Eşim evi terketti

Blackdestiny666

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
23
10
1
38
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliliğim ve 10 aylık bebeğim var eşim şu ana kadar 4-5 defa evi terketti her defasında alttan alıp kabul ettim ama son gidişinden 3 hafta oldu ve çok bunalmış; boşanmak istediğini söyledi artık bana karşı bişey hissetmediğini ve sadece çocuk için muhattap olmamızı söyledi. Daha sonrada biraz zamana ihtiyacı olduğunu onunda bizi özlediğini fakat şu anda dönmeyeceğini söyledi ama bir taraftanda bekar hayatına adapte olmuş gibi ve ben buna bir türlü anlam veremiyorum. Eşimden ayrılmak ve çocuğumun bir yanı buruk bir şekilde büyümesini de istemiyorum ne yapmalıyım..

Esini zorla tutamasinki
Zorla güzellik olmaz
Seni istemeyen adami sende isteme cocugun icin üzülüyorsun anliyorum ama böyle gel git trip atmasi hos degil cocukda etkileniyor sende

canım belkıde bebek oldu ya babalık stresı sonuca onunda oyuna bır anda sorumluluk bılıyor bırden. Ama sen diyorsun kı daha oncede boyle yaptı. Rabbım yardımcı olsun sen bebısın Icın Iyı olmak zorundasın dık duur. Hersey Allah tan vardır bununda bır caresı B Blackdestiny666

Zorla guzellik olmuyor ki...

Ortada cocuk olmasaydi...

Sevgisi bittiyse ve bu sekilde terk edip gittiyse israrci olmanin bir anlami yok. Belli ki daha cok uzuleceksin. Kacinci terk edisi diyorsun bak.. Mutlaka altında bir sey var bunun..

Bekle biraz. Eger degisen bir sey olmazsa ailenle konuş degerlendirin durumu. Kendini yipratma bu surecte. Bebeginle ilgilen. O herseyden daha önemli unutma. Mutsuz bir evde surekli cekip giden bir babanin cocugu olmak ister mi acaba...

Uzulerek soyluyorum ama bende altinda bir sey oldugunu dusunuyorum veya anlatmadiginiz seyler var sorunlar..

Bence alttan alıp sessiz kaldıkça erkekler kadını ezik gibi gorup saygısını yitiriyor. Çocuğa yansıtmamaya çalışarak siz de meydan okumalisiniz. Ya şimdi döneceksin ve birdaha gitmeyeceksin ya da bu evlilik olayı benim için burada bitmistir gibi... Olacakla olecege care yoktur. Sizin bu net tavrinizdan sonra ya burnu surtup dönecek ya da çekip gidecek. En azından kafaniz net olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…