- Konu Sahibi pelintoprak
-
bende ona bağlıyorum eşime de diyorum oda hayır onla alaksı yok diyor. evet tedavi gerekiyor ama araştırdım 5.000 tl tedavi masraffı ve benim onu ödeyecek gücüm yok malesef
Herkez anneye takmış, niye sizinle kalıyor diye
konunun anneyle ne alakası var çözmeye uğraşıyorum ama çözemiyorum
Sorunun çoğu vajinismus, görünürde şikayetci olmayabilir ama cinsellik aşkın parçasıdır..
Olay annenin tartışma esnasında taraf olması.
Şöyle düşünün ortada bir ciddiyet olmasa da ikiye 1 diye algılayarak daha da sinirlenmiş olabilir konu sahibi.
Yani annem de ondan yana çıktı, ben haksız duruma düştüm diyerek.
Bilemiyorum, zaten asıl sorun annesinin yanında tartışması.
biz buna kısaca fazla naz aşık usandırır diyoruziçimi dökecek başka kimsem yok lütfen bana akıl verin
4 yıldır evliyim ilk 2 yıl kirada oturduk annem yalnız yaşıyordu kendi evinde. Annemin ısrarıyla sağlık sorunları nedeniyle eşimi zar zor ikna ettim annemle birlikte yaşamaya karar verdik. Annemle eşimin arası benden daha iyidir. Annem eşimi oda annemi sever sayar annem genel olarak çok sevilen bir kadındır çok anlayışlıdır. Eşimi ilk başta istememesi iç güveysi olmamaktı ama ısrarlar sonucunda kabul etti.
Evliliğim boyunca malesef vajinismusla savaştım bazen evet oldu ama devamı gelmedi hep korktum erteledim. Eşim çok anlayışlıydı sağolsun olacak hep dedi. çevreden gelen bebek baskıları psikolojimi bozuyordu ağlıyordum beni o teselli ediyordu.
Ama her evlilikte olduğu gibi bizimde kavgalarımız oluyordu. özellikle son 10 gündür sürekli zıtlaşıyorduk küsüp konuşmuyorduk aradan bi kaç gün geçince barışıyoruz tabi. En son dün akşam saçma bi sebepten çok büyük kavga ettik . O bana şakayla elindkei kumandayı attı ben ona fırlattım böyle devam etti ama ciddi ciddi canımızı yaktık o arada annem bana kızdı çocuğun kafasına atılırmı o diye. Sen karışma lütfen anne falan dedim eşimde bende sinirler iyice gerildi ikimizde geri adım atmayınca büyüdü bağırmalr birbirimize vurmalar falan. Ben elimdeki çerez tabağını çayı falan yerlere frlattım resmen sinir krizi geçirdim odamda ve eşim yanıma gelmedi umursamadı annemde oda beni suçladı. Eskiden böyle ufak kavgalarda bile ben ağlayınca koşar gelir özür diler ağlama kıyamam sana derdi ama artık kendimi parçalasam umursamyor. Odamda kas gevşetici haplarım vardı daha önce kullanmıştım şimdide uyumak için bi tane içtim yatağa uzandım hem ağlamaktan durduramıyorum kendimi hemde kas gevşetici etkisini gösterir de uyurum diye bekliyorum. O arada annemle eşm geldi ilaç tabletinin yarısı boştu hespini o an içtiğimi sandılar bende sesimi çıkarmadım ama eşim yine umursamadı gitti odada telefonuyla oyun oynadı. Annem ağlamaya başladı delimisn sen niye içtin kalk çabuk hast. Gidiyoruz dedi ama eşimde tık yok bu beni daha çok üzdü eskiden böyle değildi şimdi neden böyle artık beni sevmiyor istemiyor dün gece ilaç içtim diye gitmedi ama bugün işe giderken bi kaç parça kıyafeetini götürdü akşam annem aradı ben arkadaşımda kalıcam dedi başka bişey demedi. çok mutsuzum boşanmak istiyor benden.
Acaba ben ne istiyorum bilmiyorum beni sevmiyorsa boşanırım ama bilmiyorum iştee eve gelsin istiyorum eskisi gibi sevsin istiyorum napıcam ben kızlar yaa eşim evde yok ağlamaktan helak oldum annem ayrı zaten kadın 1 günde çöktü(
içimi dökecek başka kimsem yok lütfen bana akıl verin
4 yıldır evliyim ilk 2 yıl kirada oturduk annem yalnız yaşıyordu kendi evinde. annemin ısrarıyla sağlık sorunları nedeniyle eşimi zar zor ikna ettim annemle birlikte yaşamaya karar verdik. annemle eşimin arası benden daha iyidir. annem eşimi oda annemi sever sayar annem genel olarak çok sevilen bir kadındır çok anlayışlıdır. eşimi ilk başta istememesi iç güveysi olmamaktı ama ısrarlar sonucunda kabul etti.
evliliğim boyunca malesef vajinismusla savaştım bazen evet oldu ama devamı gelmedi hep korktum erteledim. eşim çok anlayışlıydı sağolsun olacak hep dedi. çevreden gelen bebek baskıları psikolojimi bozuyordu ağlıyordum beni o teselli ediyordu.
ama her evlilikte olduğu gibi bizimde kavgalarımız oluyordu. özellikle son 10 gündür sürekli zıtlaşıyorduk küsüp konuşmuyorduk aradan bi kaç gün geçince barışıyoruz tabi. en son dün akşam saçma bi sebepten çok büyük kavga ettik . o bana şakayla elindkei kumandayı attı ben ona fırlattım böyle devam etti ama ciddi ciddi canımızı yaktık o arada annem bana kızdı çocuğun kafasına atılırmı o diye. sen karışma lütfen anne falan dedim eşimde bende sinirler iyice gerildi ikimizde geri adım atmayınca büyüdü bağırmalr birbirimize vurmalar falan. ben elimdeki çerez tabağını çayı falan yerlere frlattım resmen sinir krizi geçirdim odamda ve eşim yanıma gelmedi umursamadı annemde oda beni suçladı. eskiden böyle ufak kavgalarda bile ben ağlayınca koşar gelir özür diler ağlama kıyamam sana derdi ama artık kendimi parçalasam umursamyor. odamda kas gevşetici haplarım vardı daha önce kullanmıştım şimdide uyumak için bi tane içtim yatağa uzandım hem ağlamaktan durduramıyorum kendimi hemde kas gevşetici etkisini gösterir de uyurum diye bekliyorum. o arada annemle eşm geldi ilaç tabletinin yarısı boştu hespini o an içtiğimi sandılar bende sesimi çıkarmadım ama eşim yine umursamadı gitti odada telefonuyla oyun oynadı. annem ağlamaya başladı delimisn sen niye içtin kalk çabuk hast. gidiyoruz dedi ama eşimde tık yok bu beni daha çok üzdü eskiden böyle değildi şimdi neden böyle artık beni sevmiyor istemiyor dün gece ilaç içtim diye gitmedi ama bugün işe giderken bi kaç parça kıyafeetini götürdü akşam annem aradı ben arkadaşımda kalıcam dedi başka bişey demedi. çok mutsuzum boşanmak istiyor benden.
acaba ben ne istiyorum bilmiyorum beni sevmiyorsa boşanırım ama bilmiyorum iştee eve gelsin istiyorum eskisi gibi sevsin istiyorum napıcam ben kızlar yaa eşim evde yok ağlamaktan helak oldum annem ayrı zaten kadın 1 günde çöktü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?