eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Cokk haklısınızzz...bende evimden baska yerde kalmayı düsünmüyorum artıkk..inş. uyar bana..

Bana göre canım iş biraz kayınvalidende bitiyor. Oglum sen napıyorsn hadi evli evine köylü köyüne diyip ogluna tavrını koymalı. Anlaşılıyor ki eşin kendisi düşünemiyor çoçuklarla oynamak felan ne o yüzden senin inatlaşman felan pek bişey değiştirmez güzellikle yaklaşmaya kayınvaliden den yardım istemeye bak ondan fikir al felan demekki senin evimize gidelim demen adamda bişey ifade etmiyor.

çok afedersin ama bu adamın cinsel anlamda bi sıkıntısı mı var? o yüzden ailesinin yanında kalmak istiyor olabilir mi?
1 haftalık evli adam karısıyla vakit geçirmek ister çünkü, anlayamadım mantığı

Ne demek ya daha bi haftalık damat annesinde mi kalır, utanmıyor mu böyle taleplerde bulunmaya?
Hiç normal değil hem de hiç

böyle yazışmayın derken anlamadım

oda üzülüyor ilk bu konu oldugunda beraber sarılıp agladık düzelicek dedi amaaa olmadı düzelmedi :s daha kötü tartıstıkkk

kesinlikle evinize git ve hiç arayıp sorma. calısıyorum dinlenmek benimde hakkım. çok istiyorsan haftasonları gideriz de ve agırlıgnı koy.
Her yaptıgı şeyde kabul edersen eger bastan snrasnda toparlayamazsın cnm. Git evinee

gercekten kalakaldım onlarda söylüyor istemiyor ama yine gidiyor kalmak istiyor..beni istiyor ama gidip gelelim diyor o evde kalmayalım diyor yaaa....

oda üzülüyor ilk bu konu oldugunda beraber sarılıp agladık düzelicek dedi amaaa olmadı düzelmedi :s daha kötü tartıstıkkk

Eşin çok duygusal sanırım...henüz ne olduğunun farkında değil ve sadece duygularıyla hareket ediyor..
Roller değişmiş sanki..sanırım sana da alışamıyor.bence onu sıkmayın,üstüne çok gitmeyin.elbet anlayacaktır.siz evinize gidin oturun,yemeğinizi yapın,işleri bitirin.orasının da bir yuva olduğunu anlasın.onunla zıtlaşmak ilişkiniZi çok yıpratır.evet çok zor ama sakin kalmaua çalışın,evlilik sabır işi.
Kandliniz mübarek olsun.bence herşey yoluna girecektir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saolun sizinde mğbarek olsun...sabrediyorumm ama bunları yasamak cok kötü..evimden ayrılmayacağımm artıkk

5 yıllık birlikteliğin üzerine hiç makul gelmedi bana eşinizin isteği.
Ben olsam gitmezdim otururdum evimde, niye evlenmiş ailesiyle yaşamaya devam edecekse. İlk defa bir erkekten böyle birşey duydum , genelde biz bayanlar özleriz baba evini.
Gitmeyin bence siz, oturun evinizde, eşiniz sizi alıştırmaya calışıyor sanırım, siz alışmazsanız bu duruma o alışmak zorunda kalır umarım.
Kolaylıklar dilerim.

inşallah dediğiniz gibi olur..

Allah Allah işine uzaksa niye ordan ev tuttunuz..
tavrınızı koyun siz kalkın gidin çok istiyosa kalsın ailesiyle..
niye evlenmiş o zaman enteresan...

Allah Allah işine uzaksa niye ordan ev tuttunuz..
tavrınızı koyun siz kalkın gidin çok istiyosa kalsın ailesiyle..
niye evlenmiş o zaman enteresan...

yaa nişan dönemi evimde sıkıldım duramıyorum tatile gideyim..acaba kiracıyı cıkarıp ben gecsem mi diyordu...hayr dedim evlenince gecicez o eve ve daha güzel olucak dedm oda vazgeçmişti simdede annesinden ayrılmıyor...ama bende bi dengesizlık problem yok ne söylediyle yaptm ona karsı ama eşimin bana söyledikleri yaptıkları anlamsız yaaa.. ya sabır :s

çOK el bebek gül bebek büyümüş eşin sanırım anneciyiz ben 2 yıllık evliyim bigün olsun kalmadık annesinde sen gitme kalma oda zaten mecbur gelir evine seni yalnız bırakacak hali yok üzme kendini

böyle yazışmayın derken anlamadım

yani yorumlarınızı elestirmeyin demek istedim yanlıs anlamayın..

zeynep kardeşim bişi olmadı rahat olunuz. farklı düşünceler elbette olacaktır. olgun insanlarız. normaldir bunlar. mukayese kıyas yada eleştiri olabilir yeterki kırmayalım.
siz iyi olunda gerisi yalan...

ayrıca konunuz gereksizde değil. öyle düşünmeyin..

Son düzenleme:

Bu yorumunuzu yeni gördüm, buna istinaden yazıyorum.
Size sormadan, onayınızı almadan böyle birşey söylemesi çok yanlış. Madem böyle bir niyeti vardı evlenmeden paylasmaliydi sizinle. Bu resmen kandırmak olmuş.
Asla gidip kalmayın bence, böyle birseye tek başına karar verip, sizide alıştırmaya çalışıyor belliki.

Evlendiğimde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ama ..Bikaç sene önce yeni evimize taşınmışıtık. Eve taşınırken yavaş yavaş eşya alıp yerleştirmiş ve eski evimden hiç bir eşyayı getirmemiştik yeni evimize .Evde ilk kalmaya başladığmız bir kaç hafta boyunca alışamadım. İnanın gece kalkıp eski eve gitmek istiyordum..Geceleri kalkıp Her bir odada ayrı uyumayı denemiştim.Olmuyordu Yeni ev çok soğuk ve bana ait değilmiş gibi geliyordu.Kendim bile korkmuştum kendimden " neden böyle oluyorki " diyordum.
Velhasıl yavaş yavaş alıştım..Bence eşinizde böyle birşey yaşıyor olabilir. ..
Sabırlı olun. Bu arada evde yemek yapmıyoruz demişsin .Mutlaka yemekleri evniizde kendiniz yapın.Evinizde mis gibi yemek kokuları olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…