eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Bütün yorumları okuyamadım ama burda ailesine çok iş düşüyor.Oğlum sen artık evlisin hadi evine diyecekler. Çağırma davet etme işlerini bi süre askıya alıcaksınız iki taraflı yada sık gidip gelmeyin bunun için ailesiyle konuşup iş birliği yapmanız lazım. Hatta gittiğinizde rahat ettirmeyecekler. Eline iş tutuştursunlar, sağa sola yollasınlar. Bu arada kendi evinde rahat ettirin alışırsa evine kendi gitmek istemez sonraları. Bunu tek başınıza yapamazsınız. Ailesiyle konuşun mutlaka...Çözümsüz değil , az sabır.

bizde aynı düşünceler içerisindeydikk fakat olanlar beni de şaşırtıyor.sorumluluk mu , rahatlık mı neden korkuyor neyi bırakamıyo çözemiyorumm...

Madem evlendi, seninle bir hayata başladı o zaman sorumluluklarıda bir bir üstüne alacak, gerekirse rahatını da bozacak (ki rahatının bozulacağı bir durum da söz konusu değil burda) Kaçışı olamaz ki böyle birşeyin. Sana yaptığı gerçekten sygısızlık, bu işi oluruna bırakma bence.. Mutlaka konuş. Çöz.. Zira daha 1 haftalık evlisiniz. Ev kuşu olup tadını çıkaracağınız eyrde bunu yapması kabul edilebilir değil. Konuş ve böyle gitmeyeceğini anlat ona.. Umarım en kısa sürede normale döner hayatınız canım , kırmadan, dökmeden..

İNŞALLAHHHH Ailesi tepki veriyor zaten ama bugun daha da uyarsınlar konussunlar raht ettirtmesinler dediğiniz gibi söyleyeceğim bende tek basıma evimdeyim diye zatn tepkili olucaklardır. hatta suan anasının evindedir.ya yemek yiyodur yada site bahcesinde cocuklarladır.. :s ben evde raht ettiriyorum onu güzelde geciyor ama sorun evimize gidememek..

umarım düzelir hersey..bu kandil gecesii dualarım kabul olur inş..

Konuyu okuyunca acaba benim kizimmi yazdi dedim..iki aylik evli o da.ayni seyleri yasiyor.ben kayinvalidesini aradim.siz konusun tavir koyun dedim.ben konusursam kotu olur.omur boyu yuz yuze bakicaz dedim.bakalim..kizimin hayalleri suya dustu..yasayan bilir..Allah sanada benim.kizimada yardim etsin de kocalarinizi yola getirsin canim...

off şimdi daha cok üzüldümm yaa :s amin inş bu gece dua edelim birbirimize kızınızın keyfi nasıl ben bugun nasıl gecti bilmiyorum brazdan cıkıp evime gidicem ve eşim nerde bilmiyorum ki buyuk ihtimal annesindedir..ve işlerimi tamamlayamadım düğünden dolayı ertelemiştim bugünde kaldı bakalım ne zamn toparlanacak bu kafam 43:

Her seyi gectim de evlenmis barklanmis esek kadar adamin site bahcesinde cocuklarla oyun oynamasi nedir ya? Buna gercekten anlam veremiyorum.ne yapiyor, saklambac, misket falan mi oynuyorlar? Cinsel sogukluk ya da yetersizlik bile daha makbul boyle sacma bir mazeretin yaninda.insan soylemeye utanir ben bahceye oynamaya iniyorum demeye.
cok garip cok.
bir ara esim biberonla sut iciyor diyen bir kizcagiz vardi, ha o ha senin esinin yaptigi şey yani.

Ayy Allah yardımcınz olsun ne fena ya insan eşiyle beraber vakit geçirmk ister hele ki dha bir haftalk tazecik çift İnş kafası dank eder napıyrum ben dye gelir evinize canm

aynennn öylee canımmm ya hep öyle yapıyordu bana anlatmıyordu yada bu yazz kafayı yedii bende anlam veremiyorum ama yeterince rezil oldu o koca siteye zaten

Ayy Allah yardımcınz olsun ne fena ya insan eşiyle beraber vakit geçirmk ister hele ki dha bir haftalk tazecik çift İnş kafası dank eder napıyrum ben dye gelir evinize canm

aminnn inşallah...bunu yapmak icin gec kalmazz inş. simdi gidiyorum evime bakalım neler olucakk :s nette yok henuz evde

Bi erkeğin evliliğinin ilk haftalarında böyle davranması çok tuhaf ya anlam veremedim.
Benim çok taze bir ilişkim var biz evlensek eminim sevgilim en az 1 hafta evden dışarı çıkmak istemez. Hadi annenlere gidelim desemde kolay ikna olmaz. Kaldı ki siz yıllardır uzaktan uzağa sevmissiniz birbirinizi.
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı kandiller..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya diyorumm zatenn :s git kal diyor ve dün kalıcaktım ailesi bırakmadı bende uyanır uyanmaz kalktım çıktımm ya reklam olucak tüm sitesi yeni evliler burda mı kalıyor diye :s
sakın izin verme evlenmeseymş o zaman benim eşimde aynı 3 yıl oldu braksam annesndn hc gelmycek evlılgmzn 1yılını nerdyse anasna gecrdı bend kendı annemde ama cok pısman oldum simdı evdn cıkmyrm gtmdn dyorum akşama eve gelcez kalmak yok bu erkekler annelerindn alışkınlıklarından vazgecemıyor gerekırse evd yalnz kal gelmese gelmesn mecbur gelcek zamanla

hemdee ne kadar sabrettim uzaklıga ve cokta sevdimmm offf yaaa off gidiyorum simdi evimee :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…