eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Son durum nedir ? Geldi mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım büyü olabilir hemen eşini suçlama...böyle olaylarla yakinen karşılaştım. kuzenimin eşi ilk hafta evi terketmeye kalktı. sonra evlerinde domuz yağı ve muskalar bulundu. sana yapılan büyü eşine tesir ediyor.bi araştır derim. yeni evlilerin başına çok geliyor böyle şeyler. sana karşı fesatlığı oln biri evi görmeye diye geldiğinde bişeyler yapmış olabilir.

şaka gibi bir durum.
bu durumda kayınvaliedenin kayınpederinin oğlum gitsene evine demesi gerek.
senin de tepkili olman tabii. canı isteyince eve gelip sıkılınca annesine gitmesini onun için dezavantaja çevirmelisin. yaptığı saçmalık. zora gelemiyor belli ki hala bekar yaşama hevesinde.

çok komik bi durum ya. adam evden kaçıp kaçıp annesine gidiyor

cinsellikle ilgili bir sorun yokmuş, evi begenmeme gibi bir durumda yokmuş. çocukluk anıları mı depreşti adamın evlenince acaba? ya da evlendikten sonra aslında evlilikten hoşlanmadıgını mı anladı? belki de bi sebebi yok, sadece alışmakta zorlanıyordur...

adamı karşına al düzgün düzgün konuş üstüne gitmeden. rahat oldugu bir zamanda. neymiş derdi bi anlatsın adam gibi.

canım bunların hepsi böyle.evlenmeden önce "evimiz,evimiz"diyorlar evlendikten sonra "annemlerin yanında yaşıycaz"diyorlar.resmen kandırıyorlar insanı ama asla sen kv"la yaşama.kendisi sizin inadınızı görüp tıpış tıpış gelecektir.

Şaka gibi gerçekten. Ben 6 aylık evliyim eşim ailesinin yanına benim zorumla gidiyo. Gittiği zaman yarım saat anca durur

Kendi evinin iş yerine uzak olduğunu evlenince mi anlamış, ne komik. O ne yaa Hemde kız gibi (bence kızlar bile istemez, lafın gelişi diyorum) anne evinde kalcam diye tutturmalar. Acaba sizin farketmediğiniz bişeyle mi karşılaştı. Ne bileyim kişisel ve evsel temizlik olur, çok mu titizsiniz yada dagınıksınız yada özeliniz de bişey mi oldu. Bi nedeni olmalı. Size göre önemsiz ama ona göre önemli. Bence bi sakince düşünüp bulun problemi yoksa inatlaşmakla bi yere varamazsınız.

yaa bilmiyorumm yaa ama evi görmeye gelenler oldu biz eve gecmeden annesi de diyor birisi için o gelmeyecekti eve nazar etti diye ve bakısları hiçç iyi değil kadının kaynanamın dünürü için söyledi :s

iş konusu düğünden sonra oldı..Yani uzak ama cok daha iyi bi işi oldu ve ilk zamanlar cok mutluydu hep arar konusur paylasırdı..evimiz gayet düzenli ve temiz sbh o benden önce cıkıyor düzenleyip cıkıyorum ve sefer duzeni temizliği..sadece cokk tasarruf yapalımm diyip duruyodu ilk gündenn..ama problemim ne bilmiyorum sadece bazen evde benmle cok ilgilensin istiyorum yani yanına uznıyorum fln o ise oyun oynuyo ps de kızıyo o zamn bu ps olayıda yeni cıktı..

yaa bilmiyorumm yaa ama evi görmeye gelenler oldu biz eve gecmeden annesi de diyor birisi için o gelmeyecekti eve nazar etti diye ve bakısları hiçç iyi değil kadının kaynanamın dünürü için söyledi :s

büyü, fal olayları günahtır yoktur öle bişi diyoruz ama bi bakıyosun biri gerçekten birşeyleri biliyor.
Yani sen de istersen yine de bir evinde dua okut. hem zararı olmaz.
bir de bir yazında dikkatimi çekti, annesinin yanında kalıp kira ödememekten bahsetmiş. eşinizi 5 senedir çok iyi tanımış olmanız lazım. eşiniz cimri biri midiir? yoksa maddi sıkıntısı mı var?

Fal yok çünkü gaybı Allah'tan başkası bilemez ama büyü falan var diye biliyorum. Sadece yapması çok büyük günah.

Merhaba arkadasım cok garıp bir durum ben evlendiğimde millet bizi rahat bırakmıyor diye şikayet ederdik En özel zamanlarınız bunlar. Mantık dışı geliyor bana.Benım sana bir tavsıyem var belki saçma gelebilir ama yinede söylemek istiyorum. Arkadasım belki size büyü yapmış olabilirler. sen evini sirke suyla sil ve bol bol dua et ayetel kürsi ve Yasin oku üfle eve . Ben yeni evlendiğimde kv bana kirli bir bez vermişti eşim den için xxx bu bezi cok sever evde dursun kullanırsın demişti. Halbukı benım eşim niye bez sevsin ayrıca neden kirli bezi veriyorsun. Tabi saf olduğum için bunu anlamam biraz uzun sürmüştü .bazı kv ler oğlum bana bağlı kalsın evden çıkmasın dediğimi yapsın diye böyle saçma seyler yapabiliyorlar . Onların yöntemlerine akıl sır ermez :) umarım bu sıkıntıdan kısa zamanda kurtulursun.

Fal yok çünkü gaybı Allah'tan başkası bilemez ama büyü falan var diye biliyorum. Sadece yapması çok büyük günah.

konu "fal ve büyü" olsaydı başımdan geçen çok şeyi anlatırdım ama bilemiyorum. çok derin konular o yüzden bişey söylemek zor.
Geleceği Allah'tan başkası bilemez evet bende öle düşünüyorum ama.. aması var işte, şahit olduklarım, gözümle gördüklerim var:26:

Bu tarz yadırgamaları sizin yapmanız gerekirken o yapıyor .. İlginç gerçekten.
Belli ki yıllardır yaşadığı evinden kopamamış.
Ailesi sert tepki göstersin zamanla alışacaktır.

evt büyüye inanmak istemem..ama en kısa zamnda dua okutturacağız gelin mevlüdü yapılcak..eşimle zamanında cok para harcadık gezdik ama evlilik masrafları faln birazda içinde var tutumlu birikim yapalım düsüncesinde..bide iş konusunda korkuyodu çalıskanda işim bozulur krediyi ödeyemezsek diye..ama dün yine konustm ama derdini söylemedi bende zorlamadım..

Esin annesi ile birlikte oturmak istiyor bunuda cok guzel planlamislar annesi sana karsi kalkin gidin diyor yapmacik tavirlar hareketler
Ayni evde yasamayi kabul etmeyecegin icin boyle cocukca oyunlara kalkisiyorlar kv git diyecek zorla evde yatiya kalacaksin sacmalik demekki kv cagiriyor esinin telefonunu kurcala kac kere annesini aramis buyu muska boyle seylere kafa yorma

Dun noldu peki? Sen en son evime gideceğim diyodun. Sen evinde o annesigilde mi kaldi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Allah yardimciniz olsun zor bir durum.Daha once yazildimi bilmiyorumda ski odasindan sevdigi esyalarini odaniza koysaniZ annesinin duzenini taklit etseniz yaptigi yemekleri kullandigi. Deterjani mesela.Bazi psikologlar kokunun ait hissetme konusunda etkili oldugunu soylerler.Eski evinde gibbi hissedip benimser belki.Sacma gelebilir ama aklima bu geldi.Allah bir omur msud etsin insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…