- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 398
- 33
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
cinsel birliktelgnz oldu mu? iliskiden kaciyor mu? seni arzuluyor mu? benmki de basbasa kalmamak icin elinden geleni yapiyodu surekli ailesindeydi. cinsel sorunlari vardi cunku. benzettm durumlari niyeyse.
Bu gidişle o kazanmaya devam edecek.
Niçin her gün kayinvalidenize gidiyorsunuz?
Gidin evinize.
Ben olsam hiç inatlaşmam.
Eger gidip kalmak istiyorsa o kalsin ailesinde siz de kendi evinizde kalin.ne kadar siz olmadan kalacak ki orada.ama lutfen KARARLI OLUN.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya kendisi iş cıkısı oraya gidiyor tamam gel beraber gideriz diyor..cuma günüde alısveris yaptı bizm evede annesiyle onları alıp gecicektık yine uzattı süreyi ama gittik eve ama malesef dün cok ugrastım birsürü sey bahane etti yapacaklarını ve orda kaldı bugn yanıma gelicek o zamn konusacağım
kararlıyım ama beni bırakmıyor tek basıma da göndermez cok iyi bilmiyorum yürüyerek gidince..gitsek arabayla gidicez dolmusa da ters yönde anneleri..ama dün o yaptıgından sonra kalmayacağım son sanstı kaybetti..ben uyudugumdaa gitmiş mutfaga bide kapı kilitliyor..
Ben olsam evimden cikmazdim. Kendi bilir.
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
kararlıyım ama beni bırakmıyor tek basıma da göndermez cok iyi bilmiyorum yürüyerek gidince..gitsek arabayla gidicez dolmusa da ters yönde anneleri..ama dün o yaptıgından sonra kalmayacağım son sanstı kaybetti..ben uyudugumdaa gitmiş mutfaga bide kapı kilitliyor..
hafta sonun güzeldii hersey istediğim gibiydi cuma günüde evimizde kaldık..ama yalanım sayesinde..izin kullanamayacağım hafta sonu dinlenmem lazım dedim öyle gittik..ama dün annelerindeydik ve yine sinirlerimi bozdu uykumu kacırdı yaaa :s ama dün annesinden öğrendim bu siteye tasınmadan öncede eski evlerinden ayrılmak istemiyormus eski evlerine dayısı tasınmıs ve 3 ay dayısında kalmıs 7 yıl önce askere gidene kadar askerden sonra gelmıs..bununla bı alakası varmıdır yanı böyle mı hep kendisi :s
zeynep sen evinde kalacaksın, ailesi de onu evlerine almayacak baska yolu yok açıkçası
Benim bi arkadaşımın eşi de evlendiğinde alışamadığını söylüyordu, her h.sonu aynı ildeki kv de de kalıyorlardı tabi bu durum kv nin çok işine geliyordu, tuttukları ev ikisininde iş yerinin dibinde olmasına rağmen çocuk iş çıkışı da bi saat yol toepip akşamı annesinde geçirip gece evine geliyordu, çocuğun ablası ve yeğenleri olmadan bu çift asla sinema gezme tozma avm falan gidemezdi. Oğlanın annesi hiç rahat bırakmadı sürekli acıtasyon, ya ölürsek baban hasta vs, çocuk artık annemlerle aynı siteye taşınıcaz ben burdayken ya ölürlerse vs gibi saçmalıklarla kızın ömrünü yedi , arkadaşım o kadar naif hoş zarif ve kariyerli ki neye uğradığını şaşırdı , düğün kız tarafında olduktan sonra tüm gece yol geldiler sabah otobüsten inip eve uğrayıp üstlerini değiştirip kv ye geçtiler üç gün orda kaldılar , ve daha bilmediğim neler var Allah bilir, zavallı ark eşim bu eve alışamadı deyip duruyordu, üç aylık evli iken hamile kaldı hala evli , alla sabır versin, eşinin burcu ne
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?