eşim evi terketti beni boşayacakmış

Bir taraf alttan almadığı zaman olay bu raddeye geliyor işte.. İçeriği bilemiyorum ama şu anlattıklarından yola çıkarak diyebilirim ki, eşinden özür dile, bir erkek olarak annenin gözünde ve senin yanında eşin olarak düştüğü durumu bir düşün..

kusura bakmayın ama bence eşinizin sabrı tükenmiş.Daha önce her ağladığınızda gelirmiş sizde bu durumu istediğini elde etmek için ağlayan çocuk gibi kullanmışsınız. Ayrıca neden vajinusmus probleminizi çözmek için bir şey yapmıyorsunuz. Bu illeti anlamadığımı zannetmeyin bende bu site sayesinde parmak egzersizleri yaparak çözdüm. Eşiniz size karşı fazlasıyla anlayışlıymış bence özür dileyin ve vakit kaybetmeden vajinusmusu çözmeye çalışın.

canım seni çok iyi anlıyorum. bazen insan hatalı oldugunu bildigi halde, daha cok can yakmaktan aynı zamanda da kendi canını yakmaktan garip bir haz duyuyor. kendini durduramıyorsun. bu psikolojik bir durum ve cok zaman ben de yaşıyorum.. ama bak eşin ne kadar iyiymiş, saygılı davranıp eve gelmeyeceğini bile bildiriyor, hala sorumlu hissediyor kendini.. bence oturun konuşun, ortada birşey yok. içini ona açmadan seni anlamasını bekleyemezsin. belli ki o da dolmuş, erkekler böyle işte, eminim o odada oturup telefonla oyun oynarken içi içini yemiştir. sevgi, aşk, bizi anlayan, değer veren erkekler kolay bulunmuyor bu devirde. ufacık şeyler için bitirmeye değmez..

şu anlattıklarını okuduktan sonra yaptıklarının doğru görünür hiç bir yanı yok diğer arkadaşlarında dediği gibi ağlamak yerine kendini affettirmeye bak. Eşinin böle davranış sergilemesi hiç tuhafıma gitmedi desem yalan olmaz. Canım sen ilişkide eşini hiç erkek yerine koymamışsın ki..

Anlattiklarinizdan daha fazlasi var anlasilan. Artik esiniz dolmus ve olmayacagina karar vermis, bosanmak istiyor.
Her kavgada kendinize bir taktik belirlemissiniz, esim buna dayanmaz, gelir, hakli da olsa haksiz da olsa gonlumu alir demissiniz. Malesef cekirge bir sicrar iki sicrar demisler. Demek ki esiniz artik bunu yemiyor ve bundan fazlasiyla bikmis, evi terketecek kadar. Saglik sorununuz size kimsenin sabrini tasirma hakki vermiyor. Haksizsaniz haksizim diyebilmeli, ozrunuzu dileyebilmelisiniz. Esiniz de olsa 1 susar, 2 susar, 3.de cikar gider boyle. Anneniz, koskoca kadin bile esinize hak verdiyse bir durup dusunmek lazim. Belki de evliliginizi sandiginiz kadar yurutemiyorsunuzdur ve ayrilmak ikiniz icin de daha iyi olacaktir. Neyse esiniz daha iyi biliyordur, evi terkettiyse kimbilir ne dusunup ne hissedip de terketti. Ben de sizi haksiz buldum.

keşke annenizin yanına tasınmasaydınız.belki başbasa olsanız yıne halletcektınız sorunu ama anneniz sizi suclu bulunca eşinizde destek almıs .gerçi sizdede suc var o bi gercek ama keşke anneniz hiçbişe söylemeseymiş.belkide eşiniz size sorunu söyleyecekti annenizin yanında söyleyemedi ve konu uzadı.sizde yani vajinusmus olayını sorun yapmayan bir eş anneyle oturmayı bir kadın kabul etmezken bu devirde bir erkek kabullenmiş böyle bir eş ve sürekli pohpohlayan bir eş bulmussunuz niye birazcık alttan alıp olayı yumusatmıyorsunuz.belki onunda birazcık pohpohlanmaya hakkı var siz suan beni sevmiyormu diye düşünebiliyorsunuz belki oda sizin sevginizi görmek istemiştir ilgi beklemiştir erkek ilgilencek tabi diye düşünebilirsiniz ama onunda duygular var yani hep o olmaz birazda sen ugrasmalısn.

En çok annene üzüldüm, sonra da eşine..
Kusura bakma ama sen çok suçlusun..

Bir kere o senin annen sen onun önünde böyle rezil bir kavgaya utanmamışsın.
Ama Kaynana önünde yaşadığınızı düşün benzerini nasıl hissedersin?
Bunu eşinin açısından görebil diye yazıyorum..

Annen ne kadar hasta da olsa yakın oturulur bir sokak olur,yan apartman olur ama
Ben aynı evde yaşanan evliliğin en mükemmel evlilik bile olsa olumsuz etkileneceğini
düşünüyorum.

Şu kavgayı bu anne görüp ne kadar üzülmüştür ne gerek var?
Oysa bunlar belki sizin her zaman yaptığınız saçmalıklar :)
Kendi adıma söylüyorum biz eşimle çok tartışırız ama kopmadık şuana kadar
Annemden olabildiğince saklarım çünkü kadın büyütüyor, korkuyor.
Ben diyorum ki anne sen bizim iyi olmamıza sevinme, kötü görünce de üzülme.
Biz öyle bi çiftiz sağımız,solumuz belli olmaz.
Ama anne bu işte yine üzülüyor..

Sizi çok çocukça buldum..
Hepimiz özellikle aileler önünde daha çok ilgi görmek isteriz.
Ama bu kavgada sinir krizine girip eşinizi zor durumda bırakan sizsiniz.
Ne kadar sevgi,aşk da olsa bir insanda gurur da oluyor.
Başbaşayken insan haklı haksız bakmadan gelir,sarılır evet
Ama işte böyle 3. kişiler olaya dahil olunca sevginin önüne haklı,haksız konusu geçer..

Boşanma düşüncesi olduğunu sanmıyorum.
Eşinizi arayın özür dileyin.
Ayrı ev meselesini düşünün.
En önemlisi vajinusmus sorununuza çözüm bulun.
4 yıl ben olsam dayanamazdım..
Erkek kadın farketmez evlilik evlilik gibi yaşanmalıdır.

güzelim sanırım sen bu hipnoz yöntemiyle filan ilgileniyorsun bunlara gerek yok eski bir vajinismuslu olarak söylüyorum. Sigorta hastanelerinin bile psikologları var ihmal etme git.

cnım sen vajinismus için hangi hastaneye gidip yendin

canım benimde nacizane tavsiyem sadece annen değil kimsenin yanında eşinle tartışmaya girmemen,neyse olan olmuş bence özür dile tatlıya bağlansın.

prenses bu hastalığı niye 4 yıl çektin ki...
ben de vajinismustum evliliğimin ilk 3 ayında sonra kk da vajinismus topiğine girdim bir ayda çözdüm şu an sağlıklı bii ilişkimiz var
neden tedavi olmadın sorabilir miyim ya da oldun da sonuç mu alamadın..
bu anlayış hep sürmüyo işte canım, sanki sonsuza kadar bizi öyle çekicek zannediyoruz ama maalesef öyle değil.. ben 3 ay çektim eşim anlayışlıydı ama insan bi süre sonra kendi için istiyor yenmeyi
bence bi an önce eşinle barış ve hastalığına çare bulmaya bak..
biz topiğimizde her zaman yardıma hazırız, bekleriz seni de

ben aylarca o topikte kaldım uğraştım parmak egzersizi yapamadımm allah beni kahretmesin ömrüm böyle çürüyecek benimmm (((((((((((

niye bu kadar sorun ettin ki canım bunu, parmak yapamıyosan başka yöntemler de vardı, bunu bu kadar çözülemeyecek sorun haline getirirsen nasıl çözülsün ki..
kim ne derse desin evliliğin 3 ayağı varsa bunlardan biri de cinselliktir..
bu sorunu bi şekilde çözmen gerek..
ömrünün sonuna kadar böyle mi yaşayacaksın..ben kendimi evli olarak bile görmüyodum o 3 ayda..
ya topiğimize gel tekrardan sıkı bi şekilde başla egzersizlere ya da doktora git canım.. tabi evliliğini kurtarmak istiyosan

Son düzenleme:
eşine ayıp etmişsin özür dile gönlünü al. bayanlar bile eşleri cinsel açıdan kendilerini mutlu etmediği zaman hemen yaygarayı koparıyor adam seni sevmiş ki 4 yıl boyunca anlayışlı davranmış helal olsun. belki o yüzden gergindir biraz. burdaki vajinismus topiklerini okusanaa çoğu arkadaş doktorsuz çözdü problemini. 4 yıl çok uzun bi süre.

Adamı bıktırmışsın resmen, ne öle edepsiz erkek çocukları gibi çerez tabağı fırlatmalar çayı dökmeler. Ayrıcada senden kaynaklı cinsel probleminizde var. Birde böyle şımarıklıklar ve kaprislerle adamı bunaltıyorsunuz. Annenizide boşu boşuna üzmüşsünüz yazık.

Canım annenin yanında kavga etmeniz kötü olmuş eşini çok zor durumda bırakmışsın haliyle o da sinirlenmiş o da yapmış karşılık vermiş ama keşke daha ilerlemeden odanıza gitseydiniz bir sakinleşseydiniz ben bir kavga konusu da göremedim ortada o kadar abartacak yani neden bu kadar deli fişek oluyorsunuz sonra eşin evi terkeder belki annenin evinde olmasan sen terkdersin ne olur böyle evlilikler sürekli gitmeler falan olmaz ki çocuk oyuncağı değil bu. Tabii sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun ama önce eşinden özür dile sonra da rahatsızlığın ile ilgili tıbbi yardım al kısa zamanda bu sorunu aşacaksındır

ya biz eşimle bir hafta ilişkiye girmesek ihmal etsek; bir bakıyoruz ikimizde sinir küpü olmuşuz birbirimize çatıyoruz ben daha beter oluyorum genelde, tabi ben ilerleyen zamanlarda sebebinin bu olduğunu farkettim birlikte olunca kuş gibi oluyorum ben, sonra benle dalga geçiyor eşim, derdin buymuş senin söylesene diye :) o yüzden sizin gerginliğiniz çok normal geldi bana yani neden kavga ettiniz diyemem çünkü insanın dengesi bozulunca böyle oluyor, bazı arkadaşlar nasıl yendiklerini anlatmışlar bence çözemem demeyin ''vajinusmus benim mutluluğumu elimden alamazsın'' deyip her seferinde sabırla deneyin eminim çok zordur yaşamayan anlayamaz fakat bu sorunu çözdüğünüzde değdiğini göreceksiniz bence diğerleri de kendiliğinden çözülecektir, bir de annenizin sizinle kalması sizi iyice germiş olabilir, yakınlaşmalarınız azalmış olabilir annenize kötü demiyorum fakat psikolojik olarak evde bir büyüğün olması cinsel isteğimi azaltıyor benim, ya duyarsa rezil oldum gibi, bu sorunu çözene kadar anneniz kendi evinde kalsın siz arada gidip gelin bence

Hem problemleriniz varmış hem de annenizin evinde oturmaya başlamışsınız.Eşiniz annenizi ne kadar sevse de aynı evde yaşamak çok farklı oluyor.Belki size ve kırılmasın diye annenize söyleyemiyordur ama bu durumdan bunalmış olabilir.
Erkekler bu kapris hallerine bir yere kadar sabrediyorlar.Onların da pilinin bittiği bir yer var yani.Sürekli karşılarında mızmızlanıp en ufak bir şeyde gözyaşlarının arkasına sığınan bir kadın görmek onlara itici geliyor.
Anlayışlı biri olduğuna göre karşınıza alıp rahatlıkla konuşabilirsiniz.

en büyük hatanız eşinizi annenizle oturmaya ikna etmiş olmanız
burda bayan arkadaşlar konu açıyor
kv hasta eşim aynı evde oturak diyor diye hepimiz birden bagırıyoruz hayırrrr diye
yakından ev tut hergün git gel yemegini yap evine dön diyoruz
sana eşin annem hasta beraber oturak desek otururmuydun
agzın evet desede gönlün evet demez canım
eşin anneni annende eşini ne kadar severse sevsin durum degişmez
aynı evde oturmanın mantıgı yok
belkide siz annenizle aynı evde oturdugunuz için vajinusmus sorunu yaşıyorsunuz
annem duyacakmı şu bu vs düşünceler sebep oluyordur
ilk işiniz eşinizden özür dileyin ve hemen ayrı eve çıkın
herşey kısa sürede yoluna girer zaten

cnım sen vajinismus için hangi hastaneye gidip yendin

Ben Ankaraya gelin gitmiştim canım orayı hala iyi bilmiyorum ama ümitköyle sadece kadın hastalıkları hastanesi var ssknın. İlk önce kadın doğuma gittim direkt oradaki psikoloğa yönlendirdiler hiç beklemedim randevu almadım. Tabii kk nın etkisinide yok sayamam resmen birlikte başardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…