• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evlendiğimize pişman

hepiyiolacagim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
123
98
53
27
Eşim sabah 12 de çıktı akşam 10 a kadar kafasına göre takıldı hiç karışmadım. Sonra geldi keşke bekar olsaydım şimdi gezip tozardım yer içerdim dedi arkadaşları okeye gitmiş o gidememiş eve gelmek zorunda kalmış defol git tutanmı var evlenmeseydin dedim. Kavga ettik
Ayrı yattım. Bugün arkadaşlarına yemek ısmarlamış çay ısmarlamış bana gelince herseyde para hesabı çok doldum artık.

Evlenipte sağda solda gezmeye çalışan şu ekonomik şartlarda dışarda para yemeye çalışan erkekleri anlamıyorum.esimin bı arkadaşı tıpkı böyle hergun dışarıda adam.gezmeye hevesi olan evlenmesin bı zahmet arada sosyallesir gezilir ama bunun için evde hır gür çıkaran adama taviz vermemek gerekir

Eşim sabah 12 de çıktı akşam 10 a kadar kafasına göre takıldı hiç karışmadım. Sonra geldi keşke bekar olsaydım şimdi gezip tozardım yer içerdim dedi arkadaşları okeye gitmiş o gidememiş eve gelmek zorunda kalmış defol git tutanmı var evlenmeseydin dedim. Kavga ettik
Ayrı yattım. Bugün arkadaşlarına yemek ısmarlamış çay ısmarlamış bana gelince herseyde para hesabı çok doldum artık.
Kac yasinda esiniz

Zaten 10 saat gezmiş, espri olsun diye öyle söylediğini düşünüyorum.
Bu arada arkadaşa çay ısmarladım diye birde anlatıyormu, ardı önü çay yani ne bileyim bana enteresan geldi.
Siz çalışmıyormusunuz?
Yok öylesine anlattı sabahtan beri aç mı gezdin dedim çocuklarla gitmişler yemek yemişler ordanda çaya geçmişler ben sordum

28 yaşında küçükte değil
Yani arkadaslari bekar veya rahat bir evlilikleri varsa sabaha kadr surtuyorsa onlara ozeniyordur bazi erkeklr ev ortamina daha zor alisior bekarlikta gec geliyorsa bence konusun o saate kadar oynasin okeyini gezsin tozsun karismiyorjm tabiki yapacaksin de ama evli biride hadi arada 10-12 de gelir ama heraksam olmaz tbii

Yeni evliyim hamileyim eşim sürekli hakaret ediyor. Az önce bana sen insan değilsin dedi sevebini sordum söylemedi. Bartaniyemi aldım Geldim koltukta yatıyorum ağlıyırum sinirlerim bozuk gitmek istiyorum ama korkuyorum

Eşimle severek evlendik yeni evliyiz daha senemiz olmadı. Ama benimle hiçbirşeyini paylaşmıyor. Mesela aile grupları var ben grupta yokum ama eşimin telefonuna baktıgımda görüyorum. Ailesine iş yerinde çekildiği fotografı atmış. Bunlar küçük detaylar ama bana niye atmadı mesela düşünüyorum. Daha sonra almak istediği bişey var burda yazmıyorum ifşa olmamak için
Almak istediği şeyin linkini atmış yorumlamışlar falan.
İyide bende yanındayım yani almak istediğin şeyi banada gçsterip bi fikrimi alsana aaa iyimiş güzelmiş bi yorum yapayım.
Neyse daha var hepsinden bahsedersem sıkıkırsınız. Son olarak ben eşimi gün içinde asla aramam yazmam çalısıyor işine engel olurum diye bi kaç sefer arsdım gerçekten yoğundu daha aramadım o da aramaz annesiyle telefonda hergün konusur ama dün baktım 15 dakika konusmuşlar
Tamam konussunlar beni ilgikendirmezde eve geldiğinde beni gün içinde niye hiç aramıuorsun dedim aşkım çok ypgun oluyoruz dedi
Annesiyle kojusmaya gelşnce yogun değil
Boxukuyorum böyle aptalca şeyler olsada

Sevilmiyorsunuz işiniz var mı? Evlenmeden önce çalışıyorsanız boşanma avukatı bulun protokol imzalayın sürekli ayda bir iki haftada bir evliliğe benzemeyen ilişkide mutsuz olmayın. Ya boşanın ya da çift terapisine başlayın

Yani arkadaslari bekar veya rahat bir evlilikleri varsa sabaha kadr surtuyorsa onlara ozeniyordur bazi erkeklr ev ortamina daha zor alisior bekarlikta gec geliyorsa bence konusun gunduz oynasin okeyini gezsin tozsun karismiyorjm tabiki yapacaksin de ama evli biride hadi arada 10-12 de gelir ama heraksam olmaz tbii
Arkadaşlarının hepsi bekar
Haftada bir çıktığı için ses etmiyorum ama nankörlük edip hala bekar hayatına özenmesi canımı sıkıyor sanki karışan görüşen var akşama kadar gezip gelmiş işte dır dır eden kafın olsa napacaktı

Eşiniz çalışmıyor mu? Arkadaşıyla gezmek istemesi ayrı birde evliliğin sorumluluğunu almaktan kaçınıp bunu sürekli hale getirerek geç saatlerde eve dönmesi ayrı. Ben evli de olsam arkadaşlarımla şehir dışına da seyahat ederim eşime de karışmam. Ama dediğim gibi onun dışında eve düzenli olarak geç dönmeyi, hovardalık yapmayı düşünüyorsa o sıkıntı işte. Ha birde tabi '' keşke bekar olsaydım '' sözü var. Sanki dünyanın en büyük hatasıymış gibi söz etmesi saçma. Hayır erkeklerin bu evliliğe karşı olan korkuları '' artık her haltı istediğim gibi yiyemeyeceğim '' korkusu olsa gerek :D Aksi halde kimse kimsenin arkadaş çevresine ve gezmesine ( abartmadan ) karışmaz bence.

Back
X