eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Evd dediğiniz gibi inatlaşıyor ve bunu kendisi de söylüyor..evt dün beraber gittik ve konustum evimize geçicez diye pazar gecesi kaldığımda onu yatağında göremeyince uyandım cama baktım mrk ettim fln dünde ailesi kızmıs abartarak gelmesin artk diye rahatsız oluyoruz istemiyoruz hem kızıda mrk ettiriyorsn bizide uyutmuyosun diye görümcemde bana kızdıgını belirtmiş..ve dün bana sadece beni mrk ettiğin uyumadıgın için istemiyorlarmıs dedi bunu anlamıs bende tmm ben sucluyum yine gidip özür dileyeceğim dedim snra da kardeşinle konustum özür diledim bana bakmadı bile girmicem eve hadi gidelim dedim ve inandı senin yüzünden iste dedi..banane girmicem evimi istiyorum dedim ve birz sitede bahcede oturduk evimize gectk gayette güzel vakit gecirdik..inş düzelicek bi şekilde..dün cok konustum yaaa ben eve gidelim demesem nerdyse ilk gün hariç kalmayacaktın evdede kalıyorz deme dedim sustu bocaladı..sonra yumusadı sanki Allah'ım inş. bunu da atlatacağız...bide kuzenlerım geliceklermiş dedim msjda da gördü artk sen kalırsn burda ben cıkısta eve giderim snra onları gezdiririm fln dedim ne kadr kalcaklar fazla kalmasınlr demeye basladı sanki evde cok vakit geciriyoz da..var mı bi hatamm anlattıklarım da

ailesi gercekten destk veriyo konusuyo ama o anlamak istediklerini anlıyor..dünde kardeşin rahatsz olmus konustm konusmuyor girmicem dedim o eve ve bahcede oturdm snra da eve gectik..aslında konusuyoruz kardeşiyle ama eşimi eve alıstırana kadr hatta eve getirene kadr..cünkü evde cok güzel vakit geciriyoruz dünde güzeldi..

Herkesin yaşantısı, iletişimi farklı, pek bir şey de diyemiyorum.
Her yöntem her aileye uymaz sonuçta.
Ben böyle bir sorunu alttan alarak çözmezdim.
Doğru iletişime çok önem veririm, ama bu konuyu sürekli konuşarak aşmaya da çalışmazdım.
Sabırlı değilimdir, evli insan canı isteyince ailesinde kalamaz, hele ki bu sıklıkta asla, bunu herkes de bilir, keyfin bilir der kendime bakardım herhalde.
Ama siz eşinize nasıl etki edeceğinizi daha iyi bilirsiniz.

Ailesi kızmış, rahatsız oluyoruz, kız da merak ediyor demişler.
Bunun yolu bu olmamalı.
Eşiniz yaptığı şeyin son derece anormal olduğunun farkına nasıl varamaz.

Bence haftada bir yemeğe gidin kayinvalidenize, onun dışında ne olursa olsun(çok ekstrem olmadıkça) gitmeyin, uğramayın.
Şu iş var bu iş var diye sürekli bir şey çıkarmasın eşiniz.
Çıkaracaksa da kendi gitsin, eşlik etmeyin.

Son düzenleme:
Sabret arkadaşım. Benim ki 8 ay sonra alıştı 8 aya kadar annesinin evinde kaldık, biraz sabret sonra aileni de arkanı aldıktan sonra büyük bir olay çıkar evine alışsın. Şimdi eşim annesinin evinde zorlasam kalmaz :)

Son düzenleme:

Ayyy çok kötü bi durum yaaaa bende bi haftalık ewliyim eşim bana böle bişey demedi...

ewimiz warken neden orda burda kalalımki...

kayınvalidenler konuşsun oğlum böle olmaz herkes ewine yakışır git karınla kal ewinizde yoksa sitede dedikodu olur yeni ewliler kaynanada kalıyor derler...

gerçekten de dedikodu olur yani millet hep aralarında sorun war yatamıyorlar demekki falan derler yani...

sen ewine git kal arama bunu da bu zaten geri döner o zamn..

hem annesinin ewinde beğendiklerini sizin ewe getirsin nolcakki.. ordaki havlusu iyyse alsın ewe getrsin ya da alsın yenisini...

böle ufak tefek şeylere takılmakta neyin nesi... hem işyerine ewden gdip gelmek zor oluyorsa daha yakın tutsaymış o zamn...

offf çok sinir oldum şuan

Herşeyi söylerler kii annesi bile sordu :s alıştırmaya çalısıyorum bende baska da çare yok daha iyiye gidiyor inş öyle olur ki hiçbiryerde kalmak uyumak istemez..iş olayıda düğünden sonra oldu..ama cokta uzak değil benim yürüdüğüm kadr yürüyüp dolmusa binicek..evimize girdiğimizde gayet mutluyuz şükür sadece annelerine uğraması problem..

sabrediyorum canm yaa ama benm 8 aya sabrım kalmaz..zaten ünv.de de ailemden uzaktandım burdada bari artık kendi evimde düzenimde olayım istiyorum yaaa...benm eşimde öyle olur inş. dün söyledim eşime sen böyle yaptıgın için evime bende tam alısamadım sanada aynı şekilde o yuzden eşim bile diyemiyorum rahatca dedim ve öyle gercktende hala nişanlım demk geliyor içimden..

bu kadar alttan almayın siz böyle yaptıkça abartır o da tepkinizi koyun ben bile gelin olarak ailemden ayrıldığım hadle senin gibi çocukça hareketler yapmıyorum kendine gel artık burası bizim evimiz bunu anlasan iyi edersin yoksa böyle gitmez diyin

haklısınız ve anormal olduğunun da farkında ama yinede oraya gitmek istiyor hani koşarak evimize gidelim istiyorum hep ve inş. buda olacak..bugünde ben iş cıkısa evime gececeğim umarım eşimde direk eve geçer..

Yanlis anlama canim ama esine esin demek icinden gelmiyor su an ama ilerde boyle davranmaya devam ederse onu erkek olarak bile goremeyebilirsin. Devamli miz miz annemi ozledim diyen birini.

söyledimm canm ya her şekilde konustum ama o tepkileriyle falan üste çıkmaya çalışıyor..artık anlamaya başladığını umuyorum çünkü o neysede ailesinin benden rahatsız oldugunu söyledikten sonra tavırları değişti..daha sakin ve dün gittik ailesine ben eve girmedim kardeşin konusmuyor dedim oda geldi yanmda oturdu keyifsiz gibi davrandm..çağırcam kuzenlerimi onlarla kalırm dedim ve düşünmeye başladı..bana karsı davranısları daha iyi oldu..

Yanlis anlama canim ama esine esin demek icinden gelmiyor su an ama ilerde boyle davranmaya devam ederse onu erkek olarak bile goremeyebilirsin. Devamli miz miz annemi ozledim diyen birini.

annemi özledm demiyor ki ve özlemedi de biliyorum o kaldıgı sitedeki gecirdiği vakti özlüyor..yani cocuklarla vakit geciriyor oraya gidince ve o dahaca cıldırtıyor beni ama dün berabr oturdk bahcede ve eve gectık..

işe yaramış biraz demek ki böyle yapmaya devam edin o zaaman hatta siz neden gidiyorsunuz ki gitmeyin bence ailesine anlasın o da çok zor gerçejten

Evdeki tek erkek çocukmuydu eşiniz? Yani az şımarık büyümüşlük varsa, ondan olabilir örneğin annesi meyve soyar önüne koyar hadi bunu ye der, yada hayat sorumluluğu ile ilgili tereddütleri olabilir, mesela ayın sonu düğün borcu olayları, mümkün olduğunca sabırlı davran, kayın validen biraz daha söylenirse evinize daha çok bağlanacaktır. Alışır..

işe yaramış biraz demek ki böyle yapmaya devam edin o zaaman hatta siz neden gidiyorsunuz ki gitmeyin bence ailesine anlasın o da çok zor gerçejten

inşallah daha da iyi olur..tabi burda hemcinslerimin söyledikleri şeyleride uygulamaya calısıyorum ve konustugumuzda herşeyi söylüyorum eşime..bugün direk evime gececeğim işimden Allah izin verirse canm..

annemi özledm demiyor ki ve özlemedi de biliyorum o kaldıgı sitedeki gecirdiği vakti özlüyor..yani cocuklarla vakit geciriyor oraya gidince ve o dahaca cıldırtıyor beni ama dün berabr oturdk bahcede ve eve gectık..

Kendinden kucuk cocuklar mi ? Yoksa yasitlari gencler mi ? Sakin bana kucuk cocuklar deme. Kalpten gidicem yoksa.

Şimdi taviz verirsen ömür boyu orda kalırsın bir iki gün kalmaya ses öıkarmazsan benim gibi kendi evin dururken kaynananin evide yaşarsın o kalsın sen evde kal hatta gitme kaynanana.benden sana öneri 6yıl bitiyor biz evleneli artık hiç kurtulamıyorum iki yıldır sürekli burdayım.daha önceleride her haftasonu onların yanıda kalıyorsuk ve evımız sadece15-20dk mesafede

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evt sımarık ilgili büyüdüğü doğru annesi dışında babası amcası dayısı tarafından ilk torun ve dedesinin adını tasıyor die ondan küçük erkek kardeşi evlendi ve hiç böyle bişey olmadı..ama hayat sorumluluğu onu biraz kasıyor nedense kuzenlerim gelicek dedim düsünmeye basladı aksamda biraz para biriktireyim gezdiririm kuzenlerini onlar gelince sunu bunu yaparız dedi sonrada gelmesede yaparız dedi..yavaşca kendine geliyor gibi..annesi her tepkiyi verdi gerckten baba cok sert davranmıyor ama konustu oda bi kaç kez..

ayyy korktumm simdii..hep ses cıkarıyorum konusuyorum..hiç gitmek istemiyorum diyorum ve gitsekte eve girmiyorum artk bahcede oturuyorum..inş. bu olmaz evimize cok alısır eşinizde biran önce evinize geçer ordan bırak inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…