eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Ski odasi ne anlamadim.

Eski yazmak istedim telden giriyorum da harflerde ufacik yanlis yazmisim pardon eski odasi diyecektim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence bu kadar ustune gitmeyin adamcagizin. olabilir daha 1 hafta olmamis hani aylar gecer filan neyse de aliskanliklari var sonuçta adapte olamamis demek ki. su durumda elestirmek yerine onu rahatlatmak evini sevdirmek icin bir seyler yapman lazim. annesine gitmek istediginde gidiver 1 saat onunla once her gun gitmek ister sonra 2 gunde 1 sonra haftada 1 filan derken bakmissim alisivermis. iyi günde kotu gunde diye soz verdiyseniz biraz fedakarlik yapicaksin

yaa bilmiyorumm yaa ama evi görmeye gelenler oldu biz eve gecmeden annesi de diyor birisi için o gelmeyecekti eve nazar etti diye ve bakısları hiçç iyi değil kadının kaynanamın dünürü için söyledi :s

İnsanları yargılamak dogru olmaz, bazen hiç tahmin etmeyeceğin biri çıkabiliyor büyüyü yapan. Yatak odanda komidinlerin altına,yanlarına falan bir bak ne olur ne olmaz. Ayetelkürsi vs gbi dualarla ilgili çerçeveler oluyor onlardan asabilirsin evine. Felak ve Nas surelerini eve girip çıkarken okumayı da ihmal etme derim.Nazar boncuğu gibi şeyleri de evine sakın asmayın.

normal değil bence de bahanelere bak işe tersmiş düğünden önce bilmiyo muydu ters olacağını nasıl sakin kalabiliyorsunuz ben çok sinir oldum yaa annemlerde kalalım da ne demek çocuk gibi

Ay cok kotu bi durum benm esimde hic kalmak fln istemez ben bazen annem uzak diye kalmaya gidiyorum sende annende kal diyorm yok ben evimizde kalicam kalamam baskasinin evinde diyor inanin gittigimizde fzla oturamiyor evimizi ozledm diyor hemen de alisti ins sizinkide alisir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çocukmu senin bu kocan ya böyle şey hayatımda görmedim:)) arkadaşlarda çözüm öneriyolar sevdiği oyunu al sevdiği yemeği yap diye hahaha çok hoş:))) oğlumu okula yazdıracağım zaman yaşıycam bunları..valla benim başıma böle bisey gelse adamîn suratına bakmazdım nekadar darîldığımı anlasın die gerçi onu anlayacak adam şu yaptîğı hareketi yapmaz o da ayrı..bence bir an önce gidip kendi evinizde kalın eninde sonunda gelecektir akîl sağlı yerindeyse tabi

İmza

İyi de anneye babaya 1 saatliğine gitmek istemiyor ki adam. Gidince dönmek istemiyor zaten. Yoksa konu sahibi 1 saatliğine olsa neden gitmesin. Eşi yabancılık çekmesin diye gider tabi. Ya da ortalığı 1 saatlik ziyaret için velveleye vermez bu kadar yorum yapan. Konu sahibinin eşi bildiğin eski evinde yatıya kalmak istiyor. Ve henüz daha 1 haftalık evli. Şurda 1 haftalık tatillere gidiyoruz da evimizi hemen özlemiyoruz. Bu nasıl bir çelişki.

Ben evini sevdir yorumlarına katılmıyorum kusura bakmayın. Hadi adam ailesine sürekli gitmese tamam belki yapılabilir bu evini sevdir başlığı altında incelenen maddeler. Kaldı ki kızcağız başka şehirden gelmiş asıl onun alışamaması lazım, kocası neden ona evi sevdirmeye çalışmıyor da ailesine götürüyor sürekli? Koskoca 26 yaşında adam bu çocuk değil ki türlü bahanelerle eve çekmeye çalışalım, kendi mantığı ve zekası yetmiyor mu kendi evinde kalması gerektiğine? Ne demek evini sevdir, her şeyi de kadınlardan beklemesinler canım, eşek kadar adam (kusura bakmayın ama sinirlendim) kendi evinde yaşaması gerektiğini öğrensin lütfen. Ha öğrenemiyorsa da gitsin ailesiyle yaşasın.

Konu sahibesinin yapması gereken şey bence şu, yani ben olsam öyle yapardım; alacaksın karşına bağırmadan çağırmadan ama gayet keskin ve ciddi bir dille konuşacaksın. Ben seninle evlendim ailenle değil, sen çocuk değilsin evlendiğin zaman evine gelmen gerektiğini bileceksin, eve alışamadıysan ben de alışamadım üstelik şehir dışından geldim bana yardımcı olmak yerine yaptığına bak de. Ve çok kesin bir şekilde böyle devam ederse ailenizin yanınıza döneceğini belirtin, sen ailenle yaşamak istiyorsan ben de kendi ailemle yaşamak istiyorum diyin, açık açık tehdit edin yani. Böyle evlilik yürümez, adam daha denge kurmaktan bihaber.

Allah'ım ne zevzek adamlar var.
Eve uyumda sıkıntı yaşaması gereken biri varsa o da gelindir.
Yemek, temizlik gibi yükler çıkıyor aniden başına.

Karnı doyacak, aşkı kollarında olacak.
Bir de ailemde kalalım diye mızmızlık yapacak.
Bir haftalık evlilikte aramasınlar, sormasınlar kimse gelmesin diye düşünür, göz göze dip dibe gezer çiftler.
Ne tuhaf adam yahu!
Tepesine terlik, tava ne bulursam geçiririm valla şımarık mı ne?!

:) Birak yolla annesinin evine o zaman.

cinsel birliktelgnz oldu mu? iliskiden kaciyor mu? seni arzuluyor mu? benmki de basbasa kalmamak icin elinden geleni yapiyodu surekli ailesindeydi. cinsel sorunlari vardi cunku. benzettm durumlari niyeyse.

sonuç ne acaba merak ettim
güzel geçmiştir umarım h.sonun:26:

offf ben başaramayacağımm galibaa ya herseyi söyledim ama olmuyor ya cuma günü hafta sonu izin kullanamayacakmısım dedim yorgunum falan diye zorla eve gittik yine beklettin beni gece de yarın izinliyim diyince tavır yaptı mutlu olacaqına..dünde eviminde güzel vakit gecti ve her istediğimi yaptı sonrada annemlerde kalıcaz diye tutturdu işleri varmıs ve o kazandı :s ve gece bi uyandım mutfagın kapısı kilitlenmiş balkona cıkmıs ps oyunu oynuyor bende telaslandım yarım saat aradım duymuyo kulaklık varmıs megerse en son annesine söyledim kapıya vurdu seslice öyle actı..bende girdim su aldım surat yaptım uyumaya gec dedim dinlemedi gittim uyumaya..simdide arıyor güzel güzel konusuyor ben tavır yaptım bakalım işte tekim bugün gelicek o zman tüm derdini anlattırıcam ona..hala kafasına göre olacağını sanıyor herhalde bide gizlice sigara içiyor cünkü ben nefrt ediyorum oda kapıyı kilitleyip içiyor demek ki..

sonuç ne acaba merak ettim
güzel geçmiştir umarım h.sonun:26:

hafta sonun güzeldii hersey istediğim gibiydi cuma günüde evimizde kaldık..ama yalanım sayesinde..izin kullanamayacağım hafta sonu dinlenmem lazım dedim öyle gittik..ama dün annelerindeydik ve yine sinirlerimi bozdu uykumu kacırdı yaaa :s ama dün annesinden öğrendim bu siteye tasınmadan öncede eski evlerinden ayrılmak istemiyormus eski evlerine dayısı tasınmıs ve 3 ay dayısında kalmıs 7 yıl önce askere gidene kadar askerden sonra gelmıs..bununla bı alakası varmıdır yanı böyle mı hep kendisi :s

Bu gidişle o kazanmaya devam edecek.
Niçin her gün kayinvalidenize gidiyorsunuz?
Gidin evinize.
Ben olsam hiç inatlaşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…