Eşim evlendiğimize pişman

Mesele bu zaten. Evli insanlarda zevkine,yaşam tarzına göre arkadaşlarıyla vakit geçirir, hatta geçirmeli diye düşünüyorum ben buna ciddi ihtiyaç hisseden biri olarak. Ama bu her canının istediğinde, istediği saat kadar olamaz. Bu adam eminim ise gidip gelmek dışında, ev ve çocukla ilgili hiçbir sorumluluk almayan bir tiptir. Sanki bekar olsa çalışmayacak. Ama istiyorlar ki hem evli olayım, hem dışarıda istediğim gibi takılayım, eşim evde cocukla dursun ben geldiğimde birsey olmamış gibi davransın. Ne güzel dünya cidden. Kadınlar tarafından da destekliyorlar üstelik.

Kesinlikle öyle derlerdi. Kadınlar arasında çocuğunu bırakıp dışarı çıkmadığını alttan alta gururla anlatanlar var. 10 saat neyine yetmiyor bile denmez, o kadar saat nasıl dışarıda duruyorsun denirdi hatta.

Melek gibi kadın bile olsanız her akşam saatlerce dışarıda duran kocaya sabredemezsiniz, buna hiçbir erkek de sabretmez, ki yani şurada hepimiz kadınız biliyoruz genel erkek profilimizi, çoğu eşi soluk alsın diye düşünüp 2 saat çocukla bile ilgilenmiyor, BDV’de çocuklu kadınların eşim yardım etmiyor, çocuklarla ilgilenmiyor içerikli kaç konusu var, mevzu boşanıp boşanmamak da değil, herkes nasıl istiyorsa öyle hareket eder de tadımız kaçmasın diyerek adamların her şeyine de susulmaz, paşam her akşam okeye gidecek ( ben bu kısma feci takıldım ) kadın susup evde koca bekleyecek, adam gezsin kadın da gezsin, adam ne zaman geliyorsa kadın da o zaman eve gelsin bakalım adam kaç gün sonra patlayacak test edelim :)

Belki bi anlık psikolojik bi durumdur geçicidir belki

Burada adamı haklı buluyorsunuz şaka gibi.
"Ben adamın yada kadının düzgün olduğunu, hatasız olduğunu asla savunmuyorum ki.
Sadece Ayrılmak için yeterli bir sebep olmadığını savundum."
Bu yorumuma verdiğiniz cevap "burada adamı haklı buluyorsunuz şaka gibi" olmuş ya
Şaka gibi olan hadise bence tam bu.
"Okuduğumuzu anlayalım" lütfen anlamıyorsan bir kere daha okumak işe yarayabilir.

Son düzenleme:
Ben konu sahibinin sadece bu konusunu biliyorum. Sadece bu konuya bakarak her aksam okey gormedim. Ama acikcasi haftada bir kac gun beni rahatsiz etmezdi. Ama surasi şokemelli, ayni seyi kadinin da yapabildigi bir senaryodan bahsediyorum. Evin butun yukunu kadinin tasidigi senaryodan degil .

Salak

Bu adamın eline çocuk ver, 3 saat dayanırsa madalya takarım. Hele de karısı gezsin diye hiç yapmaz.

Esınız evlilik sorumluluğu alacak yapıda biri degilmiş.. Saat 10 a kadar dısardaymıs bu gezmemiş halimi yani.. Bence tavrınızı koyun ve konuşmayın

Bu adamın eline çocuk ver, 3 saat dayanırsa madalya takarım. Hele de karısı gezsin diye hiç yapmaz.
3 saat için bir madalya da benden başkaları için para harcarken düşünmeyen ama bebeği için 250 liralık battaniyeyi fuzuli bulan biri çok muhteşem bir baba olur

Çok üzüldüm, ne kadardır evlisiniz

Gezmek istiyosa evlenmeseymis zorla mi evlenmis sonra hatalar hatalari doğurur. Bu bir başlangıç yolun sonu aşağıdan yukarıdan gözüküyor gibi geldi umarım oyle olmaz.

Sakin sakin, bunu her dediğinde keşke ben de bekar olsaydım, elalemin doğurduğunun b.klu donunu yıkayacağıma baba evinde prenses gibi oturuyor olurdum offf offf kendim ettim kendim buldum diyin

Haftada bir gezmesi.normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…