- 20 Şubat 2017
- 1.663
- 6.629
- 158
Şarj aletini de yanına almış baktım
Eminim diğer kardeşinin eşide çok şikayetçi onların adinada kredi çekmiş bir araKardeşine para verdiğinden emin misiniz ? Parayı kendisi harcamış, ya da başka biri için kullanmış da olabilir. Bunu güvensiz olun diye değil uyanık olun diye söylüyorum. Diğer harcamalarını ve genel durumunu da dikkate alın derim.
Korkma neden korkuyorsun dik dur fikrini söyle. Ben de mi gideyim her kafam estiğinde istersen deneyelim dersinİşte bende ondan korkuyorum artık devamlı yapar böyle
Nankorluğun aglsini yapıyor lar ailecekVerdiğim para Benimse
Geri dönüşü varsa
Nankörlük yapmıyorsalar
Sömürmeye çalışmıyorsalar
Evden , eşimden bisi eksik etmıyorsam
Bu sanirim eşimi ilgilendirmez.
Ama ınsanlara borç verırsenız hep isterler
Her daim!
O yüzden insanları borca alıştırmayın
Kimsenin isteği bitmez.
Şimdi borç vermek var, borç vermek var...
Bir ara ayrilcam diye tehdit edip duruyordu bende dedim kapı orda dedi bunu da dersem aynı tepkiyi verirKorkma neden korkuyorsun dik dur fikrini söyle. Ben de mi gideyim her kafam estiğinde istersen deneyelim dersin
İşte bende ondan korkuyorum artık devamlı yapar böyle
O zaman eşinize taviz vermeyin.Nankorluğun aglsini yapıyor lar ailecek
Öylede nerde olduğunu bilmiyorum onu ararken kardeşini de aradım oda açmadı telefonu bende ondan sonra dahada aramadımbir sinirle evi terk ederken, bu adamın aklına şarj aleti nerden gelmiş. Beyfendinin uyanıklığına bakın, diğer arkadaşların da dediği gibi haksız olduğunu bildiği için kaçmış resmen.
3 bin önemli değil, kardeşi zor duruma düştüğü için kıyamamış vermiştir. Siz de laf edeceksiniz diye size söylememiştir. Yani olay sadece bu olsa büyütmeye gerek yok derdim ama aynı miktar için size ziynet bozdurtan insana bu konuda hak vermek imkansız.
Sizin biraz sakinleştiğinizi anlarsa eve döner. Bence merak etmeyin. O şimdi arkadaşı/kardeşi ile sohbet ediyordur ya da çoktan horul horul uyumuştur. Siz burda dertlendiğiniz ile kalıyorsunuz.
Ne kadar borç vermiş ? Eşlerın bırbırınden bişeyler saklamasına çok karşıyım .Ozellıklede para konusunda .İyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate
Bu seferki 3 binne kadar bir miktar mesela ?
Nasıl bir tavır takinmam gerek gelse bile zannetmiyorum benimle muhattap olsun çünkü asla hatasını kabul etmeyen bir tipYatın, uyuyun. Neden endişe ediyorsunuz ki 8 yaşında çocuk değil neticede.
Döndüğünde bir daha giderse külahları değişeceğinizi söylersiniz.
onceki 35 bini gormeseydim birsey degil derdim ama ortak is yapmiyorlarsa size soylemeden vermesi cok yanlis hele de sizin ihtiyaciniz varken.Bu seferki 3 bin
Sakin olun ve bir süre sonra elinizde varsa altın ya da para saklayıp, kardeşimin ihtiyacı vardı ona verdim deyin.Nasıl bir tavır takinmam gerek gelse bile zannetmiyorum benimle muhattap olsun çünkü asla hatasını kabul etmeyen bir tip
Arabamız bir yıldır bozuk onu bile yaptiramiyoronceki 35 bini gormeseydim birsey degil derdim ama ortak is yapmiyorlarsa size soylemeden vermesi cok yanlis hele de sizin ihtiyaciniz varken.
madem odeme imkani var esinizi siz borclandirin
kredi cekin arabanizin modelini yukseltin veya koyden kentten bir arsa alin en azindan kendi borcunu oder de yolunacak kaz gibi gorunmez kardesi tarafindan.
Canım benim seni çok sindirmiş eşin. Ben zaten kavga et demiyorum. Oturup güzel güzel medeni bir şekilde derdini anlat diyorum. Ama kararlı ve net ol. Ben bu evden ne zaman gideceğime kendim karar veririm senin kararınla gitmem boşanacak olmam evi terk edeceğim anlamına gelmiyor diyebilirsin.Bir ara ayrilcam diye tehdit edip duruyordu bende dedim kapı orda dedi bunu da dersem aynı tepkiyi verir
Hiç bişey yapma kapını kilitle yat ne bu para mı kaçırıyor sizden haber vermeden para veriyor millete birde arayıp bi yerlerini büyütmeyinİyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate
Ben vermesin demedim ama benim bunu bilmem gerekir dedimYüksek bir miktar değilse abartmanıza gerek yok. Belki de kardeşi dara düştü, ihtiyacı var. Kendi çalışıp kazandığı parayı kardeşine verirken size mi sorucak. Tabi tekrar söylüyorum yüksek bir miktar değil ise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?