- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Konuştum içinden gelmiyoki yapmıyo halaOna bunun onur kırıcı birşey olduğunu söyle
Cinsellik yasayamayacağımız bir durumda olsam buyukce sevgi eksikliği hissederim esimde zaten tahmin ediyorum. Bana sadece cinsel anlamda yaklaşıyorsunda dedim ona. Kabul etmedi esinizin dediğine benzer şeyler dedi...
Ben evlilik öncesiyle aynı benim. Arada makas alıyo yanagımdan. Bide sakadan vurur gibi yapıyo tensel temastan anladığı bu. Beni nereye koymuş olabilir beyninde?İşte sevgi eksikliği var. Kendinize yeniden aşık edin belliki beyninde sizi farklı bir yere koymuş.
Salonda yataklı koltuk varsa aç, ser battaniyeyi, uzanın orda, tv fln öyle izleyin, omzuna yatarsın mecbur bi sarılma olur, zamanla alışır. O tv izlerken kitap oku, dizine fln yatır, sonuçta koltuk yatak gibi mecbur kafayı bi yere koyacak
Sende benim gibisinUzak durmayı denedin mi? Bence uzak dur, o uğraşsın. Gıcık edici bir durum çünkü kedi gibi sıcaklığı, teması, sırnaşmayıseven birisi olarak bana çok zor gelirdi.
Zaten evlendim tamam falan diye düşünüyor olabilir. Ona kaybetme korkusu yaşatmalısınız, kolay insan olduğunuzu görmemeli. Ve kendi aranızda bir şifre oluşturun. Mesela en çok size hitap ederken hangi kelimeyi söylüyorsa o kelimeyi söylediği an ona sarılın. Böylece beyni "aşkım" kelimesini söylerken sarılmayı da bekleyecek bir süre sonra. Böyle şeyler işte :)Ben evlilik öncesiyle aynı benim. Arada makas alıyo yanagımdan. Bide sakadan vurur gibi yapıyo tensel temastan anladığı bu. Beni nereye koymuş olabilir beyninde?
Büyük hatasında beni kaybedeceğini biliyor örneğin şiddet olursa bosanırım demisimdir açık açık. Ama eşim şiddet uygulayacak biri olmadığı için kaybetme korkusu ondan olmayabilir. 2.onerinizi yazdım aklıma...Zaten evlendim tamam falan diye düşünüyor olabilir. Ona kaybetme korkusu yaşatmalısınız, kolay insan olduğunuzu görmemeli. Ve kendi aranızda bir şifre oluşturun. Mesela en çok size hitap ederken hangi kelimeyi söylüyorsa o kelimeyi söylediği an ona sarılın. Böylece beyni "aşkım" kelimesini söylerken sarılmayı da bekleyecek bir süre sonra. Böyle şeyler işte :)
Valla bu adam Allahtan bela mı istiyor, kadın gayet cana yakın, sevgi gösteriyor, beyimiz kalıyormuş bide. Yallah güle güle, boşver kızım bu adam olmaz, bırak ne yaparsa yapsın.
Ben uzun süre sarılınca kalkıyo yanımdan. Uyurken sarılırsam birsey demiyo ama.Sende benim gibisin
Bende cok severim esime sarilmayi opmeyi sirnasmayi sıcaklığı.doymak isterim sevmeye ama doyamam yinede :)))
Ama şöyle de bir durum var,benim esimde ayni konu sahibesi.yani cok fazla gel sarilayim seveyim demez.genelde ben giderim.arada oda gelir gel sarilayim sana diye.ama oyle cok hoslanmaz.halbuki ben tam tersi sıcaklığı ona sarilmayi cok severim.ama o benim kadar cok istemez daraliyor çünkü.yapı meselesi.4 senedir de bu böyle.olabilir yani herkesin tabiatı farkli.belki zamanla alisir senin eşinde.
Ben sahsen burdan yola cikarak sevmiyor birsey hissetmiyor düşüncesine katılmıyorum.sevmese seni de yanina getirtmezdi o zaman.mesela ben esimin sevgisinden cok eminim.belki benden daha cok seviyordur o kadar soyliyim sana.ama böyle cok sık opulmekten hoslanmaz
Ben ona ayak uyduracaksam mutsuz olurumkiBen de hoşlanmam öyle surekli mic mic ilişkiden sevildiğini bazen bir sözde bazen de bir bakışta görür insan çok da dert edilecek bişey olmasa gerek yani sizin açınizdan bakınca da siz haklısiniz muhakkak benim eşim de dışarda çok yanaşmaz mesela elele gozgoze olamadık hiç ama o değil de siz ona ayak uydurursunuz gibi geldi zamanla erkekler çok da ayrıntılı dusunmuyorlar çünkü umarım istediğiniz gibi olur hersey
Uzun sure derken ne kadar mesela??Ben uzun süre sarılınca kalkıyo yanımdan. Uyurken sarılırsam birsey demiyo ama.
Ben beynimdeki algıyı yıkamıyorum. Sevmek=sarilmak öpmek kokusunu icine cekmek olarak kodlanmış beynime. Esim sarılıp koklardı beni evlilik öncesi. Şimdi noldu?Görsel işitsel ve dokunsal algı diye bişey var duymuşsundur belki görsel ağır basanlar hediyeler vs ile işitseller sevgi sözcükleri ile dokunsalllar senin gibi sarılarak ten teması ile sevgisini belli ediyor genelde
Ve çiftler farklı farklı olunca beklentiler karşılamalar da farklı oluyor
Benim eşimde sarılmayı öpmeyi çok yapar ten teması çok kullanır ben hiç hoşlanmam bende sözelim mesela bana güzel sözler söylemeli mesajlar atmalı vs derim
Yani herkes farklı farklı olduğu gibi kabul edin
15 dkda sıkılırUzun sure derken ne kadar mesela??
Bende sarilmayi severim ama yarim saat falansa sahsen bende sıkılır kalkarim
İnşallah o Size ayak uydurur ve hep mutlu olursunuz.. ben sadece bi noktadan sonra bir taraf pes edecek savasmayacak ve o da siz olacaksınız gibi düşünüyorum umarım öyle olmaz .. ben direndigim herşeyde başarısız oldum mutsuzken bile mutlu olmaya çalışıyoruz artık bazı konularda..Ben ona ayak uyduracaksam mutsuz olurumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?