Bilmiyorum ptesi toplantısı varmış geç gelirmiş. Ben sana bu akşam vakit ayırabilirim uykumdan feragat edip dinlerim seni dedim. Yok illa salı günü diyorNeden salı?
Kızlar iyi akşamlar,
Şöyle bir olay cereyan etti. Bu akşam ben bir nişandaydım. Ofisteki çalışma arkadaşımızın nişanı. Oturduk takısını taktık vs. Sonra sıkıldık ofis grubu olarak kalktık beş altı kişi farklı mekaba geçtik. Eşime haber ettim neyse oturduk yemek yiyoruz. Sonra eşim birden bana yazmaya başladı. Saat 23e geliyordu. Yok benim seninle salı günü konuşçaklarım var. Benim içim hiç rahat değil vs vs sonra bende ısrar ettim konuş nedir derdin diye anlatmadı. Sonra eve geldim evet dedim seni dinliyorum nedir konu.
Yok ben çok değişmişim evdeki davranışlarım çok değişikmiş yüzüm hep asıkmış annesi rahatsızmış psikolojik olarak ben onu hiç rahatlatmıyormuşum. Hep burnumun dikine gidiyormuşum. Günaydın iyi geceler demiyormuşum klasik konular. Neyse ben patladım en sonunda. Ben ATM yada bankamatik değilim sen kredi için bana baskı yapmıyor musun dedim ses yok. Evlenmek için çektiğimiz krediyi bir ay bile ödemedin araba için çekileni nasıl ödeyeceksin de öderim diye sözler veriyorsun diyorum ses yok. Tutturmuş benim dediğim olacak vs. Dedim ne zaman senin dediğin olur biliyor musun ne zaman benim giyim, mutfak, gezme, lükslerimi karşılarsın o zaman reis sen olursun şuan reis diye bir durum yok boşuna konuşma ikimizde çalışıyoruz diyorum e ben krediyi ödemedim de karılarla mı yedim diyor sana öyle birşey diyen yok diyorum anlamıyor.
Sonra birden parladı yok ben onun erkekliğine laf etmişim yok ben çalıştığım için çok havalanmışım vs vs.
Benim çalışmamı yasakladı en son neymiş ben bu aydan sonra çalışmayacakmışım. İşe güvenip çok havalanmışım bilmem ne bi sürü şey saydı.
Sonra da hala ben seninle salı günü konuşucam dedi. Hayır dedim şuan konuşuyoruz derdin neyse söyle şuan seninle tartışmıyorum konuşalım dedim yok dedi. Giderken de bileklerimden savurup attı beni bir kenara çekti gitti.
Annesini aradı sonra. Konuşmadan sonra annesi de gel eve konuşalım dedi. Yok dedi sanırım eşim. Sonra da kv çat diye odasının kapısını kapattı yüzüme. Oturuyorum şuan tek başıma.
Ne yapmam gerekiyor yol gösterin lütfen.
Ben sonradan geldim eve gitmezdi sanırım. Giderken de dönme sakın benbu evden çıkana kadar dedimananı da al git deseydin.
Şuan çok kötüyüm. Çalışmamı yasaklıyor kendince. Ben ne kadar getirirsem o kadar yiyeceksin diyor. Hemde illa salı konuşacağım diyor. Anlamıyorum. Kendine güvenen biri olunca karşısında hemen sen çok havalandın diyor. Allaha şükür elim ayağım tutuyor çalışırım elimden geldiğinceÖncelikle bileklerden falan tutmalar nedir hesabını sorabilirsiniz? Sonra çalışmanıza müsade etmemek haddini nasıl kendinde buluyor onu sorabilirsiniz. Kendisi cumhurbaşkanı mıymış açıklamalarını yapmak için ileri tarih mi veriyormuş onu sorabilirsiniz. Evi terketmek öyle değil böyle olur bile diyebilirsiniz.
Ne kadar verirse o kadar yiyecekmişim. Kusura bakma ben 7 yıldır kendim çalışıp kendim yiyorum harçlığa tamah edemem dedim. Yok illa çalışmayacakmışımÇıkarken ananı da al git diyeydin ya!
Sen işi bırakınca çok sevgili anasının sigara lüksünü kredileri faturaları falan neyle ödeyecekmişsiniz?? Taş mı kemirecekmişsiniz yemek vakitlerinde? Memlekette erkek görünümlü ne çok denyo var ya rabbim ya!
Ben olsam inceldiği yerden kopsun derim
Dedim ne zaman senin dediğin olur biliyor musun ne zaman benim giyim, mutfak, gezme, lükslerimi karşılarsın o zaman reis sen olursun şuan reis diye bir durum yok
Ptesi toplantısı varmış geç gelirmiş illa salı diyor bu akşam konuşalım dedim çıktı gittiBu sali gununde biseyler var.. sali sali diyor baska bisey demiyor esiniz..
Ama tamamen doğruları yansıtıyor. Benimde katkım oluyor aile bütçesine. Böyle bir durumda benimde fikrimin alınması gerekir. Sadece onun isteklerini karşılamak haksızlık değil miSali sallanir carsamba olsun.
Su kisim biraz agir olmamis mi?
Sakın onun lafıyla işi falan bırakmayın, sizin evliliğinizde pek gelecek göremiyorum ben üzgünüm, böyle karakter yoksunu bir adam için de üzülmeyin yolunuza bakınNe kadar verirse o kadar yiyecekmişim. Kusura bakma ben 7 yıldır kendim çalışıp kendim yiyorum harçlığa tamah edemem dedim. Yok illa çalışmayacakmışım
Şuan çok kötüyüm. Çalışmamı yasaklıyor kendince. Ben ne kadar getirirsem o kadar yiyeceksin diyor. Hemde illa salı konuşacağım diyor. Anlamıyorum. Kendine güvenen biri olunca karşısında hemen sen çok havalandın diyor. Allaha şükür elim ayağım tutuyor çalışırım elimden geldiğince
işi bırakınca erkekliği göklere mi çıkacakmış?Ben sonradan geldim eve gitmezdi sanırım. Giderken de dönme sakın benbu evden çıkana kadar dedim
İşi bırakamam zaten maddi manevi tek dayanağım o. Evet bu aralar sıkça düşünüyorum bu yazdıklarınızıSakın onun lafıyla işi falan bırakmayın, sizin evliliğinizde pek gelecek göremiyorum ben üzgünüm, böyle karakter yoksunu bir adam için de üzülmeyin yolunuza bakın
İşi bırakacaksın dediği an ben çıldırdım. Ne demek kısıtlamak? Evet ailem de istanbuldaKendi çapında konuşup durabilir. Çalışmanızı yasaklaması diye bir şey söz konusu bile değil.
Siz en fazla böyle avam, kıro bir herifte ne buldum da evlendim diye kötü olabilirsiniz bence. En acıklısı o. Yoksa hiç bir şeyinizi falan kısıtlayamaz.
Krediyi çektiremedi ya ne yapacağını şaşırdı. Hala bozuk plak gibi anneme iyi geceler dilemedin diyor.
Bir B planı için bir kaç gün kalacak bir arkadaşınız falan var mı? Aileniz işinizin bulunduğu ilde mi?
İşte başından beri ilk defa dediği olmayınca çıldırdı. Evi terkettiişi bırakınca erkekliği göklere mi çıkacakmış?
resmen paran için çirkeflik yapmış.
böylelerine de hep sessiz kadınlar denk geliyor, ne şanslılar. bir de şunu yap, bunu söyle, şöyle davran diyor ya sana, sanki çocuk eğitiyor.
kendisi odun ama. o ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?