- 7 Ekim 2015
- 1.211
- 564
- 123
- 42
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
:)Evet beni üzüyosa büyüktür!
Sen sarıldığında karşılık veriyormu???Iyi geceler... Derdim tam başlıktaki gibi. Ben tensel temastan hoşlanıyorum sevildiğimi anca öyle anlıyorum. Ama eşim cinsellik istemiyorsa durup dururken asla sarılıp öpmüyor. Hep ben sarılıyorum. Eşimle aramızdaki iletişim, cinsellik güzel yani başka yönlerden ilgili ama bu konu beni üzüyo ... konustumda bu konuyu ama değişim yok. Hep ben mi sarılacagım böyle
Nadiren...Sen sarıldığında karşılık veriyormu???
Ev a,rkadasi gibi hissediyorum bende eşimle iletisimimiz güzel ama romantik hiçbir olayımız yokben de tensel temasa önem veriyorum . yani böyle yanyana tv izlerken, film izlerken iki arkadaş gibi oturmak çok hoşuma gitmezdi heralde. ama benim eşim de tam tersi her zaman bi temas vardır aramızda. uyurken bana yapışmazsa uyuyamıyorşaka bi yana canım ama bence bu eşinin seni sevmediği anlamına gelmiyor, başka şeylerde çok ilgili diyorsun, bu da güzel. ama çok rahatsızsan konuş
Bizdede aynıydı diyorum ya gelir hemen koltuguna kurulurdu. Ama artık alıştı. Öpmeyince kendisi küsüyor.Biz işten geldiğinde bile öpüsmuyoruzki tensel temas cok kopuk...
Iyide eşim evlilik öncesi böyle değildi. Evlendikten sonra güzel sözler ve öpüp sarilmalar bıçak gibi kesildi. Benim görüntüde hiçbir fark yok neredeyse her gün dus alırım ustum başım her daim düzgündür ne değişti?Insanin hicbir sekilde elinde olmayan bir durum. Yani bende öyle.
Üstelemek, alinmak, kendine pay cikarmak ancak sizi ve iliskinizi yorar.
Siz azimliymissiniz ben eşimden karşılık alamayınca içimdende gelmiyo.Bizdede aynıydı diyorum ya gelir hemen koltuguna kurulurdu. Ama artık alıştı. Öpmeyince kendisi küsüyor.
En azından cinsellik konusunda şikayetci değilsin. Bu da iyi.Nadiren...
Elim kolum bacağım biraz fazla onda olsa sıkılır -
Ama cinsellikte böyle değil
Evlenmeden önce cinsellik yaşıyormuydunuz? O zaman eşiniz sizi özlüyordu, size hasretti. Şimdi durum farklı.Iyide eşim evlilik öncesi böyle değildi. Evlendikten sonra güzel sözler ve öpüp sarilmalar bıçak gibi kesildi. Benim görüntüde hiçbir fark yok neredeyse her gün dus alırım ustum başım her daim düzgündür ne değişti?
Iyide eşim evlilik öncesi böyle değildi. Evlendikten sonra güzel sözler ve öpüp sarilmalar bıçak gibi kesildi. Benim görüntüde hiçbir fark yok neredeyse her gün dus alırım ustum başım her daim düzgündür ne değişti?
Ne yalan söyleyim bende eskisi kadar tutkulu olmayı özledim açıkçası şöyle bir hafta uzak kalsak çok özlesek koşa koşa sarılsak diyorum bazen :) sabırlıyım herhalde biraz.Siz azimliymissiniz ben eşimden karşılık alamayınca içimdende gelmiyo.
Kendimden örnek vereyim ; sevgiliyken de eşimle beraber kaldığımız oluyordu uykumda bile sarılmayı bırakmazdım yarın yanımda olmayacak doya doya sarılayım düşüncesi ile olsa gerek.. evleneli 2,5 yıl oldu yaklaşık şimdi bir gece olsun sarılıp uyumam sıkılır bunalırımBen beynimdeki algıyı yıkamıyorum. Sevmek=sarilmak öpmek kokusunu icine cekmek olarak kodlanmış beynime. Esim sarılıp koklardı beni evlilik öncesi. Şimdi noldu?
Evlenmeden öncede yaşıyordukEvlenmeden önce cinsellik yaşıyormuydunuz? O zaman eşiniz sizi özlüyordu, size hasretti. Şimdi durum farklı.
Büyük ihtimal bundan. Ben sarılırım mesela orucluyken fazla yaklaşma der ama sevgi göster bana dediğim zaman cinselligi kastetmedigimi çok iyi biliyoErkeklerde cogu zaman ten temasi cincelligi cagristirir, acaba ondan mi? Yani fazla konuyu acmak istemiyorum, cok fazla özele giriyor ama mesela gün icinde aksami beklim mi diyo acaba :) bilemedim
Kendimden örnek vereyim ; sevgiliyken de eşimle beraber kaldığımız oluyordu uykumda bile sarılmayı bırakmazdım yarın yanımda olmayacak doya doya sarılayım düşüncesi ile olsa gerek.. evleneli 2,5 yıl oldu yaklaşık şimdi bir gece olsun sarılıp uyumam sıkılır bunalırım
Şimdi ne oldu dediğin bunun gibi değişiklik olsa gerek
Evet ya karisida olsam cinsellik için geliyo düşüncesi beni cinselliktende sogutuyo aklımda bitince uzaklasacak benden düşüncesi oluyo. Ben yine esimle beraber olur ama evlenmezdim :)Ben de uzun zamandır evliyim. Benim eşim de sarılmaz. Sadece cinsellik isterse sarılır. Sarıldığı zaman anlıyorum artık arkasının geleceğini. Ama bu şekilde de olmazki. Normal zamanlarda da sarılmasını istiyorum. Amaan şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim.
Evet özellikle o gün gerginsem birşeylere daha çok sarılır aksine ben istemem yani senin eşin gibi ben benim eşim gibi sen evliliğimde sizin durumun tam tersi. Ama bu eşimi sevmiyorum demek değil onun için canımı veririm sadece karakter meselesiEsiniz size sarılıp öpermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?