- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
Cokk haklısınızzz...bende evimden baska yerde kalmayı düsünmüyorum artıkk..inş. uyar bana..
malesef dün inatlaştımmm ya benmde inadımm onundaa...yaa gelmezsee ?
Kıyamam çok üzüldüm gerçekten kayınvalıden ile konuş bu konuyu o ne düşünüyor acaba
lütfenn yaa böyle yazışmayın..evet bi amaclı actım sorunun boyutunu daha ii anladım sadece bnm eşim mi böyle yoksa oluyor mu ilk zamanlar diye yanlıs bi davranıs yapmamak için..çözüm bulmak yuvamı kurtarmak ve hayalinin kurduklarımı gerceklestirmek için actım konuyu hataysa da dogruysa da verdiğiniz bilgilr için saolun..burda yalnızım eşimin ailesinden baska yüzyüze dertleşeceğim kimsem yok..bende burayı samimi buldum benden daha olgun ve evliliği gecirmiş hem cinslerim var..bi erkege anlatsam anlamaz ki derdimi duygusallıgımı..yine de tesekurler eger konum gereksizse de silsinler
oda üzülüyor ilk bu konu oldugunda beraber sarılıp agladık düzelicek dedi amaaa olmadı düzelmedi :s daha kötü tartıstıkkk
Bana göre canım iş biraz kayınvalidende bitiyor. Oglum sen napıyorsn hadi evli evine köylü köyüne diyip ogluna tavrını koymalı. Anlaşılıyor ki eşin kendisi düşünemiyor çoçuklarla oynamak felan ne o yüzden senin inatlaşman felan pek bişey değiştirmez güzellikle yaklaşmaya kayınvaliden den yardım istemeye bak ondan fikir al felan demekki senin evimize gidelim demen adamda bişey ifade etmiyor.
oda üzülüyor ilk bu konu oldugunda beraber sarılıp agladık düzelicek dedi amaaa olmadı düzelmedi :s daha kötü tartıstıkkk
gercekten kalakaldım onlarda söylüyor istemiyor ama yine gidiyor kalmak istiyor..beni istiyor ama gidip gelelim diyor o evde kalmayalım diyor yaaa....
yani yorumlarınızı elestirmeyin demek istedim yanlıs anlamayın..böyle yazışmayın derken anlamadım
Eşin çok duygusal sanırım...henüz ne olduğunun farkında değil ve sadece duygularıyla hareket ediyor..
Roller değişmiş sanki..sanırım sana da alışamıyor.bence onu sıkmayın,üstüne çok gitmeyin.elbet anlayacaktır.siz evinize gidin oturun,yemeğinizi yapın,işleri bitirin.orasının da bir yuva olduğunu anlasın.onunla zıtlaşmak ilişkiniZi çok yıpratır.evet çok zor ama sakin kalmaua çalışın,evlilik sabır işi.
Kandliniz mübarek olsun.bence herşey yoluna girecektir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
5 yıllık birlikteliğin üzerine hiç makul gelmedi bana eşinizin isteği.
Ben olsam gitmezdim otururdum evimde, niye evlenmiş ailesiyle yaşamaya devam edecekse. İlk defa bir erkekten böyle birşey duydum , genelde biz bayanlar özleriz baba evini.
Gitmeyin bence siz, oturun evinizde, eşiniz sizi alıştırmaya calışıyor sanırım, siz alışmazsanız bu duruma o alışmak zorunda kalır umarım.
Kolaylıklar dilerim.
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
Allah Allah işine uzaksa niye ordan ev tuttunuz..
tavrınızı koyun siz kalkın gidin çok istiyosa kalsın ailesiyle..
niye evlenmiş o zaman enteresan...
böyle yazışmayın derken anlamadım
yani yorumlarınızı elestirmeyin demek istedim yanlıs anlamayın..
ben onu teklif etmeden o bana ve ailesine anne kendimizi toparlayana kadr en az bi sene burda kalsak olur mu evide kiraya veririz daha destk olurum dedi..tabi bana da bide diyo sende istiyorum de anneme diyor hayr dedim istemiyorumm simdide bunlar oldu olacaklar belliymişş aslında konu cinsellik fln değil yani kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?