim yinede bi yanim eksik kendimi suclu hissediyorum ara ara acaba ayni evde yasasaydik zamnla duzelirmiydi bide benimde hatalarim cok onu surekli takip ettim hayatind biri varmi diye ve yakalndim bunlari yapmasaydim her sey baskami olurdu.cunku o kendini baski altinda hissetti ve giderek benden uzaklasti.
Lutfen bana bosanma asamasinda yasadiklarinizi nasil atlattiginizi anlatin ben kararliyim is bulup onume bakicam fakat cok kotu bir ruh halindeyim sanki canimdan bur parca kopuyor gibi hissediyorum bu sevgi degil fakat oyle hissediyorum..
Cok tesekkur ederim size yuregime su serptiniz duymak istediklerimi soyleyip beni rahatlattiniz.ona konduramadim yaptiklarini bunalimda oldugunu dusundum hep asiri borclarindan dolayi kiyamayip birakamadimda.bu bir yil icinde normale döndüğü de oldu.ama son 3 aydan beri tekrar uzaklasti benden.Eşiniz sizi gözünden düşürmüş.siz sevdiğiniz için, hala bir umut olduğunu düşündüğünüz için çaba sarf etmişsiniz ama o bunu farklı algılamış.sizin ona mecbur olduğunuzu, gidemeyeceğinizi düşünmüş ve yaptığınız her şeyde kafasında bunu kesinleştirmiş.çok zor bir durum yaşıyorsunuz. alışkanlıklarınız değişecek ve muhtemelen siz bu alışkanlık değişikliğinden olan üzüntünüzü sevgiden kaynaklı sanıyorsunuz.boşluğa düşüyorsunuz.ama inanın bana olmuyorsa olmuyordur.aynı evde ayrı insanlar olarak yaşamak onu üzmez sizi mahfeder.çünkü içinizde umut taşıyorsunuz.bir yıldır git gideceğim sevmiyorum diyormuş zaten.bir kaç aya hiçbir şeyiniz kalmaz hatta birkaç ay sonra dönmek istese bile siz düzeninizi bozup dönmesini istemeyebilirsiniz bile. Sizi seven sizin değerli olduğunuzu, insan olduğunuzu hissettiren birileri çıkar zaman içinde.üzülürsünüz harcadığınız zamana.boşverin siz el olacaksınız diye üzülmeyen bir adama el olacak diye sizde üzülmeyin.kopacağı yerden kopma vakti gelmiş demek ki. Bu bir yıl içinde hiç mi düzelmediniz birde? yani on gün iyi bir ay kötüydük falan gibi bir durumunuz da mı yok?tamamen yabancı gibi mi yaşadınız bu yılı?
Şu kadınlarımızın da, diretip boşanmama huyuna hastayım.Üstelik adamdan bir çocuk daha yapmış.Daha mı güzel olmuş arkadaşınızın hayatı? Bazı kadınlar , kocası giderse dünyada başka erkek kalmayacağını düşünüyor sanırım. Adam, gizlisine varana buluşacak da, ben alttan alta mesaj vereceğim.Bi arkadaşımın kocası 1,5 yasında iken çocuklaayrılmak istedi. Sudan bahanelerle. Arkadaşım her bahanesini çürüttü,aileyi araya soktu, diretti, bırakmadı ve devam etti. İki yıl sonra öğrendi ki adam bir kadınla birlikteymiş, uzakta telefonda, yakında gizlice buluşmuşlar. Bunları öğrendiğinde 2. Çocuğu kucağında bir aylık bebekti. Hayal kırıklığı sebebiyle bırakamadı önce. Ne yalan söylim, ben de pek tavsiye etmedim. Biraz bekle, kendini toparlayınca boşan. Çocuklar daha küçük dedim. Çünlü çok kötü bunalımdaydı. Daha kötü olabilirdi. Üstelik öğrendiklerini kocasına hiç açmadan üstü örtülü konuşarak içinde tuttu. Adama alttan alttan zinayı, kötü kadınları, ailelerin ve çocukların hallerini anlatarak vicdan yaptırdı. Adam pişman olmuş güya, pek açıklamadı ama yaptığı hatalardan dolayı pişmanmış..Suan kocasıyla ayrı yaşıyorlar. Nereye gider bilinmez. Allah sonlarını hayır etsin inşallah.. Allah jakkınozda en hayırlısını versin sizin de. Ümit ediyorum ki aldatılma durumu yoktur.
üzüleceğin kadar üzülmüşsün ama bence aldatılmışsın başka bir kadın var.Arkadaslar,bilenler bilir eski konumdan beni.esimle bir yildan beri inisli cikisli bir evliligimiz oldu.
Esim nedenini tam olarak bilemedigim bir sebeple tayin isteyip gidecegini fakat bir bucuk yil sonra anlasmali bosanabilecegini soylemist 2 ay once.sonra gitmeyip ayni evde iki yabanci gibi bir bucuk yil yasamamizi teklif etti bana.ben bunu denedim fakat yapamadim.
Kendime ev tutup cikacagimi soyledim bosanma tarihine kadar ayri yasayalim dedim fakat ben ev falan bulamadim kiralar cok yuksek ve daha bir isim yok.
Onceki gun esimi bi kafede tek basina otururken gordum bir sure oturdu ve kalkti gitti o sirada telefonla biriyle gorusuyordu bende pesinden gittim ve dinlemeye calistim(biliyorum takip etmem yanlisti) bu takip isini daha oncede bir kac defa yapmistim.neyse esim tam konusrken arksina dondu ve beni gordu cok sinirlendi basina bela olmak icin kaliyormusum bu sehirde niye memlekette ev tutmuyormusum istemiyirum seni anla artik dedi bana.bende ben seni hic istemiyorum dedim sadece cok sir dolusun bosanma nedenini bile soylemiyorsun hayatinda birimi var dye anlamak istedim dedim
Oda sen benim acigimi yakalam istiyosun beni rezil etmek icin dedi.
Sonra ben eve geldim oda bana istemedigini bittigini hayatinda kimse olmadigini 41 yasinda bes parasiz borc icinde bir adami kim ne yapsin diye mesajlr atti.bende istemiyorum zatn ayrilmak en iyisu bende sevmiyorum sogudum dedim
Dun bana tekrar mesaj atti kararin ne ayni evde yasayacakmiyiz ayri eve cikackmisin dedi.bende ben bu evdeyim oglumla ama sen istedigini yapabilursin istedigin yere git dedim
Benim gitmemi mi istiyorsun dedi evet senin istedigini yapiyorum dedim.
Senin gidecegin gunu sabirsizlikla bekleyecegimi soyledim.ben bu evdeyim gitmek istersende kapi orada gozumde degerinin kalmadigin soyledim.
Oda gurur yapti sanirim eve geldi ve hizla toplanmaya basladi ve ev bulmus heralde tasinack bir kac esya alicak sadece evden.
Umarim bundan sonra benim icin hayirlusi olur fakat buyuk bir bosluk icerisindeyim yinede bi yanim eksik kendimi suclu hissediyorum ara ara acaba ayni evde yasasaydik zamnla duzelirmiydi bide benimde hatalarim cok onu surekli takip ettim hayatind biri varmi diye ve yakalndim bunlari yapmasaydim her sey baskami olurdu.cunku o kendini baski altinda hissetti ve giderek benden uzaklasti.
Lutfen bana bosanma asamasinda yasadiklarinizi nasil atlattiginizi anlatin ben kararliyim is bulup onume bakicam fakat cok kotu bir ruh halindeyim sanki canimdan bur parca kopuyor gibi hissediyorum bu sevgi degil fakat oyle hissediyorum..
Kizlar esim dun aksamdan beri ortada yok.ufak bi el cantasi almis sadece yanina.ev tutmus olsaydi gelip alirdi.ne yapmaya calisiyo bu anlam veremedim.
Onu biliyoruz zaten arkadasim.gelip topladigi esyalari niye almiyo ki diyorum.o gittikten sonra davami acacagim avukat oyle soyledi.ama daha tasinmadi sadece cekip gitmis susu veriyorSizi terk etmiş daha ne anlam arıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?