- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 398
- 33
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
Askere gitmemiş mi ne biliyim farklı şehir de okumamış mı olmadı arkadaşında da kalmamış mı?
Allah yardımcın olsun, ne fena
bizde aynı düşünceler içerisindeydikk fakat olanlar beni de şaşırtıyor.sorumluluk mu , rahatlık mı neden korkuyor neyi bırakamıyo çözemiyorumm...
Bütün yorumları okuyamadım ama burda ailesine çok iş düşüyor.Oğlum sen artık evlisin hadi evine diyecekler. Çağırma davet etme işlerini bi süre askıya alıcaksınız iki taraflı yada sık gidip gelmeyin bunun için ailesiyle konuşup iş birliği yapmanız lazım. Hatta gittiğinizde rahat ettirmeyecekler. Eline iş tutuştursunlar, sağa sola yollasınlar. Bu arada kendi evinde rahat ettirin alışırsa evine kendi gitmek istemez sonraları. Bunu tek başınıza yapamazsınız. Ailesiyle konuşun mutlaka...Çözümsüz değil , az sabır.
Madem evlendi, seninle bir hayata başladı o zaman sorumluluklarıda bir bir üstüne alacak, gerekirse rahatını da bozacak (ki rahatının bozulacağı bir durum da söz konusu değil burda) Kaçışı olamaz ki böyle birşeyin. Sana yaptığı gerçekten sygısızlık, bu işi oluruna bırakma bence.. Mutlaka konuş. Çöz.. Zira daha 1 haftalık evlisiniz. Ev kuşu olup tadını çıkaracağınız eyrde bunu yapması kabul edilebilir değil. Konuş ve böyle gitmeyeceğini anlat ona.. Umarım en kısa sürede normale döner hayatınız canım , kırmadan, dökmeden..
Eve gelmedi mi henuz?
Konuyu okuyunca acaba benim kizimmi yazdi dedim..iki aylik evli o da.ayni seyleri yasiyor.ben kayinvalidesini aradim.siz konusun tavir koyun dedim.ben konusursam kotu olur.omur boyu yuz yuze bakicaz dedim.bakalim..kizimin hayalleri suya dustu..yasayan bilir..Allah sanada benim.kizimada yardim etsin de kocalarinizi yola getirsin canim...
Her seyi gectim de evlenmis barklanmis esek kadar adamin site bahcesinde cocuklarla oyun oynamasi nedir ya? Buna gercekten anlam veremiyorum.ne yapiyor, saklambac, misket falan mi oynuyorlar? Cinsel sogukluk ya da yetersizlik bile daha makbul boyle sacma bir mazeretin yaninda.insan soylemeye utanir ben bahceye oynamaya iniyorum demeye.
cok garip cok.
bir ara esim biberonla sut iciyor diyen bir kizcagiz vardi, ha o ha senin esinin yaptigi şey yani.
Ayy Allah yardımcınz olsun ne fena ya insan eşiyle beraber vakit geçirmk ister hele ki dha bir haftalk tazecik çiftİnş kafası dank eder napıyrum ben dye gelir evinize canm
aminnn inşallah...bunu yapmak icin gec kalmazz inş. simdi gidiyorum evime bakalım neler olucakk :s nette yok henuz evde
sakın izin verme evlenmeseymş o zaman benim eşimde aynı 3 yıl oldu braksam annesndn hc gelmycek evlılgmzn 1yılını nerdyse anasna gecrdı bend kendı annemde ama cok pısman oldum simdı evdn cıkmyrm gtmdn dyorum akşama eve gelcez kalmak yok bu erkekler annelerindn alışkınlıklarından vazgecemıyor gerekırse evd yalnz kal gelmese gelmesn mecbur gelcek zamanlaya diyorumm zatenn :s git kal diyor ve dün kalıcaktım ailesi bırakmadı bende uyanır uyanmaz kalktım çıktımm ya reklam olucak tüm sitesi yeni evliler burda mı kalıyor diye :s
Ay kıyamam ya Allah yardmcınız olsun bu kandil günü bu kadar kişi dua etmiş ...
Bi erkeğin evliliğinin ilk haftalarında böyle davranması çok tuhaf ya anlam veremedim.
Benim çok taze bir ilişkim var biz evlensek eminim sevgilim en az 1 hafta evden dışarı çıkmak istemez. Hadi annenlere gidelim desemde kolay ikna olmaz. Kaldı ki siz yıllardır uzaktan uzağa sevmissiniz birbirinizi.
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı kandiller..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hergün konusurduk dünde öyle iş çıkısında aradı dedm ben metroyla geceyim sen gelirsin yok gel annemlere dedi tmm dedim ama bugun yalnız kalalım evimizde olalım tmm dedi ama sonra yine aynı sorun gideyim diyorum ya otur delirtme beni diyor..nasıl tepki vericm bilmiyorum bennnn[/Q
annesi yüz vermesin evine alışsın ,evini benimsesin ,huysuz çoçuklar gibi davranmış ,biz bir aile olduk artık evimiz burası ,ikimizde zamanla alışırız evimize diye söyleyin..
baska sehirde okumadı ama diğer hepsini alasıyla yaptı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?