eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Öyle ama siz yetişkin bir birey olarak böyle hissetseniz de bunun doğru olmadığını, artık eski evinizde kalamayacağınızı bilerek yeni evinize alışmak için elinizden geleni yapmışsınızdır. Eşi de bir bocalama yaşıyabilir, evini tabiki özleyebilir, yatağını yadırgayabilir ama bunların geçici olduğunu bilip ona göre alışmaya çalışmak da olgun bir bireyden beklenen bir şeydir. En azından evlenicek olgunluğa ulaştıysa bunu yapabilecek kapasiteye de sahip olması gerekir.

madem annesının evınde kalıcaktı neden evlendı ?? cnm konuşmayı deneyın boyle olmaz illakı alışcktır evıne nereye kadar annesınde kalıcak

Gitsin annesinin evinde kalsın o zaman
Ne diye evlenmiş
Evliliğin nasıl bişey olduğunu bilmiyomuymuş
Bu kadar nazı gelin bile yapmaz, saçmalamış

one ay bebe gibi daha yeni evlisiniz. kayınvaliden arkanda sanırım. çaktırmadan onla konuş işbirliği yapın eşini ikna etsin.

ewt en önemlisi kırmamak..inş. iyi olurum bende..

Sen gtme o gtsn kalsn annesinin ewinde..hiç gel de deme..bu nasi bi şımarıklıktr ya yanlş anlamayn ama gerckten sinir oldum..size bunu yasatmaya hakki yok.

Gitsin annesinin evinde kalsın o zaman
Ne diye evlenmiş
Evliliğin nasıl bişey olduğunu bilmiyomuymuş
Bu kadar nazı gelin bile yapmaz, saçmalamış

bilmiyorum ne yapmaya calısıyor..ama bu sefer istediği olmayacak..ben evimdeyim yalnızda kalırım.hep söyledim ztn onada ailesine de ben evimi gecindiririm die kira gibi ödeme yaparm bakarım maasımla diye..yok düzelecek dediler..

Sen gtme o gtsn kalsn annesinin ewinde..hiç gel de deme..bu nasi bi şımarıklıktr ya yanlş anlamayn ama gerckten sinir oldum..size bunu yasatmaya hakki yok.

anne diyor zatenn..hep babası böyle yaptı bunu diye gerckten de hep büyük konusur hep atar o yuzdende ben böyle hayal kırıklıgındayım..

Hakikaten çok ilginç, duyulmamış, görülmemiş bir vaka eşiniz.. Millet (ben ve sevgilim de buna dahil) bunu yaşamak için, artık aynı evde yaşayacağımız o günler gelsin diye can atıyor.. Bir de bunu siz yapsanız yine ayıplarım ama bir kadının yapmasıyla bir erkeğin yapması arasında da uçurum var bence ya.

Siz de işten gelince doğru eve geçin yemeğinizi yapın ve eşinize direkt eve gelmesini söyleyin. Akşam da gitmeye kalkarsa ben gelmiyorum dersiniz. Evde tek başınıza kalamayacağınızı, onun için şehir değiştirdiğinizi artık bu yaptığının çocukluktan beter olduğunu vs söyleyin. Ve kayınvalidenizden destek alın derim..

Herhalde annesi henüz 1 haftalık evli oğlunun kendisinde kalmaması egrektiğini, olayın ayıbını falan anlatır oğluna..

Baktınız olmadı oturun ciddi ciddi çok mutsuz olduğunuzu söyleyin. Sen annende kalmak istiyorsan ben de annemlere döneyim deyin. Aynı şey neticede di mi? Hatta sizinki bu durumdan sonra daha makul..

Vallahi kelimeler kifayetsiz kaldı. Ne ilginç insanlar var tövbeee...

Sen evinde kal gelincede affetme hemen sürünsün aynı şeyleri tekrarlamasın.

Başka nelere alışamamış paşa
Bu sorumluluğun altına girmeseymiş o zaman

Size saçma gelebilir ama bence kesin konuşman lazım
İkide bir annende kalacaksan ne diye evlendin
Böyle evlilik olmaz, yol yakınken boşanalım nedir bu çocuk gibi annenin dizinin dibinden ayrılamaman
Ben kadınım, sözde daha duygusalım ama evliliğin ne demek olduğunu bildiğimden böyle bişey düşünmüyorum bile sen nasıl ısrarla orda kalmak istersin
Eski hayatını özlediysen git temelli onlarla kal de
Belki jetonu düşer
Ha yapacaksan her iki ihtimali de göze al ama

bizde aynı düşünceler içerisindeydikk fakat olanlar beni de şaşırtıyor.sorumluluk mu , rahatlık mı neden korkuyor neyi bırakamıyo çözemiyorumm...

Kayinvalidenler size gelse bi kac gun, en azindan esin alışana kadar.
Ya da yemeğe gelsinler size, yine ailesiyle olur ama sizin evde olurlar ve daha kolay alisir belki...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

konusacagımm bi şekilde eger ki isterse evimize gelirse..bunu kabullenmek olacak sey mi bi kac günde oturdugu sitedekiler laf etmesin bunun eşi nerde ne işi var demesinler diye...

Askere gitmemiş mi ne biliyim farklı şehir de okumamış mı olmadı arkadaşında da kalmamış mı?
Allah yardımcın olsun, ne fena

Kayinvalidenler size gelse bi kac gun, en azindan esin alışana kadar.
Ya da yemeğe gelsinler size, yine ailesiyle olur ama sizin evde olurlar ve daha kolay alisir belki...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bu yöntem zoruna gitmesi lazım...ilk okul cocugunun yanında olur gibi..ben unv.deyken kalırdı heryerde bişey olmuyordu o zamann simdi nedn böyle anlayamıyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…