- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Konus o zaman esinle.hala degismiyorsa yapacak birsey yok o zaman.bu sekilde kabul etmen gerekir.herkes öpüp sarilmaktan hoslanmaz.sevmediğini dusunuyorsan da soylersin esine.ona göre orta yolu bulursunuz15dk sarılma derken tv izlerken yanına oturup kolumu atıyorum öyle ahtapot gibi bi sarılma hayal etmeyin yani :)
Aynen buna katılıyorum, fazla abartmamak lazım ama boş da geçirmemek önemli. Aradaki mesafe açısından, sıcaklık iyidir.Yok canim benim esimde cok nadirdir yani.hatta derim ona sen ben gelmeden bana sarilmiyorsun opmuyorsun falan diye soylenirim bazen.oda öyle gelir sarılır falan.cok nadir bazen kendiliginden gelir.ama genelde hep ben giderim.yapısı böyle adamın.sanki esime sarilmazsam opmezsem o gün bombos gecmis gibi gelir bana.konu sahibinin esi 15 dk da sıkılıp kalkiyormus.simdi mesela bende bi 15 dk sonra kalkardim sahsen.cok uzun sure sarilmak ta daraltır insani diye düşünüyorum ama herkes farkli tabii...
baska opup koklayan erkeklerle kıyaslıyorsunuz sanırımBen beynimdeki algıyı yıkamıyorum. Sevmek=sarilmak öpmek kokusunu icine cekmek olarak kodlanmış beynime. Esim sarılıp koklardı beni evlilik öncesi. Şimdi noldu?
Ayni durumdayız canim sevgiliyken nisanliyken surekli operdi sarilirdi evlendikten sonrada ilk zamanlar oyleydi aslinda smdi oyle degl dedgn gbi cinsellkk haricinde hic opmuyo ama gece yatarken sarilir yatariz bende seviyorm sarilmayi opmeyi illa cinsellik olmasina gerek yok ki durup dururken opsun hoşuma gider ama yapmiyoDeğildi işte... hep sarılıp operdi evlenince her an ulasabilecegi biri olmam kendini geri çekmesine sebep oldu sanırım.
Canım benim eşimde böyle ama beni çok sevdiğini ve ilgili olduğunu sadece öpme konusunda böyle olduğunu biliyorum.genel itibariyle öyle büyümüs anneside öpen bi insan değil ama biz gelir gider öperiz birbirimizi haliyle senin gibi ilk bekledim bende ama sonra onun ailesinide tanıdıkça öyle kabul ettim.mesela ben uyurken sarılmayı çok severim o ilk baslarda öyle değildi ama ben ona sarıldıkça alıştı ve şimdi ellerimiz birbirine değmeden uyuyamıyoruz desem yeridir.biz 1.5yıllık evliyiz zamanla oturuyor.dillendirme ama sadece alıştır eminim bir süre sonra o sana gelecektir.gelmezsede öyle kabul etmekten baska çare yok seviyorsanız birbirinizi ve içinde bir kuşku yoksa onu öyle kabul edeceksin canım içini ferah tut ve istediğin gibi davran kendin olIyi geceler... Derdim tam başlıktaki gibi. Ben tensel temastan hoşlanıyorum sevildiğimi anca öyle anlıyorum. Ama eşim cinsellik istemiyorsa durup dururken asla sarılıp öpmüyor. Hep ben sarılıyorum. Eşimle aramızdaki iletişim, cinsellik güzel yani başka yönlerden ilgili ama bu konu beni üzüyo ... konustumda bu konuyu ama değişim yok. Hep ben mi sarılacagım böyle
O yorumdan bunu nasıl çıkardınız merak ettim. Evlenmeden böyle değildi diyor eşinden bahsediyorbaska opup koklayan erkeklerle kıyaslıyorsunuz sanırım
Bende bizim ilişkimizde neşeli zıpır romantik olan tarafım :) eşim daha ağır daha sakin. Ben aklıma estikçe gider öperim. Bir bakıyorum arkada ensesi katlanmış şap bir öpücük :))) tabi ki benimde beklentim oluyor o benim kadar yapmıyor tabi. Açıkçası buda hoşuma gidiyor. Çünkü mıç mıçlık hiç yakışmıyor bir erkeğe. Sürekli sarılıp öpmesini istemezdim. Bazen beni öpp diyorum mesela :) bana sarılsana derim ya da kollarımı açar gözlerimi kırpıştırırımIyi geceler... Derdim tam başlıktaki gibi. Ben tensel temastan hoşlanıyorum sevildiğimi anca öyle anlıyorum. Ama eşim cinsellik istemiyorsa durup dururken asla sarılıp öpmüyor. Hep ben sarılıyorum. Eşimle aramızdaki iletişim, cinsellik güzel yani başka yönlerden ilgili ama bu konu beni üzüyo ... konustumda bu konuyu ama değişim yok. Hep ben mi sarılacagım böyle
aman laf söyledi bal kabağı bosverO yorumdan bunu nasıl çıkardınız merak ettim. Evlenmeden böyle değildi diyor eşinden bahsediyor
Beğenmediğiniz konuya niye yorum yazarsınız anlamam. Yanlış anlamışsınız öyle olmadığını söyledim neden bu tarz bir cvp verdiniz? Kimi küçümsediğini sandın şimdi?aman laf söyledi bal kabağı bosver
ben de tensel temasa önem veriyorum . yani böyle yanyana tv izlerken, film izlerken iki arkadaş gibi oturmak çok hoşuma gitmezdi heralde. ama benim eşim de tam tersi her zaman bi temas vardır aramızda. uyurken bana yapışmazsa uyuyamıyorIyi geceler... Derdim tam başlıktaki gibi. Ben tensel temastan hoşlanıyorum sevildiğimi anca öyle anlıyorum. Ama eşim cinsellik istemiyorsa durup dururken asla sarılıp öpmüyor. Hep ben sarılıyorum. Eşimle aramızdaki iletişim, cinsellik güzel yani başka yönlerden ilgili ama bu konu beni üzüyo ... konustumda bu konuyu ama değişim yok. Hep ben mi sarılacagım böyle
Esim ben sarılınca sıkılıyo o zamanda ben uzaklasiyorum ondanCanım benim eşimde böyle ama beni çok sevdiğini ve ilgili olduğunu sadece öpme konusunda böyle olduğunu biliyorum.genel itibariyle öyle büyümüs anneside öpen bi insan değil ama biz gelir gider öperiz birbirimizi haliyle senin gibi ilk bekledim bende ama sonra onun ailesinide tanıdıkça öyle kabul ettim.mesela ben uyurken sarılmayı çok severim o ilk baslarda öyle değildi ama ben ona sarıldıkça alıştı ve şimdi ellerimiz birbirine değmeden uyuyamıyoruz desem yeridir.biz 1.5yıllık evliyiz zamanla oturuyor.dillendirme ama sadece alıştır eminim bir süre sonra o sana gelecektir.gelmezsede öyle kabul etmekten baska çare yok seviyorsanız birbirinizi ve içinde bir kuşku yoksa onu öyle kabul edeceksin canım içini ferah tut ve istediğin gibi davran kendin ol
Anladım canım o zaman altında bisey mi aramak lazım bilmiyorum ki benim eşim kendi yapmaz kolay kolay aklına gelip ama benim sevgi gösterim çok hoşuna gider bu erkekleri anlamak ne zor yaEsim ben sarılınca sıkılıyo o zamanda ben uzaklasiyorum ondan
Size dememis arkadaş sanırımBeğenmediğiniz konuya niye yorum yazarsınız anlamam. Yanlış anlamışsınız öyle olmadığını söyledim neden bu tarz bir cvp verdiniz? Kimi küçümsediğini sandın şimdi?
Biz işten geldiğinde bile öpüsmuyoruzki tensel temas cok kopuk...Mesela kocam işten geldiginde kesin kocaman sarılırım boynundan öperim istismasız. İlk zamanlar hep acelesi oluyordu dur yüzümü yıkıyım dur çişim geldi sonrada salona otururdu. Ama ne yaptım alıştırdım kapıdan girer girmez boynunu öpiyim diye boynunu uzatır öpmezsem küser büyük ihtimalle. Ha çok sıkıştıysa tuvaletten çıkınca beni bulur evin içinde sarılır :) yani biraz ugraştırır ama ögrenir
Bende sürekli değil ama 5 günde uzak dursun istemezdim. Hiç olmayınca yarım hissediyo insan.Bende bizim ilişkimizde neşeli zıpır romantik olan tarafım :) eşim daha ağır daha sakin. Ben aklıma estikçe gider öperim. Bir bakıyorum arkada ensesi katlanmış şap bir öpücük :))) tabi ki benimde beklentim oluyor o benim kadar yapmıyor tabi. Açıkçası buda hoşuma gidiyor. Çünkü mıç mıçlık hiç yakışmıyor bir erkeğe. Sürekli sarılıp öpmesini istemezdim. Bazen beni öpp diyorum mesela :) bana sarılsana derim ya da kollarımı açar gözlerimi kırpıştırırımbence buna fazla takılmamalısın :) eşin seni tahmininden çok daha fazla seviyor olabilir
Derdiniz büyükmüş gerçekten.Iyi geceler... Derdim tam başlıktaki gibi. Ben tensel temastan hoşlanıyorum sevildiğimi anca öyle anlıyorum. Ama eşim cinsellik istemiyorsa durup dururken asla sarılıp öpmüyor. Hep ben sarılıyorum. Eşimle aramızdaki iletişim, cinsellik güzel yani başka yönlerden ilgili ama bu konu beni üzüyo ... konustumda bu konuyu ama değişim yok. Hep ben mi sarılacagım böyle
Evet beni üzüyosa büyüktür!Derdiniz büyükmüş gerçekten.
Tabiki daha yaşımız kaç ya gençlerin şu durumu eskilerde yok benim babam eve gelince öper giderken öper uyuyorsak uyurken öper gider anlamıyorum gerçekten ne istiyorlarBende sürekli değil ama 5 günde uzak dursun istemezdim. Hiç olmayınca yarım hissediyo insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?