- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.872
- 898
Ama tamamen doğruları yansıtıyor. Benimde katkım oluyor aile bütçesine. Böyle bir durumda benimde fikrimin alınması gerekir. Sadece onun isteklerini karşılamak haksızlık değil mi
aynen devam et. ya yola gelir ya da yollar ayrılır.İşte başından beri ilk defa dediği olmayınca çıldırdı. Evi terketti
Hesapları ayırmayı da kabul etmiyor. Kese ortak olsun. Araba alalım kredi alalım alalımda alalım hep bunun derdindeCalisman demek onun erkekligine/reisligine laf soylemeni gerektirmiyor. Istemedigin seyleri tabi ki yapma ama bunu soylemenin baska yollari var.
Hesaplari ayirin o zaman herkes kendi kafasina gore takilsin.
Az bile söylemiş, eski konusunu biliyorum. Evlenmek için kredi çektirmiş kıza, kredi çekmezsen evlenemeyiz diye. Konu sahibi krediyi hala ödüyormuş. Kv ile birlikte yaşıyorlarmış ve kv yok bana iyi geceler demedi, yok bana günaydın demedi benim halimi hatrımı sormadı vs diye eşini konu sahibine karşı kışkırtıyormuş. Kv ye kalan bi miras gibi bi şey oşmuş, onun alınması için avukat masrafı çıkmış, o parayı bile kızın kredi kartından çekmişler. Bu arada mutfak masrafı vs de konu sahibinin üzerindeymiş. Eşi sadece eski borçlarını kv sigara parasını ve kendi masraflarını karşılıyormuş. Ve de ben bu evin reisiyim ben ne dersem o olacak kafasında, az bile söylemiş benceSali sallanir carsamba olsun.
Su kisim biraz agir olmamis mi?
Zaten ondan sonra ayyuka çıktı bunlar. İyice didiklemeye ve çirkinleşmeye başladı.Sen en büyük hayatı o arızalı kv ile birlikte yaşamayı kabul ederek yapmışsın canım çalışıyorsun ediyorsun ne ağız kokularını çekiyorsun salla gitsin neymiş sana harçlık vericekmiş oldu paşam.
E tabi araba almadın herifine ayıp sana
Az bile söylemiş, eski konusunu biliyorum. Evlenmek için kredi çektirmiş kıza, kredi çekmezsen evlenemeyiz diye. Konu sahibi krediyi hala ödüyormuş. Kv ile birlikte yaşıyorlarmış ve kv yok bana iyi geceler demedi, yok bana günaydın demedi benim halimi hatrımı sormadı vs diye eşini konu sahibine karşı kışkırtıyormuş. Kv ye kalan bi miras gibi bi şey oşmuş, onun alınması için avukat masrafı çıkmış, o parayı bile kızın kredi kartından çekmişler. Bu arada mutfak masrafı vs de konu sahibinin üzerindeymiş. Eşi sadece eski borçlarını kv sigara parasını ve kendi masraflarını karşılıyormuş. Ve de ben bu evin reisiyim ben ne dersem o olacak kafasında, az bile söylemiş benceNyks- eksik bi yer varsa siz tamamlayın lütfen
Bir tanıdığımın lafı vardı. İp iyice gergin olsun en azından nerde kopacağını bilirsin gevşek olursa sakız gibi uzar seni hasta eder demişti aynen katılıyorumaynen devam et. ya yola gelir ya da yollar ayrılır.
Teşekkür ederim evet bunlarla uğraşıyorum. Ve hala aynı kafada kendisi. Neymiş bu akşam diyor ki ama annem de temizlik yapıyor yazık kadına demeye getiriyor kafayı yiyeceğim yahu benim yaptıklarımı kim görüyor bana da yazıkAz bile söylemiş, eski konusunu biliyorum. Evlenmek için kredi çektirmiş kıza, kredi çekmezsen evlenemeyiz diye. Konu sahibi krediyi hala ödüyormuş. Kv ile birlikte yaşıyorlarmış ve kv yok bana iyi geceler demedi, yok bana günaydın demedi benim halimi hatrımı sormadı vs diye eşini konu sahibine karşı kışkırtıyormuş. Kv ye kalan bi miras gibi bi şey oşmuş, onun alınması için avukat masrafı çıkmış, o parayı bile kızın kredi kartından çekmişler. Bu arada mutfak masrafı vs de konu sahibinin üzerindeymiş. Eşi sadece eski borçlarını kv sigara parasını ve kendi masraflarını karşılıyormuş. Ve de ben bu evin reisiyim ben ne dersem o olacak kafasında, az bile söylemiş benceNyks- eksik bi yer varsa siz tamamlayın lütfen
Az bile söylemiş, eski konusunu biliyorum. Evlenmek için kredi çektirmiş kıza, kredi çekmezsen evlenemeyiz diye. Konu sahibi krediyi hala ödüyormuş. Kv ile birlikte yaşıyorlarmış ve kv yok bana iyi geceler demedi, yok bana günaydın demedi benim halimi hatrımı sormadı vs diye eşini konu sahibine karşı kışkırtıyormuş. Kv ye kalan bi miras gibi bi şey oşmuş, onun alınması için avukat masrafı çıkmış, o parayı bile kızın kredi kartından çekmişler. Bu arada mutfak masrafı vs de konu sahibinin üzerindeymiş. Eşi sadece eski borçlarını kv sigara parasını ve kendi masraflarını karşılıyormuş. Ve de ben bu evin reisiyim ben ne dersem o olacak kafasında, az bile söylemiş benceNyks- eksik bi yer varsa siz tamamlayın lütfen
Evet herşeyi benim yapmam bekleniyor. Kv en son kendini deli deli yapmıştı. Psikologa gidicem uyku uyuyamıyorum diyordu. En son çıkardığı kavgadan sonra da eşim bana sen değiştin demeye başladıKonu sahibi çalışıyor. Kayınvalidenin yaptığı bir yemek var. Onu da en son sen yapıver demişlerdi. Çünkü kv paşazadelerin bir tarafını yayması gerekiyor.
Haklısınız bunlar birikmiş şeyler bir kavgalık bir olay değil malesefEski konusunu bilmiyorum, bilmek zorunda degilim. Yazdigina gore yorum yapiyorum ve yorum yaptigim kisim da belli. Yoksa butun yorumu alintilardim degil m?
sustukça tepene biner bunlar.Bir tanıdığımın lafı vardı. İp iyice gergin olsun en azından nerde kopacağını bilirsin gevşek olursa sakız gibi uzar seni hasta eder demişti aynen katılıyorum
Eşi yok vefat etmiş. En son olayı yazmıştım burada annesi değişik bir forma sokmuştu kendini. Eşimde o kavgadan sonra bana değiştin demeye başladı. Sen neden bu kadar anneci oldun böyle değildin diyorum ne alakası var diyorBu kadın ne zamana kadar sizinle yaşayacak?
Hayır bütün özel meseleleriniz aile meselesine dönüşüyor ister istemez.
Bence en önce çözmeniz gereken mesele.
Eğer anasının psikolojisi bozuksa doktora gitsin sen terapist değilsin ki rahatlatasin.
Kocası yok mu bu kadının? Varsa gitsin psikolojik dertlerini hayat arkadaşıyla halletsin.
Bir evlat bir annenin derdini ne kadar.çözebilir allah aşkına.
Eşi yoksa da biraz yalnız başına kalıp dertlerini, olan biteni değerlendirsin. Belki çözüm bulur.
Sizin en büyük sorununuz o kadınla aynı evde oturuyor oluşunuz.
Çünkü esin resmen erkeklik taslamak istiyor. Sen buna fırsat vermeyince dellenip konuyu anasına bağlamış(ne alalaysa)
Demek ki bir dolduruş söz konusu.
Valla çalışıp çalışmana karışması ayrı bir konuysa da bütün bu olanların kv nin gözü önünde olması çok büyük dert.
Kızlar iyi akşamlar,
Şöyle bir olay cereyan etti. Bu akşam ben bir nişandaydım. Ofisteki çalışma arkadaşımızın nişanı. Oturduk takısını taktık vs. Sonra sıkıldık ofis grubu olarak kalktık beş altı kişi farklı mekaba geçtik. Eşime haber ettim neyse oturduk yemek yiyoruz. Sonra eşim birden bana yazmaya başladı. Saat 23e geliyordu. Yok benim seninle salı günü konuşçaklarım var. Benim içim hiç rahat değil vs vs sonra bende ısrar ettim konuş nedir derdin diye anlatmadı. Sonra eve geldim evet dedim seni dinliyorum nedir konu.
Yok ben çok değişmişim evdeki davranışlarım çok değişikmiş yüzüm hep asıkmış annesi rahatsızmış psikolojik olarak ben onu hiç rahatlatmıyormuşum. Hep burnumun dikine gidiyormuşum. Günaydın iyi geceler demiyormuşum klasik konular. Neyse ben patladım en sonunda. Ben ATM yada bankamatik değilim sen kredi için bana baskı yapmıyor musun dedim ses yok. Evlenmek için çektiğimiz krediyi bir ay bile ödemedin araba için çekileni nasıl ödeyeceksin de öderim diye sözler veriyorsun diyorum ses yok. Tutturmuş benim dediğim olacak vs. Dedim ne zaman senin dediğin olur biliyor musun ne zaman benim giyim, mutfak, gezme, lükslerimi karşılarsın o zaman reis sen olursun şuan reis diye bir durum yok boşuna konuşma ikimizde çalışıyoruz diyorum e ben krediyi ödemedim de karılarla mı yedim diyor sana öyle birşey diyen yok diyorum anlamıyor.
Sonra birden parladı yok ben onun erkekliğine laf etmişim yok ben çalıştığım için çok havalanmışım vs vs.
Benim çalışmamı yasakladı en son neymiş ben bu aydan sonra çalışmayacakmışım. İşe güvenip çok havalanmışım bilmem ne bi sürü şey saydı.
Sonra da hala ben seninle salı günü konuşucam dedi. Hayır dedim şuan konuşuyoruz derdin neyse söyle şuan seninle tartışmıyorum konuşalım dedim yok dedi. Giderken de bileklerimden savurup attı beni bir kenara çekti gitti.
Annesini aradı sonra. Konuşmadan sonra annesi de gel eve konuşalım dedi. Yok dedi sanırım eşim. Sonra da kv çat diye odasının kapısını kapattı yüzüme. Oturuyorum şuan tek başıma.
Ne yapmam gerekiyor yol gösterin lütfen.
Kadına zorla kredi çektiriyor. Düğünü de konu sahibi kredi çekip kendi yapmış. Şimdi de araba aldırıyor, ucuz bir şey de beğenmiyor luks istiyor paşazade hazretleri. İstemiyorum diyince konu sahibi ben bu evin reisiyim diyor. Yani az bile söylüyor konu sahibi.Calisman demek onun erkekligine/reisligine laf soylemeni gerektirmiyor. Istemedigin seyleri tabi ki yapma ama bunu soylemenin baska yollari var.
Hesaplari ayirin o zaman herkes kendi kafasina gore takilsin.
Eşim evden gitti. İlk defa yapıyor bunu. Şu saatten sonra konuşmayacağım ya kendi düşünür taşınır bana az da olsa hak verir yada biter gider hsustukça tepene biner bunlar.
artık tırnaklarını çıkarma zamanın geldi bence. işine gelirse ne ala, gelmezse sen de maaşını sadece kendine harca. iyice tutuşsun ana oğul aç kalacağız diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?