- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
kayın valideniz değişikmiş :) yaa gitsin istediği kadarrr umrumda değill bişey demem..ama bana gel diyor kasıyor beni..ben bunun için evlendim ya evim düzenim olsun diye..dısarda okuyanlar calısanlar iyi bilir..böyle olunca gec geçiyoruz eve ve hiçbirsey yapamıyorm evle ilgiliii..evde yardmcı oluyor alıstı eve artk bişey söylemiyor..hatta sabh beni bırakp gitmek istemedi işemaşallah diyinde
Sen soyle de istersen ben gelemiyecem. Eyer direk sana gelirse ne ala gelmezse bosver. Gidemiyecegi zaman da gelicek.
Yemin ediyorum benim kv acayip değişiktir, fesatlıkla iyiliği aynı anda yürüten nadir insanlardandır.. Bir insan ya iyidir yada kötü ya, işte o ikisideBazen çok seviyorum onu, bazen sinir oluyorum.. Ben eşimi annesini görmektn alıkoyamam, sebebide sonuçta yaşlı onlar, engel olmak istemem, senin durumundan farklı biraz.. Eşin kendisini sevdiğii bildiği için bundandır böyle istemesi, önemli olan evinize karışan olmasın, kalanı boş.. inan yakında istediğin gibi olacaktır.
biraz duygusal olduğum doğru ama cok tepki gösterdim ve hepte evimde olmak istediğimi biliyor..şimdi yine mesajında biz gidelim annemlere geceriz eve diyor..
inşallah yaa..görsün gitsinn istediği kadar ama beni sürüklemesin ya...eve daha cok sevsin evimizi..cok bişey istemiyorum olması gereken ama eşim zorluyor beni
Insan ne diyeceğini şaşırıyor. Kayınvalidenizde konuşun evde yokuz desin ne bilim o bahanelerle almasın oğlunu eve.senin evin var evine git demekle bitmez davranışlarıyla onu ıstemedıklerını göstrsınler size yazık sonuçta hep ne desemde evimize gitmeye ikna etsem diye düşünüyorsunuz sürekli. Arkadaşların dediği gibi bahane sunmayın.
Üzülme be canım inan düzelir.. Daha çok yeni evlisiniz.. Sen bişey söyleme fazla erkeklerde inadına ters teper bu durumlar.
evet mecbur artıkkk bizde aynı şekilde ama zor yada kolay kendi evimizde yaşamalıyız...
evd bi kc kez inadına böyle olacakta dedi..ama daha iyi olmaya basladık inş.. ya düzelir..moral verdiniz bana
Ailese de istemediğini belli ediyor..ama zaten eve girip vakit gecirmiyor ki sitede takılıyor cocuklarla..bugün bahane sunmadım işimin oldugunu yazdm ve evimizde beraber yemk yiyelim dedim..artk bahanede üretmeyeceğim haklısınz..ama dün üzülerek söyledim hep benim istediğim için gittin evimize diye ve kalakaldı ama kaldık evimizde diyor..
Rica ederim canım.. İnşallah daha mutlu olacağın güzel günlerin olsun
Sitede çocuklarla takılıyor deyince. Erkekler arasında hep vardır hani evlendi buralara uğramaz oldu eve kapandı vs gbi birbirlerine psikolojik baskılar yapıyorlar hep duyuyoruz bunu.acaba eşinizde arkadaşlarına bu konuda laf vermemek için mi soluğu orda alıyor. Çünkü eşiniz evine değil arkadaşlarına gidiyormuş aslında.biraz duralım sonra eve gıderız demesıde bunla alakalı olabilir mi. Siz sakinliği elden bırakmayın ama tavrınızda net olsun. Bence zamanla yaptığının yanlış olduğunu anlycaktır.öyle umuyorum.
evt onlar için gidiyor ama gercekten laf vermemek için de kendisi için mi gidiyor..bazen kafamı dagıtıyorum diyordu..sakin davranmaya çalısıyorum ama artık anlasın yanlısını cünkü insanlar yanlıs anlayacak..annesi bide utanarak gerdeğe gitdiniz mi diye sordu ki insanlar ne dedikodular döndürürler..
Annesi neden böyle bir şey sordu ki? Şüphelendiği bir şey mi var. Açıkçası ta ilk evlerinden ayrılamayıp da dayısında kalma zamanlarında ters bir şey olduğunu düşünüp doktora götürselerdi şu an çocuk eylemek zorunda kalmazdınız. Tabiki de eşler birbirine zor zamanında destek olmalı ama insan yanında eşi olduğunu hissetmek ister.
evt onlar için gidiyor ama gercekten laf vermemek için de kendisi için mi gidiyor..bazen kafamı dagıtıyorum diyordu..sakin davranmaya çalısıyorum ama artık anlasın yanlısını cünkü insanlar yanlıs anlayacak..annesi bide utanarak gerdeğe gitdiniz mi diye sordu ki insanlar ne dedikodular döndürürler..
ben olsam adımımı atmam. benım evım burası derım.. bir gider kendı iki gıder,,,,, annesıne de acıklarım alıssın dıye gelmıyorum sıze yanlıs anlama derım. evımız oldugun anlaması lazım derım.. bakalım ne kadar gıdebılcecek... sız fazla tavız verıyorsununz.... tavız tavızı dourur ki gece bıle orda kalıyormussunuz, yenı evlı çiftte böyle şey da hiç duymadım.,asla evimi bırakıp da en başından orda yatmazdım..
bide dedikodu kısmı var.. kendısı tek gıttığınde bakalım kac kere gıdebılcek.. şimdi beraber gıdıyorsununz pek birşey denmez etraftan.. ama tek gıdınce çekinir belkı dedıkodudan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?