- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
konu sahibi arkadaş sabrına hayran kaldım , hala sakinliğini koruyup eşin çocukmuş gibi eve gel diyorsun her gün.hoş gerçi hala çocuk olduğunu anladım anlattıklarınızdan . bırak gelmeyiversin kendi sorumluluğunu bilip gelmek isterse gelsin. sen çağırma gitme de bir dene bakalım kaç gün böyle devam edecek. evlenirken ayrı bir evi olacağını biliyordu sanırım. ve bir yetişkin insana bir kere iyi niyetli davranılır senin duygu ve düşüncelerini önemsemeyip iyi niyetine rağmen hala aynıysa al karşına bu şehirde yalnız olan benim sen değilsin. benim buraya alışmam gerekiyor , senin değil vs. tarzında bir konuşma yapmanı öneririm.
eşi bebelerle takılıyor ben buna nasıl takıldım anlatamam ya
kesinlikle katılıyorum . ve konu sahibi arkadaş olayı çözmek yerine sadece eşine anladığım kadarıyla eve gel diyip duruyor.
neden her seferinde kadın fedakarlık yapmak zorunda neden sadece evin sorumluluğu kadında olmalı .
evlenmeyi biliyorsa o ADAM sorumluluğunu almayı bilecek. benim bu konudaki öngörüm sanki ilerde kv. ile beraber aynı evde yaşanacak.
canım sadece keske direk evimize gelsen diyorum artık cıktıgımda direk eve geciyorum ve gel demeden geliyor..dünde takılmamıs kimseyle yorgunmus uyumus orada sonrada eve geldi..çözmeye çalısıyorum herseyi söylüyorum amaa hala benmde istediğim gibi değil hiçbirşey..
Sevgili konu sahibi arkadasım yapacağın en güzel şey, evine gitmek olacak tabiki. Ve eşine kızma anlayış göster içinde bulunduğu psikoljik durum onu gerektiriyor anladığım kadarıyla..ben evimize gidiyorum de ve bir daha evinden cıkma. Hep birşey bahane et,işim var çamaşır yıkıyorum tatlı yapıyorum evimizi süslüyorum falan de.
Eşine de sakın kızma,söylenme anlayışlı bir eş olmaya çalış. Yaşadığı durum zor olsa gerek. Elbette senin durumun daha zor ama burada olay senin elinde.
Eşine istediğin yerde kal hayatım nerede daha mutlu olursan de. Sana kızmıyorum, sanırım biraz kafan karşık yada henüz alışamadım.Olsun problem değil. Tabiki benim yanımda olmanı isterim ama sen BİLİRSİN de. Bak bu cümle cok önemli.. Şuana kadar yaptığın baskıcı tavrından vazgectiğin an o sana doğru gelecek ve zamanla alışacak.
Burada eşine kızan herkesi sağduyuya davet ediyorum Hepimiz bazen saçmalıklar yapıyoruz,geriye dönüp bunu ben mi yapmışım ben mi demişim diyoruz. Lütfen eşinin psiklojik durumunu hayatı boyunca neler yasadığını, özlemlerini korkularını bilmeden üzerine gitmeyin.
Ve kesinlikle psikiyatri değil bir psikologtan yardım alın.
Aaa ne ayip yasi kac esinizin bilmiyorum ama hic olgun degil bu yaptigi mantiklida deyil anlsmadim evli barkli adamsin mutlu mesut yasasana esinle kendi yuvanda diyen lazimdaha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
Son durum nedir
Alisti mi evinize yoksa hala gidiyor mu ailesine?
Arkadaşım ben de 20 gündür evliyim on yıllık sevgilimle cok isteyerek evlendik o da ayni seyi söyledi gecen gün garipsedim. Gerci oyle anama gidim falan durunlari yok ama eve alisamadigini söyledi. Bende bu ne yahu sen hatun olmuşsun ben koca. Bende zorlanıyorum ama sesimi çıkarmıyorum sende boyle dersen ben neye guvenicem kime dayanicamda bu evlilige alisicam dedim. Haklisin dedi bidada demedi i günden beri daha iyi idare ediyor. Umarim sende cozersin:-D
Allah bozmasın sevindim. Inşaallah daha da düzelir :)
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
kızlar size birşey soracağım birde düğünün sonrarına yakın duvağımın ovarlağı sökülmüştü biraz bizmde bi tanıdık ama kadın bizi hiç çekemez ilk zamanlar beni abime ispiyonlamıştı..o kadın geldi eğildi gelinliğime napıosun dedim düğünleyeyim basmasınlar dedi..dünde yakın bi abimin dikkatini cekmiş o sordu düğüm attılar gelinliğine bak dedi git sök hayr dedim duvağıma yaptı onuda kestişim evimize geçtiğimizde..anneside düğüm işleri sakat işlerdir demiş..acaba kötü niyet olabilir mi ??
kızlar size birşey soracağım birde düğünün sonrarına yakın duvağımın ovarlağı sökülmüştü biraz bizmde bi tanıdık ama kadın bizi hiç çekemez ilk zamanlar beni abime ispiyonlamıştı..o kadın geldi eğildi gelinliğime napıosun dedim düğünleyeyim basmasınlar dedi..dünde yakın bi abimin dikkatini cekmiş o sordu düğüm attılar gelinliğine bak dedi git sök hayr dedim duvağıma yaptı onuda kestişim evimize geçtiğimizde..anneside düğüm işleri sakat işlerdir demiş..acaba kötü niyet olabilir mi ??
Anne öyle canım düğüm işi sakat iş. Sökmezler iyi yapmışsın evinizdede bol bol ayetel kursiyer felak nas sürelerini oku. Îmâm nikahı kıyılırken bile kimseye söyletmemiştik biz hatta kimse ellerini bile başlayarak oturmadı hoca uyardı hepimizi düşün yani bişey varki bunlara dikkat edin diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?