- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Bilemiyorum çıkmaza girdik resmen. Çıktı gitti. Ve beni hırpalayarak gitti. Ben ne diyeceğimi bilemiyorum artıkKadına zorla kredi çektiriyor. Düğünü de konu sahibi kredi çekip kendi yapmış. Şimdi de araba aldırıyor, ucuz bir şey de beğenmiyor luks istiyor paşazade hazretleri. İstemiyorum diyince konu sahibi ben bu evin reisiyim diyor. Yani az bile söylüyor konu sahibi.
Bu hafta borçları kapatacağım sonra sende çalışmayacaksın diyor.Yerden göğe kadar haklısın yalnız azcık daha sabredebilirmişsin.Konu zaten kayınvalide üzerineymiş geçiştirebilirdin.Şu gelen parayla borçlarını kapattırsaydın fena olmazdı.
Beyzade ne yapacak bakalım göreceğiz tüm parayla borçları kapatıp mı gelecek altında arabaylamı gelecek? İlk defa dediği olmayınca küçük çocuklar gibi hırçınlaştı
eski konularınızı bilmiyorum, sadece bu yazdıklarınız üzerine yazıyorum
bana eşinizin söyledikleri, bir bıkkınlıkla, taşkınlıkla, son raddede söylenmiş gibi geldi, yani çalışma, çalıştıkça havalandın kısımları
eşiniz size manevi şeylerden dert yanmış siz konuyu maddiyata getirmişsiniz gibi geldi
aynen eşinizin dediği gibi ona saygı duymuyor, maddi durumuna laf sokuyorsunuz gibi geldi
açıkçası bana, eşinizi sevmiyorsunuz gibi geldi
tek ölçütünüz maddiyat gibi geldi
eşinize hak veremedim ama size de hak veremedim
ortada sevgiye saygıya dayalı bir evlilik de göremedim maalesef...
sizin de çalışıyor olmanız ve belki de ondan daha çok kazanıyor olmanız size böyle bir tutum içinde olma hakkı vermez
galiba eşiniz sizi sevgi yönünden de yeterince doyuramıyor ki olay bu raddeye gelmiş
Az bile söylemiş, eski konusunu biliyorum. Evlenmek için kredi çektirmiş kıza, kredi çekmezsen evlenemeyiz diye. Konu sahibi krediyi hala ödüyormuş. Kv ile birlikte yaşıyorlarmış ve kv yok bana iyi geceler demedi, yok bana günaydın demedi benim halimi hatrımı sormadı vs diye eşini konu sahibine karşı kışkırtıyormuş. Kv ye kalan bi miras gibi bi şey oşmuş, onun alınması için avukat masrafı çıkmış, o parayı bile kızın kredi kartından çekmişler. Bu arada mutfak masrafı vs de konu sahibinin üzerindeymiş. Eşi sadece eski borçlarını kv sigara parasını ve kendi masraflarını karşılıyormuş. Ve de ben bu evin reisiyim ben ne dersem o olacak kafasında, az bile söylemiş benceNyks- eksik bi yer varsa siz tamamlayın lütfen
bazen resti çekmek her şeyi yoluna koyuyor. inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur.Eşim evden gitti. İlk defa yapıyor bunu. Şu saatten sonra konuşmayacağım ya kendi düşünür taşınır bana az da olsa hak verir yada biter gider h
Birşey gözümde yok artık
Bilemiyorum çıkmaza girdik resmen. Çıktı gitti. Ve beni hırpalayarak gitti. Ben ne diyeceğimi bilemiyorum artık
Benim ölçütüm tabii ki maddiyat değil ancak kredi çek evlenelim kredi çek araba alalım vsden gına geldi artık. Dayanamıyorum. Ben değil eşim tam anlamıyla maddiyat düşünüyoreski konularınızı bilmiyorum, sadece bu yazdıklarınız üzerine yazıyorum
bana eşinizin söyledikleri, bir bıkkınlıkla, taşkınlıkla, son raddede söylenmiş gibi geldi, yani çalışma, çalıştıkça havalandın kısımları
eşiniz size manevi şeylerden dert yanmış siz konuyu maddiyata getirmişsiniz gibi geldi
aynen eşinizin dediği gibi ona saygı duymuyor, maddi durumuna laf sokuyorsunuz gibi geldi
açıkçası bana, eşinizi sevmiyorsunuz gibi geldi
tek ölçütünüz maddiyat gibi geldi
eşinize hak veremedim ama size de hak veremedim
ortada sevgiye saygıya dayalı bir evlilik de göremedim maalesef...
sizin de çalışıyor olmanız ve belki de ondan daha çok kazanıyor olmanız size böyle bir tutum içinde olma hakkı vermez
galiba eşiniz sizi sevgi yönünden de yeterince doyuramıyor ki olay bu raddeye gelmiş
Eşi yok vefat etmiş. En son olayı yazmıştım burada annesi değişik bir forma sokmuştu kendini. Eşimde o kavgadan sonra bana değiştin demeye başladı. Sen neden bu kadar anneci oldun böyle değildin diyorum ne alakası var diyor
Taktikleri umrumda değil artık. Bu akşam bana bir parmak sallayışı vardı görmeniz lazım. Sanki dövecek. Neymiş erkekliğine laf etmişim. E sen benden hep beklenti içinde oldun o zaman erkekliğine birşey olmadı da şimdi mi oluyorİnanın bu bana taktik gibi geliyor. Krediyi çektirmek için ne yapacağını şaşırdı.
Kadına zorla kredi çektiriyor. Düğünü de konu sahibi kredi çekip kendi yapmış. Şimdi de araba aldırıyor, ucuz bir şey de beğenmiyor luks istiyor paşazade hazretleri. İstemiyorum diyince konu sahibi ben bu evin reisiyim diyor. Yani az bile söylüyor konu sahibi.
tabi ki kabul etme. borçlarını kapatsın,Bu hafta borçları kapatacağım sonra sende çalışmayacaksın diyor.
Ayrı eve çıkarın.
Çat diye suratıma kapatması bu akşam oğlu evden gidince oldu. Birşey demedim. Ayrı eve çıkamaz maddi sorunlar olur geçinemez kvdemin düzenli geliri yokEski konularınızı hic hatırlamıyorum.
Okuyup yazmisligim vardır elbet ama konular çakışıyor kafamda.
Siz kv ile diyalog kuruyor musunuz.
Mesela çat diye kapıyı suratınıza kapatınca bir sey demiyor musunuz.
Yani iyi geceler muhabbeti üzerine diyorum, belki annesi ilgi bekliyor gostermediginiz için de sürekli eşinize yükleniyor olabilir mi?
Ayrı eve çıkarın.
Bence ilk bunu yapın, daha sonra kendi sorunlarınızı halledersiniz.
Halledemezseniz de zaten kendi geliriniz var, yol belli.
Bilemiyorum çıkmaza girdik resmen. Çıktı gitti. Ve beni hırpalayarak gitti. Ben ne diyeceğimi bilemiyorum artık
Çalışmamak ne alaka ona bağımlı hale geleyim istiyortabi ki kabul etme. borçlarını kapatsın,
evi geçindirsin. sen de paranı keyfince harcarsın.
Burada kredi ceken mi suclu cektiren mi?
Eger kocasi calismasi uzerinden konu sahibinin kadinligina laf soyleseydi ayni tepkiyi ona da verirdim.
Benim takildigim konu baska.
Ayrica konu benim degil cevap vermek zorunda hissetmeyin kendinizi.
Ben iyilikle gitme dedim. Kavga etmeyelim otur konuşalım dedim bileklerimden tutup savurdu beni. Ben şimdi ne yapayım. İşten mi çıkayım, kredi mi çekeyim sabır mı edeyimYa her şey geçiyor da bu kalp kırıklığı geçmiyor.
Bir insan karısını nasıl hırpalar yav.
Öfke patlaması yaşıyorsan duvara yumruk at yani. Karından niye alıyorsun hırsını.
Sonra gel de affet.
Hatalı bile olsan bu çok incitici bir davranış bana gore.
erkek adam sözünde durur, karısına öderim diye söz verip çamura yatmaz.Taktikleri umrumda değil artık. Bu akşam bana bir parmak sallayışı vardı görmeniz lazım. Sanki dövecek. Neymiş erkekliğine laf etmişim. E sen benden hep beklenti içinde oldun o zaman erkekliğine birşey olmadı da şimdi mi oluyor
Kadına zorla kredi çektiriyor. Düğünü de konu sahibi kredi çekip kendi yapmış. Şimdi de araba aldırıyor, ucuz bir şey de beğenmiyor luks istiyor paşazade hazretleri. İstemiyorum diyince konu sahibi ben bu evin reisiyim diyor. Yani az bile söylüyor konu sahibi.
Canım şurda minik bir özet mevcut:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?