eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Bir süre böle idare et bakalım ve dediğin gibi onu öyle çocuklarla oynarken görünce sınırlerın zıplar o yüzden bırak gıtsın sen haftada bır falan git.

öyle yapacağım canım..haftaya da ailesini bize davet edeceğim öyle de eşimde evimizde olmus olucak..

bizimkinin derdi ne ozaman sizce ?

canim yorumlarin hepsini okuyamadim ama kendimce kafamda olusan sey su: cinsellikte problm yok diyorsun ama belli ki sen farkedememissin. bi erkegin daha ilk haftadan boyle seyler yapmasinin baska bi aciklamadi pek yok. bi sorun var belli ki. bunu da ancak karsina alip konusarak yapabilirsin. al konus siz evlisiniz boyle ustunu kapatarak olmaz. senin icin cok guzel gectigini belirt ki mutlu olsun. ne biliyim belki kendini eksik falan gorup bunalima girmistir cok normal

Cinsel sorun değil adamın psikolojik sorunları var. Daha önce de aynısını yapmış.

Konunun başını bilmiyorum ama bu insan evlilik olgunluğuna gelmedi mi? Psikolojik olarak hazır değilse bile aklı selim insan kendini evine adapte etmeye zorlar azcık çaba gösterir.
Umarım her şey yoluna girer en kısa zamanda.

Cinsel sorun değil adamın psikolojik sorunları var. Daha önce de aynısını yapmış.

himm anladim gormemistim ben bunu. ama yine de evlilik farkli bisry ve 5 yillik bi iliski. cinsel yonden herhangi bir baglantisi oldugunu dusunuyorum. bence esiyle bunu acik acik konusmali. psikolojik bi sorun olabilir ama altinda bence baska bi sebep yatiyo olabilir. ya diycek eve neden alisamiyorsun psikolojik bi sebebpse gel bi terapiste gidelim ben cok uzuluyorum evimizi sevmiyosun diye
ya da iliskimizle alakali problemin mi var diycek

Bilmiyorum böyle de olabilir belki de ama benm mutluluk duydugumu biliyor ki zaten..bunu konussakta söylemez ki banaa..

söyledimm psikiyatriye gidelim istersen diye hayr diyor..ne varkii gidelim beraber diyor..sonra inatlasıyordu..ama artk ben gitmiyorm alıstı bu duruma tmm ben ugrar gelirim gec kalmam dedi..evimize gelincede gayet keyifliydi..

Yeri geldiginde davranslarıyla konsmalarıyla olgun kendisi..ama en büyük sorun ne henüz çözemedimm ama artk kabullaniyor benm direk evime gecmemi.

söyledimm psikiyatriye gidelim istersen diye hayr diyor..ne varkii gidelim beraber diyor..sonra inatlasıyordu..ama artk ben gitmiyorm alıstı bu duruma tmm ben ugrar gelirim gec kalmam dedi..evimize gelincede gayet keyifliydi..

iyi bari sevindim :) hayirliaiyla alisir ins :) sen sabirli ol ve kocanla ilgilen. sakin trip atip ona ters gitme. daha kotu uzaklasir sonra allah korusun

Herkes övünüyor bizim aile yapımız çok güzel biz Türkler birbirine bağlı insanlarız diye ama ben hiç sevmiyorum bu durumu
Çok bağlı olunca da böyle sorunlar çıkıyor işte olgunlaşmamış ana kuzusu erkeklerle uğraşıp duruyoruz:26:
Avrupa'da hiç kimse böyle sorunlar yaşamaz eşiyle.. Ordaki boşanmaların nedeni aileler olmuyor çünkü karışmıyorlarr insanların yaşamlarına ve ona göre yetiştiriyorlar evlatlarını
Sana gelince cnm ailesine bağımlı erkek çok ezdirir eşini Allah yardımcın olsun verecek tavsiyem yok malesef sabırdan başka

sabırlı oluyorum canımm..benm evime gecmeme karısmasın da yeterr..gel diyor ama uzatmıyor artk..

Peki ne kadar daha süre veriyosun bu duruma? Ne kadar daha her işten çıkışta ailesine sonra kendi evine gelmesine katlanabilisin? O sana bu şehri sevdirmek için ne yapıyor?

BAKTIM olmuyormu bana gerdeğe girdinizmi diyen kaynananaya ağlar benimde hayallerim vardı buradayken nereye kadar böyle der kaynananın eteklerinin tutuşmasını sağlardım

adam , adam anlamıyormu bana bak derdim ben burada tek başıma yemek yemek için akşamları evlendim veyahut senin annende kalıp gencecik yaşımda frijitmi olmamı istiyorsun filan sanırım adamı depresyonun koynundan öbür ucuna fırlatırdım , hiç gelemem .

her yolu denedim canım yaa..birde eve her seferinde babasının arabayla geliyor ve onu sabh tkrar oraya bırakıyor dolmusa biniyor tkrar alıyor bizm eve gelmk için..acaba onun için mi istiyor dün cok güzel bi masa hazırladm ve cokta hoşlandı güzel geçti günümüz..sadece aksam yine annelere gel cıkıstı şu özlemiş soruyo bu özlemiş diyor..hayır dedim işlerim var gelmicem sende keske direk evine geçsen dedim bişey demedi..

Peki ne kadar daha süre veriyosun bu duruma? Ne kadar daha her işten çıkışta ailesine sonra kendi evine gelmesine katlanabilisin? O sana bu şehri sevdirmek için ne yapıyor?

ünv.dede gezdiğim için bu şehri sanırım alıstım sanıyor onun için çabası yok..çok şükür oraya gitmem için zorlamıyor ya beni yavaşca oda direk evimize gelicek diye umuyorum ve sürekli diyorum evimize gel direk diye..

deli deliyi görünce sopasını saklar derler
o zaman hemen bu akşam ağlanmaya başla annem beni özlemiş, ben annemi özledim memleketimi özledim burada hiç arkadaşım yok! demeye

vallahi aslında senin kocanı orada bırakığ dahada almamak gerek ya
işte evlilik kutsal kurum etraf işte ellede tutulur değil ama dağ gibi bir sorun ha birde kendinden yaşça küçük veletlerle ne yapıyor ben onu anlamadım birde evlenmiş adam yuh.

kafa dağıtıyormuşş sanırım yanlışlarını yavas yavas idrak edicek..bu özleme olayları sökmez git gör der iyi biliyorum..ama yinede biraz çıtlatayım kimsem yok sıkıldım demeye..geçende evimi cok seviyorum falan dedm ev hanıma olmakta güzel aslında die..istersen calısma rahatına bak diyor güzelce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…