eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

cinsel birliktelgnz oldu mu? iliskiden kaciyor mu? seni arzuluyor mu? benmki de basbasa kalmamak icin elinden geleni yapiyodu surekli ailesindeydi. cinsel sorunlari vardi cunku. benzettm durumlari niyeyse.

yaa orta derece oda gercekten etkisi olabilir mi..nişan döneminde fln daha istekli davranırdı hep yalnız kalalım vakit gecireliim isterdi..yani evlenince ne oldu ki isteğinede annesine gidicek ayy derdini anlayamıyorum kii ya :s

Bu gidişle o kazanmaya devam edecek.
Niçin her gün kayinvalidenize gidiyorsunuz?
Gidin evinize.
Ben olsam hiç inatlaşmam.

ya kendisi iş cıkısı oraya gidiyor tamam gel beraber gideriz diyor..cuma günüde alısveris yaptı bizm evede annesiyle onları alıp gecicektık yine uzattı süreyi ama gittik eve ama malesef dün cok ugrastım birsürü sey bahane etti yapacaklarını ve orda kaldı bugn yanıma gelicek o zamn konusacağım

Eger gidip kalmak istiyorsa o kalsin ailesinde siz de kendi evinizde kalin.ne kadar siz olmadan kalacak ki orada.ama lutfen KARARLI OLUN.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eger gidip kalmak istiyorsa o kalsin ailesinde siz de kendi evinizde kalin.ne kadar siz olmadan kalacak ki orada.ama lutfen KARARLI OLUN.

kararlıyım ama beni bırakmıyor tek basıma da göndermez cok iyi bilmiyorum yürüyerek gidince..gitsek arabayla gidicez dolmusa da ters yönde anneleri..ama dün o yaptıgından sonra kalmayacağım son sanstı kaybetti..ben uyudugumdaa gitmiş mutfaga bide kapı kilitliyor..

Ben eve geçiyorum, sen de gel deyin.
Kayinvalidenize de size hangi sıklık normal geliyorsa o sıklıkta gidin sadece, haftada bir-iki ne uygunsa size.

Dün beraber gittiniz mesela değil mi?
Adam inat ediyor ve dediğini yaptırıyor.
Gelmiyorum deyip konuyu tartışmaya kapatsanız sizi yalnız bırakıp gider mi?
Yani gidecekse de gitsin.
Bir gider, iki gider, ben ne yapıyorum der.

Sizin esiniz bence cocuklugunu yasayamamis ve ergenlik döneminden cikamamis.tek göndermez yalniz birakmaz tutturur vs. gibi bahaneleri bosverin.evlenme cesaretini gösterip size bu hayati yasatiyorsa bundan sonra da evinin sorumlulugunu sizin sorumlulugunuzu almasını bilmeli

Ben olsam evimden cikmazdim. Kendi bilir.

malesef işte gezmeye gittik avm ye dönüşte kackere söyledim yine bosver evimize gidelim diye cok sinir yapıyor hemen..bi bıraksa gidiyim durmam bi dakika..bak yine aradım işlerini hallet eve gecicez diye babayı kıyafetini dikicekmiş almak için mecbur gidicez diyor..yani işini halletmek için kalalım diyor ve bilerek uzattırıyor..şimdi işe yanıma gelicek yarım saate nasıl bi yoL izleyeyim..sıkıldım artık ben yaaa

Ben de ilk evlendiğim aylar,eski evimi özledim hep...
Ben normal olarak gittim,hep soluğu orda almadım..

Açık açık,sürekli oraya gitmesi bir tuhaf..Kadın yapsa olay olur..

Çözüme ulaşmak istiyorsanız gitmeyeceksiniz.
Sinirlensin, sizin sinirlerinizin aldırıldığını mı düşünüyor?
Çok sabırlısınız, bu kadar sabır iyi değil.Sizi tek bırakmıyorsa eve bıraksın, sonra gitsin işini halletsin.

Eşiniz evinize alışamamış değil eşiniz ana kuzusu bildiğiniz ve sizin arkanızda durmuyor bu kadar net. Karşınıza alıp konuşun biz bunun için mi evlendik sen benimle baş başa kalmak istemiyor musun diyin eğer hala aynı davranıyorsa bırakın gidin hiç konuşmayın yalvarıncaya kadar. Evli dahi olsanız bu erkeklere çok yüz vermeyeceksniz peşinizden devamlı koşturtacaksınız. Siz onun peşinizde koşmayın o sizin peşinizde koşsun hem daha 1 haftalık evliyken ne bu ya siz başta tepkinizi koymazsanız yıllarca böyle gider.

zeynep sen evinde kalacaksın, ailesi de onu evlerine almayacak baska yolu yok açıkçası

Insan evini eski yaşantısını özleyebilir ama evlendiği zaman eşine yeni yaşantısına adapte olmaya çalışmalı çaba sarfetmeli. Eşiniz maalesef hiçbir çaba sarfetmiyor,sizide ilk haftadan evlilikten ve kendisinden soğutuyor. Evlilikte ilk aylar çok önemli ve siz başka şehirden onunla evlenmek için gelmişseniz eşinizinde Olgun aklı başında sorumluluk sahibi bir birey olarak evine size sahip çıkması gerekirdi. Bunu idrak edemiyorsa o zaman siz dizginleri almalısınız.mesela kızkardeşiniz varsa size yatılı kalmaya gelsin bu durumda eşiniz evde kalmak zorunda olacak.o sure zarfındada çeşitli güzelliklerle hoşluklarla eşinizi evinize bağlamaya çalışabilirsiniz.

valla kavga dövüş gideceksiniz evinize. o gelmiyorsa siz gideceksiniz. hala gidip kvde kaliyorsunuz. artik şikayet etmeye pek hakkiniz kalmiyo. adam istediğini yaptırıyor size, neden donsun ki evine elinde firsat varken

Ama kaçırdığımız bişey var,eşin gece kapıyı kilitleyip balkonda pc oynamış.bu da çok vahim değil mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bi arkadaşımın eşi de evlendiğinde alışamadığını söylüyordu, her h.sonu aynı ildeki kv de de kalıyorlardı tabi bu durum kv nin çok işine geliyordu, tuttukları ev ikisininde iş yerinin dibinde olmasına rağmen çocuk iş çıkışı da bi saat yol toepip akşamı annesinde geçirip gece evine geliyordu, çocuğun ablası ve yeğenleri olmadan bu çift asla sinema gezme tozma avm falan gidemezdi. Oğlanın annesi hiç rahat bırakmadı sürekli acıtasyon, ya ölürsek baban hasta vs, çocuk artık annemlerle aynı siteye taşınıcaz ben burdayken ya ölürlerse vs gibi saçmalıklarla kızın ömrünü yedi , arkadaşım o kadar naif hoş zarif ve kariyerli ki neye uğradığını şaşırdı , düğün kız tarafında olduktan sonra tüm gece yol geldiler sabah otobüsten inip eve uğrayıp üstlerini değiştirip kv ye geçtiler üç gün orda kaldılar , ve daha bilmediğim neler var Allah bilir, zavallı ark eşim bu eve alışamadı deyip duruyordu, üç aylık evli iken hamile kaldı hala evli , alla sabır versin, eşinin burcu ne

ay canim. Esinin bu huyu gercekten de cok garip. Alisincaya kadar biraz idare etmen Gerekecek sanirim.

Son düzenleme:
zeynep sen evinde kalacaksın, ailesi de onu evlerine almayacak baska yolu yok açıkçası

Bu yoruma yuzde yuz katiliyorum. Bundan baska caren yok bence de. Ama bunu yaparken kavga etme . O sana bagirsa bile sen bagirma sadece gelmiyorum git de. Kayi validenlerle de konus. Boyle bir seyin ne kadar sacma oldugunu sana yardim etmeleri gerektigini.

off ya gercekten zor..kızsan olmuyo huyuna gitsen olmuyo ne yapsan olmuyor..inş. hep biz bayanların dediği ve hayal ettiği gibi olur ark.dasınızın da eşi düzelir inş..benim ki sanki düzelicek gibi masallah

biz de senin gibi yaklaşık 1 haftalık evliydik eşim dedi ki sanki bu ev benim değil yabancının evinde oturuyorum dedi. merak etme biraz zaman ver düzelir ama kendi evinde olduğunuz sürece düzelir yoksa sürekli annesine giderseniz alışamaz evine bunu annesiyle uygun dille konuşun size destek versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…