- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Blackdestiny666
-
Sorunu anlatmazsan nasil yorum yapabilirz ki?
Bi adam 10 aylik kizini bile gözü görmeyecek sekilde evi terkedip gidiyorsa aklima cok sey geliyor..
Kız olur mu erkek mılletıne güvenerkeklerin geneli 2ci bulmadan 1 ci yol vermezler
Sizi istemeyen bir adamla ne yapabilirsiniz ki? Son bir defa evlilik terapisine gitmeyi teklif edin ve sürece göre hareket edin diyebilirim ben en iyi ihtimalle. Ama terapiste gitmeyi kabul etse dahi artık ayrılığı da bir seçenek olarak görün, çünkü eşiniz açık bir şekilde dile getirmiş.Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliliğim ve 10 aylık bebeğim var eşim şu ana kadar 4-5 defa evi terketti her defasında alttan alıp kabul ettim ama son gidişinden 3 hafta oldu ve çok bunalmış; boşanmak istediğini söyledi artık bana karşı bişey hissetmediğini ve sadece çocuk için muhattap olmamızı söyledi. Daha sonrada biraz zamana ihtiyacı olduğunu onunda bizi özlediğini fakat şu anda dönmeyeceğini söyledi ama bir taraftanda bekar hayatına adapte olmuş gibi ve ben buna bir türlü anlam veremiyorum. Eşimden ayrılmak ve çocuğumun bir yanı buruk bir şekilde büyümesini de istemiyorum ne yapmalıyım..
Pamuk yurekli ece yine sahnelerde :)Biraz sessiz kalın ve bekleyın bakalım
Buradaki gazlayan yorumlara da gelmeyin
Cocugunuz var biraz sakin düşünerek hareket edin
:)))Pamuk yurekli ece yine sahnelerde :)
Konu sahibi bekle bakalim nolacak
Ama tavsiyem seni istemeyeni sen de isteme. Oyle canim istedi alip basimi gideyim modundaki erkege de kadina da uyuz olurum. Ne evlendin o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?