keşke konuyu da özet geçseydiniz mesajınızda.. konu ne ki CADIARZU
Ben hatırladım, ama kendi aramızda yazıştıklarımızın ucu hakikaten başka yerlere gidince hâliyle kapanmış konu.
Ben çıkmıştım bi ara, döndüğümde geriye bir şey kalmamıştı. Benden sonra konu sahibi başka detaylar verdiyse bilmiyorum. Ama ben açıkçası eşinin orayı biraz da kaçış olarak gördüğünü düşünmüştüm. Sanırım bunu düzeltse düzeltse aile büyükleri tatlılıkla düzeltebilir, ama kendini körü körüne yardıma adamışsa kendini ve ailesini yok sayıp o zaman çok zor. Ama kendi ailesinin rızkını başkalarına yedirmenin kul hakkına girdiğini bilmeliydi.
cnm şimdi baştan anlatmaya kalksam tekrar kapanıcak kısaca üstü kapalı bile olsa anlatayım eşimin sürekli gittiği evini ve ailesini ihmal dercesinde kendini kaptırdığı bir dini topluluk yeri var sürekli orada gitme dediğimde sürekli tartışıyoruz kavga gürültü eksik olmuyor 3 sendir hergün orada ne benimle nede oğlumla hiç ilgilenmiyor ne yaptıysam vazgeçiremediğim gibi artık sevgi aşk denen kelimelerde anlamsız kaldı aramızda geçen hafta yatağını bile ayırdı o derece yani maddi manevi sıkıntı yaşatıyor ailesiyle konuştum ama onlarda bir yere kadar müdahale ettiler ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım ya arkadaşların ya biz dediğimde gayet sakin arkadaşlarım diyen bir insn var karşımda boşanma kelimesini kullandığımdada tamam nereye istersen git diyor sırf gözü korksun belki gitmez bizi yanlız bırakmaz aklı başına gelir die dedim ama nafile konu böyle işte arkadaşlar
cnm şimdi baştan anlatmaya kalksam tekrar kapanıcak kısaca üstü kapalı bile olsa anlatayım eşimin sürekli gittiği evini ve ailesini ihmal dercesinde kendini kaptırdığı bir dini topluluk yeri var sürekli orada gitme dediğimde sürekli tartışıyoruz kavga gürültü eksik olmuyor 3 sendir hergün orada ne benimle nede oğlumla hiç ilgilenmiyor ne yaptıysam vazgeçiremediğim gibi artık sevgi aşk denen kelimelerde anlamsız kaldı aramızda geçen hafta yatağını bile ayırdı o derece yani maddi manevi sıkıntı yaşatıyor ailesiyle konuştum ama onlarda bir yere kadar müdahale ettiler ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım ya arkadaşların ya biz dediğimde gayet sakin arkadaşlarım diyen bir insn var karşımda boşanma kelimesini kullandığımdada tamam nereye istersen git diyor sırf gözü korksun belki gitmez bizi yanlız bırakmaz aklı başına gelir die dedim ama nafile konu böyle işte arkadaşlar
"neden gidiyor?" desem çok mu saçma bir soru olur? yani birileri mi çağırıyor, niye orada sürekli? ne diyor sorduğunuzda?
çok soru sordum sanırım bilmiyorumkismile
cok uzuldum canım ..her seyın makulu güzel esın bu olayı abartmıs ;acaba sorunlarını oraa attıgını mı dusunuyor o yuzden oradan cıkmak ıstemıyor olabılır ..ona soyle dedın mı tamam dındarlık guzel bır sey ben de ısterım huzurlu bır yuvamız olsun manevıyat dolu ama sen basta Allahın sana emanetı olan benı ve cocuklarımızı ıhmal edıyorsun bu yaptgının dındekı yerını oradakı arkadaslarına bır sorar mısın ?
sız ona emanetsınız neden boyle davranıyor acaba baska sıkıntılarınız var da bunu bır kacıs olarak mı goruyor hanı ıktırayım da cekıp gıtsın mısalı
boşanmak ayrılmak o topluluklarda öyle düşünen insanlarca hoş karşılanmaz benmi yanlış biliyorum.bide işin şu tarafı var tvlerde çıkan bi adam vardı annesiyle babasına etmediğini demediğini bırakmamıştı.o topluluğa gitmesini istemedikleri için onları inkar ediyodu.bu nasıl bi çelişkidirki dinimizce günah olan herşeyi kendi çıkarları için o insanların beyinlerini yıkayıp kendi amaçlarınca kullanıyolar.allah görsün bu insanları sizide mutlu yuvanıza geri kavuştursun..
Kimsenin tercihlerine diyecek birşey yok, ama aşırısına kaçıp ( ki aşırısı kime göre nedir, orasıda tartışılır) ailesini ihmal edilecekse diyecek şeyler vardır. Bu tarz konulara girmek istemiyorum ama, bu dünya ile ilgili sorumluklarını unutmak, ailesini ihmal etmek, diğer konuda yaptıklarının fazlalığıyla eş değer değil malesef. İki tarafında dengesi iyi tutulmalı, ne bu dünyadan vazgeçilmeli, ne de öbür dünyadan. Ve bu işin içini bilen insanların bunu da bilmesi lazımdı. Konuşun diyeceğim, konuşmanında manası kalmamış, ısrarla anlatmaya devam edin, eğer hala anlamıyorsa, o zaman artık karar size kalmış. Ya böyle devam edip sıkıntı yapmayacaksınız ya da yolları ayırmak kalıyor geriye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?