Eşim evi terketti

büyük konuşmak istemıyorum ama cocuk için ayrılmak istemeyen insanlara anlam veremıyorum.
daha neyi beklıyorsun adam istemıyor seni? geri gelse ne olacak, nasıl olsa yine gıtmek ıstemeyeck mı?
çocugun için kendi hayatını mı mahfedeceksın?
bu cocuk hep cocuk kalmayacak bilesin anne babası ayrı bi tek sizin çocugunuz olmayacak.
biz dünyaya gelen insanların aracısıyız sadece!

Sorunu anlatmazsan nasil yorum yapabilirz ki?
Bi adam 10 aylik kizini bile gözü görmeyecek sekilde evi terkedip gidiyorsa aklima cok sey geliyor..

Sorun adamin bekarlik hayatini ozlemesi gibi geldi bana. Boyle ufak tefek problemi bile evi terketmek icin kullandigina gore..

Zorla evde tutamazsin kocani konu sahibesi. Gitmek istiyorsa gitsin. Sartlar buysa bu sartlarda buyuteceksin kizini. Yapacak birsey yok

2 senede bunu 4-5 defa yapan sorumsuz kişi hep tekrarlayacaktir.

Bence sessiz kalmayın. Evi her defasında terk ettiğini , suankini de şahit tutarak dava açın. Nafakanizi alın kurtulun o adamdan.

Siz dik durursaniz kazanırsınız.
Kolay mi bu durum , değil ama sizi istemediğini söyleyen sorumsuz bir adamı beklemek , alttan almak inanın daha zor.

Bir erkek her bunaldığında kafasına göre çekip gidiyorsa, hiç içi burulmadan artık hiçbirşey hissetmiyorum, boşanalım, çocuk için muhatap olurum diyorsa ben şahsen o adamı daha eş diye yanımda tutmam, kalan eşyalarını ellerimle çoktan yollamıştım bile, siz boşanmak istemiyormuşsunuz, o zaman eşinizin eve dönmesini bekleyeceksiniz yapacak birşey yok maalesef.

Ben olumsuz bakmiyorum. Ortada cocuk var ve daha oncede gitmis gelmis. Biraz bekle derim ve donunce ikinizde sapkanizi onunuze koyun sorun neyse halledin. Konu maddi olarak dusundum. Bebek olunca hem maddi hem manevi bunalmis olunabilir. Bazi adamlar yeni olaylara karsi direncli degillerdir.sasirirlar,bocalarlar. kocani gercekten taniyorsan tipis tipis gelecegini biliyorsan sozleri takma kafana. Cocugunla ilgilen.

Evi ilk defa terketse sorunun ne oldugunu anlayip cozmeye calismanizi tavsiye ederdim. Fakat bu kacinci olmus ve hep sizin cabalarinizla donmus. Suan yine ugrassaniz yine doner belki ama yine gidecek. Boyle biri icin ugrasmaya degmez bence.

Sizi istemeyen bir adamla ne yapabilirsiniz ki? Son bir defa evlilik terapisine gitmeyi teklif edin ve sürece göre hareket edin diyebilirim ben en iyi ihtimalle. Ama terapiste gitmeyi kabul etse dahi artık ayrılığı da bir seçenek olarak görün, çünkü eşiniz açık bir şekilde dile getirmiş.

Evi terk etmeyi alışkanlık haline getirmiş. Sizi istemediğini açıkça söylemiş zaten. Döner mi döner tabii eğer dönmek denirse. Canı sıkıldıkça kaçıp gitmesini kabullenebilecekseniz, her defasında aynı acıyı ve kalp kırıklığını yaşamayı göze alabilecekseniz söylenebilecek bir şey yok.

Biraz sessiz kalın ve bekleyın bakalım

Buradaki gazlayan yorumlara da gelmeyin

Cocugunuz var biraz sakin düşünerek hareket edin
Pamuk yurekli ece yine sahnelerde :)

Konu sahibi bekle bakalim nolacak
Ama tavsiyem seni istemeyeni sen de isteme. Oyle canim istedi alip basimi gideyim modundaki erkege de kadina da uyuz olurum. Ne evlendin o zaman?

Arkadas bu ne ya hani kadindi zayıf olan sorun cikinca baba evine giden evi terkeden??? Kocaydi hani karisini alip getiren eve??? Noluyo bu heriflere ya sen nasil bebegnle karini yalnx birakirsn evde baslarna bisi gelse biseye ihtyclari olsa ?!?! Erkek!? Oldugunu unutms bu adamcocuk oldu skldm hadi ayrilalim bu neeeee!!! Yokmu bnlarin analari bacilari sanki kendi baslarina gelince gorcez anyayi konyayi. Konu sahibi kocana agz dolusu kufretmek istiyorum edepsiz herifffff!!!

Pamuk yurekli ece yine sahnelerde :)

Konu sahibi bekle bakalim nolacak
Ama tavsiyem seni istemeyeni sen de isteme. Oyle canim istedi alip basimi gideyim modundaki erkege de kadina da uyuz olurum. Ne evlendin o zaman?
:)))
Evet ben de hoşlanmadım kocasının tarzından ancak yazık cocukları var
Yuva kurmak kolay değil yıkmak kolay

Geçen günde aynı konuyu açmıştınız eşiniz eski sevgilisiyle görüştüğünü söylemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam

Neden gittiği açık sanırım bence kendi hayatınıza bakın aldatmayı ispatlayıp dava açın nafakanızı hakkınızı ne varsa alın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…