• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evlendiğimize pişman

Sorumsuzun teki eşiniz
Evlilik olgunluğunda değil..
Belki aklını baisna alır.
Babam da başta boyleymis ..
Ama şuanda o kadar farklı ki.anneme çok iyi bir eş ,bana çok iyi bir baba oldu..
Belki zaman geçince düzelir sizinki de.
Yeni evlisiniz, hemen boşanmayin
Başka sorunlar yoksa bir şans verin evliliğinize
Düzelmezse dehleyin gitsin😄
Aslında iyidir eve bakar alınacak varsa alır falan ama bana gelince sürekli para hesabı yapar hatta o böyle yapınca ben dışarda ne yer ne içerim. Hatta gecen gğn bebek battaniyesi begendim yumusacık 250 liraydı onu istedim bebeğimiz için ay sonunu nasıl getiricez hiç düşünüyomjsun dedi öyle kaldım almadık. Sonra ertesi gün annesine durup dururken cebinden çıkarıp 200 lira verdi al lazım olur bulunsun dedi annesininde durumu iyi bu arada emekli maaşı ve 3 tane kira geliri var. Neyse dedim annesidir bozuldum ama ses çıkarmadım yazık eblat olarak içinden gelmiştir. Sorna arabada giderken bozuldugumu anlayıp sana para vericem o battanşyeyi alırsın dedi yok iatemiyorum kalsın dedim artık hevesim kaçmış hiç alırmıyım o günden beri bebeğimiz içinde olsa bişey istemem mesela
( yani bissürü öncelik varken battniyede neyin nesiymiş ona göre )

Eşiniz çalışmıyor mu? Arkadaşıyla gezmek istemesi ayrı birde evliliğin sorumluluğunu almaktan kaçınıp bunu sürekli hale getirerek geç saatlerde eve dönmesi ayrı. Ben evli de olsam arkadaşlarımla şehir dışına da seyahat ederim eşime de karışmam. Ama dediğim gibi onun dışında eve düzenli olarak geç dönmeyi, hovardalık yapmayı düşünüyorsa o sıkıntı işte. Ha birde tabi '' keşke bekar olsaydım '' sözü var. Sanki dünyanın en büyük hatasıymış gibi söz etmesi saçma. Hayır erkeklerin bu evliliğe karşı olan korkuları '' artık her haltı istediğim gibi yiyemeyeceğim '' korkusu olsa gerek :KK70: Aksi halde kimse kimsenin arkadaş çevresine ve gezmesine ( abartmadan ) karışmaz bence.
Bende eşime karışmadım zaten gezdi tozdu geldi sonra bide üstüne laf söyledi

Eşim sabah 12 de çıktı akşam 10 a kadar kafasına göre takıldı hiç karışmadım. Sonra geldi keşke bekar olsaydım şimdi gezip tozardım yer içerdim dedi arkadaşları okeye gitmiş o gidememiş eve gelmek zorunda kalmış defol git tutanmı var evlenmeseydin dedim. Kavga ettik
Ayrı yattım. Bugün arkadaşlarına yemek ısmarlamış çay ısmarlamış bana gelince herseyde para hesabı çok doldum artık.
Gerçekten de bu kişinin evlenmemesi gerekiyormuş.eve koşa koşa gelen, hatta evden gitmediği için bunaltan adamlar var.

Ben karisilmasi taraftariyim bu kadar serbestlik fazla gelmis belliki. Ayrica annesine veriyorsa parayi hic dusunmem istedigimi alirim. Birsey lazim olunca adini soylemeden yani battaniye alcam gibi soylemeden su kadar para lazim diyin. Vermezse sen bu cocugu hic dusunmuyorsun ne giyecek neye ihtiyaci var diye dirdir edin. Dedigim gibi cok serbest birakmissiniz biraz rahatini bozun bu adamin hersey istedigi gibi oluyor birde ustune laf soyluyor. Duzelmezse de cocugu bahane etmeyip bosanin size ya da cocugunuza deger vermiyor bu adam.

Eşiniz tam olgunlaşmamış ve odun. Bana göre erken evlenmiş ve erken ebeveyn olacaksınız. Ben nedense 30 dan küçük bir adamı baba olarak düşünemiyorum. Çok çocuksu geliyor davranışları, düşünme biçimi. Olgun olanları da vardır tabi ama bu benim fikrim. Evlenince en az 1 yıl çift birbirini tanımalı, evliliği yürütüp yürütemeyeceğini anladıktan sonra çocuk düşünmeli. Siz galiba bu konuda da erken davranmışsınız çünkü eşinizi yeni tanıyorsunuz. Keşke bekar olsaydım diyen bir adam nasıl babalık yapacak? Daha o olgunluğa erişmemiş. Eşiniz büyük saygısızlıklar yapmış. Bunları kabul etmeyin, boyun eğmeyin, normal karşılamayan. Oturun konuşun, hatalarını kabul ediyor ve değişeceğine söz veriyorsa şans verilebilir. Kendini haklı görür ve böyle davranmaya devam ederse boşanmayı düşünürsünüz.

Aslında iyidir eve bakar alınacak varsa alır falan ama bana gelince sürekli para hesabı yapar hatta o böyle yapınca ben dışarda ne yer ne içerim. Hatta gecen gğn bebek battaniyesi begendim yumusacık 250 liraydı onu istedim bebeğimiz için ay sonunu nasıl getiricez hiç düşünüyomjsun dedi öyle kaldım almadık. Sonra ertesi gün annesine durup dururken cebinden çıkarıp 200 lira verdi al lazım olur bulunsun dedi annesininde durumu iyi bu arada emekli maaşı ve 3 tane kira geliri var. Neyse dedim annesidir bozuldum ama ses çıkarmadım yazık eblat olarak içinden gelmiştir. Sorna arabada giderken bozuldugumu anlayıp sana para vericem o battanşyeyi alırsın dedi yok iatemiyorum kalsın dedim artık hevesim kaçmış hiç alırmıyım o günden beri bebeğimiz içinde olsa bişey istemem mesela

Kadınlar niye çalışıp kendi ayakları üzerinde durmalı işte bu yüzden. 250 TL ile artık markete gidemiyorsunuz ama adamın ağzına bakmışsınız resmen. Mesleğiniz yok mu niye bu eyvallah?

Sanki esinizin onem verdigi insanlar arasinda siz yoksunuz, bebeginiz de. Esiniz sizleri ailesi olarak gormuyor gibi. "Biz" olamamis, hep "ben" modunda. Istemiyorsa evliligi devam ederseniz evlilik sorumluluguna ileride de girecegini sanmiyorum, benim korkum bu evlilikten daha da uzaklasmasi. Oturup konusun kırmadan dokmeden. Eger bu evliligi istemiyorsa size bu zulmu yapmasin.

Bu konuya boşan diyenlerin %90 ı ya Dul dur (hiç sevmem ha bu kelimeyi ama şimdi böyle yazmak istedim nedense biraz kaba olmak istedim, affedersiniz)
Ya da bekar.
Başka bir açıklaması yok arkadaşım.
Sakın bu yüzen boşanma. Hayatının hatasını yaparsın.
Bir sinirle İnsan değilsin dedikten sonra seni kaybetmeyi göze alamayıp sen bir meleksin demiş, bekar olsaydım diyerek sana sitem etmiş, yazdığım bu bakış açısına karşı çıkıp cahillik diyen kişilerin hayatını bir bilsen ne Cefa içinde yaşıyorlardır bir bilsen. Allah yardımcısı olsun onların.
Bazen yapıcı olmak lazım! Ayrılacak sebep vardır, bazende üstünü kapatmak için çaba sarfedilecek olaylar vardır. Bunları ayırt edebilmekte biraz beyin gerektiriyor.
İşin özeti sana boşan diyen ya Dul Ya Bekar😉 Diğer şık da evliliğinde çoooook mutsuz bir kişi.
Evliyim.

Bu coğrafyada hep kadınlar yapıcı oluyor.

Bekar olmak istemek yalnızca özgürce gezebilmek mi? Özgür bir cinsel hayat aynı zamanda.

Bunu özleyen kocayı 1 dakika daha yaninda tutan enayidir.

Eşim sabah 12 de çıktı akşam 10 a kadar kafasına göre takıldı hiç karışmadım. Sonra geldi keşke bekar olsaydım şimdi gezip tozardım yer içerdim dedi arkadaşları okeye gitmiş o gidememiş eve gelmek zorunda kalmış defol git tutanmı var evlenmeseydin dedim. Kavga ettik
Ayrı yattım. Bugün arkadaşlarına yemek ısmarlamış çay ısmarlamış bana gelince herseyde para hesabı çok doldum artık.
Ne diye evlenmiş o zaman kafaya bak pırıl pırıl.

Evliliğe adapte olamamış bi süperzeka daha.
Abilerin silah zoruyla seni vermediyse bu adama. Şımarıklık yapıyor. Bekarkende evlilere heveslenir bu tipler.

28 yaşında küçükte değil
Aklıma direkt yaşı geldi. 21-22 yaşında evlenen erkekler hep pişmanım,özgürlüğüm bitti diye dert yanıyorlar. Hatta komşunun oğlu depresyona girmiş. 21 yaşında evlendi,hemen çocuk yaptı ve şu an çok pişmanmış.
Sizinki bekarken ya da gençken gezememiş mi?

Evliyim.

Bu coğrafyada hep kadınlar yapıcı oluyor.

Bekar olmak istemek yalnızca özgürce gezebilmek mi? Özgür bir cinsel hayat aynı zamanda.

Bunu özleyen kocayı 1 dakika daha yaninda tutan enayidir.
Ülkede yokluk var.neyin özgür cinselliğini yaşayacaklar.anca günübirlik ya da saçma sapan tiplerle geçici ilişkiler yaşarlar.onu bile çoğu bulamıyor. Millet bir tane bulduğuna şükredip basıyor nikahı.bazı kadınlar da öyle bir konuşuyor ki sanki seks and the citydeyiz.herkes kafası önde işinde gücünde.adam bize gelince nedense bize kıymete binmiş gibi geliyor.anca 3,4 sapla okey atıp, bira içerler.

Bebeğinin ihtiyacı varken(ihtiyaç olmak zorunda da değil ayrıca) üç kira geliri emekli maaşı olan annesine para vermek mi öncelikmiş?

Ülkede yokluk var.neyin özgür cinselliğini yaşayacaklar.anca günübirlik ya da saçma sapan tiplerle geçici ilişkiler yaşarlar.onu bile çoğu bulamıyor. Millet bir tane bulduğuna şükredip basıyor nikahı.bazı kadınlar da öyle bir konuşuyor ki sanki seks and the citydeyiz.herkes kafası önde işinde gücünde.adam bize gelince nedense bize kıymete binmiş gibi geliyor.anca 3,4 sapla okey atıp, bira içerler.
Üf ferhan kes allah aşkına ya. Günübirlik ya da geçici, biriyle seks yaşamak istiyor. Bekar arkadaşları da var. Bekar evler de mevcut yani. Sıfır bütçeyle gayet de sevişebilir. Twitter ücretsiz sevişen kadınlarla dolu.

Üf ferhan kes allah aşkına ya. Günübirlik ya da geçici, biriyle seks yaşamak istiyor. Bekar arkadaşları da var. Bekar evler de mevcut yani. Sıfır bütçeyle gayet de sevişebilir. Twitter ücretsiz sevişen kadınlarla dolu.
Tamam da zaten abuk sabuk kişilerle, günübirlik ilişkiler yazmışım.bu ne saygisızca tepki.o da biraz kalite varsa adamda bir halta yaramaz.

Sırf bu yüzden boşan diyenleri anlamıyorum.
Her evde bazı zamanlar küçük atışmalar kavgalar olabilir.
Eğer bu sorunlada boşanılacaksa dünyada evli çift kalmaz ayol.
Sırf yorum yapmış olmak için boşan yazanlara çok gülüyorum, yada ne bileyim böyle saçma bir olayla boşanmışlardır ve aynı hatayı başkaları da yapsın istiyorlardır.
Konu sahibesi sakın gaza gelip bu yüzden boşanayım deme ha.
Korkmayın yav, boşanmaz. 😂

Bu konuya boşan diyenlerin %90 ı ya Dul dur (hiç sevmem ha bu kelimeyi ama şimdi böyle yazmak istedim nedense biraz kaba olmak istedim, affedersiniz)
Ya da bekar.
Başka bir açıklaması yok arkadaşım.
Sakın bu yüzen boşanma. Hayatının hatasını yaparsın.
Bir sinirle İnsan değilsin dedikten sonra seni kaybetmeyi göze alamayıp sen bir meleksin demiş, bekar olsaydım diyerek sana sitem etmiş, yazdığım bu bakış açısına karşı çıkıp cahillik diyen kişilerin hayatını bir bilsen ne Cefa içinde yaşıyorlardır bir bilsen. Allah yardımcısı olsun onların.
Bazen yapıcı olmak lazım! Ayrılacak sebep vardır, bazende üstünü kapatmak için çaba sarfedilecek olaylar vardır. Bunları ayırt edebilmekte biraz beyin gerektiriyor.
İşin özeti sana boşan diyen ya Dul Ya Bekar😉 Diğer şık da evliliğinde çoooook mutsuz bir kişi.
Bunu hep derim her yerde, kocam aldatsa affetme ihtimalim var, ama şöyle salak salak muamelelere gelemem, çat diye keser atarım. Sevgisizliğe saygısızlığa karşı alttan alma idare etme çaba sarfetme durumum olamaz. O onun görevi. Kimsenin görevini sırtlanamam. Şükür şu vakte kadar ne aldatıldım ne de çöp yerine kondum. Duruşla alakalı bunlar. Sizin dediklerinizi yapan kadınlar belli yaştan sonra antidepresan bağımlısı oluyor. Ben artık erkeklerin şeyi şeyine denk, saçı ağarmadan hayat sürerken kadınların bir poşet hapla gezmesinden bezdim.

Tamam da zaten abuk sabuk kişilerle, günübirlik ilişkiler yazmışım.bu ne saygisızca tepki.o da biraz kalite varsa adamda bir halta yaramaz.
Para yok nasıl sevişecek diye konuya başladın, adamın derdi 3 4 sapla okey atmak, gezmek tozmak diye yumuşattın. Ben de sana sıfır bütçeyle nasıl sevişeceğini anlattım. İster abuk sabuk ister günübirlik ilişkiler olsun bunu yaşamaya hevesi olanı yanımda tutmam.

arkadaşlar sevişme konusuna nerden geldik sakin olun
Saf mısınız ayak mı yapıyorsunuz? Bu adam bu yaşta bekarlığı 5 tane sap arkadaşı ile okey atmak için mi istiyor sizce? Bi düşünün.

Back
X