eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Çok büyük terbiyesizlik. Cinsel birleşme olmasaydı bile suç sizin mi olacaktı yoksa bırak ergenliği çocukluktan çıkamamış oğlunun mu? Bence çok alttan alıyorsunuz ama bilmiyorum belki de sizin yaptığınız doğrudur. Bana ise en güzel günlerinizde bunlarla uğraşarak heba ediyorsuuz gibi eliyor. Burda bulamadım 8 ay sonunda iyi olduk diyen bir arkadaş vardı. Ona soracaktım değdi mi en güzel cicim aylarınızı bununla uğraşarak geçirmeye diye. Değer mi bilmiyorum. Umarım değecek bir insandır eşiniz.

ailesinden yana problem yok onlarda artık düzelsin istiyorlar..darılmazlar da ama birgün direk evime gittiginde ertesi gün özlediklerini belirtmişlerdi tabi böyle birşeyi oğullarına söylemiyorlar..evt doğru değil ama utanarak sordu ve hemen kapandı konu..annesinede diyorum evimizde gayet iyiyiz sadece buraya gelince gidemiyorz diye..

Ne özlemesi ya? Senin oğlunda bir sıkıntı var belli. Yani durumda normal olmayan bir şey var. Sen özlemenin ösünü bile almayacaksın ağzına. Gelinimize rezil rüsva olduk diyen yok.

aynen katılıyorum aklın yolu bır...

belki de değmiyordur ama bu birkac hafta sürecekse sabredebilirim cünkü bu ilişki için 5 yıl feda etmişiz ki ve evimizde mutsuz olsak daha da kötü..inşallah herseye değer ve önümüzdeki bu ömürde hersey iyi olur bunu istiyorum..

Bi gun evinize gecti diye ozlemislermi yani. Ailesi suan sizi anliyor flan ama korkarim ki onlarda bu duruma alisicaklar bigun gelmedi ozledik ne demek.umarim yanlis dusunuyorumdur.bir haftalik evli halimi dusunuyorumda aklim almiyor suan zor gunler geciriyosunuz ama zaman ilac olcaktir insallah esiniz normale donunce mutlu haberlerinizi alicaz burdan

Ne özlemesi ya? Senin oğlunda bir sıkıntı var belli. Yani durumda normal olmayan bir şey var. Sen özlemenin ösünü bile almayacaksın ağzına. Gelinimize rezil rüsva olduk diyen yok.

evet haklısınız gelinimiz mutsuz oluyor diye deli divane oldukları yok yanii...

tatlım özlediklerini sadece bana söylüyorlar eşime değil ona evinize gidin diyorlar..dün ben evime gectim ve 9'a kadar aramadı beni..sonra berbere ugrayıp geldı eve ve cok hastayım halsızım dedi durdu..ben normal davrandım bikac esyamız kalmıstı hediye gelenlerden onları getrmıs ben hemn onlarla ilgilendim yerlestrdım kendisi bana yanastı sarıldı yardım etti..sonrada annesi bana yiyecek almıs annem sana aldı dedii hıı saolsun yaptm nedn öyle düyorsun dedi bişey yok saolsun diyorum dedim..sonra uzandık baba seni sordu göremeyince yarın cıkısta sende gel oraya dedi hayr ya evime geleceğim istemiyorum dedim bakarız sonra dedm tmm o zmn dedi ben ugrar gelirm dedi tm öyle yap dedm..sabahta giderken erken gel dedim tm dedi..inşallah direk evimize gelmeyede alısıcak

Ogullarina direk soylemeyip davranislariyla bile ozlediklerini belirtiyorlrsa oda sikinti dogurur canim ama senin kendinden emin kararli durusun inan beni svindirdi.cnku boylr boyle esini yola getirebilirsin.hazir duzelmeye baslamisken esine guzel bi aksam yemegi hazirla masaninda fotosunu cekip yolla seni bekliyorum askim ozledim fln gbi seyler soyle.sende cok guzel giyin hafif bi muzik ac mum yak bikac tane.biraz romantizm birazda cazibeyle yavas yavas emin adimlarla ilerle.evinizde hep bakimli olmaya ozen goster.bi gun misir patlat film al sevdigi tarz.bi gun sevdigi tatliyi yap.bunlar senin sabrin ve kararliliginla birlesince inan sonuc alcaksin

Belirtirse birtek babası belirtr ama artk oda benim yalnız kaldıgımı görünce tavır koymustur eşim bana söylemiyordur...kararlıyım cünkü hayallerimiz böyleydi beraber basbasa olmaktan zevk alırdık kii çoğunlukla uzaklık problemi çektik..tatlımm ya gidiyor annesinde yiyip geliyor dayanamaz yemeden..ama her geldiğinde bakımlı görünmeye calısıyorum güzel şeyler giyiniyorum..ama güzel meyve tabagı hazrlıyorum tatlı kek bişeyler yiyoruz ama bu aksam daha güzel bi sunum ve mum konusunu uygulayacağım..acaba yemesi icin ne hazrlasam yemk yiyip gelir kesin..

Umarım ailesi hep senin tarafından bakar duruma ve yanında olurlar destek çok önemli. Yemek yiyip geliyorsa akşam dediğin gibi meyve tabağı hazırlayabılırsın muzları cılekleri güzelce doğar üstüne hazır cıkolata sosları satılıyor direk dökyosun pişirmeden yapılanlar buyuk marketlerde var. Bikaç çeşit çerkez al guzel tabaklara koy.yemek yese bile bunlar önü cezbeder.yermi yemezmi diye de düşünme sen güzelce herseyi hazırla kendınıde hazırla:) o senin sürekli hazırlıklar hoşluklar yaptığını görünce zamanla evinize gelmeyi daha çok istiycektir. Sen midesine giden yolu hazır et:) bak canım burda onun tok gelmesi yememesi falan bunları şimdilik takma yani hazırladıklarını yemezse pes etme. Sen bunu alışkanlık haline getirince eşin eve aç gelecek evinize daha erken gelecek belkide.bazen böyle şeyler gerçekten işe yarıyor

tesekkur ederim tatlımm söylediklerini uygulayacağım bugün kendisi gelmeden önce tüm işleri bitireyim :) ailesi destekci cok sükür ya inşallah bundan snra da yanls yönlendirme yapmasınlar da...ben midesine giden yolları boll boll sergileyeyim eşime inş. daha da iyi oluruz ve koşarak gelir evimize..dün geç geldiğinin farkındaydı ve benmle ilgilendi güzel gecti artk daha sakin olmaya başladı çok şükür

İnan çok sevindim. Sende benim gibi evlenip başka şehre gelmişsin yanlızlığını ve eşine olan ihtiyacını çok iyi anlıyorum.eşinin ailesiyle aranı iyi tut çünkü bu eşimle aranızda problem oluşturur.çok samimi olma mesela sana beraber olamadınız mı yoksa gbi sorular sormaya cesaret edemesinler.insan annesiyle bile konuşmaya çekiniyor sonuçta.kv ye dikkat et. Sen daha dur mesai birşeyde evime gitsem diye hayaller kurcak ben bunu hissediyorum:) insanın eşi herşeyi oluyor canım bunu eşinde idrak edicek.zaman zaman darlanabilrsin ama eşine karşı sakinliğini lütfen koru.burda döktü içini ama ona yansıtma.böyle davranmaya devam et eşinde gelişmeler görüyorum maşşaallahhhh çok güzel günleriniz olcak umuyorum:)

amin canımm yaa cok samimi değilim aslında eşimin ailesinden hiçbiriyle bence sorma nedeni acaba oğlunun baska problemimi var diye bendede hiçbir problem olmadıgını anlayınca oğluna daha cok tepkili olmaya başladı..sabrediyorum tatlım ve dilediğim gibi cok uzamadan düzelmeye başladı..inş. söylediğin gibi hayallerle isteklerle gecer evimize..sadece bende ailesine gectiğimde sakin olamıyorum onun o bahcede cocuklarla oyalanmasına ve beni eve gitmk icin bekletmesine..kendi gitsin ama ben görmeyeyim görünce sinirlerime hakim olamıyorum..böylesi en iyisi..cünkü geliyor evde hersey güzel bende güzel olmuşum keyfine bakıyor

canım ya gercekten herkeste uyusup sıkı fıkı olamam o yüzden eşime ihtiyacım var..sen kac yıllık evlisin ?

canım ya gercekten herkeste uyusup sıkı fıkı olamam o yüzden eşime ihtiyacım var..sen kac yıllık evlisin ?

Ben henüz 9 aylık evliyim canım diyorum ya o yüzden seni çok iyi anlıyorum benim burda eşimden başka kimsem yok ikimizin aileleride başka şehirdeler ve eşim benim en buyuk desteğim Allah ondan razı olsun bugüne kadar hiç üzmedi beni.senin adına üzüldüğüm noktada aılenden uzaktasın eşinin seni avutması destek olması gerekirken sen onu yola getirmeye çalışıyorsun senı takdir ediyorum canım yakında emeklerinin karşılığını alacaksın inşaallah

Bir süre böle idare et bakalım ve dediğin gibi onu öyle çocuklarla oynarken görünce sınırlerın zıplar o yüzden bırak gıtsın sen haftada bır falan git.

Allah sizide bir ömür mutlu etsin daha da iyi olun tatlım.. eşime hep ihtiyacım var zaten inş. daha da iyi anlayacaktır beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…