- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Evet belirli bir sure hep sen sarilacaksin istedigin neyse soylemek yerine yapacaksin zamanla esinde bu duruma alisacak ve o da sarilmaya baslayacak :)Iyi geceler... Derdim tam başlıktaki gibi. Ben tensel temastan hoşlanıyorum sevildiğimi anca öyle anlıyorum. Ama eşim cinsellik istemiyorsa durup dururken asla sarılıp öpmüyor. Hep ben sarılıyorum. Eşimle aramızdaki iletişim, cinsellik güzel yani başka yönlerden ilgili ama bu konu beni üzüyo ... konustumda bu konuyu ama değişim yok. Hep ben mi sarılacagım böyle
Tabiki bırakabilirsiniz.. 1 yıl oldu evleneli degisirmi bundan sonra...Konunuz fazla yorum alabilir şunu buraya bırakayım belki dikkat çeker. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tekir-kiza-yuva-ariyoruz-2-aylik.1013550/
Bazı insanlar tensel temastan çok hoşlanmıyorlar ancak o da zamanla alışacaktır size uyum sağlayacaktır
Benim zoruma gidiyo hep sarılan öpen taraf olmak 4 gündür dışarı çıktığımız zaman hariç eli elime değmedi.Evet belirli bir sure hep sen sarilacaksin istedigin neyse soylemek yerine yapacaksin zamanla esinde bu duruma alisacak ve o da sarilmaya baslayacak :)
Değildi işte... hep sarılıp operdi evlenince her an ulasabilecegi biri olmam kendini geri çekmesine sebep oldu sanırım.Yapısı gereği sevdiğini belli edemiyor sanırım, flört döneminde de mi böyleydi?
Siz niye sarılmıyorsunuz demeyin de mesela şuan sarılmana çok ihtiyacım var, sarılsana bana derseniz , onun sizi iyi hissettirdiği anlayacaktır ve zamanla daha fazla sarılacaktır diye düşünüyorum. Ama yapmıyorsa da kişilik meselesi. Ben de önceden tensel temastan pek hoşlanmazdım. Arkadaşlarım falan da bilirdi öyle mıncırmak vıcık vıcık sevmek tarzı şeyler yapmazlardı. Zamanla daha normalleşmeye başladım. Evliliğimde de etkili oldu bu muhtemelen eski halim olsa eşiniz gibi biri olurdumTabiki bırakabilirsiniz.. 1 yıl oldu evleneli degisirmi bundan sonra...
Aslında erkekler tensel iletişim severler ama sizin ki belki sevmiyordur böyle şeyler.Benim zoruma gidiyo hep sarılan öpen taraf olmak 4 gündür dışarı çıktığımız zaman hariç eli elime değmedi.
Hmm ben hep böyle olduğunu düşünmüştüm. Aynı evde olmak etkilemiş olabilir. Özletin kendinizi.Değildi işte... hep sarılıp operdi evlenince her an ulasabilecegi biri olmam kendini geri çekmesine sebep oldu sanırım.
Siz niye sarılmıyorsunuz demeyin de mesela şuan sarılmana çok ihtiyacım var, sarılsana bana derseniz , onun sizi iyi hissettirdiği anlayacaktır ve zamanla daha fazla sarılacaktır diye düşünüyorum. Ama yapmıyorsa da kişilik meselesi. Ben de önceden tensel temastan pek hoşlanmazdım. Arkadaşlarım falan da bilirdi öyle mıncırmak vıcık vıcık sevmek tarzı şeyler yapmazlardı. Zamanla daha normalleşmeye başladım. Evliliğimde de etkili oldu bu muhtemelen eski halim olsa eşiniz gibi biri olurdum
Yapıyorum bir yeri agrıdığı zaman beni opmedikce anlamı yok sadece kuru bir teşekkürederSana masaj yapayım mı de, bak nasıl hoşlanıyor tensel temastan
Hmm ben hep böyle olduğunu düşünmüştüm. Aynı evde olmak etkilemiş olabilir. Özletin kendinizi.
Cinsellik yasayamayacağımız bir durumda olsam buyukce sevgi eksikliği hissederim esimde zaten tahmin ediyorum. Bana sadece cinsel anlamda yaklaşıyorsunda dedim ona. Kabul etmedi esinizin dediğine benzer şeyler dedi...Kim ne anlarsa anlasın, sarılmayan öpmeyen adam sevmiyordur bu kadar net!
Eşim hep der hayvan mıyız biz ki sadece cinsi münasebet için yaklaşalım? !
Yeri gelir uzun süre cinsellik yaşamazsın ( hastalık vs durumları) işte sizin eşiniz gibi olan adamlar buna anlayış göstermez.
Evlilik zor sevgililik donemindeki ozlemeler azaliyor haliyle cabasiz olmaz birsey malesef sen sarilmaya devam et :)Benim zoruma gidiyo hep sarılan öpen taraf olmak 4 gündür dışarı çıktığımız zaman hariç eli elime değmedi.
Uzak durmayı denedin mi? Bence uzak dur, o uğraşsın. Gıcık edici bir durum çünkü kedi gibi sıcaklığı, teması, sırnaşmayıseven birisi olarak bana çok zor gelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?