Eşim evi terketti

35 bini kime çekmişti? Yukarda ilk defa oldu yazdınız. Tam anlaşılmıyor ilk mi değil mi? Borcu için kardeşine verdiyse bende zorda kalan kardeşime verirdim.
Evi ilk defa terk etti dedim

Size yok yok diyerek kardeşine keyfi para verdiyse bırakın ne hali varsa görsün. Aramayın, nasilsa eve donecek nereye gidecek başka.
Çok yüksek bir miktar mi vermiş? Belki miktar azsa size söylemeye değer bulmamıştır

Senin yerinde olsam gelince kapıyı acmazdim görürdü bakalım kim kime ne dersi vermeye kalkıyor

Daha önce 35 bin çekmiş adımıza şimdi 3bin
Eğer maddi durumunuz iyi değilse bence çok fazla. En azından sizinle paylaşmalıydı bu durumu.
Kardeşi çoğu kişiye borçlu eşini de bastıran bir tip bazen küser günlerce evine gitmez benimkide ona bakıp örnek alıyor
Kim olursa olsun böyle birine asla para vermezdim. Borç istemeyi alışkanlık haline getirmiş. Bunun sonu gelmez.

Senden gizli yapmasının sebebi kavga çıkacağını biliyor olması olabi

Aynı miktar bana lazımdı orta fiyat bana yok dedi zinnet sattım işimi halletmek için

sizin karşı çıkacağınızı biliyordu, ondan söylmedi muhtemelen. ama miktar büyük, kardeşi de olsa sizin bilginiz dahilinde olmalıydı bence

Eğer maddi durumunuz iyi değilse bence çok fazla. En azından sizinle paylaşmalıydı bu durumu.

Kim olursa olsun böyle birine asla para vermezdim. Borç istemeyi alışkanlık haline getirmiş. Bunun sonu gelmez.
Maddi durumumuz orta bende buna kızıyorum zaten alışmış

sizin karşı çıkacağınızı biliyordu, ondan söylmedi muhtemelen. ama miktar büyük, kardeşi de olsa sizin bilginiz dahilinde olmalıydı bence
Üstüne bana bağırıp huzurumuzu sen kaçırıyor sun yuvayı yıkmaya çalışıyorsun dedi

Aynı miktar bana lazımdı orta fiyat bana yok dedi zinnet sattım işimi halletmek için
O zaman haklısınız, 2 kere yapılmış ve 30 binlerden bahsediyorsunuz. Size sormadan vermemeliydi ama kabul etmeyeceğinizi bildiği için saklamış.
Artık güvenemezsinizde, bırakın aramayın o arasın. Niye ariyorsuniz ki? Pişman olmasi gereken kişi eşiniz

Son düzenleme:
Öyle olsa bende ses etmezdim eşini bile defalarca aldatan bir tip

Boşver üstüne düşme, suçunu bastırıyor bu şekilde seni susturacak güya..

Huzursuz oldum ilk defa böyle yaptı

Valla ilk sefere tepkiniz ne olursa gelecek seferler ona göre şekillenir. Siz adam evi terkedince haklı olduğunuz halde peşine düşerseniz bir dahaki tartışmada yine evi terkeder. Aramayın sormayın ne hali varsa görsün. Ben olsam kapıyıda arkadan kilitli tutardım geldiğinde giremesin.

Sanırım artık bunu alışkanlık haline getirecek

Huzursuz oldum ilk defa böyle yaptı
Hiç huzursuz olma haketmiş, 35 bin , 3 bin bunlar küçük meblağlar değil, ben asla göz yumamazdım, böyle bir zamanda borç bile vermek zorken adam gizli gizli para çekip yolluyor, bu erkekler varya aileye gelince aklını kaybediyorlar, aynısını sen yapsan çoktan mahkemelik olmuştunuz..

Ben onun haberi olmadan annemin evine ekmek bile alamıyorum zaten beni suçluyor bu evlilik te huzur vermiyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…