Eşim evlendigimizden beri sarılıp öpmüyor

Sen sarıldığında karşılık veriyormu???

Ev a,rkadasi gibi hissediyorum bende eşimle iletisimimiz güzel ama romantik hiçbir olayımız yok

Insanin hicbir sekilde elinde olmayan bir durum. Yani bende öyle.
Üstelemek, alinmak, kendine pay cikarmak ancak sizi ve iliskinizi yorar.

Insanin hicbir sekilde elinde olmayan bir durum. Yani bende öyle.
Üstelemek, alinmak, kendine pay cikarmak ancak sizi ve iliskinizi yorar.
Iyide eşim evlilik öncesi böyle değildi. Evlendikten sonra güzel sözler ve öpüp sarilmalar bıçak gibi kesildi. Benim görüntüde hiçbir fark yok neredeyse her gün dus alırım ustum başım her daim düzgündür ne değişti?

Evlenmeden önce cinsellik yaşıyormuydunuz? O zaman eşiniz sizi özlüyordu, size hasretti. Şimdi durum farklı.

Erkeklerde cogu zaman ten temasi cincelligi cagristirir, acaba ondan mi? Yani fazla konuyu acmak istemiyorum, cok fazla özele giriyor ama mesela gün icinde aksami beklim mi diyo acaba :) bilemedim

Ben beynimdeki algıyı yıkamıyorum. Sevmek=sarilmak öpmek kokusunu icine cekmek olarak kodlanmış beynime. Esim sarılıp koklardı beni evlilik öncesi. Şimdi noldu?
Kendimden örnek vereyim ; sevgiliyken de eşimle beraber kaldığımız oluyordu uykumda bile sarılmayı bırakmazdım yarın yanımda olmayacak doya doya sarılayım düşüncesi ile olsa gerek.. evleneli 2,5 yıl oldu yaklaşık şimdi bir gece olsun sarılıp uyumam sıkılır bunalırım
Şimdi ne oldu dediğin bunun gibi değişiklik olsa gerek

Erkeklerde cogu zaman ten temasi cincelligi cagristirir, acaba ondan mi? Yani fazla konuyu acmak istemiyorum, cok fazla özele giriyor ama mesela gün icinde aksami beklim mi diyo acaba :) bilemedim
Büyük ihtimal bundan. Ben sarılırım mesela orucluyken fazla yaklaşma der ama sevgi göster bana dediğim zaman cinselligi kastetmedigimi çok iyi biliyo

Esiniz size sarılıp öpermi?

Ben de uzun zamandır evliyim. Benim eşim de sarılmaz. Sadece cinsellik isterse sarılır. Sarıldığı zaman anlıyorum artık arkasının geleceğini. Ama bu şekilde de olmazki. Normal zamanlarda da sarılmasını istiyorum. Amaan şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim.

Evet ya karisida olsam cinsellik için geliyo düşüncesi beni cinselliktende sogutuyo aklımda bitince uzaklasacak benden düşüncesi oluyo. Ben yine esimle beraber olur ama evlenmezdim :)

Esiniz size sarılıp öpermi?
Evet özellikle o gün gerginsem birşeylere daha çok sarılır aksine ben istemem yani senin eşin gibi ben benim eşim gibi sen evliliğimde sizin durumun tam tersi. Ama bu eşimi sevmiyorum demek değil onun için canımı veririm sadece karakter meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…