Eşim evi terketti


yinemi haklı çıktım dedik ya 2 bulmadan adamlar ayaklarını kapı eşiğinden çıkartmazlar ne zaman 2 ci garanti cepte 1ci ye acımazlar bozuk para gibi harcarlar 2ci bunları başından atarsa ancak ozaman 1ciye sanki çok pişmanmış gibi kuyruğunu sıkıştırarak geri dönüş yaparlarsada aldanma fırsat bulur. bulmaz yine aynı kudurmuş kurda döner seni yine harcarlar karar senin miden aklın kabul edecekse buyur edersin
 
aynı konuyu ikinci açışınızmış evet. adam bırakıp gitmiş. çocuk oyuncağına döndürmüş evliliği. kavga olur gürültü olur okey ama 4 5 defa evi terkeden adamın 6 7 defa daha terketmeyeceğini ne bilicez. her seferinde bekleyip alttan mı alacaksın. çocuk için değmez bu kadar küçülmeye. seni istemeyeni sen hiç isteme. kul köle oyuncak olma bu adama.
 
:)))
Evet ben de hoşlanmadım kocasının tarzından ancak yazık cocukları var
Yuva kurmak kolay değil yıkmak kolay
Bende çocuğu düşünüyorum ya zaten yoksa bir şekilde atlatırdım. Bugün 5 dk çocuğu görmeye geldi ufaklığı kucağından zor aldık ki daha 10 aylık bebek içim parçalandı ama hiçbir yol yok tıkandım kaldım.
 
Bebeği görmeye gelince konusmadıniz mi hiç
 
2. Bir kadın olabilir mi hayatında, bu ihtimali hiç düşündünüz mü?
Yoksa durup dururken ne diye soğudum boşanıcam desin. Evi terketsin. Ha boşanmakta kolaydı öyle. 1-2 sene oyalan sonra olmuyo soğudum.
Çok şey demek isterdim de o karakter yoksununa şimdi banlanmak istemiyorum. Bence öncelikle aldatma falan varsa bunu ıspatlayın sonrada donuna kadar alıp defedin.
 
Bir evlilikte karşılıklı sevgi ve saygı olmadıktan sonra o evlilik asla yürümez. Eşiniz hislerim bitti demiş. Evi birçok defa size saygısızlık yaparak terk etmiş..bundan sonra nasıl devam etsinki?
En iyisi yol verin gitsin..Allah yardımcınız olsun.
 
Eminim 10 aylık çocukla terk edilmek zor. Ama yolun basındasın. Bekle biraz diyeceğim ama ben geri döneceğini zannetmiyorum. Çünkü bu adam 10 aylık bebğini düşünmeyecek kadar bencil. Allah yardımcın olsun umarım çalışıyorsundur.
 
Oglum 7 yasindaydi. Bundan 3 sene once. Bir aksam eski esim mutsuzum dusunecegim diye gitti. Gidis o gidis. Bosandik. O zamanlar ben de senin yasadigin ayni duygulari yasadim. Ne yapacagim simdi, tek basima babasiz nasil cocuk buyutecegim diyordum. Oysa simdi cok da mutluyum. Iyi ki gitmis diyorum.
Oncelikle sakin ol. Sanirim bu ilk gidisi degil. Hayatinda biri olabilir. o yuzden gitmis olabilir. Bir sure sakin ol. Bebeginle ilgilen. Calisiyor musun? Anne ve babana durumu bildir. Su an saglikli karar veremezsin o yuzden bir seye karar verme. Su an hayati kararlar alma cunku verecegin kararlar saglikli olmayacaktir. Daha sonra dinginlestiginde zaten ne istedigine karar veriyorsun. Ailenden destek iste. Bir psikologdan yardim al. Bu donem ihtiyacin olacaktir cunku yasadigin travmayi tek basina atlatamazsin.
Giderse de gitsin. Su an onu dusunme. Bebegine odaklan. Sen sadece kendi gelecegini dusun. Enerjini ona harcama.
Allah yardimcin olsun. Ne zaman istersen yardima hazirim. Ozelden de yazabilirsin. Sevgiyle kal.
 
Adamın evlilikte gözü yok bunla evli kalsan ne olacak akıl hastası olursun , sağlıklı kal çocuğunu büyüt elin adamına aklını heba etme
 
Bu arada siz donmesi icin yalvarirsaniz o nazlanir, totosu kalkar. Bosverin. Gidecek adami urganla baglasaniz da gider. Siz artik bebeginiz ve kendinizi dusunun. Siz degil o kaybeder. Inanin kalana birsey olmuyor.
 

biraz oluruna bırak canım... alısmıs senın kı her kavga da evı terketmeye ee tabı sende sureklı altan alıyosun oda bunun farkında... neden evı terkettıgını anlatmamssn bu yuzden kım haklı bılmıyorum... yalnız bırak gıtsın aklını basına bı toplasın bakalım ne yapacak ?
 


İnsan birden bu duruma gelmez. Nasıl evlendiniz severek mi yoksa görücü üslü mu ? Sorunlarınızın ana kaynağı nedir ?
 
E böyle bir durum varsa zaten asıl o çocuğa evliliğin sürmesiyle yazık edilir Zaten 3 hafta giden adamdan ilk şüphe edilecek şey. Konu sahibi alttan aldıkça iyice iki evde sefa sürüyor bu adam belli ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…