- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Bu şekilde soğutuyorlar. Başta çok konuştum normalde de sarıl dedim ama yok bir kulaktan girdi diğerinden çıktı. Bu saatten sonra da değişirler mi acaba? Belki ilerleyen yaşlarda.. :))Evet ya karisida olsam cinsellik için geliyo düşüncesi beni cinselliktende sogutuyo aklımda bitince uzaklasacak benden düşüncesi oluyo. Ben yine esimle beraber olur ama evlenmezdim :)
Esiniz istemese emin olun takarsınız insan hep olmayanı istiyoEvet özellikle o gün gerginsem birşeylere daha çok sarılır aksine ben istemem yani senin eşin gibi ben benim eşim gibi sen evliliğimde sizin durumun tam tersi. Ama bu eşimi sevmiyorum demek değil onun için canımı veririm sadece karakter meselesi
Bu şekilde soğutuyorlar. Başta çok konuştum normalde de sarıl dedim ama yok bir kulaktan girdi diğerinden çıktı. Bu saatten sonra da değişirler mi acaba? Belki ilerleyen yaşlarda.. :))
Haklısın beni sevmiyor mu gibi düşünceler aklıma gelebilir ama tek gösterge sarılmak değil sevgide. Sevmeyen biri yapmacık sarılabilir çok sevdiği halde sarılmak hoşuna gitmeyebilirEsiniz istemese emin olun takarsınız insan hep olmayanı istiyo
biraz siz değişiklik yapsanız ? mesela eşiniz işten gelmeden dikkatini çekecek bişeyler giyseniz, mum yaksanız ışıkları kapatıp, masaya güzel bi sofra hazırlasanız. bence bunu gören hiçbi erkek hayır diyemez... güzel ve romantik bi gece geçirirsiniz. gece sonunda da böyle şeyleri arada senden de bekliyorum deyip tatlıya bağlasanız süper olur gibi geliyorEv a,rkadasi gibi hissediyorum bende eşimle iletisimimiz güzel ama romantik hiçbir olayımız yok
biraz siz değişiklik yapsanız ? mesela eşiniz işten gelmeden dikkatini çekecek bişeyler giyseniz, mum yaksanız ışıkları kapatıp, masaya güzel bi sofra hazırlasanız. bence bunu gören hiçbi erkek hayır diyemez... güzel ve romantik bi gece geçirirsiniz. gece sonunda da böyle şeyleri arada senden de bekliyorum deyip tatlıya bağlasanız süper olur gibi geliyor
Eşim hep böyle sarilmaktan hoşlanmayan biri olsaydı huyu bu derdim zaten. Beni o alistirdı şimdi bıçak gibi kesti.Haklısın beni sevmiyor mu gibi düşünceler aklıma gelebilir ama tek gösterge sarılmak değil sevgide. Sevmeyen biri yapmacık sarılabilir çok sevdiği halde sarılmak hoşuna gitmeyebilir
Yavas yavas derken nasıl başlayayım meselaYavaş yavaş alıştır bence. İstemese de yapmasa da sen git sarıl, öp.. .Zamanla o ister falan hem böylelikle.
belki huyu boyledie degistiremezsin kiIyi geceler... Derdim tam başlıktaki gibi. Ben tensel temastan hoşlanıyorum sevildiğimi anca öyle anlıyorum. Ama eşim cinsellik istemiyorsa durup dururken asla sarılıp öpmüyor. Hep ben sarılıyorum. Eşimle aramızdaki iletişim, cinsellik güzel yani başka yönlerden ilgili ama bu konu beni üzüyo ... konustumda bu konuyu ama değişim yok. Hep ben mi sarılacagım böyle
Aynı biz..Böyle şeylerin sonu cinsellige bağlanıyor iste bizde onda sorun yok
Ayni benimki gibi..Ben de uzun zamandır evliyim. Benim eşim de sarılmaz. Sadece cinsellik isterse sarılır. Sarıldığı zaman anlıyorum artık arkasının geleceğini. Ama bu şekilde de olmazki. Normal zamanlarda da sarılmasını istiyorum. Amaan şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim.
Huyu bu olsa evlenmeden oncede boyle olurdu sanırım...belki huyu boyledie degistiremezsin ki
DUz dusunen ınsan malesef bu dedıgımı anlayamaz :)O yorumdan bunu nasıl çıkardınız merak ettim. Evlenmeden böyle değildi diyor eşinden bahsediyor
Sizin gibi bel altı düşenemiyoruz biz haklısınızDUz dusunen ınsan malesef bu dedıgımı anlayamaz :)
Asıl bel altıyla ne alakası var. Ve yorumumdan sıze ne? Goz kırpınca cok havalı oldugunu sanan tıplerdensıniz galıba muhatap olmayacagım.Sizin gibi bel altı düşenemiyoruz biz haklısınız
Yorumunuz konu sahibini kırıcıysa bende sizin yazdığınız yoruma yorum yapma hakkına sahibimAsıl bel altıyla ne alakası var. Ve yorumumdan sıze ne? Goz kırpınca cok havalı oldugunu sanan tıplerdensıniz galıba muhatap olmayacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?