eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Düzelir merak etme canım.. Hatta bu tip erkekler etrafımızda çok öyle fazla dile getirmez eşleri, sen olayı kendi üzerine çekme, ve inanki senin eşin gibiler ileride evlerine daha çok bağlı olurlar.. Eğer evde sana iş yaparken falan yardım etmeye kalkarsa sakın itiraz etme, market alışveriş vs.. De yardım etmek isterse hiç itiraz etme, birlikte yaşamaya daha hızlı alışır böylece..

Kendinden kucuk cocuklar mi ? Yoksa yasitlari gencler mi ? Sakin bana kucuk cocuklar deme. Kalpten gidicem yoksa.

aman tatlım kalpten gitme sakın ama en büyük 18..şimdi msj attım eve gec direk yemekte var diye olsun biz yine gecelim geceriz eve sonra yazmıs..bende evimizde yemk yemk istiyorum ve çamasırlar makinada mahvolur güneş varken asayım sen ugra gel dedim inş.. tmm der yaa yine basladıkk yaa

İlk başlarda bende senin gibi yaptım ama sonrasında hamıle kaldım durumun iyi değildi evde yalnız kalamadım ben dedim gidelim diye demez olaydım.geldik ve kaldık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynenn tatlımm hiç itiraz etmiyoruz hafta sonu beraber temizlik yaptık ve bayıla bayıla yaptı evimize cok seviyor ve içindede mutluyuz sükür ama işte illa ailesine uğruyor yaaa..

:) munakasa bile yapma. Bir kere soyle eve gel evdeyim diye. Bir laf ettimi cevap bile verme. Ve eyer sana gelmezse once surat yapma sakin ama sanki yabaciymis gibi davran ona. Esek herif, hem sasirdim, hem sinir oldum hem de guldum.

Son düzenleme:

evt bu olaydan da korkuyorum ve onu eve bağlamadan cocuk istemiyorum..simdi ailesi gelin der beraber bakalım bide calısacağım snrasında annesi bakıcam cocuk için gitmk zorunda kalıcağz Allah korusunn yaa istemiyorum kalmak

Gitme kalma.valla eğer ki azıcık gidip kalırsam kurtulamazsın.bahceye bile gitme gerwk yok tepkını koy ortaya daha çok yenı evlısınız ve başbaşa kalmanız daha ıygun bu durumda

:) munakasa bile yapma. Bir kere soyle eve gel evdeyim diye. Bir laf ettimi cevap bile verme. Ve eyer sana gelmezse once surat yapma sakin ama sanki yabaciymis gibi davran ona. Esek herif, hem sasirdim, hem sinir oldum hem de guldum.

hayr münakaşa da yapmıyorum çünkü ben onu evde mutlu ediyorum..tek sorun o kafasında işte..şimdi cevp atmadı msjıma bende direk gececeğim birazdan cıkıcak ve annesine gectiğinde arayacak buraya gel diye her zaman ki gibi..acama yazsam mı bir kerede direk evimize geç diye içimden bu gecti de ?

Ayy inşallah alaışır ewine canım yaaa....

insan sıkılır ewlendiğinden bişey anlamaz şahsen ben öle olurdum.. Allah korusun...

herkes kendi ewine yakıır...

inşallah istediğim gibi olur..cünkü nişan dönemi biz kendimizi toparlayana kadar 1-2 yıl burda kalalım diyordu tepkileri görünce sustu..sorumluluktan kacıyor aslındaa korkuyor birşeylerden..

inşallah istediğim gibi olur..cünkü nişan dönemi biz kendimizi toparlayana kadar 1-2 yıl burda kalalım diyordu tepkileri görünce sustu..sorumluluktan kacıyor aslındaa korkuyor birşeylerden..

Valla daha sorumluluk altına girmeden neyden kaçmiş.1-2ay bi görsün nasıl ev geçiniyormu ?zor ama kaçil al bişey değil mecburuz hepimiz.

Ayy inşallah alaışır ewine canım yaaa....

insan sıkılır ewlendiğinden bişey anlamaz şahsen ben öle olurdum.. Allah korusun...

herkes kendi ewine yakıır...

aynen öyle tatlımm ya anneside direk olmaz herkes kendi evine yakışır diyo..ama inş. dank eder o kafasına..ahh ahh nişandan önce nasıl konusurdu ben hazırım evliliğe diyip duruyordu sen söylemiyorsun diyordu..

aynenn tatlımm hiç itiraz etmiyoruz hafta sonu beraber temizlik yaptık ve bayıla bayıla yaptı evimize cok seviyor ve içindede mutluyuz sükür ama işte illa ailesine uğruyor yaaa..

Olsun, aynı şehirde aile ile yaşanıyorsa olur böyle, benim eşim 42 yaşında ve haftada 2-3 kez gittiği olur ailesine, eskiden illa beraberdi, kv bana bayılmaz gelin diye hitap eder, adımı söylemez, çünkü ben el kızıyım kendi çocuklarına boncuğum der Artık ben haftada canım isterse 1 kez giderim, mesela en son anneler gününde gittim, ben eşime annesini ve boncuklarını baş başa bırakıyorum derim amaaan gitsin istediği kadar otursun kalksın akşama evinde olsun.. Tabi siz yeni evli olduğunuzdan haklısın, sende takıl peşine.. Ama evde yada dışarıda bol bol iş çıkar ona..Alışıcaktır..

Ama bahane sunuyorsunuz.
Evde yemek var, makinada çamaşır var.
Hayır eve geçmenizdeki sebep bunlar değil, sebep her normal aile gibi iş çıkışı kendi evinize gitmek istemeniz.

Bence sürekli sebep sunmayın böyle.
Yoksa normali kavrayamayacak.
Ben evime gitmek istiyorum, bitti.
Evde yemek olmasa da, yapacak hiçbir şey olmasa da ben evime gitmek istiyorum.

Valla daha sorumluluk altına girmeden neyden kaçmiş.1-2ay bi görsün nasıl ev geçiniyormu ?zor ama kaçil al bişey değil mecburuz hepimiz.

evet mecbur artıkkk bizde aynı şekilde ama zor yada kolay kendi evimizde yaşamalıyız...

Sen soyle de istersen ben gelemiyecem. Eyer direk sana gelirse ne ala gelmezse bosver. Gidemiyecegi zaman da gelicek.

kesinlikle katılıyorum neden sürekli bahanelerle eve getirmeye çalışıyorsunuz. sorumluluğunu bilip bir evi olduğunu anlamalı ve öyle gelmeli.
siz bence çok duygusal ve yumuşak başlısınız konu sahibi arkadaşım ve üzülerek söylüyorum böyle devam ederseniz ilerde kv.nizle yaşamaya hazır olun .

kayın valideniz değişikmiş :) yaa gitsin istediği kadarrr umrumda değill bişey demem..ama bana gel diyor kasıyor beni..ben bunun için evlendim ya evim düzenim olsun diye..dısarda okuyanlar calısanlar iyi bilir..böyle olunca gec geçiyoruz eve ve hiçbirsey yapamıyorm evle ilgiliii..evde yardmcı oluyor alıstı eve artk bişey söylemiyor..hatta sabh beni bırakp gitmek istemedi işe maşallah diyinde

biraz duygusal olduğum doğru ama cok tepki gösterdim ve hepte evimde olmak istediğimi biliyor..şimdi yine mesajında biz gidelim annemlere geceriz eve diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…