Eşim evlendigimizden beri sarılıp öpmüyor

Evet ya karisida olsam cinsellik için geliyo düşüncesi beni cinselliktende sogutuyo aklımda bitince uzaklasacak benden düşüncesi oluyo. Ben yine esimle beraber olur ama evlenmezdim :)
Bu şekilde soğutuyorlar. Başta çok konuştum normalde de sarıl dedim ama yok bir kulaktan girdi diğerinden çıktı. Bu saatten sonra da değişirler mi acaba? Belki ilerleyen yaşlarda.. :))

Esiniz istemese emin olun takarsınız insan hep olmayanı istiyo

Ev a,rkadasi gibi hissediyorum bende eşimle iletisimimiz güzel ama romantik hiçbir olayımız yok
biraz siz değişiklik yapsanız ? mesela eşiniz işten gelmeden dikkatini çekecek bişeyler giyseniz, mum yaksanız ışıkları kapatıp, masaya güzel bi sofra hazırlasanız. bence bunu gören hiçbi erkek hayır diyemez... güzel ve romantik bi gece geçirirsiniz. gece sonunda da böyle şeyleri arada senden de bekliyorum deyip tatlıya bağlasanız süper olur gibi geliyor

Böyle şeylerin sonu cinsellige bağlanıyor iste bizde onda sorun yok

Haklısın beni sevmiyor mu gibi düşünceler aklıma gelebilir ama tek gösterge sarılmak değil sevgide. Sevmeyen biri yapmacık sarılabilir çok sevdiği halde sarılmak hoşuna gitmeyebilir
Eşim hep böyle sarilmaktan hoşlanmayan biri olsaydı huyu bu derdim zaten. Beni o alistirdı şimdi bıçak gibi kesti.

Yavaş yavaş alıştır bence. İstemese de yapmasa da sen git sarıl, öp.. .Zamanla o ister falan hem böylelikle.

belki huyu boyledie degistiremezsin ki

Ayni benimki gibi..

Asıl bel altıyla ne alakası var. Ve yorumumdan sıze ne? Goz kırpınca cok havalı oldugunu sanan tıplerdensıniz galıba muhatap olmayacagım.
Yorumunuz konu sahibini kırıcıysa bende sizin yazdığınız yoruma yorum yapma hakkına sahibim herkese açık platformda yorum yapıyorsanız yoruma açıksınız demektir madem muhatap olmak istemiyorsunuz gözardı edin beni (! )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…