Evi ilk defa terk etti dedim35 bini kime çekmişti? Yukarda ilk defa oldu yazdınız. Tam anlaşılmıyor ilk mi değil mi? Borcu için kardeşine verdiyse bende zorda kalan kardeşime verirdim.
Senin yerinde olsam gelince kapıyı acmazdim görürdü bakalım kim kime ne dersi vermeye kalkıyorİyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate
Eğer maddi durumunuz iyi değilse bence çok fazla. En azından sizinle paylaşmalıydı bu durumu.Daha önce 35 bin çekmiş adımıza şimdi 3bin
Kim olursa olsun böyle birine asla para vermezdim. Borç istemeyi alışkanlık haline getirmiş. Bunun sonu gelmez.Kardeşi çoğu kişiye borçlu eşini de bastıran bir tip bazen küser günlerce evine gitmez benimkide ona bakıp örnek alıyor
Senden gizli yapmasının sebebi kavga çıkacağını biliyor olması olabi
Aynı miktar bana lazımdı orta fiyat bana yok dedi zinnet sattım işimi halletmek içinSize yok yok diyerek kardeşine keyfi para verdiyse bırakın ne hali varsa görsün. Aramayın, nasilsa eve donecek nereye gidecek başka.
Çok yüksek bir miktar mi vermiş? Belki miktar azsa size söylemeye değer bulmamıştır
Ooo 35 bini gizlik çektiyse kusura bakmasın yok öyle bir dünya yoksa 3 bin ilk kez olsaydı büyük bir rakam değil. Ama sizin ki büyük rakamları gizli kredi çektiyse haklısınızEvi ilk defa terk etti dedim
Maddi durumumuz orta bende buna kızıyorum zaten alışmışEğer maddi durumunuz iyi değilse bence çok fazla. En azından sizinle paylaşmalıydı bu durumu.
Kim olursa olsun böyle birine asla para vermezdim. Borç istemeyi alışkanlık haline getirmiş. Bunun sonu gelmez.
Üstüne bana bağırıp huzurumuzu sen kaçırıyor sun yuvayı yıkmaya çalışıyorsun dedisizin karşı çıkacağınızı biliyordu, ondan söylmedi muhtemelen. ama miktar büyük, kardeşi de olsa sizin bilginiz dahilinde olmalıydı bence
O zaman haklısınız, 2 kere yapılmış ve 30 binlerden bahsediyorsunuz. Size sormadan vermemeliydi ama kabul etmeyeceğinizi bildiği için saklamış.Aynı miktar bana lazımdı orta fiyat bana yok dedi zinnet sattım işimi halletmek için
Aynı miktar bana lazımdı orta fiyat bana yok dedi zinnet sattım işimi halletmek için
Öyle olsa bende ses etmezdim eşini bile defalarca aldatan bir tipKardeşi işinde gücünde ve düzgün bir insansa problem etmezdim. Ama günü yaşayan, sorumsuz biriyse ben de olay çıkarabilirdim. Siz bu tavrı ne için gösterdiniz? Bir de ben size kusur bulamadım size yok yok diyen bir adamın kardeşine sizden gizli vermesi tepki gösterilecek bir durum bana göre. Bazı insanlar evlenince aile olmasını beceremiyor
Huzursuz oldum ilk defa böyle yaptıDaha niye aradınız o zaman? Açmamış mesaj atmışsınız. Haklı iken peşine düşerseniz adam istediği gibi davranır.
Boşver üstüne düşme, suçunu bastırıyor bu şekilde seni susturacak güya..İyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate
Huzursuz oldum ilk defa böyle yaptı
Sanırım artık bunu alışkanlık haline getirecekValla ilk sefere tepkiniz ne olursa gelecek seferler ona göre şekillenir. Siz adam evi terkedince haklı olduğunuz halde peşine düşerseniz bir dahaki tartışmada yine evi terkeder. Aramayın sormayın ne hali varsa görsün. Ben olsam kapıyıda arkadan kilitli tutardım geldiğinde giremesin.
Hiç huzursuz olma haketmiş, 35 bin , 3 bin bunlar küçük meblağlar değil, ben asla göz yumamazdım, böyle bir zamanda borç bile vermek zorken adam gizli gizli para çekip yolluyor, bu erkekler varya aileye gelince aklını kaybediyorlar, aynısını sen yapsan çoktan mahkemelik olmuştunuz..Huzursuz oldum ilk defa böyle yaptı
Umursamazsan alışkanlık yapamaz, telaş ettiğini belli etme bariSanırım artık bunu alışkanlık haline getirecek
Ben onun haberi olmadan annemin evine ekmek bile alamıyorum zaten beni suçluyor bu evlilik te huzur vermiyorsun diyeHiç huzursuz olma haketmiş, 35 bin , 3 bin bunlar küçük meblağlar değil, ben asla göz yumamazdım, böyle bir zamanda borç bile vermek zorken adam gizli gizli para çekip yolluyor, bu erkekler varya aileye gelince aklını kaybediyorlar, aynısını sen yapsan çoktan mahkemelik olmuştunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?