Dahada ne ararım ne yazarımUmursamazsan alışkanlık yapamaz, telaş ettiğini belli etme bari
Suç senin böyle bir adamın her dediğini yapıyorsun sonra da böyle tepesine çıkıyorlar insanın, valla benim eşim bir kere yaptı o hatayı evi başına yıktım, borcumuz var gelen maaşımı direk eline sayıyordum sonra öğrendim ki zor günler için hesaba attığımız paranin hesap bilgilerini kız kardeşine veriyor telde , bunu duyunca kriz geçirdim, elime ne geçtiyse kırıp geçirdim, daha da son oldu bu , kız kardeşi arayıp hesap no istiyor sanki borcumuz olduğunu bilmiyorlardı, böylelerine fırsat vermeyeceksin...Ben onun haberi olmadan annemin evine ekmek bile alamıyorum zaten beni suçluyor bu evlilik te huzur vermiyorsun diye
Sakin ha , yüz verme burnunu sürt suçunu bilsin, ayıp ya ne biçim adam bunlar...Dahada ne ararım ne yazarım
Daha önce 35 bin çekmiş adımıza şimdi 3bin
İşte gece gece beni de huzursuz etti napiccağimi bilmez halde oturuyorumBöyle rakamlar verince söylemesi lazim. Tamamen haklisiniz. Konu aileye yardim degil, ortak evin gecimi. Heleki borc yaparak veriyorsa tepki göstermekte son derece haklisiniz. Hic öyle telefon kapatmakla olmuyor böyle isler. Hepimiz yeri gelir ailelerimize destekte bulunuruz, ama bunda esin rizasi önemli
Size bu kadar baskı yapsın, para yok desin altın bozdurun o sırada beyfendi kardeşine para çekmiş olsun.Ben onun haberi olmadan annemin evine ekmek bile alamıyorum zaten beni suçluyor bu evlilik te huzur vermiyorsun diye
Çokmu zor durumda kardesi, yani iflas falanmi etti?Daha önce 35 bin çekmiş adımıza şimdi 3bin
Sonuna kadae haklısın o zaman.Aynı miktar bana lazımdı orta fiyat bana yok dedi zinnet sattım işimi halletmek için
İşte bende buna kızdım gelmez kesin kardeşinin yanina gitmiştir kapıyı kitledim bende artık iş olacağına varır yanarım iki tane küçük çocuğum var keşke biraz büyük olsaydilar ben gosterirdim o evi terk etmek nasıl oluyorTamamen siz haklısınız sakın geri adım atmayın. Ne demek size yok da kardeşine 35 bin. Az para mı yaa. Asgari ücretlinin 1 yıllık maaşı o. Bir de borç alıp veriyor verdiği adam da hırlı biri olsa. Siz yeri gelip evin geçimi için isteklerinizi kısarken paşazade zibidi kardeşine borç alıp hibe etsin yok yaaa.
Huzursuz olmuşsunuzdur ona bir şey diyemem ama yerinizde olsam asla aramazdım ve diğer arkadaşlar da söylemiş anahtarı kapı arkasında bırakırdım öyle çıkıp gitmeyi biliyorsa kalacak yerini de bulsun bir zahmet. Gece gelir mi gelmez mi bilmeden kapımı hırsızlara açık tutamam kilitler yatarım.
Hayır istediği gibi yaşıyor altında kiralık araba çoluğu çocuğu desen çok iyi şartlarda yaşıyorlarÇokmu zor durumda kardesi, yani iflas falanmi etti?
İyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate
Şarj aletini de yanına almış baktımŞarjı bitmiştir. Sabaha karşı gelir.
İşte bende ondan korkuyorum artık devamlı yapar böyleDöndüğünde kavga etmeden konuş bir daha gidersen bu işin dönüşü olmaz de alışkanlık haline getirmesin
Kardeşine para verdiğinden emin misiniz ? Parayı kendisi harcamış, ya da başka biri için kullanmış da olabilir. Bunu güvensiz olun diye değil uyanık olun diye söylüyorum. Diğer harcamalarını ve genel durumunu da dikkate alın derim.Hayır istediği gibi yaşıyor altında kiralık araba çoluğu çocuğu desen çok iyi şartlarda yaşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?