Eşim evlendigimizden beri sarılıp öpmüyor

Pavlov gibi mi

Bende böyle düşünüyorum ( siz dönemsel yaşıyorsunuz galiba ama eşimin her zamanki hali bu.

Banada öyle olacak gibi geliyor ( sizde cok mutlu olun insallah

15 dkda sıkılır
Yani olabilir,bence 15 dk benim icin yeterli bi suredir,fazlasi daraltır insani.hic sarilmamasindan iyidir diymi??takma kafana bu kadar.bence esin seni seviyordur.herkes hoslanmayabilir dedigim gibi.bence 15 dk da yeter insan 1 saat sarilamaz ki havalarda isindi :))))

Kışın da aynı.. daralıyo olabilir ama karım mutlu olacaksa deyip sarılması lazım bence.

Ben beynimdeki algıyı yıkamıyorum. Sevmek=sarilmak öpmek kokusunu icine cekmek olarak kodlanmış beynime. Esim sarılıp koklardı beni evlilik öncesi. Şimdi noldu?
Evlilik öncesi olduğundan farklı davranmış demekki mutlu etmek için şimdi olduğu gibi olmuş olabilir nasıl olsa artık evlisiniz sürekli berabersiniz

Nasıl ozletebilirim
Yaklaşmayın, o size cinsellik için yaklaştığında onun normalde odluğu gibi davranmaya çalışın. cepte keklik gibi görünce öyle oluyor malesef. Sevgiliyken muhtemelen cinsellik yaşamadığınız için o arzusunu öperek sarılarak geçiriyordu ama şimdi durum farklı. Mesela deyinki sen bana gün içerisinde sarılıp öpmeyince ben senden uzaklaşıyorum. Cinsel bişeyler yaşamak çimden gelmiyor. Ya bana sevgililiğimizdeki gibi davran ya da ben sen talep ederken istemediğimde sorgulama nedenini, çünkü ben sana şuan sinyalleri veriyorum.

Bunu yaptım bir kere nedeninide aynı dediğiniz gibi açıkladım tamam deyip hemen asıyo suratını ve ben yaklaşana kadar gelmiyo

Bende böyle düşünüyorum ( siz dönemsel yaşıyorsunuz galiba ama eşimin her zamanki hali bu.
Her zamanki hali bu diyebilirim galiba artık. Bana sıra gelmiyor. Öncelikleri farklı.
Kısacası çok iyi anlıyorum ruh halinizi. Bi kadın için çok daha önemli ilgi görmek. Ben bazen uyumadan sarılıyorum mesela. İhtiyaç duyuyorum resmen. Ama onun öyle bi ihtiyacı yok.

Evlendikten sonra herşeyiniz aynı devam eden çok çok az çift vardır belki %5. Yani insan olarak doğamızda var bu. Hem özlem olmuyor hep yanyana hemde kaybetme korkusu azalıyor
Biz evlilik öncesi de biraz bir şeyler yaşıyorduk cinsellik adına ama az buluştuğumuz için çok düşüyordu üstüme. Kendimi nasıl ozletebilrim aynı evde acaba

Ama konu sahibinin eşi kadar değilmiş. Baksana diyor ki önceden böyle değildi. Senin kocanın ki yağı meselesi ama belli. Olsun yine de aynıyız. Tabi sürekli olmaz da, sürekli olmasa da olmaz. Ara sıra da hissetmek, sarılmak lazım. Hiç yapmıyormuş, üzüldüm. Sizdeki nasıl ?

Evet ya hiç ihtiyacı yok eşiminde. Şaşırıyorum bazen. O kadar kendi halindeki bu konuda. Kadınların daha fazla ilgiyi hakettiğini kendiside düşünür ama bu konu içten geldiği için olmuyo galiba gelirken şunu al denilince alması gibi değil...

Yok canim benim esimde cok nadirdir yani.hatta derim ona sen ben gelmeden bana sarilmiyorsun opmuyorsun falan diye soylenirim bazen.oda öyle gelir sarılır falan.cok nadir bazen kendiliginden gelir.ama genelde hep ben giderim.yapısı böyle adamın.sanki esime sarilmazsam opmezsem o gün bombos gecmis gibi gelir bana.konu sahibinin esi 15 dk da sıkılıp kalkiyormus.simdi mesela bende bi 15 dk sonra kalkardim sahsen.cok uzun sure sarilmak ta daraltır insani diye düşünüyorum ama herkes farkli tabii...

İşin kötüsü sen istediğinde yapınca anlamıda kalmıyor.

15dk sarılma derken tv izlerken yanına oturup kolumu atıyorum öyle ahtapot gibi bi sarılma hayal etmeyin yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…