- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.333
- 498
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
Allah yardimciniz olsun zor bir durum.Daha once yazildimi bilmiyorumda ski odasindan sevdigi esyalarini odaniza koysaniZ annesinin duzenini taklit etseniz yaptigi yemekleri kullandigi. Deterjani mesela.Bazi psikologlar kokunun ait hissetme konusunda etkili oldugunu soylerler.Eski evinde gibbi hissedip benimser belki.Sacma gelebilir ama aklima bu geldi.Allah bir omur msud etsin insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ski odasi ne anlamadim.
yaa bilmiyorumm yaa ama evi görmeye gelenler oldu biz eve gecmeden annesi de diyor birisi için o gelmeyecekti eve nazar etti diye ve bakısları hiçç iyi değil kadının kaynanamın dünürü için söyledi :s
normal değil bence de bahanelere bak işe tersmiş düğünden önce bilmiyo muydu ters olacağınınasıl sakin kalabiliyorsunuz ben çok sinir oldum yaa annemlerde kalalım da ne demek çocuk gibi
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
bence bu kadar ustune gitmeyin adamcagizin. olabilir daha 1 hafta olmamis hani aylar gecer filan neyse de aliskanliklari var sonuçta adapte olamamis demek ki. su durumda elestirmek yerine onu rahatlatmak evini sevdirmek icin bir seyler yapman lazim. annesine gitmek istediginde gidiver 1 saat onunla once her gun gitmek ister sonra 2 gunde 1 sonra haftada 1 filan derken bakmissim alisivermis. iyi günde kotu gunde diye soz verdiyseniz biraz fedakarlik yapicaksin
Ben evini sevdir yorumlarına katılmıyorum kusura bakmayın. Hadi adam ailesine sürekli gitmese tamam belki yapılabilir bu evini sevdir başlığı altında incelenen maddeler. Kaldı ki kızcağız başka şehirden gelmiş asıl onun alışamaması lazım, kocası neden ona evi sevdirmeye çalışmıyor da ailesine götürüyor sürekli? Koskoca 26 yaşında adam bu çocuk değil ki türlü bahanelerle eve çekmeye çalışalım, kendi mantığı ve zekası yetmiyor mu kendi evinde kalması gerektiğine? Ne demek evini sevdir, her şeyi de kadınlardan beklemesinler canım, eşek kadar adam (kusura bakmayın ama sinirlendim) kendi evinde yaşaması gerektiğini öğrensin lütfen. Ha öğrenemiyorsa da gitsin ailesiyle yaşasın.
Konu sahibesinin yapması gereken şey bence şu, yani ben olsam öyle yapardım; alacaksın karşına bağırmadan çağırmadan ama gayet keskin ve ciddi bir dille konuşacaksın. Ben seninle evlendim ailenle değil, sen çocuk değilsin evlendiğin zaman evine gelmen gerektiğini bileceksin, eve alışamadıysan ben de alışamadım üstelik şehir dışından geldim bana yardımcı olmak yerine yaptığına bak de. Ve çok kesin bir şekilde böyle devam ederse ailenizin yanınıza döneceğini belirtin, sen ailenle yaşamak istiyorsan ben de kendi ailemle yaşamak istiyorum diyin, açık açık tehdit edin yani. Böyle evlilik yürümez, adam daha denge kurmaktan bihaber.
sonuç ne acaba merak ettim
güzel geçmiştir umarım h.sonun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?