- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Blackdestiny666
-
Geçen günde aynı konuyu açmıştınız eşiniz eski sevgilisiyle görüştüğünü söylemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam
Neden gittiği açık sanırım bence kendi hayatınıza bakın aldatmayı ispatlayıp dava açın nafakanızı hakkınızı ne varsa alın derim..
Oha fazla ona. Bim torbasi neyine yetmicek capsizin?!Eşyalarını battal boy çöp poşetine dilenciye verir gibi doldur kapinin önüne koydum gel al de. Senden en azından bir blöf görsün yıllardır ceptesin nasilsa niye uğraşsın?
Bende çocuğu düşünüyorum ya zaten yoksa bir şekilde atlatırdım. Bugün 5 dk çocuğu görmeye geldi ufaklığı kucağından zor aldık ki daha 10 aylık bebek içim parçalandı ama hiçbir yol yok tıkandım kaldım.:)))
Evet ben de hoşlanmadım kocasının tarzından ancak yazık cocukları var
Yuva kurmak kolay değil yıkmak kolay
Bebeği görmeye gelince konusmadıniz mi hiçBende çocuğu düşünüyorum ya zaten yoksa bir şekilde atlatırdım. Bugün 5 dk çocuğu görmeye geldi ufaklığı kucağından zor aldık ki daha 10 aylık bebek içim parçalandı ama hiçbir yol yok tıkandım kaldım.
2. Bir kadın olabilir mi hayatında, bu ihtimali hiç düşündünüz mü?Bende çocuğu düşünüyorum ya zaten yoksa bir şekilde atlatırdım. Bugün 5 dk çocuğu görmeye geldi ufaklığı kucağından zor aldık ki daha 10 aylık bebek içim parçalandı ama hiçbir yol yok tıkandım kaldım.
Oglum 7 yasindaydi. Bundan 3 sene once. Bir aksam eski esim mutsuzum dusunecegim diye gitti. Gidis o gidis. Bosandik. O zamanlar ben de senin yasadigin ayni duygulari yasadim. Ne yapacagim simdi, tek basima babasiz nasil cocuk buyutecegim diyordum. Oysa simdi cok da mutluyum. Iyi ki gitmis diyorum.Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliliğim ve 10 aylık bebeğim var eşim şu ana kadar 4-5 defa evi terketti her defasında alttan alıp kabul ettim ama son gidişinden 3 hafta oldu ve çok bunalmış; boşanmak istediğini söyledi artık bana karşı bişey hissetmediğini ve sadece çocuk için muhattap olmamızı söyledi. Daha sonrada biraz zamana ihtiyacı olduğunu onunda bizi özlediğini fakat şu anda dönmeyeceğini söyledi ama bir taraftanda bekar hayatına adapte olmuş gibi ve ben buna bir türlü anlam veremiyorum. Eşimden ayrılmak ve çocuğumun bir yanı buruk bir şekilde büyümesini de istemiyorum ne yapmalıyım..
Adamın evlilikte gözü yok bunla evli kalsan ne olacak akıl hastası olursun , sağlıklı kal çocuğunu büyüt elin adamına aklını heba etmeMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliliğim ve 10 aylık bebeğim var eşim şu ana kadar 4-5 defa evi terketti her defasında alttan alıp kabul ettim ama son gidişinden 3 hafta oldu ve çok bunalmış; boşanmak istediğini söyledi artık bana karşı bişey hissetmediğini ve sadece çocuk için muhattap olmamızı söyledi. Daha sonrada biraz zamana ihtiyacı olduğunu onunda bizi özlediğini fakat şu anda dönmeyeceğini söyledi ama bir taraftanda bekar hayatına adapte olmuş gibi ve ben buna bir türlü anlam veremiyorum. Eşimden ayrılmak ve çocuğumun bir yanı buruk bir şekilde büyümesini de istemiyorum ne yapmalıyım..
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliliğim ve 10 aylık bebeğim var eşim şu ana kadar 4-5 defa evi terketti her defasında alttan alıp kabul ettim ama son gidişinden 3 hafta oldu ve çok bunalmış; boşanmak istediğini söyledi artık bana karşı bişey hissetmediğini ve sadece çocuk için muhattap olmamızı söyledi. Daha sonrada biraz zamana ihtiyacı olduğunu onunda bizi özlediğini fakat şu anda dönmeyeceğini söyledi ama bir taraftanda bekar hayatına adapte olmuş gibi ve ben buna bir türlü anlam veremiyorum. Eşimden ayrılmak ve çocuğumun bir yanı buruk bir şekilde büyümesini de istemiyorum ne yapmalıyım..
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliliğim ve 10 aylık bebeğim var eşim şu ana kadar 4-5 defa evi terketti her defasında alttan alıp kabul ettim ama son gidişinden 3 hafta oldu ve çok bunalmış; boşanmak istediğini söyledi artık bana karşı bişey hissetmediğini ve sadece çocuk için muhattap olmamızı söyledi. Daha sonrada biraz zamana ihtiyacı olduğunu onunda bizi özlediğini fakat şu anda dönmeyeceğini söyledi ama bir taraftanda bekar hayatına adapte olmuş gibi ve ben buna bir türlü anlam veremiyorum. Eşimden ayrılmak ve çocuğumun bir yanı buruk bir şekilde büyümesini de istemiyorum ne yapmalıyım..
E böyle bir durum varsa zaten asıl o çocuğa evliliğin sürmesiyle yazık edilirGeçen günde aynı konuyu açmıştınız eşiniz eski sevgilisiyle görüştüğünü söylemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam
Neden gittiği açık sanırım bence kendi hayatınıza bakın aldatmayı ispatlayıp dava açın nafakanızı hakkınızı ne varsa alın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?