Eşim evlendigimizden beri sarılıp öpmüyor

15dk sarılma derken tv izlerken yanına oturup kolumu atıyorum öyle ahtapot gibi bi sarılma hayal etmeyin yani :)
Konus o zaman esinle.hala degismiyorsa yapacak birsey yok o zaman.bu sekilde kabul etmen gerekir.herkes öpüp sarilmaktan hoslanmaz.sevmediğini dusunuyorsan da soylersin esine.ona göre orta yolu bulursunuz

Aynen buna katılıyorum, fazla abartmamak lazım ama boş da geçirmemek önemli. Aradaki mesafe açısından, sıcaklık iyidir.

Mesela kocam işten geldiginde kesin kocaman sarılırım boynundan öperim istismasız. İlk zamanlar hep acelesi oluyordu dur yüzümü yıkıyım dur çişim geldi sonrada salona otururdu. Ama ne yaptım alıştırdım kapıdan girer girmez boynunu öpiyim diye boynunu uzatır öpmezsem küser büyük ihtimalle. Ha çok sıkıştıysa tuvaletten çıkınca beni bulur evin içinde sarılır :) yani biraz ugraştırır ama ögrenir

Değildi işte... hep sarılıp operdi evlenince her an ulasabilecegi biri olmam kendini geri çekmesine sebep oldu sanırım.
Ayni durumdayız canim sevgiliyken nisanliyken surekli operdi sarilirdi evlendikten sonrada ilk zamanlar oyleydi aslinda smdi oyle degl dedgn gbi cinsellkk haricinde hic opmuyo ama gece yatarken sarilir yatariz bende seviyorm sarilmayi opmeyi illa cinsellik olmasina gerek yok ki durup dururken opsun hoşuma gider ama yapmiyo

Canım benim eşimde böyle ama beni çok sevdiğini ve ilgili olduğunu sadece öpme konusunda böyle olduğunu biliyorum.genel itibariyle öyle büyümüs anneside öpen bi insan değil ama biz gelir gider öperiz birbirimizi haliyle senin gibi ilk bekledim bende ama sonra onun ailesinide tanıdıkça öyle kabul ettim.mesela ben uyurken sarılmayı çok severim o ilk baslarda öyle değildi ama ben ona sarıldıkça alıştı ve şimdi ellerimiz birbirine değmeden uyuyamıyoruz desem yeridir.biz 1.5yıllık evliyiz zamanla oturuyor.dillendirme ama sadece alıştır eminim bir süre sonra o sana gelecektir.gelmezsede öyle kabul etmekten baska çare yok seviyorsanız birbirinizi ve içinde bir kuşku yoksa onu öyle kabul edeceksin canım içini ferah tut ve istediğin gibi davran kendin ol

Bende bizim ilişkimizde neşeli zıpır romantik olan tarafım :) eşim daha ağır daha sakin. Ben aklıma estikçe gider öperim. Bir bakıyorum arkada ensesi katlanmış şap bir öpücük :))) tabi ki benimde beklentim oluyor o benim kadar yapmıyor tabi. Açıkçası buda hoşuma gidiyor. Çünkü mıç mıçlık hiç yakışmıyor bir erkeğe. Sürekli sarılıp öpmesini istemezdim. Bazen beni öpp diyorum mesela :) bana sarılsana derim ya da kollarımı açar gözlerimi kırpıştırırım bence buna fazla takılmamalısın :) eşin seni tahmininden çok daha fazla seviyor olabilir

aman laf söyledi bal kabağı bosver
Beğenmediğiniz konuya niye yorum yazarsınız anlamam. Yanlış anlamışsınız öyle olmadığını söyledim neden bu tarz bir cvp verdiniz? Kimi küçümsediğini sandın şimdi?

ben de tensel temasa önem veriyorum . yani böyle yanyana tv izlerken, film izlerken iki arkadaş gibi oturmak çok hoşuma gitmezdi heralde. ama benim eşim de tam tersi her zaman bi temas vardır aramızda. uyurken bana yapışmazsa uyuyamıyor şaka bi yana canım ama bence bu eşinin seni sevmediği anlamına gelmiyor, başka şeylerde çok ilgili diyorsun, bu da güzel. ama çok rahatsızsan konuş

Esim ben sarılınca sıkılıyo o zamanda ben uzaklasiyorum ondan

Biz işten geldiğinde bile öpüsmuyoruzki tensel temas cok kopuk...

Bende sürekli değil ama 5 günde uzak dursun istemezdim. Hiç olmayınca yarım hissediyo insan.

Derdiniz büyükmüş gerçekten.

Bende sürekli değil ama 5 günde uzak dursun istemezdim. Hiç olmayınca yarım hissediyo insan.
Tabiki daha yaşımız kaç ya gençlerin şu durumu eskilerde yok benim babam eve gelince öper giderken öper uyuyorsak uyurken öper gider anlamıyorum gerçekten ne istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…