- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
Tatlım büyü olabilir hemen eşini suçlama...böyle olaylarla yakinen karşılaştım. kuzenimin eşi ilk hafta evi terketmeye kalktı. sonra evlerinde domuz yağı ve muskalar bulundu. sana yapılan büyü eşine tesir ediyor.bi araştır derim. yeni evlilerin başına çok geliyor böyle şeyler. sana karşı fesatlığı oln biri evi görmeye diye geldiğinde bişeyler yapmış olabilir.
Kendi evinin iş yerine uzak olduğunu evlenince mi anlamış, ne komik. O ne yaa Hemde kız gibi (bence kızlar bile istemez, lafın gelişi diyorum) anne evinde kalcam diye tutturmalar. Acaba sizin farketmediğiniz bişeyle mi karşılaştı. Ne bileyim kişisel ve evsel temizlik olur, çok mu titizsiniz yada dagınıksınız yada özeliniz de bişey mi oldu. Bi nedeni olmalı. Size göre önemsiz ama ona göre önemli. Bence bi sakince düşünüp bulun problemi yoksa inatlaşmakla bi yere varamazsınız.
yaa bilmiyorumm yaa ama evi görmeye gelenler oldu biz eve gecmeden annesi de diyor birisi için o gelmeyecekti eve nazar etti diye ve bakısları hiçç iyi değil kadının kaynanamın dünürü için söyledi :s
büyü, fal olayları günahtır yoktur öle bişi diyoruz ama bi bakıyosun biri gerçekten birşeyleri biliyor.
Yani sen de istersen yine de bir evinde dua okut. hem zararı olmaz.
bir de bir yazında dikkatimi çekti, annesinin yanında kalıp kira ödememekten bahsetmiş. eşinizi 5 senedir çok iyi tanımış olmanız lazım. eşiniz cimri biri midiir? yoksa maddi sıkıntısı mı var?
Fal yok çünkü gaybı Allah'tan başkası bilemez ama büyü falan var diye biliyorum. Sadece yapması çok büyük günah.
büyü, fal olayları günahtır yoktur öle bişi diyoruz ama bi bakıyosun biri gerçekten birşeyleri biliyor.
Yani sen de istersen yine de bir evinde dua okut. hem zararı olmaz.
bir de bir yazında dikkatimi çekti, annesinin yanında kalıp kira ödememekten bahsetmiş. eşinizi 5 senedir çok iyi tanımış olmanız lazım. eşiniz cimri biri midiir? yoksa maddi sıkıntısı mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?