- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.160
- 498
- 35
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
Evlendiğimde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ama ..Bikaç sene önce yeni evimize taşınmışıtık. Eve taşınırken yavaş yavaş eşya alıp yerleştirmiş ve eski evimden hiç bir eşyayı getirmemiştik yeni evimize .Evde ilk kalmaya başladığmız bir kaç hafta boyunca alışamadım. İnanın gece kalkıp eski eve gitmek istiyordum..Geceleri kalkıp Her bir odada ayrı uyumayı denemiştim.Olmuyordu Yeni ev çok soğuk ve bana ait değilmiş gibi geliyordu.Kendim bile korkmuştum kendimden " neden böyle oluyorki " diyordum.
Velhasıl yavaş yavaş alıştım..Bence eşinizde böyle birşey yaşıyor olabilir. ..
Sabırlı olun. Bu arada evde yemek yapmıyoruz demişsin .Mutlaka yemekleri evniizde kendiniz yapın.Evinizde mis gibi yemek kokuları olsun..
one ay bebe gibidaha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
ewt en önemlisi kırmamak..inş. iyi olurum bende..zeynep kardeşim bişi olmadı rahat olunuz. farklı düşünceler elbette olacaktır. olgun insanlarız. normaldir bunlar. mukayese kıyas yada eleştiri olabilir yeterki kırmayalım.
siz iyi olunda gerisi yalan...
ayrıca konunuz gereksizde değil. öyle düşünmeyin..
Gitsin annesinin evinde kalsın o zaman
Ne diye evlenmiş
Evliliğin nasıl bişey olduğunu bilmiyomuymuş
Bu kadar nazı gelin bile yapmaz, saçmalamış
Sen gtme o gtsn kalsn annesinin ewinde..hiç gel de deme..bu nasi bi şımarıklıktr ya yanlş anlamayn ama gerckten sinir oldum..size bunu yasatmaya hakki yok.
bilmiyorum ne yapmaya calısıyor..ama bu sefer istediği olmayacak..ben evimdeyim yalnızda kalırım.hep söyledim ztn onada ailesine de ben evimi gecindiririm die kira gibi ödeme yaparm bakarım maasımla diye..yok düzelecek dediler..
Hakikaten çok ilginç, duyulmamış, görülmemiş bir vaka eşiniz.. Millet (ben ve sevgilim de buna dahil) bunu yaşamak için, artık aynı evde yaşayacağımız o günler gelsin diye can atıyor.. Bir de bunu siz yapsanız yine ayıplarım ama bir kadının yapmasıyla bir erkeğin yapması arasında da uçurum var bence ya.
Siz de işten gelince doğru eve geçin yemeğinizi yapın ve eşinize direkt eve gelmesini söyleyin. Akşam da gitmeye kalkarsa ben gelmiyorum dersiniz. Evde tek başınıza kalamayacağınızı, onun için şehir değiştirdiğinizi artık bu yaptığının çocukluktan beter olduğunu vs söyleyin. Ve kayınvalidenizden destek alın derim..
Herhalde annesi henüz 1 haftalık evli oğlunun kendisinde kalmaması egrektiğini, olayın ayıbını falan anlatır oğluna..
Baktınız olmadı oturun ciddi ciddi çok mutsuz olduğunuzu söyleyin. Sen annende kalmak istiyorsan ben de annemlere döneyim deyin. Aynı şey neticede di mi? Hatta sizinki bu durumdan sonra daha makul..
Vallahi kelimeler kifayetsiz kaldı. Ne ilginç insanlar var tövbeee...
Size saçma gelebilir ama bence kesin konuşman lazım
İkide bir annende kalacaksan ne diye evlendin
Böyle evlilik olmaz, yol yakınken boşanalım nedir bu çocuk gibi annenin dizinin dibinden ayrılamaman
Ben kadınım, sözde daha duygusalım ama evliliğin ne demek olduğunu bildiğimden böyle bişey düşünmüyorum bile sen nasıl ısrarla orda kalmak istersin
Eski hayatını özlediysen git temelli onlarla kal de
Belki jetonu düşer
Ha yapacaksan her iki ihtimali de göze al ama
Kayinvalidenler size gelse bi kac gun, en azindan esin alışana kadar.
Ya da yemeğe gelsinler size, yine ailesiyle olur ama sizin evde olurlar ve daha kolay alisir belki...
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?