eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

konu sahibi arkadaş sabrına hayran kaldım , hala sakinliğini koruyup eşin çocukmuş gibi eve gel diyorsun her gün.hoş gerçi hala çocuk olduğunu anladım anlattıklarınızdan . bırak gelmeyiversin kendi sorumluluğunu bilip gelmek isterse gelsin. sen çağırma gitme de bir dene bakalım kaç gün böyle devam edecek. evlenirken ayrı bir evi olacağını biliyordu sanırım. ve bir yetişkin insana bir kere iyi niyetli davranılır senin duygu ve düşüncelerini önemsemeyip iyi niyetine rağmen hala aynıysa al karşına bu şehirde yalnız olan benim sen değilsin. benim buraya alışmam gerekiyor , senin değil vs. tarzında bir konuşma yapmanı öneririm.

eşi bebelerle takılıyor ben buna nasıl takıldım anlatamam ya

eşi bebelerle takılıyor ben buna nasıl takıldım anlatamam ya

kesinlikle katılıyorum . ve konu sahibi arkadaş olayı çözmek yerine sadece eşine anladığım kadarıyla eve gel diyip duruyor.

neden her seferinde kadın fedakarlık yapmak zorunda neden sadece evin sorumluluğu kadında olmalı .

evlenmeyi biliyorsa o ADAM sorumluluğunu almayı bilecek. benim bu konudaki öngörüm sanki ilerde kv. ile beraber aynı evde yaşanacak.

canım sadece keske direk evimize gelsen diyorum artık cıktıgımda direk eve geciyorum ve gel demeden geliyor..dünde takılmamıs kimseyle yorgunmus uyumus orada sonrada eve geldi..çözmeye çalısıyorum herseyi söylüyorum amaa hala benmde istediğim gibi değil hiçbirşey..

Sevgili konu sahibi arkadasım yapacağın en güzel şey, evine gitmek olacak tabiki. Ve eşine kızma anlayış göster içinde bulunduğu psikoljik durum onu gerektiriyor anladığım kadarıyla..ben evimize gidiyorum de ve bir daha evinden cıkma. Hep birşey bahane et,işim var çamaşır yıkıyorum tatlı yapıyorum evimizi süslüyorum falan de.
Eşine de sakın kızma,söylenme anlayışlı bir eş olmaya çalış. Yaşadığı durum zor olsa gerek. Elbette senin durumun daha zor ama burada olay senin elinde.
Eşine istediğin yerde kal hayatım nerede daha mutlu olursan de. Sana kızmıyorum, sanırım biraz kafan karşık yada henüz alışamadım.Olsun problem değil. Tabiki benim yanımda olmanı isterim ama sen BİLİRSİN de. Bak bu cümle cok önemli.. Şuana kadar yaptığın baskıcı tavrından vazgectiğin an o sana doğru gelecek ve zamanla alışacak.

Burada eşine kızan herkesi sağduyuya davet ediyorum Hepimiz bazen saçmalıklar yapıyoruz,geriye dönüp bunu ben mi yapmışım ben mi demişim diyoruz. Lütfen eşinin psiklojik durumunu hayatı boyunca neler yasadığını, özlemlerini korkularını bilmeden üzerine gitmeyin.
Ve kesinlikle psikiyatri değil bir psikologtan yardım alın.

Allah sana peygamber sabrı vermiş gerçekten. Ben senin yerinde olsaydım oouuvv ortalığı katıp karıştırmıştım çoktan. Ya da bilemiyorum ki belki de bekara boşama mevzusudur. Ama bence artık biraz sert yap.

Eşini de anlamaya çalışıyorum aslında ne bleyim tüm düzen değişiyor. Psikolojik olarak çok etkilenmiş ama bu saçma sapan davranmasını gerektirmez bu nedir yaa 1 haftalık gelinken sizin evden çıkmamanız aşk yaşamanız gerekirken adam buhran geçiriyor.

Umarım en kısa zamanda yoluna girer herşey... Ama bence biraz sert yap...

bu konuda haklısınız tepkili davrandığım zamanlar benide zorla annelerinde getirttiriyordu..şimdi gayet sakin davranıyorum işlerim var diyorum dün ona güzel bi masa hazırladım o yuzden ütülerimi erteledim oda gördü yine gel diyor ama zorlamıyor beni sen ugra gec kalma gel diyorum cok sükür evimde huzurum var..ve suan bi etkinlik yapalım dediğim de bi dur diyor bi ay sonunu bekliyor parasını alıp krediyi ödeyip rahatlamak istiyor sanırm..ama artk istediğim gibi olsun istiyorum sabrımın tükenmesinden korkuyorum..

Aaa ne ayip yasi kac esinizin bilmiyorum ama hic olgun degil bu yaptigi mantiklida deyil anlsmadim evli barkli adamsin mutlu mesut yasasana esinle kendi yuvanda diyen lazim

Arkadaşım ben de 20 gündür evliyim on yıllık sevgilimle cok isteyerek evlendik o da ayni seyi söyledi gecen gün garipsedim. Gerci oyle anama gidim falan durunlari yok ama eve alisamadigini söyledi. Bende bu ne yahu sen hatun olmuşsun ben koca. Bende zorlanıyorum ama sesimi çıkarmıyorum sende boyle dersen ben neye guvenicem kime dayanicamda bu evlilige alisicam dedim. Haklisin dedi bidada demedi i günden beri daha iyi idare ediyor. Umarim sende cozersin:-D

tatlım son durum artık orda kalalım diyee ısrar etmiyor ben işten direk eve geçiyorum oda ailesine uğruyor ve en gec 8 gibi geliyor evimize evdede güzel vakit geciriyoruz..hergün birilerinin beni özlediğini söylüyor..sabh anahtarı verdim direk eve gec diye hayr ugramam lazm dedi sen bugun oraya gel dedi hayr dedi gel diyorum dedi ve işe gitti..ama gitmeyeceğim işlerim var oda erkenden eve gelicek inş..

Alisti mi evinize yoksa hala gidiyor mu ailesine?

canım sadece cıktığında uğruyor..arabayı alıp eve geliyor kalalım diye veya alısamadım diye bişey söylemiyor söylese kızacağım biliyor..aliştı nerdeyse herseye çok şükür daha da iyi vakit geçirmeye başladık evde geldiğinde hep mutlu benmle ilgileniyor..

26 yasında kendisi..canım söylüyorlar inan sürekli dün ailesinden konusuyorduk annen demiyordu yine mi geldin fln diye sordum espirisine..yok yaa ben bugün baya konustuk dedi sormadım ne konusmuslar ama artık kalalım demediğine göre kafasına dank etti demektir..sadece cıkısta ugra beraber geçeriz arabayla diyor kabul etmiyorum..ha birde bu streslerden falan eskisi kadr beraber uzun süre muhabbet etmiyorduk artk oda düzeldii anlatıyor gülüyoruz..

Allah bozmasın sevindim. Inşaallah daha da düzelir :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

kızlar size birşey soracağım birde düğünün sonrarına yakın duvağımın ovarlağı sökülmüştü biraz bizmde bi tanıdık ama kadın bizi hiç çekemez ilk zamanlar beni abime ispiyonlamıştı..o kadın geldi eğildi gelinliğime napıosun dedim düğünleyeyim basmasınlar dedi..dünde yakın bi abimin dikkatini cekmiş o sordu düğüm attılar gelinliğine bak dedi git sök hayr dedim duvağıma yaptı onuda kestişim evimize geçtiğimizde..anneside düğüm işleri sakat işlerdir demiş..acaba kötü niyet olabilir mi ??

olur mu olur. Seni çekemeyen kadın niye duvağına basmasınlar diye öyle yapsın ki bana hiç mantıklı gelmedi. Birde bu kadının bekar kızı var mı? yada kendi bekar mı? Gelin duvağından ip koparıp büyü yapılıyormuş. Bekar kızın kısmeti açılması için, şimdi internetten araştırdım

Anne öyle canım düğüm işi sakat iş. Sökmezler iyi yapmışsın evinizdede bol bol ayetel kursiyer felak nas sürelerini oku. Îmâm nikahı kıyılırken bile kimseye söyletmemiştik biz hatta kimse ellerini bile başlayarak oturmadı hoca uyardı hepimizi düşün yani bişey varki bunlara dikkat edin diyorlar.

Aynen öyle canım. Düğüm işi sakat iş.sökmekle iyi yapmışsın. Evinizdede bol bol ayetel kürsi felak nas sürelerini oku.imam nikahı kıyılırken bile kimseye söylememiştik kıyılcağı zamanı.hatta kimse ellerini bile bağlayarak oturmadı hoca uyardı hepimizi düşün yani birşey varki bunlara dikkat edin diyorlar. Bu yazım daha açıklayıcı oldu sanırım diğeri ıpad in azizliğiydi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…