Eşim evi terketti..

Ama tamamen doğruları yansıtıyor. Benimde katkım oluyor aile bütçesine. Böyle bir durumda benimde fikrimin alınması gerekir. Sadece onun isteklerini karşılamak haksızlık değil mi

Calisman demek onun erkekligine/reisligine laf soylemeni gerektirmiyor. Istemedigin seyleri tabi ki yapma ama bunu soylemenin baska yollari var.

Hesaplari ayirin o zaman herkes kendi kafasina gore takilsin.

Sen en büyük hayatı o arızalı kv ile birlikte yaşamayı kabul ederek yapmışsın canım çalışıyorsun ediyorsun ne ağız kokularını çekiyorsun salla gitsin neymiş sana harçlık vericekmiş oldu paşam.
E tabi araba almadın herifine ayıp sana

Calisman demek onun erkekligine/reisligine laf soylemeni gerektirmiyor. Istemedigin seyleri tabi ki yapma ama bunu soylemenin baska yollari var.

Hesapları ayırmayı da kabul etmiyor. Kese ortak olsun. Araba alalım kredi alalım alalımda alalım hep bunun derdinde

Sali sallanir carsamba olsun.

Su kisim biraz agir olmamis mi?
Az bile söylemiş, eski konusunu biliyorum. Evlenmek için kredi çektirmiş kıza, kredi çekmezsen evlenemeyiz diye. Konu sahibi krediyi hala ödüyormuş. Kv ile birlikte yaşıyorlarmış ve kv yok bana iyi geceler demedi, yok bana günaydın demedi benim halimi hatrımı sormadı vs diye eşini konu sahibine karşı kışkırtıyormuş. Kv ye kalan bi miras gibi bi şey oşmuş, onun alınması için avukat masrafı çıkmış, o parayı bile kızın kredi kartından çekmişler. Bu arada mutfak masrafı vs de konu sahibinin üzerindeymiş. Eşi sadece eski borçlarını kv sigara parasını ve kendi masraflarını karşılıyormuş. Ve de ben bu evin reisiyim ben ne dersem o olacak kafasında, az bile söylemiş bence Nyks- eksik bi yer varsa siz tamamlayın lütfen

Zaten ondan sonra ayyuka çıktı bunlar. İyice didiklemeye ve çirkinleşmeye başladı.

Konu sahibi çalışıyor. Kayınvalidenin yaptığı bir yemek var. Onu da en son sen yapıver demişlerdi. Çünkü kv paşazadelerin bir tarafını yayması gerekiyor.

Teşekkür ederim evet bunlarla uğraşıyorum. Ve hala aynı kafada kendisi. Neymiş bu akşam diyor ki ama annem de temizlik yapıyor yazık kadına demeye getiriyor kafayı yiyeceğim yahu benim yaptıklarımı kim görüyor bana da yazık

Eski konusunu bilmiyorum, bilmek zorunda degilim. Yazdigina gore yorum yapiyorum ve yorum yaptigim kisim da belli. Yoksa butun yorumu alintilardim degil mi?

Konu sahibi çalışıyor. Kayınvalidenin yaptığı bir yemek var. Onu da en son sen yapıver demişlerdi. Çünkü kv paşazadelerin bir tarafını yayması gerekiyor.
Evet herşeyi benim yapmam bekleniyor. Kv en son kendini deli deli yapmıştı. Psikologa gidicem uyku uyuyamıyorum diyordu. En son çıkardığı kavgadan sonra da eşim bana sen değiştin demeye başladı

Bu kadın ne zamana kadar sizinle yaşayacak?

Hayır bütün özel meseleleriniz aile meselesine dönüşüyor ister istemez.

Bence en önce çözmeniz gereken mesele.

Eğer anasının psikolojisi bozuksa doktora gitsin sen terapist değilsin ki rahatlatasin.

Kocası yok mu bu kadının? Varsa gitsin psikolojik dertlerini hayat arkadaşıyla halletsin.
Bir evlat bir annenin derdini ne kadar.çözebilir allah aşkına.

Eşi yoksa da biraz yalnız başına kalıp dertlerini, olan biteni değerlendirsin. Belki çözüm bulur.

Sizin en büyük sorununuz o kadınla aynı evde oturuyor oluşunuz.
Çünkü esin resmen erkeklik taslamak istiyor. Sen buna fırsat vermeyince dellenip konuyu anasına bağlamış(ne alalaysa)

Demek ki bir dolduruş söz konusu.

Valla çalışıp çalışmana karışması ayrı bir konuysa da bütün bu olanların kv nin gözü önünde olması çok büyük dert.

Sen çalışmasan sefalet içinde yaşarsınız. Eşin musrif, borcu var borç arıyor üzerine, ödeyebileceği şeye faiz işletiyor. Birsuru gereksiz icra faizine,masrafina, avukatlık ücretine odeme yapiyor.Annesi ayrı bir alem sanki oğlu mükemmel seni beğenmiyor.
Sen bu adamdan ayrılmamayi seçersen sunu kabul etmelisin yoksa illaki bosanirsin; somurulmeyi.
Gözüne batmayacak ne yaparsa yapsin, paran üzerinde söz hakkın olmayacak, kocana çalışacaksın. O yönetecek kendince evi, bir hafta yaşamadan senin üzerinden erkeklik yapacak.Kabul edemem diyorsan yol yakınken başka bir çözüm yolu bul. Eşin değişmeye gönüllü değilse hiç devam etme bosan.

Bir tanıdığımın lafı vardı. İp iyice gergin olsun en azından nerde kopacağını bilirsin gevşek olursa sakız gibi uzar seni hasta eder demişti aynen katılıyorum
sustukça tepene biner bunlar.
artık tırnaklarını çıkarma zamanın geldi bence. işine gelirse ne ala, gelmezse sen de maaşını sadece kendine harca. iyice tutuşsun ana oğul aç kalacağız diye.

Eşi yok vefat etmiş. En son olayı yazmıştım burada annesi değişik bir forma sokmuştu kendini. Eşimde o kavgadan sonra bana değiştin demeye başladı. Sen neden bu kadar anneci oldun böyle değildin diyorum ne alakası var diyor

eski konularınızı bilmiyorum, sadece bu yazdıklarınız üzerine yazıyorum
bana eşinizin söyledikleri, bir bıkkınlıkla, taşkınlıkla, son raddede söylenmiş gibi geldi, yani çalışma, çalıştıkça havalandın kısımları
eşiniz size manevi şeylerden dert yanmış siz konuyu maddiyata getirmişsiniz gibi geldi
aynen eşinizin dediği gibi ona saygı duymuyor, maddi durumuna laf sokuyorsunuz gibi geldi
açıkçası bana, eşinizi sevmiyorsunuz gibi geldi
tek ölçütünüz maddiyat gibi geldi
eşinize hak veremedim ama size de hak veremedim
ortada sevgiye saygıya dayalı bir evlilik de göremedim maalesef...
sizin de çalışıyor olmanız ve belki de ondan daha çok kazanıyor olmanız size böyle bir tutum içinde olma hakkı vermez
galiba eşiniz sizi sevgi yönünden de yeterince doyuramıyor ki olay bu raddeye gelmiş

Kadına zorla kredi çektiriyor. Düğünü de konu sahibi kredi çekip kendi yapmış. Şimdi de araba aldırıyor, ucuz bir şey de beğenmiyor luks istiyor paşazade hazretleri. İstemiyorum diyince konu sahibi ben bu evin reisiyim diyor. Yani az bile söylüyor konu sahibi.

sustukça tepene biner bunlar.
artık tırnaklarını çıkarma zamanın geldi bence. işine gelirse ne ala, gelmezse sen de maaşını sadece kendine harca. iyice tutuşsun ana oğul aç kalacağız diye.
Eşim evden gitti. İlk defa yapıyor bunu. Şu saatten sonra konuşmayacağım ya kendi düşünür taşınır bana az da olsa hak verir yada biter gider h
Birşey gözümde yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…