eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

te allam ya cocuklarla mi oynuyor..

Canim ozel ama sorcam. Sana karsi cinsel ilgisi nasil? Normal mi hersey? Soran oldu mu bilmiyorum

Yaa bu konuda problem yok yazmıstımm gidip dönelim diyor ya birazda beni istediği icin ama gece orda kalmak istiyor işi bahane ediyor nasl gidicem diyor...

aldığın yere geri bırak sen o adamı
tövbe tövbe
daha neler duycaz

eşin kaç yaşında çok merak ettim
ya evliligin ilk günlerinde annesigilde ne işi varmış
senin yerinde olsam ben evimde kalırım
oda kalsın ailesinde
arama sorma
mecbur dönecek yanına

dün tartıstık ve ailesine dememe rağmen bırakmadılar beni evime bende sabh uyanıır uyanmaz cıktım onlardan eşimi görmemek icin..bugunde aramadı suana kadar ve ben cıkısta evime gececeğimm..

dün tartıstık ve ailesine dememe rağmen bırakmadılar beni evime bende sabh uyanıır uyanmaz cıktım onlardan eşimi görmemek icin..bugunde aramadı suana kadar ve ben cıkısta evime gececeğimm..

sen evinde takıl
beyfendi anasıgilde gönlünü eglesin iyice
kaç yaşında eşin

şuan evinizde değilmisiniz?
yeni evilisiniz yani insan eşini ister başbaşa kalmak ister eşiniz bunları istemiyor mu?

calısmaya basladık ikimizde ve kendisi bnden 1 saat önce cıkıyor direk anasına ve benide zorla oraya getirttiriyor..sonra da aksam evimize gidelim dediğimde sorun yasıyoruzz dün tartıstık en sonundaa ve ben bugun evime gececeğimm ne olucak bilmiyorum..

konu sahibi kardeşim..
öncelikle şunu belirteyim. evlilik hiçte filmlerde görüldüğü gibi mükemmel yada her anı gülmeli geçen bi kurum değil bunu bil.
ikincisi evlilik sabretmenin yanında yapıcı yaklaşma ve beraberinde herşeyi büyütmeme bir anda celallenmeme ve ufak bi anlaşmazlıkta aklına olmuyor böyle napcam ben dememekle mümkün.. şunu aklından hiç çıkarma çözülmeyecek düzelmeyecek hiçbirşey yok şu hayatta. sen yeterki çözüm ararken sabretmesini ve sabrederkende adım atarak düzelmesine çalış.. köşede oturarark yada ağlayarak değil. onunla konuş asıl derdini öğren bunu burda bulamazsın. asıl derdini öğrenincede aranızda ortak karar alın. ona evlendiğini artık evin reisi ve koca olduğunu senin annen baban o olduğunu dile getir..
unutma yapıcı ol inatlarınız ayet değilki vazgeçilmez olsun. karşı tarafıda dinlemek gerek kendinden de bazen vazgeçebilmek gerek. sen en ufak bi konuyu buralara getirirsen seni boşarlar olan sana olur. en güzel çözüm onunla ciddi ciddi konuşup konuşulana göre karar alma. herşeyi konuşunca kendiliğinden çöüzülecek. (İnşaALLAH)

Son düzenleme:

siz tavrınızı koyun.
akşamda evinize geçin, gelirse artık gelir.
gelmezse de ciddi bir sorun var demektir.
hiç hoş değil bu durum, ailesi de tepki göstersin gerekirse almasınlar eve.
böyle olacaksa niye evlendi hayretlik cidden

yaptığın yemeklerini mi beğenmiyor acaba veya ev ortamında titiz mi. annesinde görüp sende görmediği şeyler vardır belki bi düşün. bu ev düzeni yemek olabilir. yada özel belki ama evlilik öncesinde ilişkiye girdiniz mi. ? . isteksizlik burdan kaynaklanıyor olabilir. ilk geceden gtmesi abes yani..

haklısınızz..caresizlik icindeyim sadece nerden nasıl baslayacagımı bilmiyorumm..ama hatasızım demiyorumm sabrettim cok sabrettim ve bu konuları konustugumuzda bilincindeydi herseyin benden cok o isterken anlam veremiyorum..hayalleri varken bana bunları yasatmasına inanamıyorumm..simdi dün tartıstık ve ben evime gitmek istiyorum dediğimde o gidip dönücez dedi :s ve tartıstık aileside tepsi gösterdi istemiyorz dedi ve bu saate kadr görüsmedik ben aksama evime gideceğim ne olacak ne yapacagım bilmiyorumm..

Çok fazla yüz vermişsiniz..

Taviz tavizi doğurur...

Aramamasına niye takılıyosunuz, evli bir adama hiç kimse işten sonra evine gideceğini hatırlatmaz, oldu olacak yatmadan muhallebi yesin de yatsın..

Böyle bişeyi ilk defa duyuyorum...kesinlikle arayıp sormayın, ararsa "ben evimde olucam, başka evde kalacak olsaydım, evlenmez babamın evinde otururdum, sen de nerde kalmak istiyosan orda kal, küçük çocuk değilsin ki, kulağından tutup evine getireyim, keyfin bilir... "diyin...

Bu kadar yüz vermeyin adamlara, tepenize çıkıp inmezler bir daha...

Kimse sizin mantığınıza uymayan birşeyi, zorla kabul ettirip yaptıramaz...

Gerekirse kavga edin, küs kalın, ayrı kalın, ama çizginizden taviz vermeyin...

Bir süre sonra sizi tamamen yok saymaya başlar... çok üzülürsünüz...

Allahım yardımcınız olsun...

ne yapacağını bilmek için çözümü burası değil..

Kocan yani eşin verecek bunun cevabını. Onunla ayrıntılı olarak konuşacaksın. Kaçmakla konuyu kapamakla bi yere varamazsınız..

konu sahibi arkadaş abartıyor yani öyle mi.
çok ilginç buldum konuya bakış açınızı.
adam yeni evli annesinin dibinden ayrılmıyor, nedeni ise işe gitmesi zor olurmuş...
bu dediklerinizi konu sahibinin eşi hak ediyor. evet evlilik hi dışardan göründüğü değil doğru.
madem işine evinden gidemiyor işine uygun yerde ev tutsaymış. siz diyorsunuz ki o senin annen baban artık sabredin sineye çekin
bir bayanın böyle düşünmesi çok ilginç

güzel arkadaşım;
adamın belliki bir sıkıntısı var ve bunu biz burda bilemeyiz. ancak sallarız oda tutarsa tutmazsada yanlış şeylere sebep oluruz. onunla ayrıntılı konuşmalı hemfikir oluncaya kadar konuşmalı.. ufak bi anlaşamzlıkta nedeni ne olursa olsun hemen kestirip atmanın ağırlığını koy hep böyle yapar demenin hiç bi faydası yok. çünkü ters tepmesi muhtemel mi evet.. o yüzden bi süreliğine alttan alıp ortak noktada buluşması kime zararı olur..

bilemiyorum yani. konu ufak değil.
ayrıca konuyu buralara getirdi diye ''seni boşarlar'' demenizde çok yakışıksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…