- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 398
- 33
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
Âmin canım Allah bütün evlileri yuvasında eşiyle çocuklarıyla mutlu yaşatsın seninde mutluluk haberlerini buradan okuyalım.
Bir süre böle idare et bakalım ve dediğin gibi onu öyle çocuklarla oynarken görünce sınırlerın zıplar o yüzden bırak gıtsın sen haftada bır falan git.
bizimkinin derdi ne ozaman sizce ?
hafta sonun güzeldii hersey istediğim gibiydi cuma günüde evimizde kaldık..ama yalanım sayesinde..izin kullanamayacağım hafta sonu dinlenmem lazım dedim öyle gittik..ama dün annelerindeydik ve yine sinirlerimi bozdu uykumu kacırdı yaaa :s ama dün annesinden öğrendim bu siteye tasınmadan öncede eski evlerinden ayrılmak istemiyormus eski evlerine dayısı tasınmıs ve 3 ay dayısında kalmıs 7 yıl önce askere gidene kadar askerden sonra gelmıs..bununla bı alakası varmıdır yanı böyle mı hep kendisi :s
canim yorumlarin hepsini okuyamadim ama kendimce kafamda olusan sey su: cinsellikte problm yok diyorsun ama belli ki sen farkedememissin. bi erkegin daha ilk haftadan boyle seyler yapmasinin baska bi aciklamadi pek yok. bi sorun var belli ki. bunu da ancak karsina alip konusarak yapabilirsin. al konus siz evlisiniz boyle ustunu kapatarak olmaz. senin icin cok guzel gectigini belirt ki mutlu olsun. ne biliyim belki kendini eksik falan gorup bunalima girmistir cok normal
Cinsel sorun değil adamın psikolojik sorunları var. Daha önce de aynısını yapmış.
canim yorumlarin hepsini okuyamadim ama kendimce kafamda olusan sey su: cinsellikte problm yok diyorsun ama belli ki sen farkedememissin. bi erkegin daha ilk haftadan boyle seyler yapmasinin baska bi aciklamadi pek yok. bi sorun var belli ki. bunu da ancak karsina alip konusarak yapabilirsin. al konus siz evlisiniz boyle ustunu kapatarak olmaz. senin icin cok guzel gectigini belirt ki mutlu olsun. ne biliyim belki kendini eksik falan gorup bunalima girmistir cok normal
himm anladim gormemistim ben bunu. ama yine de evlilik farkli bisry ve 5 yillik bi iliski. cinsel yonden herhangi bir baglantisi oldugunu dusunuyorum. bence esiyle bunu acik acik konusmali. psikolojik bi sorun olabilir ama altinda bence baska bi sebep yatiyo olabilir. ya diycek eve neden alisamiyorsun psikolojik bi sebebpse gel bi terapiste gidelim ben cok uzuluyorum evimizi sevmiyosun diye
ya da iliskimizle alakali problemin mi var diycek
Konunun başını bilmiyorum ama bu insan evlilik olgunluğuna gelmedi mi? Psikolojik olarak hazır değilse bile aklı selim insan kendini evine adapte etmeye zorlar azcık çaba gösterir.
Umarım her şey yoluna girer en kısa zamanda.
söyledimm psikiyatriye gidelim istersen diye hayr diyor..ne varkii gidelim beraber diyor..sonra inatlasıyordu..ama artk ben gitmiyorm alıstı bu duruma tmm ben ugrar gelirim gec kalmam dedi..evimize gelincede gayet keyifliydi..
iyi bari sevindim :) hayirliaiyla alisir ins :) sen sabirli ol ve kocanla ilgilen. sakin trip atip ona ters gitme. daha kotu uzaklasir sonra allah korusun
sabırlı oluyorum canımm..benm evime gecmeme karısmasın da yeterr..gel diyor ama uzatmıyor artk..
Cutemom özel mesaj klasörün dolmuş mesajım ulaşmıyor sana
BAKTIM olmuyormu bana gerdeğe girdinizmi diyen kaynananaya ağlar benimde hayallerim vardı buradayken nereye kadar böyle der kaynananın eteklerinin tutuşmasını sağlardım
adam , adam anlamıyormu bana bak derdim ben burada tek başıma yemek yemek için akşamları evlendim veyahut senin annende kalıp gencecik yaşımda frijitmi olmamı istiyorsun filan sanırım adamı depresyonun koynundan öbür ucuna fırlatırdım , hiç gelemem .
Peki ne kadar daha süre veriyosun bu duruma? Ne kadar daha her işten çıkışta ailesine sonra kendi evine gelmesine katlanabilisin? O sana bu şehri sevdirmek için ne yapıyor?
deli deliyi görünce sopasını saklar derler
o zaman hemen bu akşam ağlanmaya başla annem beni özlemiş, ben annemi özledim memleketimi özledim burada hiç arkadaşım yok! demeye
vallahi aslında senin kocanı orada bırakığ dahada almamak gerek ya
işte evlilik kutsal kurum etraf işte ellede tutulur değil ama dağ gibi bir sorun ha birde kendinden yaşça küçük veletlerle ne yapıyor ben onu anlamadım birde evlenmiş adam yuh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?