- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 398
- 33
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
Ben eve geçiyorum, sen de gel deyin.
Kayinvalidenize de size hangi sıklık normal geliyorsa o sıklıkta gidin sadece, haftada bir-iki ne uygunsa size.
Dün beraber gittiniz mesela değil mi?
Adam inat ediyor ve dediğini yaptırıyor.
Gelmiyorum deyip konuyu tartışmaya kapatsanız sizi yalnız bırakıp gider mi?
Yani gidecekse de gitsin.
Bir gider, iki gider, ben ne yapıyorum der.
biz de senin gibi yaklaşık 1 haftalık evliydik eşim dedi ki sanki bu ev benim değil yabancının evinde oturuyorum dedi. merak etme biraz zaman ver düzelir ama kendi evinde olduğunuz sürece düzelir yoksa sürekli annesine giderseniz alışamaz evine bunu annesiyle uygun dille konuşun size destek versin
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
Ayyy çok kötü bi durum yaaaa bende bi haftalık ewliyim eşim bana böle bişey demedi...
ewimiz warken neden orda burda kalalımki...
kayınvalidenler konuşsun oğlum böle olmaz herkes ewine yakışır git karınla kal ewinizde yoksa sitede dedikodu olur yeni ewliler kaynanada kalıyor derler...
gerçekten de dedikodu olur yani millet hep aralarında sorun war yatamıyorlar demekki falan derler yani...
sen ewine git kal arama bunu da bu zaten geri döner o zamn..
hem annesinin ewinde beğendiklerini sizin ewe getirsin nolcakki.. ordaki havlusu iyyse alsın ewe getrsin ya da alsın yenisini...
böle ufak tefek şeylere takılmakta neyin nesi... hem işyerine ewden gdip gelmek zor oluyorsa daha yakın tutsaymış o zamn...
offf çok sinir oldum şuan
Sabret arkadaşım. Benim ki 8 ay sonra alıştı 8 aya kadar annesinin evinde kaldık, biraz sabret sonra aileni de arkanı aldıktan sonra büyük bir olay çıkar evine alışsın. Şimdi eşim annesinin evinde zorlasam kalmaz :)
sabrediyorum canm yaa ama benm 8 aya sabrım kalmaz..zaten ünv.de de ailemden uzaktandım burdada bari artık kendi evimde düzenimde olayım istiyorum yaaa...benm eşimde öyle olur inş. dün söyledim eşime sen böyle yaptıgın için evime bende tam alısamadım sanada aynı şekilde o yuzden eşim bile diyemiyorum rahatca dedim ve öyle gercktende hala nişanlım demk geliyor içimden..
Herkesin yaşantısı, iletişimi farklı, pek bir şey de diyemiyorum.
Her yöntem her aileye uymaz sonuçta.
Ben böyle bir sorunu alttan alarak çözmezdim.
Doğru iletişime çok önem veririm, ama bu konuyu sürekli konuşarak aşmaya da çalışmazdım.
Sabırlı değilimdir, evli insan canı isteyince ailesinde kalamaz, hele ki bu sıklıkta asla, bunu herkes de bilir, keyfin bilir der kendime bakardım herhalde.
Ama siz eşinize nasıl etki edeceğinizi daha iyi bilirsiniz.
Ailesi kızmış, rahatsız oluyoruz, kız da merak ediyor demişler.
Bunun yolu bu olmamalı.
Eşiniz yaptığı şeyin son derece anormal olduğunun farkına nasıl varamaz.
Bence haftada bir yemeğe gidin kayinvalidenize, onun dışında ne olursa olsun(çok ekstrem olmadıkça) gitmeyin, uğramayın.
Şu iş var bu iş var diye sürekli bir şey çıkarmasın eşiniz.
Çıkaracaksa da kendi gitsin, eşlik etmeyin.
bu kadar alttan almayın siz böyle yaptıkça abartır o da tepkinizi koyun ben bile gelin olarak ailemden ayrıldığım hadle senin gibi çocukça hareketler yapmıyorum kendine gel artık burası bizim evimiz bunu anlasan iyi edersin yoksa böyle gitmez diyin
Yanlis anlama canim ama esine esin demek icinden gelmiyor su an ama ilerde boyle davranmaya devam ederse onu erkek olarak bile goremeyebilirsin. Devamli miz miz annemi ozledim diyen birini.
söyledimm canm ya her şekilde konustum ama o tepkileriyle falan üste çıkmaya çalışıyor..artık anlamaya başladığını umuyorum çünkü o neysede ailesinin benden rahatsız oldugunu söyledikten sonra tavırları değişti..daha sakin ve dün gittik ailesine ben eve girmedim kardeşin konusmuyor dedim oda geldi yanmda oturdu keyifsiz gibi davrandm..çağırcam kuzenlerimi onlarla kalırm dedim ve düşünmeye başladı..bana karsı davranısları daha iyi oldu..
işe yaramış biraz demek ki böyle yapmaya devam edin o zaaman hatta siz neden gidiyorsunuz ki gitmeyin bence ailesine anlasın o da çok zor gerçejten
annemi özledm demiyor ki ve özlemedi de biliyorum o kaldıgı sitedeki gecirdiği vakti özlüyor..yani cocuklarla vakit geciriyor oraya gidince ve o dahaca cıldırtıyor beni ama dün berabr oturdk bahcede ve eve gectık..
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
Evdeki tek erkek çocukmuydu eşiniz? Yani az şımarık büyümüşlük varsa, ondan olabilir örneğin annesi meyve soyar önüne koyar hadi bunu ye der, yada hayat sorumluluğu ile ilgili tereddütleri olabilir, mesela ayın sonu düğün borcu olayları, mümkün olduğunca sabırlı davran, kayın validen biraz daha söylenirse evinize daha çok bağlanacaktır. Alışır..
Şimdi taviz verirsen ömür boyu orda kalırsın bir iki gün kalmaya ses öıkarmazsan benim gibi kendi evin dururken kaynananin evide yaşarsın o kalsın sen evde kal hatta gitme kaynanana.benden sana öneri 6yıl bitiyor biz evleneli artık hiç kurtulamıyorum iki yıldır sürekli burdayım.daha önceleride her haftasonu onların yanıda kalıyorsuk ve evımız sadece15-20dk mesafede
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?