Eşim evi terketti

Şarj aletini de yanına almış baktım

bir sinirle evi terk ederken, bu adamın aklına şarj aleti nerden gelmiş. Beyfendinin uyanıklığına bakın, diğer arkadaşların da dediği gibi haksız olduğunu bildiği için kaçmış resmen.

3 bin önemli değil, kardeşi zor duruma düştüğü için kıyamamış vermiştir. Siz de laf edeceksiniz diye size söylememiştir. Yani olay sadece bu olsa büyütmeye gerek yok derdim ama aynı miktar için size ziynet bozdurtan insana bu konuda hak vermek imkansız.

Sizin biraz sakinleştiğinizi anlarsa eve döner. Bence merak etmeyin. O şimdi arkadaşı/kardeşi ile sohbet ediyordur ya da çoktan horul horul uyumuştur. Siz burda dertlendiğiniz ile kalıyorsunuz.

Eminim diğer kardeşinin eşide çok şikayetçi onların adinada kredi çekmiş bir ara

Nankorluğun aglsini yapıyor lar ailecek

Korkma neden korkuyorsun dik dur fikrini söyle. Ben de mi gideyim her kafam estiğinde istersen deneyelim dersin
Bir ara ayrilcam diye tehdit edip duruyordu bende dedim kapı orda dedi bunu da dersem aynı tepkiyi verir

İşte bende ondan korkuyorum artık devamlı yapar böyle

“ bir daha gidersen bu işin dönüşü olmaz” diyecekseniz bunu gerçekten yapmanız lazım. Aksi takdirde blöfünüzü görürse, ondan sonra lafınızın hiçbir kıymeti kalmaz. Ben böyle keskin çıkışların çözüm getireceğine çok inanmıyorum.

Öylede nerde olduğunu bilmiyorum onu ararken kardeşini de aradım oda açmadı telefonu bende ondan sonra dahada aramadım

Yatın, uyuyun. Neden endişe ediyorsunuz ki 8 yaşında çocuk değil neticede.
Döndüğünde bir daha giderse külahları değişeceğinizi söylersiniz.

Ne kadar borç vermiş ? Eşlerın bırbırınden bişeyler saklamasına çok karşıyım .Ozellıklede para konusunda .

Yatın, uyuyun. Neden endişe ediyorsunuz ki 8 yaşında çocuk değil neticede.
Döndüğünde bir daha giderse külahları değişeceğinizi söylersiniz.
Nasıl bir tavır takinmam gerek gelse bile zannetmiyorum benimle muhattap olsun çünkü asla hatasını kabul etmeyen bir tip

Bu seferki 3 bin
onceki 35 bini gormeseydim birsey degil derdim ama ortak is yapmiyorlarsa size soylemeden vermesi cok yanlis hele de sizin ihtiyaciniz varken.
madem odeme imkani var esinizi siz borclandirin
kredi cekin arabanizin modelini yukseltin veya koyden kentten bir arsa alin en azindan kendi borcunu oder de yolunacak kaz gibi gorunmez kardesi tarafindan.

Nasıl bir tavır takinmam gerek gelse bile zannetmiyorum benimle muhattap olsun çünkü asla hatasını kabul etmeyen bir tip
Sakin olun ve bir süre sonra elinizde varsa altın ya da para saklayıp, kardeşimin ihtiyacı vardı ona verdim deyin.
Ben eşimin anlamamakta ısrar ettiği konularda hep onun gibi davranırım. Ozaman güzel anlıyor :)

Arabamız bir yıldır bozuk onu bile yaptiramiyor

Bir ara ayrilcam diye tehdit edip duruyordu bende dedim kapı orda dedi bunu da dersem aynı tepkiyi verir
Canım benim seni çok sindirmiş eşin. Ben zaten kavga et demiyorum. Oturup güzel güzel medeni bir şekilde derdini anlat diyorum. Ama kararlı ve net ol. Ben bu evden ne zaman gideceğime kendim karar veririm senin kararınla gitmem boşanacak olmam evi terk edeceğim anlamına gelmiyor diyebilirsin.
Eğer çalışıyorsan kendi Parana sahip çık. Hatta tamam sana karışmayacagım ama ben de kendi paramla istediğimi yapmak istiyorum o zaman artık diye teklif et

Hiç bişey yapma kapını kilitle yat ne bu para mı kaçırıyor sizden haber vermeden para veriyor millete birde arayıp bi yerlerini büyütmeyin

Yüksek bir miktar değilse abartmanıza gerek yok. Belki de kardeşi dara düştü, ihtiyacı var. Kendi çalışıp kazandığı parayı kardeşine verirken size mi sorucak. Tabi tekrar söylüyorum yüksek bir miktar değil ise.

Ben vermesin demedim ama benim bunu bilmem gerekir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…