Eşim evi terketti

Ben onun haberi olmadan annemin evine ekmek bile alamıyorum zaten beni suçluyor bu evlilik te huzur vermiyorsun diye
Suç senin böyle bir adamın her dediğini yapıyorsun sonra da böyle tepesine çıkıyorlar insanın, valla benim eşim bir kere yaptı o hatayı evi başına yıktım, borcumuz var gelen maaşımı direk eline sayıyordum sonra öğrendim ki zor günler için hesaba attığımız paranin hesap bilgilerini kız kardeşine veriyor telde , bunu duyunca kriz geçirdim, elime ne geçtiyse kırıp geçirdim, daha da son oldu bu , kız kardeşi arayıp hesap no istiyor sanki borcumuz olduğunu bilmiyorlardı, böylelerine fırsat vermeyeceksin...

Geri gelecektir boşuna evham yapmayın. Gelince konuşursunuz.
Erkekler sakinleşmek için uzaklaşmayı tercih ediyorlar.
Geldiğinde pamuk gibi olursa şaşırma.
İkiniz de birbirinizi anlamaya çalışın.

Daha önce 35 bin çekmiş adımıza şimdi 3bin

Böyle rakamlar verince söylemesi lazim. Tamamen haklisiniz. Konu aileye yardim degil, ortak evin gecimi. Heleki borc yaparak veriyorsa tepki göstermekte son derece haklisiniz. Hic öyle telefon kapatmakla olmuyor böyle isler. Hepimiz yeri gelir ailelerimize destekte bulunuruz, ama bunda esin rizasi önemli

İşte gece gece beni de huzursuz etti napiccağimi bilmez halde oturuyorum

Tamamen siz haklısınız sakın geri adım atmayın. Ne demek size yok da kardeşine 35 bin. Az para mı yaa. Asgari ücretlinin 1 yıllık maaşı o. Bir de borç alıp veriyor verdiği adam da hırlı biri olsa. Siz yeri gelip evin geçimi için isteklerinizi kısarken paşazade zibidi kardeşine borç alıp hibe etsin yok yaaa.

Huzursuz olmuşsunuzdur ona bir şey diyemem ama yerinizde olsam asla aramazdım ve diğer arkadaşlar da söylemiş anahtarı kapı arkasında bırakırdım öyle çıkıp gitmeyi biliyorsa kalacak yerini de bulsun bir zahmet. Gece gelir mi gelmez mi bilmeden kapımı hırsızlara açık tutamam kilitler yatarım.

Ben onun haberi olmadan annemin evine ekmek bile alamıyorum zaten beni suçluyor bu evlilik te huzur vermiyorsun diye
Size bu kadar baskı yapsın, para yok desin altın bozdurun o sırada beyfendi kardeşine para çekmiş olsun.
Birde sizi suçluyor.
Neyini arıyorsunuz tam olarak?

Ne kadar sindirmiş sizi.

İşte bende buna kızdım gelmez kesin kardeşinin yanina gitmiştir kapıyı kitledim bende artık iş olacağına varır yanarım iki tane küçük çocuğum var keşke biraz büyük olsaydilar ben gosterirdim o evi terk etmek nasıl oluyor

Şarjı bitmiştir. Sabaha karşı gelir.

Döndüğünde kavga etmeden konuş bir daha gidersen bu işin dönüşü olmaz de alışkanlık haline getirmesin

Hayır istediği gibi yaşıyor altında kiralık araba çoluğu çocuğu desen çok iyi şartlarda yaşıyorlar
Kardeşine para verdiğinden emin misiniz ? Parayı kendisi harcamış, ya da başka biri için kullanmış da olabilir. Bunu güvensiz olun diye değil uyanık olun diye söylüyorum. Diğer harcamalarını ve genel durumunu da dikkate alın derim.

Verdiğim para Benimse
Geri dönüşü varsa
Nankörlük yapmıyorsalar
Sömürmeye çalışmıyorsalar
Evden , eşimden bisi eksik etmıyorsam
Bu sanirim eşimi ilgilendirmez.

Ama ınsanlara borç verırsenız hep isterler
Her daim!
O yüzden insanları borca alıştırmayın
Kimsenin isteği bitmez.

Şimdi borç vermek var, borç vermek var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…