Eşim evi terketti..

Yerden göğe kadar haklısın yalnız azcık daha sabredebilirmişsin.Konu zaten kayınvalide üzerineymiş geçiştirebilirdin.Şu gelen parayla borçlarını kapattırsaydın fena olmazdı.

Beyzade ne yapacak bakalım göreceğiz tüm parayla borçları kapatıp mı gelecek altında arabaylamı gelecek? İlk defa dediği olmayınca küçük çocuklar gibi hırçınlaştı

Bilemiyorum çıkmaza girdik resmen. Çıktı gitti. Ve beni hırpalayarak gitti. Ben ne diyeceğimi bilemiyorum artık

Bu hafta borçları kapatacağım sonra sende çalışmayacaksın diyor.

Canım şurda minik bir özet mevcut:

Eşim evden gitti. İlk defa yapıyor bunu. Şu saatten sonra konuşmayacağım ya kendi düşünür taşınır bana az da olsa hak verir yada biter gider h
Birşey gözümde yok artık
bazen resti çekmek her şeyi yoluna koyuyor. inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur.

Çok çok haklisin sakın pes etme. Kullandırma kendini. Seninle mal edinmek için evlenmiş resmen. Düğün senden, araba senden, ev de aldirir ilerde, hic kendi karismasin odemelere. Hakaret ediyormus seni dovmekle tehdit ediyormus zaten. Annesi ayrica, seni ezdiriyor. Daha neyi dusuneceksin. Saglam dur.

Benim ölçütüm tabii ki maddiyat değil ancak kredi çek evlenelim kredi çek araba alalım vsden gına geldi artık. Dayanamıyorum. Ben değil eşim tam anlamıyla maddiyat düşünüyor

Eski konularınızı hic hatırlamıyorum.
Okuyup yazmisligim vardır elbet ama konular çakışıyor kafamda.

Siz kv ile diyalog kuruyor musunuz.

Mesela çat diye kapıyı suratınıza kapatınca bir sey demiyor musunuz.

Yani iyi geceler muhabbeti üzerine diyorum, belki annesi ilgi bekliyor gostermediginiz için de sürekli eşinize yükleniyor olabilir mi?

Ayrı eve çıkarın.
Bence ilk bunu yapın, daha sonra kendi sorunlarınızı halledersiniz.
Halledemezseniz de zaten kendi geliriniz var, yol belli.

İnanın bu bana taktik gibi geliyor. Krediyi çektirmek için ne yapacağını şaşırdı.
Taktikleri umrumda değil artık. Bu akşam bana bir parmak sallayışı vardı görmeniz lazım. Sanki dövecek. Neymiş erkekliğine laf etmişim. E sen benden hep beklenti içinde oldun o zaman erkekliğine birşey olmadı da şimdi mi oluyor

Burada kredi ceken mi suclu cektiren mi?

Eger kocasi calismasi uzerinden konu sahibinin kadinligina laf soyleseydi ayni tepkiyi ona da verirdim.

Benim takildigim konu baska.

Ayrica konu benim degil cevap vermek zorunda hissetmeyin kendinizi.

Bu hafta borçları kapatacağım sonra sende çalışmayacaksın diyor.
tabi ki kabul etme. borçlarını kapatsın,
evi geçindirsin. sen de paranı keyfince harcarsın.

Çat diye suratıma kapatması bu akşam oğlu evden gidince oldu. Birşey demedim. Ayrı eve çıkamaz maddi sorunlar olur geçinemez kvdemin düzenli geliri yok

Bilemiyorum çıkmaza girdik resmen. Çıktı gitti. Ve beni hırpalayarak gitti. Ben ne diyeceğimi bilemiyorum artık

Ya her şey geçiyor da bu kalp kırıklığı geçmiyor.
Bir insan karısını nasıl hırpalar yav.

Öfke patlaması yaşıyorsan duvara yumruk at yani. Karından niye alıyorsun hırsını.

Sonra gel de affet.

Hatalı bile olsan bu çok incitici bir davranış bana gore.

Burada kredi ceken mi suclu cektiren mi?

Eger kocasi calismasi uzerinden konu sahibinin kadinligina laf soyleseydi ayni tepkiyi ona da verirdim.

Benim takildigim konu baska.

Ayrica konu benim degil cevap vermek zorunda hissetmeyin kendinizi.

Lucky neden gerildin bu kadar yahu. Erkekliğine değil reis geçinmesine laf dokundurulmuş. Hadi türk erkekleri reis olamamalarını erkekliklerine laf edilmek gibi algılayabilirler ama biz kadınlar bari yapmayalım.

Ben iyilikle gitme dedim. Kavga etmeyelim otur konuşalım dedim bileklerimden tutup savurdu beni. Ben şimdi ne yapayım. İşten mi çıkayım, kredi mi çekeyim sabır mı edeyim

erkek adam sözünde durur, karısına öderim diye söz verip çamura yatmaz.

Canım şurda minik bir özet mevcut:

o özeti gördüm de
"zorla" yaptırılan nedir? kredi çektirmek zorla olacak birşey değil.
düğünü konu sahibi kendisi yapmış da isteyerek yapmamış mı? istemediyse neden yapmış?
evlenmek için kredi çekmek, bu duruma razı gelmek tamamen konu sahibinin iradesinde olan birşey
kredi çekilmesi ve eşin ödememesi kayınvalideye günaydın iyi akşamlar dememekle kıyas edilir mi?
bence zamanında özgür irade ile yapılan şeyler için bir süre sonra, beklentiler karşılanmayınca "zorla" denilmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…