- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Pavlov gibi miZaten evlendim tamam falan diye düşünüyor olabilir. Ona kaybetme korkusu yaşatmalısınız, kolay insan olduğunuzu görmemeli. Ve kendi aranızda bir şifre oluşturun. Mesela en çok size hitap ederken hangi kelimeyi söylüyorsa o kelimeyi söylediği an ona sarılın. Böylece beyni "aşkım" kelimesini söylerken sarılmayı da bekleyecek bir süre sonra. Böyle şeyler işte :)
Bende böyle düşünüyorumHah konu tam denk geldi bana. Ne kadar can sıkıcı bi durum çok iyi biliyorum. Çünkü ben normalde çok mıçmıç biri deilim ama sevdiğim insanlara dokunmadan duramam. Böyle zamanlarda bi üyenin de dediği gibi bende sevmediğini düşünüyorum.
Banada öyle olacak gibi geliyorİnşallah o Size ayak uydurur ve hep mutlu olursunuz.. ben sadece bi noktadan sonra bir taraf pes edecek savasmayacak ve o da siz olacaksınız gibi düşünüyorum umarım öyle olmaz .. ben direndigim herşeyde başarısız oldum mutsuzken bile mutlu olmaya çalışıyoruz artık bazı konularda..
Yani olabilir,bence 15 dk benim icin yeterli bi suredir,fazlasi daraltır insani.hic sarilmamasindan iyidir diymi??takma kafana bu kadar.bence esin seni seviyordur.herkes hoslanmayabilir dedigim gibi.bence 15 dk da yeter insan 1 saat sarilamaz ki havalarda isindi :))))15 dkda sıkılır
Kışın da aynı.. daralıyo olabilir ama karım mutlu olacaksa deyip sarılması lazım bence.Yani olabilir,bence 15 dk benim icin yeterli bi suredir,fazlasi daraltır insani.hic sarilmamasindan iyidir diymi??takma kafana bu kadar.bence esin seni seviyordur.herkes hoslanmayabilir dedigim gibi.bence 15 dk da yeter insan 1 saat sarilamaz ki havalarda isindi :))))
Evlilik öncesi olduğundan farklı davranmış demekki mutlu etmek için şimdi olduğu gibi olmuş olabilir nasıl olsa artık evlisiniz sürekli berabersinizBen beynimdeki algıyı yıkamıyorum. Sevmek=sarilmak öpmek kokusunu icine cekmek olarak kodlanmış beynime. Esim sarılıp koklardı beni evlilik öncesi. Şimdi noldu?
Yaklaşmayın, o size cinsellik için yaklaştığında onun normalde odluğu gibi davranmaya çalışın. cepte keklik gibi görünce öyle oluyor malesef. Sevgiliyken muhtemelen cinsellik yaşamadığınız için o arzusunu öperek sarılarak geçiriyordu ama şimdi durum farklı. Mesela deyinki sen bana gün içerisinde sarılıp öpmeyince ben senden uzaklaşıyorum. Cinsel bişeyler yaşamak çimden gelmiyor. Ya bana sevgililiğimizdeki gibi davran ya da ben sen talep ederken istemediğimde sorgulama nedenini, çünkü ben sana şuan sinyalleri veriyorum.Nasıl ozletebilirim
Bende bu yuzden diye düşünüyorum... ve bu çok üzücü benim için. .Evlilik öncesi olduğundan farklı davranmış demekki mutlu etmek için şimdi olduğu gibi olmuş olabilir nasıl olsa artık evlisiniz sürekli berabersiniz
Yaklaşmayın, o size cinsellik için yaklaştığında onun normalde odluğu gibi davranmaya çalışın. cepte keklik gibi görünce öyle oluyor malesef. Sevgiliyken muhtemelen cinsellik yaşamadığınız için o arzusunu öperek sarılarak geçiriyordu ama şimdi durum farklı. Mesela deyinki sen bana gün içerisinde sarılıp öpmeyince ben senden uzaklaşıyorum. Cinsel bişeyler yaşamak çimden gelmiyor. Ya bana sevgililiğimizdeki gibi davran ya da ben sen talep ederken istemediğimde sorgulama nedenini, çünkü ben sana şuan sinyalleri veriyorum.
Evlendikten sonra herşeyiniz aynı devam eden çok çok az çift vardır belki %5. Yani insan olarak doğamızda var bu. Hem özlem olmuyor hep yanyana hemde kaybetme korkusu azalıyorBende bu yuzden diye düşünüyorum... ve bu çok üzücü benim için. .
Her zamanki hali bu diyebilirim galiba artık. Bana sıra gelmiyor. Öncelikleri farklı.Bende böyle düşünüyorum( siz dönemsel yaşıyorsunuz galiba ama eşimin her zamanki hali bu.
Biz evlilik öncesi de biraz bir şeyler yaşıyorduk cinsellik adına ama az buluştuğumuz için çok düşüyordu üstüme. Kendimi nasıl ozletebilrim aynı evde acabaEvlendikten sonra herşeyiniz aynı devam eden çok çok az çift vardır belki %5. Yani insan olarak doğamızda var bu. Hem özlem olmuyor hep yanyana hemde kaybetme korkusu azalıyor
Ama konu sahibinin eşi kadar değilmiş. Baksana diyor ki önceden böyle değildi. Senin kocanın ki yağı meselesi ama belli. Olsun yine de aynıyız. Tabi sürekli olmaz da, sürekli olmasa da olmaz. Ara sıra da hissetmek, sarılmak lazım. Hiç yapmıyormuş, üzüldüm. Sizdeki nasıl ?Sende benim gibisin
Bende cok severim esime sarilmayi opmeyi sirnasmayi sıcaklığı.doymak isterim sevmeye ama doyamam yinede :)))
Ama şöyle de bir durum var,benim esimde ayni konu sahibesi.yani cok fazla gel sarilayim seveyim demez.genelde ben giderim.arada oda gelir gel sarilayim sana diye.ama oyle cok hoslanmaz.halbuki ben tam tersi sıcaklığı ona sarilmayi cok severim.ama o benim kadar cok istemez daraliyor çünkü.yapı meselesi.4 senedir de bu böyle.olabilir yani herkesin tabiatı farkli.belki zamanla alisir senin eşinde.
Ben sahsen burdan yola cikarak sevmiyor birsey hissetmiyor düşüncesine katılmıyorum.sevmese seni de yanina getirtmezdi o zaman.mesela ben esimin sevgisinden cok eminim.belki benden daha cok seviyordur o kadar soyliyim sana.ama böyle cok sık opulmekten hoslanmaz
15 dkda sıkılır
Evet ya hiç ihtiyacı yok eşiminde. Şaşırıyorum bazen. O kadar kendi halindeki bu konuda. Kadınların daha fazla ilgiyi hakettiğini kendiside düşünür ama bu konu içten geldiği için olmuyo galibaHer zamanki hali bu diyebilirim galiba artık. Bana sıra gelmiyor. Öncelikleri farklı.
Kısacası çok iyi anlıyorum ruh halinizi. Bi kadın için çok daha önemli ilgi görmek. Ben bazen uyumadan sarılıyorum mesela. İhtiyaç duyuyorum resmen. Ama onun öyle bi ihtiyacı yok.
Ooo 15 dk iyi bi rakam. Gün boyu sarılarak duramaz ki insan. sevgiliyken belki de, şimdi ben bile istemem o kadar sarılmasını
Size şizofrenlikten az geliyodur :)
Yok canim benim esimde cok nadirdir yani.hatta derim ona sen ben gelmeden bana sarilmiyorsun opmuyorsun falan diye soylenirim bazen.oda öyle gelir sarılır falan.cok nadir bazen kendiliginden gelir.ama genelde hep ben giderim.yapısı böyle adamın.sanki esime sarilmazsam opmezsem o gün bombos gecmis gibi gelir bana.konu sahibinin esi 15 dk da sıkılıp kalkiyormus.simdi mesela bende bi 15 dk sonra kalkardim sahsen.cok uzun sure sarilmak ta daraltır insani diye düşünüyorum ama herkes farkli tabii...Ama konu sahibinin eşi kadar değilmiş. Baksana diyor ki önceden böyle değildi. Senin kocanın ki yağı meselesi ama belli. Olsun yine de aynıyız. Tabi sürekli olmaz da, sürekli olmasa da olmaz. Ara sıra da hissetmek, sarılmak lazım. Hiç yapmıyormuş, üzüldüm. Sizdeki nasıl ?
İşin kötüsü sen istediğinde yapınca anlamıda kalmıyor.Evet ya hiç ihtiyacı yok eşiminde. Şaşırıyorum bazen. O kadar kendi halindeki bu konuda. Kadınların daha fazla ilgiyi hakettiğini kendiside düşünür ama bu konu içten geldiği için olmuyo galibagelirken şunu al denilince alması gibi değil...
15dk sarılma derken tv izlerken yanına oturup kolumu atıyorum öyle ahtapot gibi bi sarılma hayal etmeyin yani :)Yok canim benim esimde cok nadirdir yani.hatta derim ona sen ben gelmeden bana sarilmiyorsun opmuyorsun falan diye soylenirim bazen.oda öyle gelir sarılır falan.cok nadir bazen kendiliginden gelir.ama genelde hep ben giderim.yapısı böyle adamın.sanki esime sarilmazsam opmezsem o gün bombos gecmis gibi gelir bana.konu sahibinin esi 15 dk da sıkılıp kalkiyormus.simdi mesela bende bi 15 dk sonra kalkardim sahsen.cok uzun sure sarilmak ta daraltır insani diye düşünüyorum ama herkes farkli tabii...
Orası öyle ki zaten yapmıyo daİşin kötüsü sen istediğinde yapınca anlamıda kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?